پیدا کردن آی پی یک نفر در یاهو مسنجر

شروع موضوع توسط GHAHRAMANI ‏29 ژوئن 2006 در انجمن شبکه

  1. GHAHRAMANI

    GHAHRAMANI کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    DirtLand
    سلام می شه آی پی یه نفرو تو یه مسنجر پیدا کرد.
    این کار با کامند پرامپت( Net Stat)شدنیه؟
    من این کارو واسه یه مساله تحقیقاتی می خوام نه برای هک و اینا.(محض اطلاع )
  2. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Susa
    تو اگه گفتی بعدش چی کار می خوای بکنی من بهت میگم
  3. mgh

    mgh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2004
    نوشته ها:
    223
    تشکر شده:
    2
    من هم اگه روشي هست خوشحال ميشم بدونم
    البته نه با سند فايل يا چيزاي مشابه فقط با پي ام ميشه فهميد؟
    بعدش هم من فقط مي خواهم از روي آي پي مكان واقعي طرفو تشخيص بدم كه از كدوم كشور يا شهره!
    فك نكنم اين كار مشكلي داشته باشه!
    حالا روشي هست؟
  4. GHAHRAMANI

    GHAHRAMANI کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    DirtLand
    من هم می خوام کشور رو بدست بیارم.
  5. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    اگر راهي هست بگيد ..
    گفته هاي بالا هم تاييد ميشه
  6. milad22

    milad22 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2005
    نوشته ها:
    276
    تشکر شده:
    0
    Netstat -n
    در قسمت Foreign Address اونی که با پورت 5050 یا نزدیک به اون هست ای پی نفری هست که شما بهش PM دادین.
    برای اینکه بفهمید از کجا وصل شده هم میتونید از سایت www.ripe.net استفاده کنید و مشخصات ISP که اون آی پی رو به اون یوزر داده رو هم در بیارین.
    خدا از سر تقصیرات ما بگذره [​IMG]
  7. GHAHRAMANI

    GHAHRAMANI کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    DirtLand
    lمن وقتی که دارم با یکی چت می کنم همه صفحات دیگه رو هم بستم و تو نت استت زدم با پارامتر ان وهر چی آی پی که داد تو ripe.netزدم با پورت های5050و80همش ماله باهو بود خود شرکت یاهو.حالا می فرماین چیکار کنیم.
  8. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    netstat رو از كجا بياريم خوب
  9. vahsha1

    vahsha1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    244
    تشکر شده:
    1
    دوستان عزيز
    در ياهو مسنجر و هر نوع سيستم IRC از اين قبيل شما به هيچ وجه ارتباط مستقيم با طرف مقابل نداريد بلكه با واسطه سرورهاي بخصوص در اين مورد با هم ارتباط پيدا مي كنيد و هرگونه تبادل از قبيل text ،فايل ، صدا و تصوير با اين واسطه ارسال و در يافت مي گردد.IP ذكر شده كه در كنار پورت 5050 مي باشد متعلق به yahoo مي باشد. البته در زمانهاي قديم اينگونه ارتباطات حتي در ياهو بدون واسطه بود اما بدليل مشكلات بوجود آمده اين ارتباط با واسط مياني انجام مي گردد.
    موفق باشيد.
  10. vahsha1

    vahsha1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    244
    تشکر شده:
    1
    در windows از start ---> RUN سپس CMD را زده تا وارد كنسول MS-DOS شويد در آنجا netstat -n .
    ببخشيد كه اينگونه نوشتم هدف نشان دادن مسير به كساني بود كه شايد آشنايي ندارند.
    موفق باشيد.
  11. Romty

    Romty Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    UNDER9ROUND

    با با جان این روش ها دیگه جواب نمی ده خوبه که خودت گفتی ها :lol: این روش مال زمانیه که هیتلر گروهبان یک بود !
  12. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جوابتون

    خوب با اين حساب چيكار بايد كرد؟!
  13. vahsha1

    vahsha1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    244
    تشکر شده:
    1
    بنده هم گفتم استفاده از netstat يك روش نيست بلكه يك ابزار است وبنده نيز روش استفاده از آن را در جواب دوستمان عرض كردم.
    البته شما اگه روش خاصي كه مربوط به زمان حال مي باشد معرفي كنيد مستفيض مي شويم.
    موفق باشيد.
  14. mamiz

    mamiz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    اما من این مسئله رو چک کردم و به این شکل نبود. وقتی با یکی از دوستانم که هر دو در یک شبکه هستیم چت میکنم یاهو مسنجر من مستقیما با آی پی اون در ارتباطه. برای اطمینان بیشتر یک فایل براش سند کردم و دیدم که با سرعتی حدود 30Mbps ارسال شد.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

backlink