• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیر کردن بر سر دوراهی -سه راهی-بلکه 4راهی...{بحث جدی:no spam}

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان.
من سال چهارم دبیرستان هستم.درمورد وضعیت آیندم خیلی نگران هستم و مغزم تقریبا داره به ف*ک میره.خانواده تقریبا وضعیت مالی زیاد خوبی ندارن و همیشه به این فکر میکنم کدام یک از موارد زیر را تا چند ماه آینده انتخاب کنم:
1-با اینکه خانواده وضعیت مالی چندان خوبی نداره برم دانشگاه آزاد(اگر قرارباشه برم دانشگاه رشته ای بجز مکانیک نخواهم رفت) و هر ترم کلی پول بریزم تو جیب اونا و بعد از لیسانس برم سربازی و این در به اون در دنبال کار(وضعیت کاریابی تو این رشته هم تقریبا داره داغون میشه) و آخرش شاید مجبور بشم برم یه شغل دیگه یاد بگیرم
2-چندماه دیگه برم خدمت و بعد از خدمت با توجه به شرایط(و بعد از اینکه فرصت بیشتری برای فکر کردن هست) یا برم شغلی چیزی یاد بگیرم (میتونم جوشکاری یاد بگیرم و حقوق تقریبا خوبی داره البته با شرایط کاری خیلی سخت)یا برم دانشگاه(بعد از خدمت حس درس خوندن هست؟)

موردی که توی خیلی از دوستانم میبینم با اینکه توی یه دبیرستان داغون توی یه شهرستان دارم درس میخونم و تقریبا همشون *** مغزن فکر میکنن اون بیرون همه ی ادارات و کارخونه ها و شرکت ها و.... منتظرن تا این ها لیسانس بگیرن و بیان التماسشونو کنن بگن بیاید واسه ما کار.و همیشه منو متهم میکنن به اینکه تو خیلی بد فکر میکنی و تا لیسانس گرفتی با کله سرکاری.

موردی که باعث شده تمایلم به رفتن به دانشگاه کم بشه بحث مالی هست و بعد پیدا نکردن کار

اسپمرای عزیز الامان.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما کدوم شهری؟
دقت کردی اینم دانشگاه نری با چه چشمی بهت نگاه میکنن بعدا ممکنه پشیمون بشی؟)
در مورد جوشکاری هم خوبه
لاقل لیسانس نمیخوای بگیری یه کاردانی بخون بشی فوق دیپلم
*از اون تیپ دوستات زیاد هستن بچه هایی که مغزاشون شستشو داده شده و نباید به هم دیگه نگاه کنن چون یکیشون با پارتی کار گیر میاره یکی هم کلاهش پس معرکس الانم تو رویا دانشگاه خوب (غیر از یه صنعتی شریف و تهران و امیرکبیر بقیه فرقی ندارن حقیقتا)کار درامد بالا زن خوشگل به سر میبرن یکم بگذره حساب کار دستشون میاد

