برگزیده های پرشین تولز

کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
ماهی سفید کجاش کم تیغه/؟زیاده بابا
 

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
ماهی سفید کجاش کم تیغه/؟زیاده بابا


خوب شاید حق باشماست.آخه هم نسبت به جسه ماهی و هم نسبت به ماهی های پرتیغ دیگه ای که اینجا موجوده،این ماهی تیغ کمی داره.
 

DivxCntr

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
498
لایک‌ها
164
کسی ماهی قلایه نخورده ؟
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
کسی ماهی قلایه نخورده ؟

قلایه اسم یه نوع ماهیه؟یه مقدار بیشتر در موردش توضیح می دید؟

من یه نوع روش پخت ماهی رو شنیدم به اسم قلیه ماهی همون منظورتونه؟

ماهی صبور یا خارو رو با ادویه و سبزیجات معطر و سیر و تمر هندی به صورت خورش در میارن بهش میگن قلیه ماهی با توجه به لذیذ بودن ماهی صبور یا خارو و در عین حال پر از تیغ بودنش خوردنش طی مراسم خاصی حدود دو ساعت طول میکشه.

کسی که اگه طرز تهیه اش رو بلده بگه تست کنیم چطوریه؟
 

DivxCntr

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
498
لایک‌ها
164
قلایه اسم یه نوع ماهیه؟یه مقدار بیشتر در موردش توضیح می دید؟

من یه نوع روش پخت ماهی رو شنیدم به اسم قلیه ماهی همون منظورتونه؟

ماهی صبور یا خارو رو با ادویه و سبزیجات معطر و سیر و تمر هندی به صورت خورش در میارن بهش میگن قلیه ماهی با توجه به لذیذ بودن ماهی صبور یا خارو و در عین حال پر از تیغ بودنش خوردنش طی مراسم خاصی حدود دو ساعت طول میکشه.

کسی که اگه طرز تهیه اش رو بلده بگه تست کنیم چطوریه؟

نه قلیه رو نمیگم !!
حالا بعداز ظهر که رفتم بیرون اسم رسمی ترش رو از این ماهی فروشیه که ازش خرید میکنم میپرسم ، خیلی هم ماهی خوشمزه ایه

روش پخت قلیه هم از مادرم میپرسم کامل میزارم همینجا الان همه مراحلش رو دقیق یادم نیست
البته واسه اینکه این عملیات 2 ساعت طول نکشه خیلیا خودشون رو راحت میکنن و ماهی شیر استفاده میکنن توش و اگه خواستن خیلی راحت باشن ماهی تن میزنن :دی
اونایی که قلیه خورن سر ماهی هم تو قلیه استفاده میکنن :|
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
43
محل سکونت
Village
خوب شاید حق باشماست.آخه هم نسبت به جسه ماهی و هم نسبت به ماهی های پرتیغ دیگه ای که اینجا موجوده،این ماهی تیغ کمی داره.

بابا لامصب تیغ داره سه شاخه - گیر کنه تو گلو تا جر نده رد نمیشه - من همیشه از خوردنش فرار میکنم
ولی ازونبرون - آخرت همه ماهیاست به نظرم
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
امروز شوریده خوردم . ازین بسته بندی ها . مزه اش خوب بود ولی باید مراقب تیغ هاش باشید .
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,197
لایک‌ها
20,078
محل سکونت
اوهایو - دیتون
ماهی های بدون تیغ من دوست دارم
فک کنم ماهی های جنوب خوشمزه تر هستند درسته ؟
 

baran6259

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehranpars
manam mahi khili dost daram va az hame bishtar mahie shir bad ghezel
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
ماهی فقط ماهی جنوب . میگو هم همینطور . نمی دونم خزر میگو هم داره یا نه .
هفته ای 2 بار میرم مرکز فروش شیلات 4 5 کیلو ماهی بسیار تازه و لذیذ میخرم .
ماهی 1 بار هم میرم بندر مستقیم از لنج های ماهیگیری ماهی میخرم .
اینجا ماهی تن داره (تن ماهی نه ! ) لبو ! خیلی خوشمزست . روغنش هم واقعا مفیده .
 

Bicheonmu

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
من یه چند وقت پیش اردک ماهی گرفتم با اینکه زیاد ادویه و مخلفات نزدم ولی خیلی خوشمزه بود. سرخش کردم، تیغ و اینا هم زیاد نداشت. فکر کنم به انگلیسی بهش میگن Pike. کسی اینجا خساک خورده تا حالا؟ انگار جنوبیا به ماهی مرکب یا همون Squid میگن خساک. شنیدم خوشمزه س درضمن حلال هم هست.
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
من یه چند وقت پیش اردک ماهی گرفتم با اینکه زیاد ادویه و مخلفات نزدم ولی خیلی خوشمزه بود. سرخش کردم، تیغ و اینا هم زیاد نداشت. فکر کنم به انگلیسی بهش میگن Pike. کسی اینجا خساک خورده تا حالا؟ انگار جنوبیا به ماهی مرکب یا همون Squid میگن خساک. شنیدم خوشمزه س درضمن حلال هم هست.

