من همه جور حیوون دریایی خوردم
صدف ، ماهی ، میگو ، خرچنگ . حتی پلانکتون
حتی 2 3 نوع ماهی رو که میگن حرومه ، من خوردم و باید بگم طعم فوق العاده ای داشتن .
خساک خوردم . حلاله . رنگش هم بصورت آبپز یا بخارپز سفیده مایل به شفافه . خوشمزه ست ، اما اونطور که عاشق طعمش بشی ، نه . بعضیا سوخاریش میکنن و حالت پفکی پیدا میکنه . موقع میل کردن مثل اینه که داری چیپس سوپر مزمز میخوری . البته در صورتی که به صورت نازک برش داده و سرخ شده باشه . من کلا با سرخ کردن ماهی مخالفم . یه سری هم با خساک یا همون ماهی مرکب خودمون قلیه درست می کنن که از نظر من بهترین طعم رو در این حالت پیدا می کنه . اونم بخاطر سبزیجات ادویه های مخصوص قلیه ست . در ضمن سخت گیر میاد . بیشتر خود ماهیگیرا مصرف می کنن یا میفرستن اونور آب . میانگین قیمتش رو هم ندارم ، چون هیچوقت نخریدم . یکی از آشنایان میاره واسم . بعد اینم بگم ماهی و میگو بخاطر بافتی که دارن ادویه و کلا طعم مواد رو سریع به خودشون جذب می کنن و طعم اصلی ماهی از بین میره . اما اگه کسی از طعم و بوی ماهی زیاد خوشش نمیاد یا اینکه متنفره بهتره ماهی رو 10 تا 15 دقیقه در آب نارنج یا لیمو ترش تازه بخابونه و یه مقدار خیلی کم ادویه بزنه . اونم ادویه مخصوص ماهی . نه هر چیزی که دم دست بود . تند کردن ماهی هم یه راهه برای از بین بردن طعم ماهی .
اطلاعی خواستید در مورد ماهی های جنوب بپرسید . رفع ابهام مینوماییم .