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
البته چهار ترم هم سر کلاسای لیسانس بری انصراف بدی کاردانی بهت میدن هدر نمیره وقتت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ببین شرایط کار برای کسیکه درس نخونده و کسیکه مدرک داره تقریبا یکی هستش و اغلب برای اونی مدرک تحصیلی داره بدترم هست! چراکه توی بازارکار بیشتر هدفشون استخدام افرادیه ک حقوق بالایی نمیخوان و تحصیلات پایین همیشه مثل چماق بالا سر اون کسیه که درس نخونده و هیچوقت نمیتونه حقوق بالایی بگیره!
کسیم ک درس خونده با توجه ب شرایط , موقع شروع کار نباید انتظار حقوق بالایی داشته باشه ولی طبق قانون و کلی ضوابط دیگه اونیکه مدرک تحصیلی بالایی داره میتونه حقوق بیشتری بکیره واین تفاوت درامد ممکنه بعد 7 , 8 سال کار کردن (متخصص و حرفه ای شدن توی رشته کاری) ب چشم بیاد و مقدار قابل ملاحظه ای بشه! پس مدرک همون اول کار بدردت نمیخوره ولی نگیری بعدا پشیمون میشی و مجبوری تو اوج مشکلات درستو ادامه بدی یا ب همون حقوق کم قانع بشی!
پیشنهاد من اینه ک سعی کن بری سراسری , نشد آزاد ولی خیلی نمیخواد خودتو درگیر درسای دانشگاه کنی چون ب دردت نمیخوره! چیزاییکه اونجا بهت درس میدن و ازت میخوان حدود 50 سال از بازار کار فعلیه ما جلوتره و هیچوقت لازمت نمیشه و سعی کن کنار این درس خوندن دنبال ی کار , ی حرفه یا چیزیکه تو بازار کار لازمه و همه ازش سر درنمیارن باشی. مسلما کار آسون ارزشی نداره ولی اگه واقعا ب فکر آیندتی باید ی مدت از خودت کار بکشی.
همش تجربه شخصی بود!

Try

Registered User
لایک‌ها
466
داداش برو دنبال پول مدرک میخوای بگیری چیکار کنی
مهارت داشته باشی همه بهت میگن مهندس الکی بگو لیسانس دارم کی به کیه
اگر برای خواستگاری نیاز داری که بیخیال زن بشو وقتی کار کنی پول در بیاری ماهی یکی میگیری به جای یکی برای همیشه سفر خارج و ...
یادت باشه ازدواج همش اولش خوبه یکم بگذره دلت رو میزنه
وقتی پول داشته باشی همه چیز داری همه چیز
اینقدر پول توی حلقوم دانشگاه نریزید برای هیچ و پوچ
وقتی بری دانشگاه و سربازی برگردی هیچی نداری
هیچی ;)

آقای همساده!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
دانشگاه آزاد کلا بی خیال. اگه میخوای دانشگاه آزاد بری اصلا دانشگاه نری بهتره ..
سعی کن سراسری قبول شی و تو شهر خودت.

عامو من خودم زمانی که هم سن شما بودم تو 10 راهی قرار گرفتم .. هر ده راهم رفتم گیر کردیم .. هیچی الان داغونم آقا .. داغون ..

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
سلام دوست من
فکر کنم همونی هستین که پیام دادین بهم
هر کاری که انجام میدی ، درس رو فراموش نکن ... حتما ادامه بده. نمیگم 100% شما رو به جایی میرسونه اما درس دیدت رو عوض میکنه به خیلی چیزا ...من از اوناییم که میگم علم بهتر از ثروته :D
حالا چرا تلاش نمیکنی برای دانشگاه دولتی؟ دانشگاه که فقط آزاد نیست و یه سوال : چرا رشته مکانیک ؟ شما که خودت گفتی بازار کارش داره تموم میشه!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من فکر میکردم برم دانشگاه سراسری دیگه راحت میتونم لیسانسه رو بگیرم ولی اشتباه کردم یه رشته خیلی سخت رفتم که داره پیرم میکنه. تو این اشتباه رو نکن، برو یه رشته ای که سه ساله بتونی لیسانستو بگیری. مکانیک پیرتو در میاره، ببین کی دارم بهت میگم

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
یه زمانی ما میخواستیم بریم دانشگاه کنکور سفت و سخت بود. ما هم گفتیم هر زور و ضربی هست میریم دانشگاه لیسانسه رو میگیریم . دستمون رو یه جایی بند میکنیم.
مدرک هم گرفتیم و دریغ از یه جا که به دردم خورده باشه این لیسانس.
دانشگاه آزاد دانشجو رو به شکل یه بسته اسکناس میبینه . بازار کار رو که کلا حساب نمیکنه.
فقط توصیه که بهت میتونم بکنم اینه تحت این شرایط دانشگاه رفتن اشتباهه .
دانشگاه الان واسه کسی خوبه که درامدش رو داره کارش رو داره کنارش میره مدرک رو واسه دلخوشی خودش بگیره . نه امثال تو .
تو الان باید به فکر یه درامد باشی به فکر کسب پول .
وگرنه مدرک فرار نمیکنه . جاش امنه .

