برگزیده های پرشین تولز

کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
واسه ضعفا کیلکا هم خوشمزس(!)

کیلکا که ماهی عالی هست نگاه به قیمت کمش نکن سرشار از فسفر و مواد معدنیه بعضی ماهی ها چون فراوون هستند ارزونند فکر نکنید ماهی بدرد نخوریه.

وای وای دهنمون آب افتاد آقا تور هر کی دوست دارید اینجوری تعریف نکنید ....
تاپیک خیلی مفیدیه، قزل آلا، اردک ماهی رو دوست دارم.

ماهی هر نوعش و همه جورش عالیه میگو هم همینطور سه وعده ماهی بخورم سیر نمی شم
قزل آلا غرب کشور بهتره،هر چی آب و هوای محل پرورش سردتر باشه کیفیت ماهی قزل آلا بهتره مخصوصا آب راکد نباشه و جریان داشته باشه اردک ماهی هم نخوردم چطوریه؟

درود
ماهی؟؟؟ خوشمزه؟؟؟ شوخی می کنی؟؟؟

خیلی ها مثل شما بودند ولی ماهی خورشون کردم
از ماهی های بدون تیغ و بدون بو استارت بزنید مثل هوکی و تیلا پیا تا به خوردنش عادت کنید


سالمون هم خوبه
هامور عالیه چون خیلی کم یا بهتر بگم اصلا بو نمیده+تیغ نداره

سالمون که عالیه شاید طعمش عالی نباشه(که هست)ولی ارزش غذایی اش خیلی زیاده
هامور رو ماهی خور ها می شناسند و می دونند چه متاعیه ولی تو قم زیاد نمی شناسندش جنوبی ها زیاد استفاده می کنند
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
خب دیروز که تو فروشگاهمون بودم گفتم چند تا عکس بگیرم بزارم تو این تاپیک ببخشید که عکس هام خوب در نیومد از عکاسی هیچ سررشته ای ندارم

09032012074.jpg

این فیله ماهی تیلاپیاس.بو نداره استخوون نداره مخصوص تازه کاراس.طعمش هم شبیه حلوا سفیده محصول نیوزلنده

09032012079.jpg

اینم ماهیه کفشکه.برای سرخ کردن خیلی مناسبه.

09032012081.jpg

اینم یه عکس از میگو و خر میگو

09032012082.jpg

اینم فیله سالمون که بسته بندی نروژه
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
796
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
با تشکر
اگر ماهی های جنوب رو با حدود قیمت معرفی کنید عالی میشه.
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
این نروژی ها خیلی خوشمزه هستن!
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
سنگسر خریدم . قیمتشم بالا دراومد ولی مزه نداره ؟! پختش دستور خاصی داره ؟
حسین خان . این ماهی هارو تو تهران از کجا میشه گیر آورد ؟ حدود قیمت هم میدی ؟
 

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2005
نوشته‌ها
412
لایک‌ها
460
دوست عزیز سنگسر کلا ماهی درجه یکی حساب نمیشه چند نکته رو روی تجربه شخصی خودم می گم
من کلا ماهیهای جنوب روترجیح می دم اولا اینکه پرورشی نیستن ودوم اینکه اکثرا زحمت تیغ رو ندارن از لحاظ مزه باید بگم حرف اول رو ماهی حلوا سفید می زنه بعد از اون شیر ماهی که البته باید توجه کنی که هرچی بزرگتر باشه بهتر هست بعد از اینها ماهی شوریده و سورخو هستند و بعد سنگسر به این نکته توجه داشته باش که مثلا سنگسر یا سرخو خودش چند نوع داره! در آخر هم ماهیهایی مثل کد و تن این ترتیبی که گفتم از لحاظ قیمت هم تقریبا مرتب هست. ماهی حلوا سفید به لحاظ شکل ظاهریش کلا گوشت کمی بر می گردونه بنابراین اگر قصد تهیه ماهی جنوب داشتی شیر ماهی بهترین گزینه هست.
در مورد میگو هم اگر خواستی به صورت پاک نشده تهیه کنی حتما توجه کن که تازه باشه و بعد از شستشو و بدون پاک کردن فریزش کن این موضوع رو برای حفظ کیفیت گوشتش توصیه میکنن اگر خواستی روش گرفتن بوش روهم بهت می گم. میگو وقتی شروع به خراب شدن می کنه اول شاخکها وسر شاخهاش سیاه میشه وبعد هم اتصال شکم به پایین بدن از بین میره پس موقع خرید به این نکته توجه کن
ماهی قزل آلا هم که امتیاز خوبی که داره اینه که از تازه بودنش مطمئنی البته این ماهی هم همونطور که دوستان گفتن انواع مختلف داره
ماهی های شمال روهم که باید براش حسابی حوصله بزاری وهم مواطب باشی بعضی از این پرورشی هاشون خیلی بد مزه وبد بو هستند
اگر سوالی داشتی در خدمتم
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
سنگسر خریدم . قیمتشم بالا دراومد ولی مزه نداره ؟! پختش دستور خاصی داره ؟
حسین خان . این ماهی هارو تو تهران از کجا میشه گیر آورد ؟ حدود قیمت هم میدی ؟

