• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wimax اخبار وايمكس

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وايمكس چيست؟
پروانه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم كشور به چه كسي سپرده مي‌شود؟
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات



وايمکس (WiMax) كه پديده‌اي نوين در دنياي ارتباطات، شبکه و اينترنت به شمار مي‌رود در اصل سيستم ارتباطي و ديجيتالي بي‌سيم است كه به‌عنوان پروتكل 802.16 شناخته شده است و جايگزيني مناسب براي شبكه‌هاي بي‌سيم نواحي شهري محسوب مي‌شود و امكان دستيابي به بي‌سيم باند پهن را فراهم مي‌سازد.

به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وايمكس در سال 2001 ميلادي، با هدف انتقال داده به صورت بي‌سيم معرفي شده و فن‌آوري آن شباهت‌هاي زيادي به واي فاي دارد اما هم سرعت انتقال و هم گستره‌ي آن از واي فاي بيش‌تر است.

با اين فن‌آوري سرعت داده‌ها در شبكه‌هايي مانند واي‌فاي به سادگي پشتيباني مي‌شود و در مقابل تداخل امواج كاهش مي‌يابد و مي‌توان اين سيستم را براي شبكه‌هاي بي‌سيم دقيقا به طور مشابه با پروتكل‌هاي رايج واي‌ فاي مورد استفاده قرار داد.

از نظر فني، وايمكس در دو نوع سرويس با ديد مستقيم و بدون ديد مستقيم قابل ارايه است؛ كه در سرويس با ديد مستقيم تنها امكان تبادل اطلاعات را براي ايستگاه‌هايي فراهم مي‌آورد كه اولا ثابت باشد و ثانيا در ديد مستقيم با ايستگاه و آنتن وايمكس قرار داشته باشد، محدوده تحت پوشش اين سرويس تا شعاع 50 كيلومتر است كه مسافتي حدود 9 هزار و 300 كيلومتر مربع را شامل مي‌شود.

سرويس بدون ديد مستقيم براي مصارف درون شهري طراحي شده است و محدوده‌اي در حدود 6 تا 9 كيلومتر را تحت پوشش قرار مي‌دهد.

وايمكس همچنين پهناي باند ميانگين70 Mbps و در بهترين حالت Mbps 286 را پشتيباني مي‌كند. مشتركي كه از سرويس پهن باند وايمكس استفاده مي‌كند، ماژولي را كه قابليت استفاده توسط دستگاهي مانند لپ‌تاپ يا دستگاهي كه فرستنده - گيرنده دارد، دريافت مي‌كند. مشترك مي‌تواند با سرعتي بين صفر تا 60 كيلومتر در ساعت بدون كاهش كارآيي حركت داشته باشد.

به گزارش ايسنا در حال حاضر ارتباط با اينترنت از سه طريق انجام مي‌شود؛ نخستين روش از طريق خط تلفن است كه به صورت دايل‌آپ و با شماره‌گيري انجام و به اشغال شدن خط تلفن منجر مي‌شود.

اما روش دوم استفاده از خطوط تلفن به صورتي است كه ديگر نيازي به شماره گيري نيست و تلفن اشغال نمي‌شود كه همان روش اينترنت پرسرعت است و روش سوم استفاده از اينترنت از طريق امواج راديويي است كه از سرويس دهنده به محل دريافت كننده منتقل مي‌شود.

وقتي كه اين نوع اينترنت برقرار مي‌شود با ايجاد هات اسپات، اينترنت به شكل بي‌سيم به محل‌هايي مثل فروشگاه‌هاي بزرگ و مراكز خريد وصل مي‌شود تا افراد بتوانند به شكل بي‌سيم با استفاده از رايانه‌هاي لپ‌تاپ با اينترنت ارتباط برقرار كنند.

كيفيت اينترنت بي‌سيم به ميزان زيادي به شرايط جوي بستگي دارد و از طرفي وضعيت ساختمان‌ها نيز در اين زمينه داراي نقش بسيار مهمي است؛ در بعضي از روش‌هاي قديمي ممكن است امواج از ساختمان‌ها عبور نكند اما در روش‌هاي جديد اين امواج مي‌تواند ساختمان‌هاي بلند را دور بزند.

شبكه‌هاي بنا شده با فن‌آوري وايمكس جزو شبكه‌هاي بي‌سيم شهري محسوب مي‌شود كه به راحتي مي‌تواند با وجود منطقه بسيار وسيعي كه دكل‌هاي وايمكس تحت پوشش قرار مي‌دهد، كل شهر يا شهرك‌هاي صنعتي و مناطق استراتژيك را پوشش دهد و امكان استفاده از اينترنت بسيار پرسرعت را از طريق اين فن‌آوري براي سازمان‌ها و شركت‌هاي تجاري و همچنين منازل مسكوني امكان‌پذير سازد.

از جمله ويژگي‌هاي وايمكس اين است كه علاوه بر داده، صدا و تصوير را نيز به خوبي پشتيباني مي‌كند و سرويسي كه ارايه مي‌شود به صورت كاملا نامحدود است، از اين رو هيچ‌گونه محدوديت حجمي و يا زماني ندارد و اين بدان معناست كه كاربر مي‌تواند بدون هيچ محدوديت زماني، در تمام شبانه‌روز به هر مقدار و حجمي كه پهناي باندش اجازه دهد دانلود يا آپلود كند.

يكپارچگي مودم، فرستنده و گيرنده راديويي در اندازه بسيار كوچك و قابل حمل و امكان نصب بسيار آسان نيز جزو برتري هايي محسوب مي‌شود كه اين فن‌آوري نسبت به ديگر فن‌آوري‌هاي مشابه خود داراست.

مهم‌ترين ويژگي و مزيت واي‌مكس قابليت سيار بودن آن است كه موجب مي‌شود اين فن‌آوري را وارد لپ‌تاپ‌ها، رايانه‌هاي دستي و در نهايت گوشي‌هاي تلفن‌هاي همراه كند.

يكي از ويژگي‌هاي جالب و قابل توجه در اين مورد بارگذاري اطلاعات روي گوشي‌هاي تلفن همراه است كه مي‌تواند براي تبليغات مورد استفاده قرار گيرد به عنوان مثال فردي كه در حال گذر از يك پل هوايي است، يك باره حجمي از اطلاعات روي گوشي‌اش فرستاده مي‌شود كه مي‌تواند در قالب تصوير، صوت يا انيميشن باشد.


يك نكته مهم ديگر اين است كه يكي از دلايل همه‌گير نشدن استفاده كاربردي از كارت‌هاي بانكي و حذف پول از سيستم پرداخت‌هاي خرد در برخي كشورها از جمله ايران، نبود زيرساخت‌هاي لازم براي گسترش شبكه‌هاي انتقال داده به منظور برقراري ارتباط بين هزاران دستگاه POS و ATM موجود در كشور است.

بنابراين اين فن‌آوري به عنوان فن‌آوري پيشرفته در عرصه فن‌آوري اطلاعات مي‌تواند موثرترين و كارآمدترين راه حل موجود باشد تا سيستم خريد از فروشگاه‌ها، سازمان‌ها و شركت‌هاي تجاري را آسان كند.

اما محمد سليماني - وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات كشورمان - در رابطه با اين فن‌آوري گفته است: پيش‌تر خدمات دسترسي پرسرعت ديتا به صورت موردي و محلي ارايه مي‌شد كه تصميم گرفته شد يك ساختار اپراتوري براي آن تعريف شود.

به گفته‌ي او براساس اين پروانه، در هر استان به سه اپراتور مجوز فعاليت داده خواهد شد و از سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي در اين حوزه استقبال مي‌شود؛ براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته اپراتورهاي برنده طي مدت 9 ماه مراكز استان‌ها را تحت پوشش ارايه اين نوع خدمات قرار خواهند داد.

سليماني با بيان اين كه واي‌مكس مي‌تواند نياز مردم و دستگاه‌هاي اجرايي را به خدمات باند وسيع مرتفع كند، گفته بود: از آنجا كه دولت از سرمايه‌گذاران اين حوزه حمايت مي‌كند، اميدواريم در سال جاري بتوانيم به صورت گسترده اين فن‌آوري را مورد بهره‌برداري قرار دهيم. در تلاشيم با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته و براساس طرح تجاري كه توسط اپراتورهاي برنده اعلام خواهد شد، ظرف مدت دو سال، ضريب نفوذ ارايه اين خدمات در استان‌ها، حداقل به شش درصد برسد.