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اگه درست خوب هست و مغزت خوب کار میکنه و میتونی تو دانشگاه موفق بشی و به خوندن علاقه داری برو دنبال درس و همینجور که درس مسخونی بور یه جا کار به صورت نمیه وقت و دانشجویی. حداقل خرج دانشگاتو در میاری

اگه علاقه نداری و مخت خیلی کار نمده برو دنبال کار

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
برو خدمد مگو چیست کار

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
دوست عزیز ، دو دو تا چهار تای خودتِ ، تحت تاثیر حرف های دیگران ( منظورم اطرافیان ، نه اینجا ) نباش ، و تصمیم قاطعانه رو خودت بگیر. این تصمیم گیری اساسِ جلو رفتن ، توی آینده ست.
هر راهی که انتخاب میکنی و واردش میشی ، اوایلش خیلی جالب و جذابِ ولی به مرور که اون هدف و تصمیم گیری اولیه ست که تو رو سرپا نگه میداره و از هجوم افکار ناامید کننده جلوگیری میکنه.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دانشگاه افسری ارتش الان استخدام زده , خلبانی هم داره .
کلا **** استخدام زیاد میزنه , اگه از **** خوشت میاد .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگه راهی جز درس داری همون راه رو برو.

یعنی به نظر من الان 4 قشر دانشگاه میرن.
1- اونایی که یا کار دولتی و خوبی دارن و واسه ارتقا شغلی و ... میرن.
2-اونایی که کارشون جور یعنی مایه دارن و درس رو واسه کلاسش میخونن
3- اونایی که ضریب هوشیشون بالاست و میتونن توی دانشگاه معتبر قبول بشن و میتونن با درس به جایی برسن.
4- اونایی که پولی ندارن و کاری ندارن ولی فکر میکنن میتون با درس به جایی برسن که نخواهند رسید چون جزو او افراد بالایی نیستن که دانشگاه خوب و تاپی باشن و به جایی برسن. در واقع میرن علافی...
متاسفانه اکثرا افراد دانشجو جزو این قشر هستند.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
در سن شما و قبل از یه آزمون بزرگ این فکرها به سر اکثر ادمها میاد فکر نکن در این موقع و این نوع فکر ها فقط به مغز شما خطور می کنه زندگی اکثر ادمها شبیه هم هست
تجربه شخصی من اینو میگه:
درس یا نخون یا درست و درمون بخون پس: دانشگاه ازاد و پیام نور و رشته جامعه شناسی و .... به درد نمی خوره و در کنکور باید دانشگاه سراسری و خوب قبول بشی
اونوقت میشه گفت شما بین همکلاسی هات زرنگ عمل کردی وگرنه فکر نکن اونها... مغز هستن و شما می فهمی
یادت باشه بعضی از ادمها به خاطر زرنگی ؛ بدبخت میشن ولی یه عده با گیجی تمام؛ ارام ارام از همه جلو میزنن
اگر هم درس نخونی برو کار فنی مثل صافکاری و سفیدکاری و تراشکار حرفه ای شو
خدمات کامپیوتر و میوه فروشی و.... یا سرمایه دارن از نوع نقد نقد
یا سرکارن