ماهی به شدت سلیقه ایه هزاران نفر بگن فلان ماهی خوبه ولی به ذائقه شما نشینه فایده نداره

توصیه اینه که از هر ماهی به اندازه مصرف یکبارتون بگیرید دستور پختش رو هم از فروشنده بپرسید هر کدوم که به نظرتون بهتره و با ذائقه شما سازگاره دفعه بعد می تونید بیشتر بگیرید

سالمون هر کیلو بین هفده تا بیست هزار تومان البته هر چی بزرگتر باشه بهتر و مرغوب تره می تونید به اندازه دو برش سفارش بدید تا اگه خوشتون نیومد زیاد هزینه نکرده باشید

این فیله سالمون دودی که عکسش رو گذاشتم یک کیلو چهل هزار تومانه که البته grade B هست و قیمت grade A حول و حوش هفتاد هزار تومانه

کفشک هم هر کیلو بین ده تا یازده تومان هست البته پاک کردنش رایگانه سر و دمش رو می زنن و پوستش هم گرفته می شه نکته اینکه کفشک بالای دو سه کیلو ممکنه کیست داشته باشه یه کوچولوش هم قیمتش کمتر در میاد هم کیست نداره

تیلاپیا که ماهی خوبی هم هست همونطور که تو عکس می بینی نه پوست داره و نه استخوان یه تکه اش 200گرم و برای یک نفر کافیه قیمتش هم اینجا هر کیلو 15700 هست

چند تا از بچه ها گفتند مرکز خرید ماهی تو تهران کجاس می تونی بیای قم در خدمتتون باشیم

حالا یه شیوه پخت راحت هم ابداع کردم با عکس برات می ذارم خیلی هم خوشمزه می شه
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
این ماهی خارجیا رو سوپری ها هم دارن یا باید بریم از این مارکت زنجیره ایا بگیریم؟!
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
با تشکر
اگر ماهی های جنوب رو با حدود قیمت معرفی کنید عالی میشه.

جنوب کلی ماهی داره هر شهری اش هم طعم ماهی هاش متفاوته مثلا شوریده بوشهر از شوریده بندر عباس بهتره

حالا چند تا از معروف ها که قیمتش یادمه عرض می کنم خدمتتون

شوریده هر کیلو 13500 تومان که هر کدومش تقریبا یک کیلو باشه

هامور هر کیلو 8500 تومان

کفشک هر کیلو 11000 تومان

شیر اصل سایز کوچک که تقریبا دو سه کیلو باشه هر کیلو 11000 تومان شیر سایز بزرگ 14-15 کیلویی هر کیلو 17000 تومان

حلوا سیاه 10000 تومان

زبیدی یا حلوا سفید 27000 تومان

البته اینا قیمت فروشگاه تو قمه و هزینه پاک کردن و فیله کردن ازتون نمی گیرن طبعا تهران کمی گرون تر و شهرهای ساحلی جنوب کمی ارزونترن
 
Last edited:

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
این ماهی خارجیا رو سوپری ها هم دارن یا باید بریم از این مارکت زنجیره ایا بگیریم؟!


والا من تو مارکت های زنجیره ای هر چی دیدم ماهی درجه دو و بسته بندی شده اس فروشگاه های تخصصی ماهی تشریف ببرید بهتره هم کیفیت ها بالاتره هم ماهی ها رو براتون فیله می کنند تا دردسر کمتری داشته باشید
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
والا من تو مارکت های زنجیره ای هر چی دیدم ماهی درجه دو و بسته بندی شده اس فروشگاه های تخصصی ماهی تشریف ببرید بهتره هم کیفیت ها بالاتره هم ماهی ها رو براتون فیله می کنند تا دردسر کمتری داشته باشید

من هر چی ماهی خوردم یا خونه فک و فامیل و رستوران بوده یا از این فریز شده ها، از اون جهت فروشگاه ماهی نرفتم تا حالا! پس برم همونجا بگم مثلا سلمون نروژی میخوام؟
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
من هر چی ماهی خوردم یا خونه فک و فامیل و رستوران بوده یا از این فریز شده ها، از اون جهت فروشگاه ماهی نرفتم تا حالا! پس برم همونجا بگم مثلا سلمون نروژی میخوام؟