من همه جور حیوون دریایی خوردم
صدف ، ماهی ، میگو ، خرچنگ . حتی پلانکتون :D
حتی 2 3 نوع ماهی رو که میگن حرومه ، من خوردم و باید بگم طعم فوق العاده ای داشتن .
خساک خوردم . حلاله . رنگش هم بصورت آبپز یا بخارپز سفیده مایل به شفافه . خوشمزه ست ، اما اونطور که عاشق طعمش بشی ، نه . بعضیا سوخاریش میکنن و حالت پفکی پیدا میکنه . موقع میل کردن مثل اینه که داری چیپس سوپر مزمز میخوری . البته در صورتی که به صورت نازک برش داده و سرخ شده باشه . من کلا با سرخ کردن ماهی مخالفم . یه سری هم با خساک یا همون ماهی مرکب خودمون قلیه درست می کنن که از نظر من بهترین طعم رو در این حالت پیدا می کنه . اونم بخاطر سبزیجات و ادویه های مخصوص قلیه ست . در ضمن سخت گیر میاد . بیشتر خود ماهیگیرا مصرف می کنن یا میفرستن اونور آب . میانگین قیمتش رو هم ندارم ، چون هیچوقت نخریدم . یکی از آشنایان میاره واسم . بعد اینم بگم ماهی و میگو بخاطر بافتی که دارن ادویه و کلا طعم مواد رو سریع به خودشون جذب می کنن و طعم اصلی ماهی از بین میره . اما اگه کسی از طعم و بوی ماهی زیاد خوشش نمیاد یا اینکه متنفره بهتره ماهی رو 10 تا 15 دقیقه در آب نارنج یا لیمو ترش تازه بخوابونه و یه مقدار خیلی کم ادویه بزنه . اونم ادویه مخصوص ماهی . نه هر چیزی که دم دست بود . تند کردن ماهی هم یه راهه برای از بین بردن طعم ماهی .
اطلاعی خواستید در مورد ماهی های جنوب بپرسید . رفع ابهام مینوماییم .
 
Last edited:

Minna

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
3
یه جور ماهی بود به اسم صبور ،خیلی وقته نخوردم ،خیلی خار داشت یادش بخیر مادرم می پخت (یه مخلوطی از تمر و سبزی معطر هم روش می زاشت)خیلی هم چرب بود و بعضی مواقع هم که ماده بود ،ممکن بود داخه شکمش یه چیزی مثله خاویار باشه که اون رو هم کباب می کردیم..

منم خوردم
بیشتر جنوبیا میخورن
واقعا خوشمزه بود
 

Bicheonmu

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
من همه جور حیوون دریایی خوردم
صدف ، ماهی ، میگو ، خرچنگ . حتی پلانکتون :D
حتی 2 3 نوع ماهی رو که میگن حرومه ، من خوردم و باید بگم طعم فوق العاده ای داشتن .
خساک خوردم . حلاله . رنگش هم بصورت آبپز یا بخارپز سفیده مایل به شفافه . خوشمزه ست ، اما اونطور که عاشق طعمش بشی ، نه . بعضیا سوخاریش میکنن و حالت پفکی پیدا میکنه . موقع میل کردن مثل اینه که داری چیپس سوپر مزمز میخوری . البته در صورتی که به صورت نازک برش داده و سرخ شده باشه . من کلا با سرخ کردن ماهی مخالفم . یه سری هم با خساک یا همون ماهی مرکب خودمون قلیه درست می کنن که از نظر من بهترین طعم رو در این حالت پیدا می کنه . اونم بخاطر سبزیجات ادویه های مخصوص قلیه ست . در ضمن سخت گیر میاد . بیشتر خود ماهیگیرا مصرف می کنن یا میفرستن اونور آب . میانگین قیمتش رو هم ندارم ، چون هیچوقت نخریدم . یکی از آشنایان میاره واسم . بعد اینم بگم ماهی و میگو بخاطر بافتی که دارن ادویه و کلا طعم مواد رو سریع به خودشون جذب می کنن و طعم اصلی ماهی از بین میره . اما اگه کسی از طعم و بوی ماهی زیاد خوشش نمیاد یا اینکه متنفره بهتره ماهی رو 10 تا 15 دقیقه در آب نارنج یا لیمو ترش تازه بخابونه و یه مقدار خیلی کم ادویه بزنه . اونم ادویه مخصوص ماهی . نه هر چیزی که دم دست بود . تند کردن ماهی هم یه راهه برای از بین بردن طعم ماهی .
اطلاعی خواستید در مورد ماهی های جنوب بپرسید . رفع ابهام مینوماییم .

استاد ممنون از راهنماییت
از این به بعد واسه درست کردن ماهی رو کمک شما حساب میکنم اگه زحمتتون نشه. اطلاعات جالبی در اختیار بنده گذاشتید. خدا عمرت بده.
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
796
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
وای وای دهنمون آب افتاد آقا تور هر کی دوست دارید اینجوری تعریف نکنید ....
تاپیک خیلی مفیدیه، قزل آلا، اردک ماهی رو دوست دارم.
 

ali_gt65

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2009
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
243
سالمون هم خوبه
هامور عالیه چون خیلی کم یا بهتر بگم اصلا بو نمیده+تیغ نداره
 
بالا