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام داداش.ببین این نظری که میدم همش صادقانه است و بی هیچ غرضی نوشتم.فقط هم نظر خودمه و میخوای قبولش کنی یا نه دست خودتته.این نظر کسی میده که رتبش تو منطقه سه ریاضی تقریبا دو رقمی بوده تو کنکور 93.ببین داداش منم سال پیش افکار شمارو داشتم.خیلی خرابتر از شما ولی خیلی خوب خوندم.رتبمم تقریبا تو ریاضی دو رقمی شد تو منطقه سه.به جز برق و مکانیک شریف همه رشته های دیگشو میاوردم.ولی بنا به دلایلی نرفتم.یکی از دلایل اینه که تو رفیقام سه نفر شریفی و یکی امیرکبیری بودند.از بین اینا دو نفر همین الان بیکار بخاطر سطح توقع خیلی بالا.امیرکبیریه تو ایران خودرو استخدامه با ماهی 650 هزار که به هیچ وجه به سطح سوادش نمیخوره.اون یکی دیگه هم داره دکترا ی مکانیک میگیره تو برکلی امریکا.فاند گرفته رفته.ولی اونجا نمیخوانش.البته اپل تو لس انجلس میخوادش به عنوان مهندس ناظر خط تولید ولی با سالی 35 هزار دلار که بازم با سطح سواد ایشون نمیصرفه.البته ایشون نمیخواد.خواستی شماره هر چهار نفرو تو پخ میدم بهت باهاشون خصوصی صحبت کن. بخاطر اینکه ایده خاصی نداره تو کارش.داره برمیگرده بخاطر استادی تو خود شریف.لب کلام این که اگه علاقه داری به مکانیک و ایده خاصی و خلاقیت خاصی داری توش.برو تا اخرش.حتما یه کسی میشی تو حرفه ات.وگرنه اگه قصدت مثل من اول پوله فقط و فقط پزشکی و دندون.اگه میتونی بشین یه سال دیگه مثل من بخون.البته هنوزم دیر نشده ولی کارت سخته.کلا بشینی خوب بخونی یه استادی در انتظارته البته بازم باید پارتی داشته باشی با ماهی 6 میلیون تا 8.البته بازم این نظر منه.خواه پند گیر خواه ملال.من فقط وظیفه دونستم که بگم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
شما فامیل تو خارج از ایران داری خودتو بچسبونی بهش؟ اگه داری بگو راهنماییت کنم.

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
سپاس از راهنمایی تمام دوستان.انشاءلله میرم خدمت و بعدش شروع به کار میکنم.
شما فامیل تو خارج از ایران داری خودتو بچسبونی بهش؟ اگه داری بگو راهنماییت کنم.
نه.خارج کسی رو ندارم.

شما کدوم شهری؟
دقت کردی اینم دانشگاه نری با چه چشمی بهت نگاه میکنن بعدا ممکنه پشیمون بشی؟)
در مورد جوشکاری هم خوبه
لاقل لیسانس نمیخوای بگیری یه کاردانی بخون بشی فوق دیپلم
*از اون تیپ دوستات زیاد هستن بچه هایی که مغزاشون شستشو داده شده و نباید به هم دیگه نگاه کنن چون یکیشون با پارتی کار گیر میاره یکی هم کلاهش پس معرکس الانم تو رویا دانشگاه خوب (غیر از یه صنعتی شریف و تهران و امیرکبیر بقیه فرقی ندارن حقیقتا)کار درامد بالا زن خوشگل به سر میبرن یکم بگذره حساب کار دستشون میاد

يكي مي مرد ز درد بينوايي ، يكي ميگفت خانم زردك ميخواهي ؟

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
داداش یک چیز بگم اول به همه نه فقط شما
درس که میخونی فقط برای کار نیست علاقه و بالاتر رفتن دانش و فرهنگ هم توش دخیله
شما شاید الان فکر کنین که درس بخونین کار نیست ولی تا ابد هم بیکار نمیمونین که 2سال هم شغل ازاد دااشته باشین بالاخره یک شغل مناسب با شرایطتون بهتون چشمک میزنه
سربازی هم که واسه ما پسرا قوز بالا قوره کل معادلات رو بهم میزنه ولی باید بعد لیسانس مستقیم بری سزبازی چون درذر عین کار میشه فوق گرفت ولی نمیشه سربازی رفت
تو خانوادمون چنین مواردی داشتیم که میگم وگرنه ما کوچیک شما همه اعضا پی تی هم هستیم

بالا