چند مثال جالب حل شده به زبان c++

شروع موضوع توسط look_e_bad_shan ‏8 آپریل 2006 در انجمن خانواده C++ , C

  1. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    چند مثال جالب حل شده به زبان ++C
    در اين لينك چند برنامه به زبان سي پلاس پلاس نوشته شده.
    بد نيست.
    http://bitasoft.topcities.com/all_folders/fa_pages/c_prg_samples/index.htm

    اگه سوالي در سطح همين برنامه ها هم داشتيد با Admin سايت تماس بگيريد ( با ايميل ).
    حتما جواب ميده.
     
  2. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    با سلام و تشكر.
    اگر استاتر تاپيك اجازه مي دهد تمرينها را اينجا بياورم و كدها را توضيح بدهيم و كمي بحث كنيم.
    مقداري اين كار براي اين است كه تاپيك بالا بماند و دوستان رويت كنند. و مقداري به اين خاطر كه در اين برنامه ها از كلاس استفاده شده و فرصت خوبي براي ((تمرين كلاس)) است.
    اطلاع:
    در لينك بالا 13 برنامه جالب موجود بود كه به نظر من كاربردي و مفيد است.
     
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    سالک جان اگه این کار رو بکنی خیلی خوبه
     
  4. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    موردي نيست. 100 در 100 آزاديد
    :blush: :blush: :D :D :D
    اگه مشكلي هم بود من حاضرم جواب بدم.
     
  5. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    ممنون عزيز.
    .
     
  6. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    بنام خدا:
    اين اولين برنامه از 13 برنامه است.
    اين برنامه اي است كه وقتي كاربر تعدادي عدد و حرف وارد مي كند،،، مي آيد حروف را حذف
    مي كند و عدد را چاپ مي كند و تعداد اعداد وارد شده را هم مي گويد. بعدا كاملتر شرح مي دهيم.

    کد:
    //programming by a. najafzadeh    2005/03/30, 07:46:00 ب.ظ
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    void char_int(long int);
    int main()
    {
    long int a1;
    char_int(a1);
    }
    //function stated 
    void char_int(long int a1)
    {
       long int a = 0 , i = 0 , co_num = 0 , n = 1 , num1 = 0;
       char *al , ss;
       al = new char[a];
          while(ss = cin.get() , ss != '\n')
                     {
                            if(ss == ' ')
                                continue;
                           if(!((int)ss < 48 || (int)ss > 57)) //scii code of numbers 1 to 9
                                    {
                                        al[a] = ss;
                                        a++;
                                    }
                      }
         cout<<a <<'\n';
    for(i = a-1; i >= 0; i--) //string to integer
       {
               co_num = (((int)al[i]) - 48);
               co_num = co_num * n;
               num1 += co_num;
               n *= 10;
       }
      cout<<num1; 
    getch();
    }
    
    من كمي مشكل دارم در كدهاش.
    يك تاپيك باز مي كنم به نام ((سئوالات كوچك سي)) و سئوالاتم را آنجا مي پرسم تا اينجا شلوغ نشود و بعد به شرح و تفسير اين برنامه مي پردازيم.
    .
     
  7. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    اين برنامه يك عدد از نوع رشته (string) را از ورودي گرفته و مقدار عددي آن را نمايش مي دهد. به اين صورت:
    ورودي: "123456" اين از نوع رشته است
    و حالا خروجي: 123456
    مورد استفاده اين برنامه در تكست باكسهايي است كه اگر از نوع int و يا عددي تعريف نمائيم و در صورتي كه اشتباها يك كاراكتر غير عددي وارد كنيم در كل برنامه اختلال ايجاد مي شود.
    البته براي جلوگيري از ورود كاراكتر به جاي عدد در برنامه توابع خود كار ديگري نيز وجود دارد. هدف از اين برنامه فقط نمايش روش و رويه تبديل نوع string به نوع int ميباشد.:p
     
  8. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    دستت درد نكنه.
    آره تا آنجا كه سواد من مي كشه اين بهترين كاربردشه.
    ولي سواي كاربرد خوبش ، بعد آموزشي بالايي هم دارد.
    .
     
  9. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
  10. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    45
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    عاليه.
    من دارم روي كدهاشون كار مي كنم.
    اگر خودتان كمك كنيد هم خيلي خوبه.
    .
     
  11. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    باشه - از فردا شب سعي مي كنم هر دفعه يك يا دو تا شو خوب توضيح بدم.:blush:
     
  12. look_e_bad_shan

    look_e_bad_shan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    برنامه شماره 2
    برنامه اي كه يك كاراكتر از ورودي گرفته و كد ASCII مربوط به آن كاراكتر را در خروجي چاپ مي كند.
    PHP:
    //programming by a. najafzadeh    2005/03/30, 07:46:00 ب.ظ
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    char s;
    cin>>s;
    clrscr();
            
    cout<<"ascii code of "<<s<<" is ";
            
    cout<<(int)s;
    getch();
    return 
    0;
    }
     
      
    البته اين برنامه رو براي يكي از دوستان كه فرق int و (int) رو پرسيده بود گذاشتم.
    اگه مشكلي بود پست بزنيد.
    لينك اصلي برنامه اينجاست:
    http://bitasoft.topcities.com/all_folders/fa_pages/c_prg_samples/ascii_cout.htm
     
  13. rain92

    rain92 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام میشه جواب این سوالو بگید؟ برنامه ای بنویسید که عدد صحیحی مانند Sرا خوانده سپس رقم یکان و هزارگانشو چاپ کند