• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

creative recon3d FATAL1TY Profess1onal در حد آک

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
فروخته شد
یک عدد کارت صدا creative sound blaster recon3d FATAL1TY Profess1onal موجود هست کمتر از دو هفته خریداری شده و فقط چند بار برای تست کیفیت استفاده شده کلا شاید 10 ساعت استفاده شده کاملا سالم تمام متعلقات همراه مثل میکروفن و سی دی درایو و دفترچه و کارتن و غیره موجود هست بدون هیچ خط و خشی کلا انگار دارین کارت نو رو میخرین

لینک مشخصات
http://www.soundblaster.com/products/Sound-Blaster-Recon3D-Fatal1ty-Professional.aspx#reviews
http://asia.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-recon3d-fatal1ty-professional

عکس محصول
DSC0632222222227.JPG DSC0619444466444448.JPG DSC06333333330.JPG

تحویل در مشهد حضوری شهرستان ارسال از طریق پست پیشتاز یا تیپاکس
ارسال رایگان
کارشناسی و بحث هم آزاد

Last edited:

mkhn71

Registered User
لایک‌ها
317
سلام داداش
واقعا چقد تو کیفیت صدا تاثیر داره این کارت تا انبرد ؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام داداش
واقعا چقد تو کیفیت صدا تاثیر داره این کارت تا انبرد ؟
من از طریق کابل اپتیکال که وصل کردم و صدای دالبی صدا تقریبا تا 4 برابر بلندتر شد و صداها واضح تر و با کیفیت تر در موسیقی پخش میشه
در بازی قضیه بیشتر تفاوت میکنه و با آنبرد فرقش بیشتر میشه در آنبورد صداها به هم ریخته و بی کیفیت پخش میشه ولی با کارت صدا با کیفیت تر و دقیق تر پخش میشه مثلا از یه جا که رد میشی آب داره شر شر همونجور که بهش نزدیک میشی صدا رو میفهمی بعد ازش رد که میشی صدا از پشت سر میاد میفهمی که رد شدی در حالی که آنبورد من قبلا اصلا متوجه نمیشدم فکر کنم چون خیلی ضعیف تر بود و همچنین صدا از جهات مختلف دقیق تر پخش میشه بر خلاف آنبرد به طوری که در مکانهای تاریک میتونید راه رو از صدا متوجه بشید
یه چیزی دیگه ای هم که هست این که صدای اسپیکر رو تا نصف بیشتر نمیتونم بکنم چون رسما فکر کنم اسپیکر رو دچار مشکل بکنه و بفرستش اون دنیا در کل جدا از بحث زیبایی و امکاناتی از قبیل میکروفن و حالت پیشاهنگی که صدای دشمنان رو از دور متوجه میشین و کریستالی که صدا رو واضح تر میکنه مخصوصا در آهنگهای قدیمی و بی کیفیت و همچنین پشتیبانی از خروجی هدفون تا 600 اهم برای کسانی که کارت آنبرد راضیشون نمیکنه کارت صدا میتونه مفید باشه یه خوبی دیگه هم که داره تمام فیلمها و موسیقی ها و بازی ها رو به دالبی دکود میکنه هم 5.1 هم 2 کاناله که میتونید به رسیور یا اسپیکری که دالبی ساپورت میکنه وصل کنید

mkhn71

Registered User
لایک‌ها
317
مرسی داداش اگه تا بعد عید نفروختید ایشالا مزاحمتون میشم. چون فک کنم پست و تیپاکس تا بعد عید مرسوله قبول نمیکنند.
نوروز پیشاپیش مبارک

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
حیف که 7.1 نداره

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
حیف که 7.1 نداره
کارت صداهای جدید کریتیو 7.1 ساپورت نمیکنن که به نظر من لازم هم نیست چون خیلی کم پیدا میشه کسی که اسپیکر 7.1 کاناله داشته باشه الان لاجیتک و ادیفایر اصلا اسپیکر 7.1 ندارن و نهایتش همون 5.1 هست
البته یه چند تا کارت داره مثل audigy rx که 7.1 هم ساپورت میکنن ولی اونا برای صدابرداری ساخته شدن و برای گیمینگ نیستن و پردازنده چهار هسته ای core3d هم ندارن

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
کارت صداهای جدید کریتیو 7.1 ساپورت نمیکنن که به نظر من لازم هم نیست چون خیلی کم پیدا میشه کسی که اسپیکر 7.1 کاناله داشته باشه الان لاجیتک و ادیفایر اصلا اسپیکر 7.1 ندارن و نهایتش همون 5.1 هست
البته یه چند تا کارت داره مثل audigy rx که 7.1 هم ساپورت میکنن ولی اونا برای صدابرداری ساخته شدن و برای گیمینگ نیستن و پردازنده چهار هسته ای core3d هم ندارن
برای هدست امضام لازمه متاسفانه.

Computex

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزیز،
قیمت پایه‌ای که مد نظرتون هست چنده؟
ممنون میشم پ.خ. کنید ...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان توجه داشته باشید که انگار دارین کارت نو رو میخرین فقط برای تست استفاده شده کمتز از دو هفته

قیمت پایه رو 310/000 تومان قرار میدم

captcha

Registered User
لایک‌ها
64
سلام رفیق. با این توضیحاتی که تو پست 3 دادین و این کیفیتی که داره علت فروش چیه؟
گارانتی؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام رفیق. با این توضیحاتی که تو پست 3 دادین و این کیفیتی که داره علت فروش چیه؟
گارانتی؟
گفتم که فقط برای تست استفاده شده
کلا من تفریحم اینه 8 تا اسپیکر گرفتم از ادیفایر و لاجیتک الان فقط دو تاش رو دارم 6 تای دیگه رو همینجور در حد نو فروختم حالا بعضی هاش یکسال داشتم ولی این قدر تمیز نگه میدارم که مثل نو میمونه همشون هم خوب بودن حتی یک مدلش که از همه بیشتر دوست داشتم اون رو هم فروختم البته تحریم ها رو بردارن یک چند تا دیگه هم میخوام بخرم چون الان تو بازار نیست کارت صدای هم به همین صورت
البته اینم بگم وقت آزاد زیادی ندارم یه چند ساعت که خونه هستم یه چند تا آهنگ گوش میدم بازی هم قبلا خیلی میکردم الان ماهی یک دونه زیاد وقتش رو ندارم سرم شلوغه

گارانتی هم یکساله سیب زرد داره البته کارت یا برچسب نداره من پرسیدم گفتن همون کارتن با سریالش گارانتی محسوب میشه کلا گارانتی سیب زرد همینجوریه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
یه چند نفر از دوستان هم در این جا هم در فروم همسایه lc خواستن بخاطر تعطیلات پست و تیپاکس قرار شده بعد عید خرید کنن حالا تا ببینیم قسمت کی میشه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
با کاربر
hosseinasadi
در لیون به توافق رسیدیم به امید خدا فردا تحویلشون میشه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ختم تایپیک کارت به جناب hosseinasadi تحویل داده شد مبارکشون باشه