به گزارش ايسنا نحوه‌ي واگذاري پروانه وايمكس از طريق مزايده و احراز شرايط مالي و فني است و شركت‌هاي حقوقي (غير دولتي) مي‌توانند در اين مزايده شركت كنند، فعاليت وايمكس استاني است و براي هر استان حداكثر تا سقف سه پروانه وايمكس صادر خواهد شد.

مبلغ پايه در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات براي هر استان با توجه به وضعيت اقتصادي و اجتماعي آن استان به تصويب رسيده كه پرداخت حق‌الامتياز صدور پروانه بر اساس مزايده بوده كه در مرحله اول40 درصد در زمان صدور و مابقي نيز هر سال 10 درصد به صورت اقساط در شش سال پرداخت خواهد شد.

كسي كه پروانه وايمكس را اتخاذ كند ديگر به اخذ پروانه ISP و ISDP نياز نخواهد داشت. مدت زمان اعتبار پروانه‌هاي وايمكس شش سال است كه پنج سال نيز قابل تمديد خواهد بود.

اما يکي از مشکلات سازمان در صدور مجوز براي پروانه‌ها، تعدد پروانه‌هاي صادر شده مي باشد، مثل شركت‌هاي PAP که صرفا مجوز ايجاد دسترسي دارند و اينترنت شامل حال آن‌ها نمي‌شود، در صورتي که در اين حالت هر اپراتوري که مجوز وايمکس را دريافت کند، تمام مجوز هاي قبلي را نيز شامل مي شود.

لازم به ذكر است شرکت مخابرات ايران و همچنين شرکت‌هاي مخابراتي استاني تا زماني که دولتي هستند نمي‌توانند در مزايده شرکت کنند، تنها شرکت‌هاي غيردولتي ثبت شده مي‌توانند در مزايده شرکت کنند، اگر شرکت مخابرات تا تاريخ مورد نظر خصوصي شود، امکان حضور در مزايده را نيز پيدا مي‌کند.

به گفته‌ي معاون سازمان تنظيم مقررات برندگان مزايده ظرف 9 ماه مراکز استان را به اجبار بايد پوشش دهند و مابقي به نظر شرکت‌ها و پيشنهادات ارايه شده بستگي دارد و در رابطه با محدوديت‌هاي موجود در مزايده نيز هيچ محدوديتي وجود ندارد، از يک تا 30 استان آزاد است، تنها سهم سهامدار مشترک بايد زير 20 درصد باشد، يعني هيات مديره مشترک، مدير عامل مشترک نباشد تا حقوق ديگران ضايع نشود و در مزايده هر کس يک شانس داشته باشد.

در رابطه با حضور شريک تجاري خارجي نيز حداکثر سهم براي شرکت‌هاي خارجي 49 درصد است و براي شريک داخلي نيز 51 درصد در نظر گرفته شده است. در رابطه با صدور مجوز Wimax خارج از مزايده نيز کميسيون مصوب کرده است که به هيچ عنوان اين مجوز خارج از مزايده واگذار نشود.

اسناد متقاضيان شرکت در مزايده در قالب پاکت‌هاي الف، ب و ج به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات داده مي‌شود؛ اين پاکت‌ها در کميته فني و بازرگاني سازمان بازگشايي مي‌شود و مورد بررسي قرار مي‌گيرد. بعد از انجام بررسي‌هاي لازم در کميته، بررسي قيمت‌هاي پيشنهادي در کميسيون سازمان تنظيم مقررات، پاکت‌ها به تفکيک استان‌ها باز مي‌شود.

متقاضيان مي‌توانند بر اساس قيمت‌هاي پايه به تصويب رسيده در کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضمن ارايه اسناد و مدارک مبتني بر توانايي فني و اجرايي، قيمت پيشنهادي خود را براي حق‌الامتياز صدور پروانه، ارايه و در صورت برنده شدن پروانه فعاليت مذکور را دريافت كند.

بنا بر اعلام فروش اسناد مزايده‌ي وايمكس از هشتم تيرماه سال جاري آغاز شده و بعد از تحويل پاكت‌ها، بازگشايي، ارزيابي آن‌ها، اعلام قيمت‌ها و ديگر مراحل مورد نياز در نهايت پروانه براي برندگان صادر مي‌شود.

--------------
وایمکس آذر ماه راه اندازی می شود
موبنا - معاون صدور مجوزسازمان تنظیم مقررات گفت: اپراتورهای وایمکس برای نصب تجهیزات شبکه تا آذر ماه فرصت دارند.


لطف الله سبوحی در گفت وگو با خبرنگارسازمان خبری موبنا با بیان اینکه پروژه وایمکس روال طبیعی خود را طی می کند، گفت: درشرایط فعلی اپراتورهای برنده مزایده وایمکس درحال انجام فعالیت های خود برای نصب تجهیزات و راه اندازی شبکه هستند.
وی تصریح کرد: رگولاتوری در تمامی این مراحل بر روی عملکرد اپراتورها نظارت خواهد داشت و در صورت بروز اشکال اقدامات لازم را انجام می دهد.
سبوحی با اشاره به تایید نمونه تجهیزات مخابراتی گفت: تجهیزات شبکه وایمکس نیز باید تایید شود که این اقدام توسط یکی از زیر مجموعه های رگولاتوری صورت می گیرد.
از تعهدات اجرایی برندگان مزایده وایمکس- خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم - این است که 9 ماه پس از تاریخ صدور پروانه 80 درصد مراکز استان را تحت پوشش این سرویس قرار دهند.
http://www.mobna.ir/News/NewsItemViewSimple.aspx?ItemID=8465
 
Last edited:

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سرویس های وایمکس استان گلستان تا پایان شهریور ماه عرضه می شود



مدیرعامل شرکت رایانه دانش گلستان گفت: سرویس های وایمکس استان گلستان تا پایان شهریور و اوایل مهرماه امسال در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.



سید ایمان میری در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) افزود: سرویس های وایمکس این اپراتور شامل دیتا و تلفن ثابت است که هردو با هم به مشترکین ارایه می شود.



وی درخصوص هزینه های این سرویس گفت: هنوز میزان تعرفه ها مشخص نیست اما طبق سیاست شرکت، قیمت ها قرار است به گونه ای باشد که همه اقشار مردم بتوانند از آن استفاده کنند و به عنوان نمونه اینترنت بر بستر وایمکس با پهنای باند ۱۲۸ کیلو بایت کمتر از ۳۰ هزار تومان ارایاه خواهد شد.



به گفته میری، با توجه به شرایط اقتصادی روز احتمال کاهش و افزایش قیمت ها و سرویس های وایمکس وجود دارد.
-------------
مدير عامل شركت برنده مزايده وايمكس در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
ارائه خدمات وايمكس در استان گلستان تا پايان شهريور
خبرگزاري فارس: مديرعامل يكي از چهار شركت برنده مزايده وايمكس از راه‌اندازي اين سرويس تا پايان شهريور يا اوايل مهرماه در استان گلستان خبر داد.

سيد ايمان ميري در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: سرويس وايمكس اين اپراتور كه شامل ديتا و تلفن ثابت است، پايان شهريورماه يا اوايل مهرماه در استان گلستان ارائه خواهد شد.
مديرعامل شركت رايانه دانش گلستان در خصوص راه‌‌اندازي اين سرويس گفت: سرويس اين اپراتور در حال راه‌اندازي است اما هنوز به مرحله نصب تجهيزات و مانيتورينگ باند فركانسي اختصاص يافته وايمكس در استان گلستان نرسيده‌ايم.
وي ادامه داد: هنوز از اشغال بودن يا عدم اشغالي باند فركانسي وايمكس در گلستان اطلاع نداريم اما با صحبت‌هاي انجام شده اشغالي اين باند را بعيد مي‌بينيم.
به گزارش فارس، پروانه فعاليت برندگان مزايده وايمكس (WIMAX) در اسفندماه سال گذشته از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، به آنها اعطا شد و به اين شركت‌ها فرصت 9 ماهه‌اي براي راه‌اندازي سرويس داده شد كه شركت رايانه دانش گلستان يكي از چهار شركت برنده اين مزايده است .
بنابراين گزارش،گزارش‌هايي مبني بر اشغال بودن باند فركانسي وايمكسي در استان ها از سوي ديگر اپراتورهاي وايمكس شنيده شده كه براي تشخيص اين اشغالي لازم است اپراتورها به مرحله نصب تجهيزات و مانيتورينگ باند فركانسي در استان خود رسيده باشند.
 
