چرا تو word جای کلمات فارسی و انگلیسی جابجا میشه؟؟

شروع موضوع توسط raxtastar ‏27 جولای 2007 در انجمن آفیس و نرم افزارهای اداری

  1. raxtastar

    raxtastar کاربر فعال ورزش

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,871
    تشکر شده:
    389
    چرا تو word جای کلمات فارسی و انگلیسی جابجا میشه؟؟ :eek:





    سلام من چند تا مقاله از نت دارم ولی وقتی از اکسپلورر کپی پیست میکنم تو word همه چیز به هم میریزه!!:(:(
     
    masoo از این نوشته تشکر کرده است.
  2. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    چون که وقتی شما میخوای متن رو از یک محیط دیگه وارد Word کنید چند نکته رو رعایت نمی کنید .

    ابتدا چیدمان متن را بر روی راست چین برای متن فارسی و ترکیب فارسی و انگلیسی قرار دهید .
    به جای paste کردن معمولی متون از منوی Edit گزینه Paste Special رو انتخاب کرده از پنجره باز شده گزینه Unicode Text رو انتخاب کنید .

    مشکلی بود در خدمتم .
     
  3. SoheilStar

    SoheilStar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,826
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Karaj
    اگه فارسی انگلیسیش قاطی پاتی میشه یعنی جابه جا مینویسه باید مرتبش کنی
    با دکمه های left-to-right دو تا دکمه داره یکی چپ به راست یکی راست به چپ و دکمه های align اگه باهاشون ور بری متنت درست میشه.

    اونایی که محمد گفت هم میشه
     
  4. raxtastar

    raxtastar کاربر فعال ورزش

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,871
    تشکر شده:
    389
    دست جفتون درد نکنه !!!! حل شد !!! قبلا تو ستاپ این کار رو می کردم نمی شد !! الان که تو پاراگراف زدم درست شد!!
     
  5. ferferi

    ferferi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    درسته، مورد تائیده
     
    hi160 از این نوشته تشکر کرده است.
  6. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    با سلام به دوستان عزیز

    بنده هم واسه تایپ در ورد مشکل دارم

    به عنوان مثال جمله "سلام به دوستان پرشین تولز" به صورت زیر تایپ میشه . موقع شیفت کردن فارسی به انگلیسی هم به همین صورته

    [​IMG][/URL][/IMG]

    از راهنمایی دوستان صمیمانه متشکرم
     
  7. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    به نظر من با یک فونت فارسی سر ی B تست کنید ببینید باز همین مشکل رو دارید
     
  8. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز از راهنماییتان خیلی ممنونم ولی مشکل حل نشد.

    اگه از راه و روش دیگه ای اطلاع دارید سپاسگزار میشم بفرمایید
     
  9. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  10. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0

    محمد جان از کمکتون خیلی ممنونم ولی همونطور که از عکسی که بنده قرار دادم مشخصه که این قسمت در منوی ورد نیست لگه ممکنه بفرمایید چطوری این قسمت رو بیارم؟

    با تشکر

    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  11. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    خواهش میکنم دوست عزیز ، شما کافیه گوشه سمت راست نوار Standard رو که یک فلش داره کلیک کنید و با کمی دقت ابزار هایی که تو نوار Standard کمبودش رو احساس میکنید رو فراخوانی کنید .

    اگر مشکلی بود بگید تا بیشتر راهنمایی کنم .
     
  12. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز از لطفتون خیلی خیلی ممنونم ولی در اون منویی که اشاره فرمودین این ایکن ها نیودن . اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید . یعنی افیس درست نصب نشده ؟

    با تشکر
     
  13. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    کافیه شما برید و این ایکن ها رو فراخانی کنید .. توضیح دادم بهتون

    "شما کافیه گوشه سمت راست نوار Standard رو که یک فلش داره کلیک کنید و با کمی دقت ابزار هایی که تو نوار Standard کمبودش رو احساس میکنید رو فراخوانی کنید . "

    این کار رو انجام دادید ؟
     
  14. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    بله دوست عزیزم عرض کردم خدمت شما که اینکار رو انجام دادم ولی همچین ایکنی وجود نداشت
     
  15. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  16. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    محمد جان از راهنمایی شما خیلی ممنونم . این مشکل از ابتدا بود و در این یکی دو هفته اخیر به خاطر برخی مشکلات دوبار ویندوز عوض کردم که هر مرتبه این مشکل وجود داشته خیلی ممنون میشم هر راهی که به ذهنتون میرسه رو بفرمایید.

    شاد و سلامت باشید
     
  17. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    اگر موقع نصب افیس این مشکل وجود داره به نظر من CD افیس دیگه ای رو تست کنید .. خیلی عجیب ه .. افیس 2003 استفاده میکنید ؟ اگر امکانش هست یک CD تست شده رو نصب کنید .
     
  18. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    دوست عزیزم از راهنماییهای شما خیلی ممنونم .مشکلی که پیش امده اینه که وقتی متنی رو از اینترنت اکسپلورر کپی میکنم و در ورد paste میشه موقع justify کردن به صورت زیر در میاید البته با اوردن نشانگر در اول هر سطر و با یک back space و اینتر زدن مشکل بر طرف میشه ولی راهی هست که کلا متن به این صورت درنیاد . از راه حلی که صفحه قبل به یکی از دوستان توصیه فرمودین (paste special)هم انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت.

    با تشکر

    موفق باشید

    [​IMG]
     
  19. Mohammadirani@

    Mohammadirani@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام شما یه ترفند بزن .. وقتی متن رو کپی کردید تو نرم افزار Word فونت و اندازه و راست چین بودن متن رو انجام بدید بعد به منوی Edit برید و گزینه Past Special رو انتخاب کنید و از تو پنجره ظاهر شده گزینه Unformatted Unicode Text رو انتخاب کنید .

    من با ترفند بالا که قبلا هم ذکر کردم به راحتی کار میکنم و مشکلی هم ندارم .

    موفق باشید
     
  20. ali3030

    ali3030 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2012
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0


    با سلام و تشکر

    تشکر از بابت اینکه به پاراگراف اشاره کردی . برای اینکه در واقع مشکل فقط همینجوری حل میشه ، یعنی باید روی متن کلیک راست کرد بعد با انتخاب پاراگراف ، تو اون قسمت جهت رو از راست به چب کنیم .
    خیلی خیلی ممنون