کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟

شروع موضوع توسط dedboy ‏8 فوریه 2012 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    97
    محل سکونت:
    TEHROON !
    دوستانی که ماهی دوست دارند لطفا بگن کدوم ماهی ها رو بیشتر دوست دارند .
    من خودم قزل و اردک ماهی و کفال و اوزون و ماهی سفید دوست دارم .
    دوستانی هم که زیاد اهل ماهی نیستند بنظرم بد نیست این غذا رو بیارن توی مصرف هفتگیشون . چون غذای سالم و مفیدی هست و قیمتش هم به نسبت مناسب هست .
    H9(v, shisholi و S.M.H از این نوشته تشکر کرده اند.
  2. hamedkhatar

    hamedkhatar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    441
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Isfahan
    من ماهی خور نیستم ولی تنها ماهی که میتونم بخورم و خوشم میاد ماهی شوریده هستش بعدش هم زبیدی
    غیر از اینها هر چی جلوم بگذارند لب نمیزنم
  3. bahri-d

    bahri-d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2009
    نوشته ها:
    1,284
    تشکر شده:
    204
    محل سکونت:
    تهران
    ماهی سفید
  4. golabi2

    golabi2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2010
    نوشته ها:
    1,100
    تشکر شده:
    660
    محل سکونت:
    کامبادن
    ماهی شوریده و شیربت رو دوز میدالم
    نکته مهم ماهی روش پخت و مزه دار کردنشه!
    sedo و S.M.H از این نوشته تشکر کرده اند.
  5. Norse Mythology

    Norse Mythology کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2012
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    زمان آباد
    فقط اوزون برون سوروگا
  6. حسن ياور

    حسن ياور Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    675
    تشکر شده:
    1,020
    محل سکونت:
    قم
    این طور که پیداست شما بیشتر ماهی های شمال رو می پسندید حتما حتما ماهی های جنوب ایران رو هم تست کنید مثل شوریده و حلوا سفید(زبیدی)

    من خودم همه جور ماهی رو دوست دارم چه تیغ دار باشه چه بدون تیغ چند تا ماهی خوشمزه مثل سالمون (نروژ) هوکی(نیوزلند) شوریده،حلوا سفید،شیر،کفشک،

    یه توصیه اونم اینکه ماهی دریایی از نظر کیفیت و ارزش غذایی خیلی بهتر از پرورشی هایی مثل کپور و قزل آلا هست در ضمن اگه تو شهر های غیر ساحلی هستید ترجیحا ماهی منجمد شده رو مصرف کنید قابل اطمینان تره.

    سیناترا محسن اکسپورتر و پوریا هم تو ماهی خیلی سر رشته دارن
    S.M.H از این نوشته تشکر کرده است.
  7. حسن ياور

    حسن ياور Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    675
    تشکر شده:
    1,020
    محل سکونت:
    قم
    شوریده و زبیدی خیلی خوشمزه ان ولی زبیدی الکی گرونش کردن هر کیلو بیست و هفت هزار تومان کی پول میده برای زبیدی؟

    البته گرونیش به خاطر صادرات زیادش به کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین نسل در حال انقراضشه
    S.M.H از این نوشته تشکر کرده است.
  8. cclboys

    cclboys Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2009
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    444
    محل سکونت:
    32+1-11
    شاه ماهی، سفره ماهی و ارّه ماهی
  9. mo_toori

    mo_toori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2003
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    78
    محل سکونت:
    تهران
    ما یه ماهی میخوردیم که قدیما حرووم بود خوردنش. اوون موقع ها هم زیاد بود و هم ارزون و ما هم بچه ساحل و عادت کردیم به اوون ماهی
    چند سالیه که خوردنش حلال شده و گرروون شده و کمیاب و منم هنووز بچه ساحل اما گرسنه
    S.M.H و lilyrose از این نوشته تشکر کرده اند.
  10. Norse Mythology

    Norse Mythology کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2012
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    زمان آباد
    کاس کولی و سیاکولی هم اگه در روغن جهنمی جزقاله بشن خیلی خوشمزه میشه
    S.M.H از این نوشته تشکر کرده است.
  11. Amin_TM

    Amin_TM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    868
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    اصفهان
    تن ماهی:D
    rommatti و sedo از این نوشته تشکر کرده اند.
  12. cclboys

    cclboys Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2009
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    444
    محل سکونت:
    32+1-11
    :D


    از ماهی های تو دسترس تر سفید ماهی، قزل آلا و ماهی حلوا
  13. DivxCntr

    DivxCntr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    80
    واسه سرخ کردنی شوریده و قلایه و ماهی سرخو ( اسم دیگش رو نمیدونم :دی) گاهی هم زبیدی اگه گیر بیاد
    واسه کبابی هم قزل و کپور البته کپور شکم پر باشه وای چه شود دهنم آب افتاد

    پ ن : خو آخه این چه تاپیکیه خرج میزارین رو دست ما :دی
    pooria-ir از این نوشته تشکر کرده است.
  14. Nereid

    Nereid کاربر فعال زبان

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    816
    محل سکونت:
    staring at a closed door!
    ماهی شیر چون تیغ نداره! قزل آلا رو هم چون تیغاش ریزه بدم نمیاد...


    سالمون از کجا گیر میارید؟:blush:
  15. Omen_booster

    Omen_booster Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Sydney
    یه جور ماهی بود به اسم صبور ،خیلی وقته نخوردم ،خیلی خار داشت یادش بخیر مادرم می پخت (یه مخلوطی از تمر و سبزی معطر هم روش می زاشت)خیلی هم چرب بود و بعضی مواقع هم که ماده بود ،ممکن بود داخه شکمش یه چیزی مثله خاویار باشه که اون رو هم کباب می کردیم..
    Minna و S.M.H از این نوشته تشکر کرده اند.
  16. DivxCntr

    DivxCntr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    80
    سالمون و هوکی چجور ماهی هستن ؟ مثل ماهی جنوب هستن یا شمال ؟
  17. DivxCntr

    DivxCntr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    80
    اسم ماهیه چی بود ؟
  18. Norse Mythology

    Norse Mythology کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2012
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    زمان آباد
    اوزون برون. فقط هم باید کبابش کرد اصلا نمیشه سرخش کرد. الان کیلویی 34 تومنه. خوشمزه ترین گوشتی هست که میتونید تو عمرتون بخورید. زیادیش نشعگی داره :D
  19. hoorsa

    hoorsa کاربر ویژه گفتگوی آزاد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    2,345
    تشکر شده:
    1,723
    منم ماهی زبیدی و با اوزون بورون یه چیز دیگه هم هست نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه راشکو و سالمون .ولی بر عکس بابام که عاشق ماهی سفیده من به شدت بدم میاد از ماهی سفید به خاطر تیغاش ولی یکی سیخاشو به قول کرمونشاهیا بگیره من میخورم .بغلش هم زیتون پرورده باشه
  20. hoorsa

    hoorsa کاربر ویژه گفتگوی آزاد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    2,345
    تشکر شده:
    1,723
    ببین ماهی سالمون در حقیقت اصلش فرانسویه و رنگش هم گلبهی نارنجیه و خیلی لذیذ .خیلی هم خاصیت داره این ماهی .اینو ماهی آزاد بیشتریم میزان امگا 3 رو دارن .و خوبیش اینه که تیغم نداره.تو این فروشکاههای رفاه و اینا بسته بندی شده ترو تمیز هست ولی من بابام همیشه از 3 راه امین حضوراونورا آشنا داریم تازه میخره از اونجا هم میتونی تهیه کنی

    S.M.H از این نوشته تشکر کرده است.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید


بک لینک