Last edited:

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سرویس هایی که اپراتور اصفهانی اسپادان قرار است بر روی وایمکس به مشترکان خود عرضه کند، مشخص شد.

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، شبکه مجازی خصوصی ***، تماس تلفن اینترنتی (VOIP)، اینترنت پرسرعت، سرویس های مبتنی بر نرم افزارهای تحت شبکه، Video On Demand و CCVT از جمله آنها محسوب می شود.
براساس این گزارش، از جمله سرویس های مبتنی بر نرم افزارهای تحت شبکه این اپراتور می توان سیستم های آموزش از راه دور، ارائه سرویس Family & Friend، سرویس های Blog، Disk Space، Email , Webpage، مسنجر، سرویس دریافت و ارسال فکس را نام برد.
سرویس پخش ویدیو و فایل های تصویری بر روی بستر IP نیز که کاربرد آن در پخش برنامه های تلویزیونی، پخش زنده همایش ها، کنفرانس ها و یا مسابقات ورزشی است، از سوی اسپادان عرضه خواهد شد.
بر بستر وایمکس اسپادان سرویس CCVT نیز عرضه خواهد شد که با گسترش روز افزون IP و معرفی این فناوری به عنوان یک بستر مناسب جهت انتقال صدا و تصویر، دوربین های IP به عنوان راهکاری مناسب جهت جایگزینی دوربین های امنیتی متداول مورد استفاده قرار می گیرند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جايگاه ويژه سازمان تنظيم مقررات در حمايت از شركت‌هاي وايمكس
خبرگزاري فارس: كارشناسان حوزه فناوري اطلاعات با اشاره به اعطاي پروانه وايمكس از سوي رگولاتوري به برندگان مزايده، حمايت از شركت‌هاي وايمكس و كمك به آنها در جهت تعيين قيمت‌هاي بهينه را قدم بعدي از سوي دولت مي‌دانند

به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "، پس از اعطاي پروانه فعاليت به برندگان مزايده وايمكس (WIMAX) در اسفندماه سال گذشته از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، فرصت 9 ماهه‌اي به اين شركت‌ها براي راه‌اندازي سرويس داده شد.
بنابراين گزارش با در نظر گرفتن حجم سرمايه گذاري قابل توجهي كه شركت‌هاي داراي پروانه در اين بخش انجام خواهند داد و از سوي ديگر عدم آشنايي و برخورداري از دانش كافي در بسياري از زمينه هاي كاري اين فناوري كه از جديد بودن تجربه وايمكس در ايران ناشي مي‌شود، اين سوال از سوي بسياري از كارشناسان حوزه فناوري اطلاعات مطرح مي‌شود كه آيا شركت‌هاي ارائه كننده سرويس وايمكس به تنهايي مي‌توانند راه‌هاي پر پيچ وخم ورود يك فناوري جديد به كشور را طي كنند؟
همچنين سهم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حمايت از اين سرويس نيز از سؤالات ديگري است كه با توجه به شرايط مذكور مطرح مي‌شود.
بنابراين گزارش بعد از گذشت چند ماه از صدور پروانه، بررسي ميزان دستيابي رگولاتوري به اهداف ارائه مجوز به شركت‌ها و نيز توفيقات شركت‌هاي داراي پروانه پس از اخذ مجوز، توسط يك مرجع ذيصلاح امري ضروري به نظر مي‌رسد؛ چرا كه اين امر مي‌تواند در شناسايي نيازها، نقاط ضعف و مشكلاتي كه اين شركت‌هاي با آنها دست و پنجه نرم مي‌كنند و ارائه راه‌حل به آنها مؤثر واقع شود.
به گزارش فارس، در كنار وظيفه‌ راه‌اندازي و بازاريابي كه بر عهده شركت‌ها است، نبايد نقش رگولاتوري را در برنامه‌ريزي و كمك به اين شركت‌ها از ياد برد.

* تعرفه واردات تجهيزات وايمكس بايد مانع زيان شركت‌ها شود

در همين ارتباط، روحاني‌نژاد مدير گروه علمي، تحليلي طيف در گفت‌وگو با باشگاه خبري فارس "توانا " فناوري اينترنت پرسرعت و بي سيم وايمكس را در ايران مانند نهالي دانست كه پس از كاشته شدن براي به ثمر رسيدن نيازمند توجه و حمايت است.
روحاني نژاد با تاكيد بر ضرورت تدوين مقررات و قوانين لازم براي حفاظت از اين فناوري در مقابل رقباي بزرگ، گفت: با توجه به محدوده كاري نزديك و اشتراكي كه اين فناوري در ارائه اينترنت پرسرعت و بي‌سيم با اپراتورهاي تلفن همراه و ثابت و DSL دارد بايد مسائل تعرفه‌اي و قيمتي رقبا به گونه‌اي در نظر گرفته شود كه شركت‌هاي وايمكس در ابتداي ورود به بازار توان رقابت خود را از دست ندهند.
روحاني نژاد به تعرفه واردات تجهيزات سرويس ‌دهندگان وايمكس اشاره كرد و افزود: برا ي حمايت از ارائه‌كنندگان اين فناوري بايد تعرفه گمرك و واردات تجهيزات آنها به درستي تعريف و تدوين شود تا تجهيزات وارداتي به دليل جديد و ناآشنا بودن در گمرك نماند و سبب زيان‌دهي شركت‌هاي سرمايه‌گذار نشود.
اين كارشناس حوزه مخابرات خاطر نشان كرد: از ديگر اقدامات مهمي كه بهتر است قبل از راه اندازي و ارائه كامل سرويس از سوي سرويس دهندگان توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مشخص شود، تعرفه و نرخ گذاري كلي خدماتي است كه اين شركتها ارائه خواهند كرد. بدين ترتيب شركت‌ها و مشتريان محدوده كاري فناوري وايمكس و نحوه ارائه خدمات آن را به روشني خواهند دانست.
مدير گروه علمي تحليلي طيف همچنين در خصوص پهناي باندي كه اين شركت‌ها از شركت زيرساخت خواهند گرفت، خاطرنشان كرد: نحوه ارتباط شركت‌هاي ارائه كننده وايمكس با شركت ارتباطات زير ساخت بايد كاملا تعريف شده باشد كه اين شركتها به چه صورت و با چه قيمتي از شركت زير ساخت پهناي باند خواهند گرفت.
به گزارش فارس، در پروانه‌اي كه براي فناوري وايمكس اعطا شده است مجوز ارائه تلفن ثابت نيز به چشم مي خورد. براي شركتهايي كه مايل به ارائه اين سرويس هستند و ارائه اين خدمات در دستور كار آنها قرار دارد بايد مساله ارتباط داخلي يا اينتركانكشن با مخابرات حل شود تا تجربه تلخ شركت‌هاي خصوصي تلفن ثابت كه مانع از پا گرفتن آنها شد تكرار نشود.

