• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

8 گیگ رم DDR3 کینگستون بصورت دوال

0050

Registered User
لایک‌ها
323
باسلام
8 گیگ رم (2 تا 4 گیگ) کینگستون سری هایپرایکس بلک
باس رمها 1600 هستش- دارای cl9 -گارانتی مادام العمر انفورماتیک گستر
قیمت پایه 140 فوری 160
گام 5 تومن
تا پس فردا (1/11/94) به بالاترین قیمت فروخته میشه.
فروش خارج از فروم هم درجریانه.
اولویت فروش در تهران

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    91.4 KB · نمایش ها: 56

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999

0050

Registered User
لایک‌ها
323
سلام،
مگه مزایده نیست؟ مزایده که نمیتونه فروش خارج از محیط مزایده رو داشته باشه!!
بله دوست عزیز مزایده هستش منظورم از خارج از فروم تاپیکی هستش که در فروم همسایه ایجاد میشه و الان لینکش رو قرار میدم.

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
بله دوست عزیز مزایده هستش منظورم از خارج از فروم تاپیکی هستش که در فروم همسایه ایجاد میشه و الان لینکش رو قرار میدم.

یکی از قوانین مزایده:
  1. در مزایده فقط پیشنهاداتی که مطابق گام افزایش باشند و در تاپیک اعلام شوند قابل قبول است و پیشنهادات خارج از تاپیک به هر شکل غیر‌معتبر است و استناد به آن‌ها تخلّف محسوب خواهد شد.

Alireza_Mohebi

Registered User
لایک‌ها
186
یکی از قوانین مزایده:
  1. در مزایده فقط پیشنهاداتی که مطابق گام افزایش باشند و در تاپیک اعلام شوند قابل قبول است و پیشنهادات خارج از تاپیک به هر شکل غیر‌معتبر است و استناد به آن‌ها تخلّف محسوب خواهد شد.

تا حالا صدتا مزایده مثل اینو (هم لیون هم پرشین) افرادی که بالای 300 امتیاز دارن تو همین فروم انجام دادن تازه فروش خارج از فروم هم زدن تنگش که اگر بخواهید هم لینک تاپیکشونو میدم هم اسم یوزرشونو میگم

چطور اون موقع شما در خواب خرگوشی بودی ولی یهو برا این بنده خدا سوپر من شدی ؟

Alireza_Mohebi

Registered User
لایک‌ها
186
اگه بدونم چه ربطی به تو داره، جوابتو میدم.

منم اگه میدونستم با وجود مدیر بازارچه نحوه برگذاری مزایده ایشون چه ربطی به شما داره همچین پستی نمیدادم که لازم باشه شما جوابمو بدین

پس چقدر خوبه که تو کاری که بهمون ربطی نداره دخالت نکنیم
نه من تو کار شما
نه شما تو کار بقیه

قصدم بی احترامی نیست فقط میخواستم بدونم چرا یه عده جلوتر از مدیر بازارچه حرکت میکنن اونم در شرایطی که خود مدیر بازارچه به همچین تاپیکایی که مزایده تو لیون و پرشین باشه گیر نمیده

اسیر شدیما :general311:

Last edited:

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
پس چقدر خوبه که تو کاری که بهمون ربطی نداره دخالت نکنیم
دقیقا، درسته! این کاری نبود که به تو ربطی داشته باشه. اما برای من بعنوان کسی که شاید بخواد تو مزایده شرکت کنه، ربط داره.
اگه صحبتی داری خیلی بهتر می بود که از ابتدا گفتگو می کردی و نه داخل تاپیک بحث می کردی!

Alireza_Mohebi

Registered User
لایک‌ها
186
دقیقا، درسته! این کاری نبود که به تو ربطی داشته باشه. اما برای من بعنوان کسی که شاید بخواد تو مزایده شرکت کنه، ربط داره.
اگه صحبتی داری خیلی بهتر می بود که از ابتدا گفتگو می کردی و نه داخل تاپیک بحث می کردی!

شما هم بهتر میبود روی دکمه گزارش کلیک میکردی و گزارش میکردی که مزایده ایشون ایراد داره نه اینکه خودت آستین بزنی بالا وارد عمل بشی

من نمیدونم شما چرا همه اینکارایی که به من میگین انجام دادنش اشتباهه و راه درستش هم برام توضیح میدینو خودتون انجام نمیدین

شما با این تاریخ عضویت و این امتیاز بازارچه تا به امروز تاپیکی ندیدین که همزمان هم تو لیون هم پرشین در جریان باشه ؟
براتون سوال نبوده که مدیران بازارچه چرا گیر نمیدن به این همه تاپیک ؟
یعنی فقط همین یدونه اونم چون قراره حضرت عالی توش شرکت کنید ؟

دیگه حرفی ندارم

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
سلام حالا چرا دعوا میکنید؟
عزیز قیمت آکشون چند که این قیمت زدی شما؟

Sent from my SM-A300H using Tapatalk

0050

Registered User
لایک‌ها
323
سلام حالا چرا دعوا میکنید؟
عزیز قیمت آکشون چند که این قیمت زدی شما؟

Sent from my SM-A300H using Tapatalk
سلام
والا مناظره دوستان که سر قیمت نبود و ...
در مورد قیمت هم که این مدل در حال حاضر اکش نیست اما یه سرچی کردم از برندهای دیگه که این خصوصیات رو داشته باشه(باس 1600 و cl 9) این مدل adata رو پیدا کردم
http://meghdadit.com/Product/2841/ADATA-XPG-V1-4GB-DDR3-1600MHz-CL9-Black-Single-Channel-RAM/رم-کامپیوتر-4-گیگابایت-ایکس-پی-جی-1600مگاهرتز-ای-دیتا/

البته شاید یکسری از دوستان بگن چرا از همین برند یعنی کینگستون مقایسه نشده (مثلا هایپرایکس فیوری با باس 1866 الان قیمتش 85 تومنه) که باید برن دنبال این سوال که چرا این سری (هایپرایکس فیوری )اینقدر ارزونه؟
یکی دیگه از دلایل هم اخرین قیمتی که دیده بودم این اواخر فروخته شده بود (هایپرایکس بلو) این بود این قیمتش بود.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=53358

Last edited:

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
الان شما با این تفاسیر چند میخوایی بدی؟ والا الان رم ۸ تو بازار آک 170 خرید فروش میشه

بالا