فریز شده که خوبه ماهی فریز نشده رو باید با تردید مصرف کرد ماهی حتی اگر یک روز هم بدون انجماد باشه خطر فاسد شدن رو داره

سعی کنید ماهی صید صنعتی و فریز شده در عرشه کشتی بگیرید (frozen at sea) اطمینانش بیشتره

در مورد سالمون هم بگم خیلی از ماهی های جنوب ایران از نظر خوشمزگی از سالمون لذیذ تره ولی ارزش غذایی سالمون یه چیز دیگه اس هر ماهی فروشی برید بگید سالمون نروژی می خوام بهتون نشونش می دن
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
سنگسر خریدم . قیمتشم بالا دراومد ولی مزه نداره ؟! پختش دستور خاصی داره ؟
حسین خان . این ماهی هارو تو تهران از کجا میشه گیر آورد ؟ حدود قیمت هم میدی ؟

اینجا ینی در خوزستان از سنگسر جز در قلیه ماهی در هیچ نوع خوراک دریایی دیگه ای استفاده نمیشه . مزه ش اونجا مشخص میشه .
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
اینجا ینی در خوزستان از سنگسر جز در قلیه ماهی در هیچ نوع خوراک دریایی دیگه ای استفاده نمیشه . مزه ش اونجا مشخص میشه .
یه سری از ماهیا برای نوع خاصی از طبخ مناسب هستند مثلا همین سنگسر. چون گوشتش نسبتا سفته برای خورش عالیه، شیر ماهی اصل و زمین کن هم همینطور اما سرخ شده اش مزه قلیه رو نداره. اما مثلا با سالمون یا هوکی نمیشه قلیه درست کرد!
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
یه سری از ماهیا برای نوع خاصی از طبخ مناسب هستند مثلا همین سنگسر. چون گوشتش نسبتا سفته برای خورش عالیه، شیر ماهی اصل و زمین کن هم همینطور اما سرخ شده اش مزه قلیه رو نداره. اما مثلا با سالمون یا هوکی نمیشه قلیه درست کرد!
کلا به طبخ و طرز تهیه ماهی در ایران توهین های زیادی شده !
طرف میاد ماهی صبور رو بخارپز میکنه ...
یه نکته اساسی رو ذکر کنم فقط
برای تهیه میگو پلو از میگو های ریز استفاده کنید . شاه میگو برای سرخ کردن مناسبه و مزه ش در پلو میگو احتمالا برای خیلی ها زننده باشه .
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
کلا به طبخ و طرز تهیه ماهی در ایران توهین های زیادی شده !
طرف میاد ماهی صبور رو بخارپز میکنه ...
یه نکته اساسی رو ذکر کنم فقط
برای تهیه میگو پلو از میگو های ریز استفاده کنید . شاه میگو برای سرخ کردن مناسبه و مزه ش در پلو میگو احتمالا برای خیلی ها زننده باشه .
شدیدا تایید
میگو هرچی درشت تر باشه واسه سوخاری مناسب تره. در ضمن ریزاش خوشمزه تر هم هست و بر خلاف ماهی طبعش گرمه. راستی میدونید چه ماهی هایی طبعش گرمه؟
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
شدیدا تایید
میگو هرچی درشت تر باشه واسه سوخاری مناسب تره. در ضمن ریزاش خوشمزه تر هم هست و بر خلاف ماهی طبعش گرمه. راستی میدونید چه ماهی هایی طبعش گرمه؟

والا اینجا نه که همه داغن و آتیشی ! بعد از خوردن ماهی حس گرمی به آدم دست نمیده . کدوم ماهی ها ؟ مثلا سمبوسه ماهی ؟ :D
بعد اینکه اصولا چون ماهی جزء آبزیان حساب میشه طبعش سرده . البته مار ماهی ( نه اون مارهای کوچولویی که توی آب شنا می کنن ) رو من تا حالا مصرف کردم و بعد از چند ساعت حس می کردم کمی افزایش کارایی و دما دارم ! الان یک مطلب هم پیدا کردم : http://sarashpaz.ir/Default.aspx?tabid=491 مث اینکه طبع این ماهی گرمه
بالیغ ! نکنه همون ماهی آزاده ؟
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
والا اینجا نه که همه داغن و آتیشی ! بعد از خوردن ماهی حس گرمی به آدم دست نمیده . کدوم ماهی ها ؟ مثلا سمبوسه ماهی ؟ :D
بعد اینکه اصولا چون ماهی جزء آبزیان حساب میشه طبعشون باید سرد باشه .
نه هست منتها من نمیدونم فردا آمار میگیرم میگم
 
بالا