* استفاده از تجربه كشورهاي پيشرفته در توسعه فناوري وايمكس

حميد ضيايي پرور از كارشناسان رشته فناوري اطلاعات و ارتباطات در خصوص لزوم حمايت دولت از دانش هاي جديد گفت: تمام دانش هاي جديد نياز به مشاوره و حمايت از سوي دولت دارند. زيرا بخش دولتي به دليل مراودات جهاني كه دارند، مانند حضور در نمايشگاه ها و همايش ها، تجارت با شركت هاي خارجي و تعامل با وزارت خانه ها از امكانات و توانمندي هاي قوي تري نسبت به بخش خصوصي برخوردار است و مي تواند تصحيح كننده، مشاور و منتقل كننده دانش فني به شركت هاي داخلي باشند.
ضيايي پرور ادامه داد: بخش دولتي مي‌تواند از تجربه كشورهايي مانند مالزي و اندونزي، كره جنوبي و ديگر كشورهايي كه شرايط ما را پشت سر گذاشته اند و يا اين شرايط را دارند استفاده كرده، و كمك شاياني براي بخش خصوصي كشور در پيش برد هدف هايش باشد.
اين كارشناس ارتباطات خاطر نشان كرد: لازم است كه بخش دولتي در حمايت از فناوري هاي جديد با تعيين تعرفه مناسب، سود كمتري را از ورود تجهيزات فني آنها دريافت كند.
وي ادامه داد: در حال حاضر محصولات مختلفي حتي محصولات خوراكي مانند ميوه‌جات به صلاحديد دولت و با تعرفه پايين وارد مي شود و بنابراين نمي‌توان تقاضاي ارائه تسهيلات براي ورود راحت‌تر دانش‌هاي جديد به كشور را در خواستي غيرمعقول دانست.
ضيايي‌پرور گفت: هر چند انجام اقدامات پيشگيرانه براي از سر راه برداشتن موانع به منظور جلوگيري از افزايش قيمت كاذب اين سرويس امري ضروري و مهم است، اما باز هم اين احتمال وجود دارد كه وايمكس در ابتدا سرويس گراني باشد.
وي تاكيد كرد: با اين حال شركت هاي ارائه دهنده اين سرويس بايد بر حسب قيمت بازار و خصوصا قيمت جهاني اين سرويس را در اختيار متقاضيان قرار دهند و قطعا مشترياني كه به اين سرويس نياز دارند، توان پرداخت هزينه آن را نيز خواهند داشت و بايد قيمت آن را مطابق قيمت جهاني پرداخت كنند.
به گزارش فارس در نهايت تمام دستاوردهاي اين شركت ها به نفع دولت تمام خواهد شد. زيرا اين شركت ها با توسعه زير ساخت ها باعث گسترش سرويس ها مي شوند كه به اين وسيله دسترسي مردم به اينترنت بيشتر و آسان تر و در نتيجه سبب گسترش و پيشرفت دولت الكترونيك خواهد شد.
بنابراين به نظر مي‌رسد هرچه دولت براي كمك به اين شركت ها تسهيلات بيشتري قائل شود در واقع به خود كمك كرده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سینا: شبکه وایمکس داتک راه اندازی و عرضه سرویس دهی آن آغاز شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، این شرکت که پیش از برگزاری مزایده وایمکس و اعطای پروانه این فناوری به چهار اپراتور مبین نت، ایرانسل، اسپادان و رایانه دانش گلستان مجوز خود را دریافت کرده بود، عرضه سرویس های خود را آغاز کرده است.
این درحالی است که طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دو شرکت داتک و لایزر که پیش از این مجوز وایمکس را دریافت کرده اند، مجاز به توسعه شبکه خود و عرضه سرویس پیش از تمکین به مبلغ حق الامتیاز پروانه وایمکس نیستند.
داتک با اعلام تعرفه خدمات خود، هزینه پهنای باند ماهانه ۲۵۶ کیلوبایت اختصاصی را ۲۶۳ هزار و ۶۸۰ تومان و اشتراکی را ۵۶ هزار و ۵۴۷ تومان اعلام کرده است.
همچنین طبق تعرفه های اعلام شده از سوی داتک هزینه پهنای باند وایمکس اختصاصی ۵۱۲ کیلوبایت ماهانه ۴۷۳ هزار و ۸۰۰ تومان و اشتراکی آن ۱۸۴ هزار و ۳۷۰ تومان است.
این شرکت پهنای باند یک مگاهرتز اختصاصی را به قیمت ۸۲۴ هزار تومان و اشتراکی را به قیمت ۳۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد.
همچنین مودم بی سیم وایمکس داتک در مقابل مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به صورت اماتی در اختیار مشترکان قرار می گیرد و تهیه این سرویس ها تنها برای شرکت ها، سازمان ها، مراکز دانشگاهی، آموزشی تحقیقاتی، تجاری شرکت های صنعتی، کتابخانه عمومی، فرهنگسراها و شخصیت های حقوقی مقدور است.
متقاضیان سرویس های باند پهن وایمکس جهت دریافت این سرویس می توانند با شماره ۸۱۶۸۱ تماس بگیرند.
wimax-150x150.gif
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئيس سازمان تنظيم مقررات در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
آغاز ارائه آزمايشي خدمات اينترنت بي‌سيم در كشور
خبرگزاري فارس: رئيس رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: برخي شركت‌ها ارائه خدمات اينترنت بي‌سيم را به صورت آزمايشي آغاز كرده‌ و در حال سرويس‌دهي هستند.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبري فارس «توانا» گفت: بعضي از شركت‌هاي وايمكس به زودي سرويس خود را ارائه خواهند كرد و باقي شركت‌ها نيز تا پايان سال به راه‌اندازي كامل خواهند رسيد.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در خصوص مراحل پيشرفت اپراتورهاي وايمكس، افزود: برخي از شركت‌ها شماره‌گذاري خود را از رگولاتوري دريافت كرده‌اند و در حال ترخيص تجهيزات خود هستند.
وي ادامه داد: برخي ديگر از شركت‌ها طرح مقدماتي سرويس را راه‌اندازي كرده‌ و در حال سرويس‌دهي روي اين پايلوت هستند.
خسروي در خصوص تبليغاتي كه از سوي برخي اپراتوهاي وايمكس ارائه مي‌شود، گفت: شركت‌هايي كه تبليغ مي‌كنند شركت‌هايي هستند كه پايلوت را راه‌اندازي كرده‌اند و روي پايلوت سرويس مي‌دهند و بر همين اساس تبليغاتي هم انجام مي‌دهند.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، ادامه داد: اين شركت‌ها براي سرويس‌دهي در سطح وسيع و پوشش‌دهي به صورت عام نياز به راه‌اندازي كامل يا حداقل 60 يا 80 درصد اين سرويس دارند ولي هنوز به اين مرحله نرسيده‌اند.
وي خاطر نشان كرد: تا چند ماه آينده و قبل از پايان سال تمام شركت‌ها سرويس خود را به صورت كامل راه‌اندازي خواهند كرد.
showimage.aspx
 

sh3ll

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2009
نوشته‌ها
1,177
لایک‌ها
25
سن
36
محل سکونت
ایــــ تهران ــــران
من شخصا به شما قول میدم که تا آخر سال هم راه اندازی نمیشه!
نمونه کارهای این آقایون زیاده...
مثل راه اندازی GPRS همراه اول، مزایده برای شرکت های PAP که همشون رو برشکست کرد این مخابرات و کلی گند کاری دیگه...
پس الکی شکمو صابون نزنید!:lol:
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اپراتورهاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - تا حدود دو ماه آينده سرويس‌دهي خود را آغاز مي‌كنند.

محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: اپراتورهاي وايمكس در حال حاضر به صورت پايلوت و در حد محدود سرويس‌هاي خود را ارائه مي‌دهند اما به صورت عام واگذاري سرويس‌هايشان تقريبا از حدود دو ماه آينده آغاز مي‌شود.

وي گفت: پيش‌بيني مي‌شود در سال جاري و تا قبل از سه ماهه سوم امسال سرويس‌هاي وايمكس واگذار شود. مسائل و مشكلات اين سرويس‌ها در جاهايي كه به صورت پايلوت است شناسايي و راهكارهايي براي مرتفع كردن مشكلات ارائه مي‌شود.


آغاز فعاليت آزمايشي اپراتورهاي وايمكس در حالي است كه به عقيده كارشناسان لازم است که رگولاتور در مورد توسعه شبکه وايمكس به گونه‌اي عمل کند که پس از چند سال، بار ديگر در حسرت انجام نشدن تعهدات اپراتورهاي وايمكس نمانيم.



مشکل چندين و چند ساله شرکت‌هاي PAP و شرکت مخابرات ايران که پيش از اين در قالب در اختيار ندادن فضاي کافي براي نصب تجهيزات اين شرکت‌ها ظاهر شده بود، اين بار به بهانه تمکين نکردن شرکت مخابرات ايران به مصوبه رگولاتوري در خصوص كاهش هزينه واگذاري يك زوج سيم به مشتركان، خود را نمايان ساخت.



اگرچه اين مسأله از ابعاد مختلف قابل بررسي است، اما تاکنون صرفاً به يک نتيجه منجر شده و آن هم توسعه‌ نيافتن خدمات اينترنت پرسرعت در کشور است اما كارشناسان با اشاره به اينکه اپراتورهاي وايمكس‌ در حال آماده‌سازي شبکه‌هاي خود هستند، تاكيد دارند كه مواردي همچون خالي نبودن فضاي فرکانسي که شبيه مسأله کمبود فضاي PAPها است، نگراني‌هايي را ايجاد کرده است کما اينکه اين اپراتورها از خالي نبودن فضاي فرکانسي، به خصوص در شهرستان‌ها گله‌مند هستند.


انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
logo_s_t.gif

Datak_Logo.jpg

شرکت های داتک و لایزر برای ادامه فعالیت باید حق لایسنس وایمکس را پرداخت کنند

معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت های داتک و لایزر درصورتی که بخواهند فعالیت خود را ادامه دهند باید حق الامتیاز پروانه وایمکس را پرداخت کنند.

لطف اله سبوحی در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) افزود: مجوز عرضه وایمکس به شرکت های داتک و لایزر پیش از برگزاری مزایده وایمکس به آنها داده شده و تا اسفند ماه ۸۸ اعتبار دارد.

وی اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید بر ادامه فعالیت و نحوه سرویس دهی این شرکت ها نظارت کرده و بررسی و تصمیم گیری کند.

یادآور می شود که دو شرکت داتک و لایزر در زمان دریافت مجوز PAP از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مجوز عرضه سرویس های وایمکس را نیز از این سازمان دریافت کردند.

این درحالی است که با برگزاری مزایده وایمکس تنها چهار شرکت مبین نت، ایرانسل، اسپادان و مجتمع رایانه دانش گلستان موفق شدند از سوی این سازمان با پرداخت حق الامتیاز پروانه، مجوز سرویس دهی دریافت کنند.
 
Last edited:

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
Datak_Logo.jpg

logo_s_t.gif

آغاز مشترک گیری گسترده دو شرکت داتک و لایزر این دو مدعی قدیمی حوزه اینترنت بی سیم را به جمع رقبای مدعیان جوان پروانه وایمکس اضافه کرد.

به گزارش عصر ارتباط ، این دو شرکت که با گذشت زمان کوتاهی از دریافت پروانه اینترنت پرسرعت در حدود 5 سال پیش ، در عرصه ارائه سرویسهای نسل سوم روی ابزارهای همراه نیز به صورت محدود مشغول به کار شدند، هم زمان با آغاز شمارش معکوس برای وارد شدن برندگان مزایده وایمکس ، تجهیزات جدید خود را نصب کرده وبا ثبت نام از مشترکان جدید خود را برای وارد شدن به رقابت با چهار برنده مزایده یاد شده آماده میکنند.

مرز خاکستری
به نظر میرسد علی رغم موضع گیری صریح اولیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی ، به عنوان رگولاتور بخش خصوصی و دولتی بخش ارتباطات ، این سازمان موضعی مهربانانه تر را با این دو برنده PAP قدیمی ، که تمرکز روی اینترنت بی سیم را به عنوان رویکرد خود برگزیده اند ، در پیش گرفته است. این سازمان پس از برگزاری مزایده اعطای پروانه خدمات فناوری وایمکس،توسعه شبکه وایمکس شرکتهائی که پیش از این پروانه داشتند را ممنوع کرده بود. در جدیدترین موضع گیری در این خصوص، حسن رضوانی – معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم و مقررات و ارتباطات رادیوئی – در این زمینه گفت : این شرکتها وایمکس ارائه نمیدهند بلکه پورتهای پرسرعت خود را بر بستر وایمکس ارائه میدهند. معاون سازمان تنظیم مقررات ، تاکید کرد: این شرکتها صرفا" برای نیت انتقال پورتهای اینترنت پرسرعت خود از بستر وایمکس استفاده میکنند و سرویسهائی همچون Voip ، تلفن ثابت و *** از سوی این شرکتها عرضه نخواهد شد.
طبق اعلام این سازمان به موجب قانون این شرکتها که اکنون فعالیت خود را در شهر تهران و برخی شهرهای دیگر نیز آغاز کرده اند ، طی یک سال پس از اعطای پروانه اپراتورهای وایمکس فرصت دارند تا با تمکین از بالاترین حق پروانه وایمکس نسبت به دریافت پروانه در هر استان اقدام کنند در غیر اینصورت ادامه فعالیت انها غیر قانونی خواهد بود.

بازار کوچک
شرکت داتک که تا کنون راه اندازی شبکه وایمـــکس خود را اختصاصی و ویژه مطالعات پیش از اینترنت پــــــرســـــرعت (Pre Wimax) عنوان کرده بود، طی روزهای اخیر نسبت به جذب مشترک و انتشار تعرفه های خود اقدام کرده است. تا کنون این شرکت اعلام کرده بود که در سرویس Pwimax موفق به جذب 200 مشترک خانگی و 5 هزار مشتری نسل سوم در تهران شده و طبق فراخوانی که طی روزهای اخیر منتشر کرده ، متقاضیان وایمکس میتوانند از سرویسهای وایمکس این شرکت بهره مند شوند.



لایزر و داتک که بطور جدی عرضه خدمات وایمکس را در جدول برنامه های تجاری خود گنجانده اند ، یکسال پس از اعطای پروانه وایمکس فرصت دارند تا نسبت به شرایط پیش بینی شده در پروانه تمکین کنند . داتک با اعلام تعرفه خدمات خود، هزینه پهنای باند ماهانه 256 کیلو بایت اختصاصی را 263 هزار و 680 تومان و اشتراکی را 56 هزار و 547 تومان علام کرده است. همچنان طبق تعرفه های اعلام شده از سوی داتک هزینه پهنای باند وایمکس اختصاصی 512 کیلو بایت ، ماهانه 473 هزار و 800 تومان و اشتراکی آن 184 هزار و 370 تومان است .

این شرکت پهنای باند یک مگا هرتز اختصاصی را به قیمت 824 هزار تومان و اشتراکی را به قیمت 350 هزار و 200 تومان در اختیار متقاضیان قرار میدهد. همچنین مودم بیسیم وایمکس داتک در مقابل مبلغ 300 هزار تومان به صورت امانی در اختیار مشترکان قرار میگیرد و تهیه این سرویسها تنها برای شرکتها، سازمانها، مراکز دانشگاهی ، آموزشی تحقیقاتی ، تجاری شرکتهای صنعتی ، کتابخانه عمومی ، فرهنگسراها و شخصیت های حقوقی مقدور است.

شرکت لایزر نیز تعرفه سرویسهای وایمکس خود را از 86 هزار تومان تا 818 هزار تومان اعلام کرده و با آغاز سرویسدهی خود در شهرهای تهران و مشهد وعده داده است که به زودی دیگر شهرهای کشور را تحت پوشش قرار خواهد داد. چهار برنده مزایده اپراتوری وایمکس در 30 استان کشور آبان ماه 87 مشخص شدند که پس از پرداخت حق لایسنس بالای خود موفق به اخذ پروانه شدند. این در حالی است که اپراتورهای برنده در مزایده وایمکس پس از دریافت پروانه خود در اسفند ماه 87 به مدت 9 ماه مهلت دارند تا 80 درصد مراکز استانها را تحت پوشش خدمات وایمکس قرار دهند.
 
Last edited:

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
showimage.aspx

سرويس زيرساخت- سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي پيش شماره 0944 را به خطوط تلفن ثابتي که از سوي اپراتورهاي وايمکس عرضه مي‌شوند، اختصاص داد.

به گزارش عصر ارتباط، نامبرينگ تخصيص داده شده به چهار اپراتور وايمکس کشور هنوز به آنها ابلاغ نشده اما سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي پيش شماره 0944 را به آنها اختصاص داده است.

اختصاص اين پيش شماره به اپراتورهاي وايمکس که تقريبا قطعي شده طي هفته‌هاي آينده به اپراتورها ابلاغ مي‌شود تا در زمان ارائه سرويس‌هاي خود آن را در اختيار داشته باشند.

سه اپراتور از چهار اپراتور وايمکس کشور شامل مبين نت، ايرانسل و اسپادان درخواست نامبرينگ و تعداد شماره‌هاي واگذاري خود را به سازمان تنظيم ارائه داده‌اند که اين سازمان براساس ميزان درخواست آنها شماره هاي آنها را مشخص خواهد کرد.

بدين ترتيب، براساس درخواست ميزان واگذاري خطوط تلفن ثابت از سوي اين اپراتورها که به رگولاتوري ارائه مي‌شود، اين سازمان نسبت به اختصاص نامبرينگ معين به اين اپراتورها اقدام خواهد کرد.

شماره تلفن‌هاي ثابت اپراتورهاي وايمکس ايران 10 رقمي خواهد بود که چنانچه اپراتوري درخواست واگذاري 10 هزار شماره را داشته باشد، سازمان تنظيم دو شماره بعدي اين پيش شماره را نيز تعيين و در اختيار وي قرار مي دهد.

چنانچه اپراتوري نيز درخواست يک ميليون شماره داشته باشد تنها يک رقم بعد از اين کد تعيين و شش رقم بعدي عدد صفر خواهد بود که به اپراتور اختصاص داده مي شود.

اين پيش شماره به سرويس تلفن ثابت وايمکس اختصاص دارد و سرويس VoIP آنها به دليل اينکه تنها مجاز به ارائه سرويس اوريجينيشن هستند، نيازي به اختصاص شماره ندارد.

ناگفته نماند که موضوع نامبرينگ در حيطه وظايف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي قراردارد که تاکنون در مواجهه با عدم مديريت مناسب چندين بار شماره‌گذاري‌هاي تلفن ثابت و تلفن همراه در کشور تغيير کرده است به‌طوريکه درنهايت شماره تلفن‌هاي تهران هشت رقمي و شماره تلفن هاي همراه سراسر کشور با کدهاي مختلف واگذار شدند.

چگونکي شماره‌گذاري و تعيين کدها از جمله وظايفي است که از شرکت مخابرات ايران به عنوان وظايف حاکميتي طبق اساسنامه به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي منتقل شده و اين سازمان وظيفه تدوين و تخصيص آن را بر عهده گرفته است.

در طرح جامعي که پيش از اين براي نامبرينگ در نظر گرفته شده بود، مقرر شد شماره 09X براي تخصيص شماره‌هاي 10 رقمي در نظر گرفته شود که دراين تقسيم بندي 091X سهم همراه اول، 093X سهم اپراتورهاي خصوصي و 092X براي اپراتور سوم تلفن همراه ذخير شده است.

در اين ميان شماره 0931 براي اپراتور اصفهان، شماره 0932 براي تاليا، شماره 0934 براي كيش و شماره 0935 و 0936 براي ايرانسل اختصاص يافته که مشغول به کار نيز هستند.

براساس تعرفه نامبرينگ که در جلسه چهل و يکم كميسيون تنظيم مقررات تصويب شده، حق سالانه استفاده از هر شماره تخصيص داده شده به تلفن همراه دو هزار ريال، حق استفاده از هر شماره تخصيص داده شده به تلفن ثابت يک هزار ريال و حق سالانه رزرو ظرفيت‌هاي شماره براي هر خط تلفن همراه و تلفن ثابت برابر با 30 درصد مبالغ تصويب شده است.

چهار اپراتور وايمکس ايران 11 اسفند ماه سال 87 موفق به دريافت پروانه اپراتوري وايمکس شدند که از آن زمان 9 ماه يعني تا 11 آذر ماه فرصت خواهند داشت تا عرضه سرويس‌هاي خود را در مراکز استان‌ها ارائه کنند اما محمود خسروي -رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي در آخرين اظهارات خود وعده داد که خدمات وايمکس تا قبل از پايان سال 88 به متقاضيان ارائه خواهد شد و از اجراي پايلوت وايمکس توسط مبين نت، اپراتوري سراسري وايمکس در ايران خبر داده است.

تمامي اپراتورها تاکنون نصب تجهيزات خود را آغاز کرده‌اند و برخي در آستانه تست‌هاي اوليه شبکه خود با اشغالي فضاي فرکانسي مواجه شده‌اند و منتظر پالايش طيف خود توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي هستند و به همين دليل به نظر مي‌رسد عرضه نخستين سرويس‌هاي وايمکس تا پايان سال 88 به طول بينجامد.

طبق گفته اين اپراتورها، عرضه اينترنت بي سيم بر بستر وايمکس نخستين سرويسي خواهد بود که از سوي تمامي اپراتورها در آغاز به کار عرضه خواهد شد و پس از آن هر يک باتوجه به طرح تجاري خود نسبت به عرضه تلفن اينترنتي و تلفن ثابت در سبد سرويس هاي وايمکس اقدام خواهند کرد.

گرچه سرويس‌هاي وايمکس در دو گروه خانگي و تجاري با قيمت هاي متفاوت به متقاضيان ارائه خواهد شد اما پيش بيني مي‌شود قيمت‌هاي اوليه اين سرويس‌ها باتوجه به مبلغ بالاي حق لايسنس پرداختي از سوي اپراتورها گران باشند و به همين دليل نخستين مشتريان اين سرويس را متقاضيان تجاري تشکيل خواهند داد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
به دنبال ورود اپراتورهاي وايمكس،
رئيس سازمان تنظيم مقررات تاكيد كرد:
شركت‌ها و اپراتورهاي قدرتمند نبايد مزاحم تلقي شوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات



به گفته رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي سفره ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گسترده است و هر كسي اگر جا يا قدرت بيش‌تري مي‌خواهد بايد سرمايه‌گذاري بيش‌تري كرده‌ و از فرصت‌ها استفاده كند.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اين كه برخي تصور مي‌كنند اپراتورهاي واي‌مكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - جاي كار و فعاليت را براي ديگر فعالان و شركت‌ها محدود مي‌كند، تصوري اشتباه است و اين كه هر كسي از فرصت‌ها استفاده نكند و از طرفي شركت‌ها و اپراتورهاي قدرتمند را در اين زمينه به نوعي مزاحم بداند درست نيست.

وي گفت: نمي‌توان همه جامعه را معطل نگه داشت به دليل اينكه شركت‌هاي كوچك بايد فعاليت كنند بلكه بايد به همه فرصت فعاليت داده شود.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصريح كرد: موضوع كاهش تعرفه استفاده از ADSL براي شركت‌ها به هزار تومان در مجمع مخابرات ايران تصويب شده و لازم‌الاجراست كه اين مبلغ قبلا سه هزار تومان بود.

او اظهار كرد: ابلاغ اين مصوبه توسط وزير ICT به تمام استان‌ها صورت گرفته و اگر خلاف آن صورت گيرد و مبلغي بيش از هزار تومان دريافت شود كاري غيرقانوني است.

اپراتورهاي وايمكس تا حدود دو ماه آينده سرويس‌دهي خود را آغاز مي‌كنند اما در حال حاضر به صورت پايلوت و در حد محدود سرويس‌هاي خود را ارائه مي‌دهند.

انتهاي پيام
wh120-20.jpg
 

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
3,679
لایک‌ها
384
محل سکونت
تهران
من شخصا به شما قول میدم که تا آخر سال هم راه اندازی نمیشه!
نمونه کارهای این آقایون زیاده...
مثل راه اندازی GPRS همراه اول، مزایده برای شرکت های PAP که همشون رو برشکست کرد این مخابرات و کلی گند کاری دیگه...
پس الکی شکمو صابون نزنید!:lol:
از کجا اینقد مطمئنی!

من خودم توی تهران کلی آنتن WiMAX دیدم که زیر آنتن موبایل نصب کردن (فکنم ماله ایرانسله).
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از کجا اینقد مطمئنی!

من خودم توی تهران کلی آنتن WiMAX دیدم که زیر آنتن موبایل نصب کردن (فکنم ماله ایرانسله).
تاييد ميشه تجهيزات وايمكس تا حدي شبيه دكلهاي BTS هاي آنتن هاي موبايل است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تهران بزرگ تاپايان امسال تحت پوشش شبکه وايمکس قرار مي گيرد
مديرعامل گروه شرکت هاي داتک گفت: سراسر تهران بزرگ تا پايان امسال تحت پوشش شبکه وايمکس قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا "بابک ارشد" روز يکشنبه در مراسم انعقاد قرارداد خريد تجهيزات پروژه
وايمکس که بين شرکت داتک و سامسونگ امضا شد، افزود: در زمان حاضر 60 درصد تهران تحت پوشش شبکه وايمکس است که تا پايان سال جاري اين رقم به 100 درصد خواهد رسيد.
وي حجم اين قرارداد را حدود 15 ميليون دلار عنوان کرد و در مورد دليل انتخاب سامسونگ براي تامين تجيهزات مورد نياز پروژه وايمکس تهران، اظهار داشت: اين شرکت برنده مناقصه در يکي از بزرگترين پروژه هاي وايمکس دنيا در امريکا است، اين شرکت در مناقصه شرکت داتک نيز شرکت کرد که قيمت پيشنهادي آن، نسبت به دو شرکت چيني ديگر که در مناقصه شرکت
کرده بودند 30 درصد پايين تر بود.
وي افزود: سازنده هاي فناوري وايمکس امريکايي ها هستند و يک شرکت اروپايي نيز در اين زمينه فعال است که هيچکدام به ايران تجهيزات نمي فروشند، ما نيز تمايلي به خريد از آنها نداريم بنابر اين محدود مي شويم به چين و کره و با توجه به اينکه سامسونگ بزرگترين پروژه وايمکس دنيا را برنده شده بود و قيمت آن 30 درصد پايين تر از رقباي چيني بود، اين شرکت برنده مناقصه داتک شد.
مديرعامل گروه شرکت هاي داتک، در مورد پروژه وايمکس تهران بزرگ گفت: سرمايه مورد نياز اين پروژه 500 ميليون دلار برآورد شده که در چند فاز طراحي شده و عملياتي مي شود.
ارشد در مورد استفاده از وايمکس گفت: هزينه استفاده براي کاربران عادي که ارزانترين سرويس است کمتر از 20 هزار تومان شروع مي شود که قابل رقابت با ADSL است.
وي افزود: پروانه وايمکس براي خدمات ثابت است و اجازه ارايه خدمات به کاربران موبايل را نداريم و خدمات سيار (پرتابل) نيز نمي توانيم ارايه کنيم.
ارشد در مورد چگونگي پوشش تهران گفت: الان شبکه وايمکس 60 درصد پشت بام هاي تهران را پوشش مي دهد هر طبقه که پايين تر مي آييم، پوشش کمتر مي شود، بنابراين در طبقات پايين تا پايان امسال ضريب پوشش به 80 درصد مي رسد و در طبقات بالا، ميزان پوشش کامل و صد درصد خواهد بود.
وي افزود: محدوديت پهناي باند در شبکه وايمکس و ADSL براي کاربران عادي است و مشتريان تجاري محدوديتي ندارند.
مدير اجرايي سامسونگ نيز گفت: اين شرکت همان تجهيزاتي را که به امريکا مي فروشد با همان کيفيت در اختيار شرکت ايراني قرار مي دهد.
"وو ساب کيم" افزود: 30 تا 35 درصد کل بازار تجهيزات کره جنوبي را در زمان حاضر شرکت سامسونگ تامين مي کند.
وايمکس يکي از فناوري هاي ارتباطات شبکه اي بي سيم است، اين فناوري با هدف انتقال
اطلاعات به صورت بي سيم و ارزان قيمت طراحي شده است.
img633884448075312500.gif
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مراسم امضای قرارداد پروژه وایمکس تهران با اعتباری کمتر از 15 میلیون دلار برگزار شد. در این مراسم که با حضور مدیرعامل شرکت شمص (زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی)، شرکت سامسونگ و اعضای شرکت داتک برگزار شد، طرفین مبادرت به واردات تجهیزات فناوری اینترنت بی سیم - وایمکس - می کنند. براساس این گزارش فاز نخست آن از 4 ماه آینده با نصب حدود 200 ایستگاه راه اندازی خواهد شد و در کل 400 ایستگاه در تهران ایجاد می شود. گفتنی است پس از اتمام پروژه قیمت ارائه سرویس به کاربران کمتر از 20 هزار تومان با پهنای باند 128 کیلوبیت خواهد بود. از همین روی کاربران خانگی می توانند از این پس از خدمات وایمکس نیز استفاده کنند. این درحالی است که پیش از این به دلیل به صرفه نبودن وایمکس برای کاربران خانگی این سرویس در اختیار آنها قرار نمی گرفت
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تهران تا پایان سال تحت پوشش وایمکس داتک قرار می‌گیرد

مدير‌عامل گروه شرکت‌هاي داتک از ارايه فاز نخست سرويس وايمکس(اينترنت بي‌سيم) اين شرکت در تهران بزرگ تا چهار ماه آينده خبر داد.


فناوران - بابک ارشد روز گذشته در مراسم امضاي قرارداد راه‌اندازي پروژه وايمکس (Wimax) تهران بزرگ اظهار داشت: اين قرارداد با رقم 50 میلیون دلار بین گروه شرکت‌هاي داتک و سامسونگ الکترونيک در سه فاز تعريف شده است.

وي با بيان اينکه فاز دوم اين قرارداد تا شش ماه ديگر به بهره‌برداري مي‌رسد، گفت: پيش‌بيني مي‌کنيم تا پايان امسال کل شهر تهران تحت پوشش شبکه وايمکس داتک قرار گيرد.

ارشد با اشاره به اينکه طبق پروانه صادره براي داتک، اين شرکت شهر تهران را تحت پوشش شبکه وايمکس خود قرار خواهد داد، افزود: حدود يک ماه است که اين شرکت به صورت آزمايشي سرويس وايمکس خود را در برخي نقاط تهران راه‌اندازي کرده است.

وي درباره انتخاب سامسونگ الکترونيک به عنوان شريک اين پروژه گفت: قيمت پيشنهادي سامسونگ 30 درصد نسبت به رقباي چيني ارزان‌تر بود، ضمن اينکه اين شرکت مجري راه‌اندازي بزرگ‌ترين شبکه وايمکس در دنيا نيز هست و از کيفيت کار بالايي برخوردار است.

مدير‌عامل گروه شرکت‌هاي داتک گفت: سرويس‌هاي ارايه شده توسط داتک از 128 کيلو بيت بر ثانيه تا چهار مگابيت بر ثانيه تعيين شده و طبق قانون براي کاربران خانگي محدوديت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 کيلو وجود دارد.

وي درباره نرخ سرويس‌هاي وايمکس داتک نيز اظهار داشت: نرخ پايه وايمکس داتک از 200 هزار ريال که ارزان‌ترين سرويس به شمار مي‌رود آغاز و تا حدود 10 ميليون ريال پيش‌بيني شده است.

ارشد سرعت بالاي بهره‌برداري از سرويس وايمکس براي کاربران و کيفيت اين سرويس را از دلايل پيشي گرفتن وايمکس نسبت به " ADSL" دانست و گفت: در سرويس وايمکس همانند ADSL سرويس محدود و حجمي خواهيم داشت که نرخ اين دو سرويس براي مشتريان متفاوت است.

وي پيش‌بيني کرد تا چند سال آينده تعداد قابل توجهي از کاربران پهناي باند وسيع را کاربران وايمکس تشکيل دهند.

مديرعامل شرکت داتک با اشاره به وجود برخي رقبا در بازار وايمکس گفت: پيش‌بيني مي‌کنيم داتک 30 تا 35 درصد سهم بازار اين سرويس در تهران را به خود اختصاص دهد.

در اين مراسم وون ساب کيم، معاون اجرايي سامسونگ الکترونيک نيز با ابراز خوشحالي از همکاري با شرکت‌هاي ايراني و به خصوص گروه شرکت‌هاي داتک براي ارايه سرويس وايمکس گفت: سامسونگ اکنون 230 هزار مشتري وايمکس در کره جنوبي دارد.

وي افزود: سامسونگ به عنوان يکي از ارایه دهندگان وايمکس در دنيا قصد دارد، اين سرويس را با کيفيت مناسب در ايران نيز عرضه کند.

گفتنی است، قرارداد راه‌اندازي و تامين تجهيزات پروژه وايمکس(Wimax) تهران بزرگ به امضاي فرهاد زرگري، مديرعامل شرکت شمس تامين از شرکت‌هاي تابعه شرکت سرمايه‌گذاري تامين اجتماعي و وون ساب کين(Kim,Woonsub) معاون اجرايي سامسونگ الکترونيک رسيد.

اينترنت بي‌سيم ارزان‌ترين گزينه ارتباطي

تکنولوژي وايمکس (WiMAX) و استانداردهاي آن با هدف انتقال اطلاعات به صورت بي‌سيم و ارزان‌قيمت از جمله جديدترين استانداردهاي ارتباطات مخابراتي است که با استفاده از امواج ميکرو ويو و طيف وسيعي از استانداردهاي مخابراتي، امکان استفاده از پهناي باند وسيع را فراهم مي‌کند که از آن به عنوان وسيله‌اي براي افزايش سرعت ارتباطات مخابراتي و شبکه‌اي در مناطقي که از نظر اقتصادي با مشکل رو به رو هستند، استفاده مي‌شود.هم اکنون اين فناوري به عنوان گزينه ارزان‌تر نسبت به ساير گزينه‌هاي موجود ارتباطي در کشورهاي در حال توسعه، به منظور راه‌اندازي شبکه‌هاي اينترنت پر سرعت مطرح شده است.

با آزمايش اين تکنولوژي و به دست آمدن نتايج موفق در کشورهاي در حال توسعه، به تدريج کشورهاي جهان اول نيز به استفاده از اين فناوري ارزان‌قيمت علاقه‌مند شده‌اند، به طوري که هم اکنون بسياري از دولت‌ها و شرکت‌ها به دنبال توسعه وايمکس در کشور خود هستند.

دامنه پوشش و سرعت ارتباط

برد و دامنه پوشش خدمات ارتباطي بي‌سيم معمولا در دو حالت ديد مستقيم و ديد غير مستقيم ارزيابي مي‌شود. پوشش فناوري WiMAX در حالت ديد مستقيم در شهر تا شعاع 10 کيلومتري آنتن مرکزي مي‌تواند باشد. براي ارتباط درون شهري نيز مي‌توان از ويژگي ديد غيرمستقيم اين تکنولوژي براي پوشش ارتباطي استفاده کرد که تا شعاع سه کيلومتر را پوشش مي‌دهد.

پشتيباني از پهناي باند بالا به کاربران اين خدمات اجازه مي‌دهد تا بتوانند به سادگي سرويس‌هاي صوتي و تصويري را در اين شبکه‌ها داشته و به هر مقدار که بخواهند ترافيک دانلود و آپلود داشته باشند.

براي بيان برخي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي سرويس وايمکس مي‌توان به قابليت ارايه سرويس‌هاي صوت و تصوير و ديتا، نياز نداشتن به کابل کشي و تجهيزات پيچيده، نصب بسيار ساده و آسان، صرفه‌جويي در هزينه‌هاي توسعه و نگهداري، نياز نداشتن به ديد مستقيم آنتن مرکزي، ايجاد ارتباط با کاربران متحرک، امکان راه‌اندازي شبکه‌هاي اختصاصي و اينترنت و غیره اشاره کرد
mark.asp
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري،
استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس قرار مي‌گيرد

با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري كل استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس -اينترنت پرسرعت بي‌سيم - قرار خواهد گرفت.

درباره محدوديت‌هاي پهناي باندي كه وجود دارد، گفت: محدوديت پهناي باند براي وايمكس يا اينترنت پرسرعت مختص مشتريان خانگي است و مشتريان تجاري محدوديتي در اين زمينه ندارند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بابك ارشد - مديرعامل گروه شركت‌هاي داتك - (يكي از سه شركتي كه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مجوز دارد)، در مراسم امضاي قرارداد پروژه وايمكس تهران كه ميان گروه شركت‌هاي داتك و سامسونگ الكترونيك منعقد شد،درباره محدوديت‌هاي پهناي باندي كه وجود دارد، گفت: محدوديت پهناي باند براي وايمكس يا اينترنت پرسرعت مختص مشتريان خانگي است و مشتريان تجاري محدوديتي در اين زمينه ندارند.

او درباره مزاياي وايمكس نسبت به ADSL گفت: كاربري كه بخواهد از ADSL استفاده كند براي دريافت آن حدود 10 روز زمان نياز است و مشكلات ديگري نيز در اين زمينه وجود دارد، اما وايمكس با نصب يك مودم به رايانه و به سرعت امكان‌پذير است، از طرفي ADSL از چند نقطه مي‌تواند خراب شود اما وايمكس تقريبا تحت كنترل است و تنها چيزي كه مي‌تواند خراب شود CP است كه به راحتي قابل تعويض است.

وي با تاكيد بر اين كه پروانه ما و تمام اپراتورهاي وايمكس ثابت است و اجازه ارائه خدمات موبايل به كاربرها را طبق پروانه نداريم گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم در كشورمان تا حدود هفت سال آينده بيش از شش ميليون كاربر اينترنت باند پهن داشته باشيم و بخش قابل توجهي از آن به وايمكس خواهد رسيد.

او گفت: دو شركت مبين‌نت كه پروانه وايمكس را براي كل كشور گرفته و ايرانسل كه براي هشت استان دريافت كرده‌اند قطعا با توجه به اندازه‌ سرمايه‌گذاري كه انجام دادند پوشش جغرافيايي و سهم بازار بيشتري نسبت به داتك دارند اما داتك براي شهر تهران سهمي نزديك به 35 درصد براي چند سال آينده در نظر گرفته است.

ارشد با بيان اين كه گستردگي شبكه ما در حد تهران بزرگ است و برنامه‌اي براي سرويس‌دهي به شهرهاي ديگر نداريم، اظهار كرد: البته مجوز ما براي كل استان تهران است.

وي ادامه داد: سرويس‌هايمان از 128 كيلوبيت آغاز و تا 4 مگابيت خواهد بود و ارزان‌ترين سرويس ما از زير 20 هزار تومان شروع مي‌شود و تا سرويس‌هاي گران‌قيمت افزايش مي‌يابد البته هنوز قيمت‌گذاري سرويس‌هاي گران انجام نشده است.

او با بيان اين كه قيمتي كه ارائه مي‌دهيم كاملا با قيمت ADSL قابل رقابت است، گفت: قيمت پايين‌تر ADSL، براي سرويسي محدود و با حجم كم است و حجم دانلود لازم را ندارد كه قيمتش در بازار 25 تا 30 هزار تومان است.

ارشد گفت: قيمتي كه شركت سامسونگ به ما ارائه داد نسبت به قيمت ارائه شده توسط چيني‌ها 30 درصد پايين‌تر بود و به لحاظ كيفيتي نيز كيفيت بهتري داشت بنابراين قراردادمان را با سامسونگ به امضا رسانديم.

وي با بيان اينكه حجم قرارداد 50 ميليون دلار بوده و در چند فاز تعريف شده است گفت: فاز اول در حدود چهارماه آينده راه‌اندازي مي‌شود كه در سطح شهر تهران بوده و در حال گسترش است و مي‌توان گفت در اواسط مهرماه سال جاري شبكه وايمكس ما چيزي در حدود نيمي از تهران را پوشش خواهد داد.

به گزارش ايسنا، وو ساب كيم - معاون اجرايي سامسونگ الكترونيك - نيز در اين مراسم در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: كيفيت تجهيزاتي كه سامسونگ به ايران ارائه مي‌دهد مثل كيفيتي است كه به بقيه كشورها ارائه مي‌دهد و تفاوتي ندارد.

شبكه گسترده وايمكس عموما به صورت شبكه‌هاي سلولي (همانند شبكه‌هاي موبايل) طراحي و ساخته مي‌شوند. مشترك اين شبكه مي‌تواند با داشتن يك مودم بي‌سيم مخصوص (CPE) در هر نقطه از محدوده پوشش شبكه از خدمات ارتباطي اينترنتي استفاده كند و اغلب شبكه‌هاي وايمكس اجازه حركت مشترك در داخل سلول‌هاي پوششي و يا حتي انتقال از يك سلول به سلول ديگر را مي‌دهند.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
كاربران با وايمكس راضي مي‌شوند؟
مدير يك شركت اينترنتي:
اينترنت پرسرعت بي‌سيم نيازهاي كاربران اينترنت را برآورده مي‌كند
وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - مي‌تواند با توجه به قابليت سرويس‌هايي كه ارائه مي‌دهد نيازهاي كاربران اينترنت را برآورده سازد و درصورت ارائه تمام سرويس‌هاي مبتني بر وايمكس رضايت مشتريان را در پي خواهد داشت.

حميد فروزنده - مدير يك شركت اينترنتي - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وايمكس را نسبت به اينترنت پرسرعت (ADSL) سرويس كاملتري دانست.

او با بيان اين كه بسياري از مراكز ارائه ADSL به دليل پربودن پورت‌ها قادر به پاسخ به درخواست متقاضيان نيستند، افزود: علاوه بر نبودن فضاي خالي براي نصب ADSL در برخي مراكز، موانع فني همچون اشكالاتي كه به دليل كابل‌هاي نوري وجود دارد و امكان پياده‌سازي ADSL روي اين كابل‌ها نيست از ديگر ناتواني‌ها در ارائه ADSL است كه وايمكس اين مشكلات را نخواهد داشت.

فروزنده درباره نحوه قيمت‌گذاري سرويس وايمكس گفت: اپراتورهايي كه مجوز ارائه سرويس وايمكس را دريافت كرده‌اند بايد به بقاي شركت‌هاي كوچك‌تر به ويژه در حوزه ADSL بها دهند. به اين منظور بايد تعرفه اين سرويس‌ را كمتر از ADSL مقرر كنند كه البته با توجه به هزينه‌هاي‌ انجام شده براي رسيدن به اين نقطه كه منجر به ارائه سرويس‌ وايمكس شده است تعرفه‌ي آن كمتر از ADSL نخواهد بود.

به گفته اين مدير شركت اينترنتي شركت‌هاي برنده مزايده‌ي وايمكس سابقه ارائه سرويس اينترنت دايل آپ را هم ندارند بنابراين مردم ترجيح مي‌دهند از شركت‌هايي كه سابقه‌ كار ارائه اينترنت دارند خدمت بگيرند زيرا سابقه كار به مشتريان اطمينان خاطر مي‌دهد كه مي‌توان به آن اعتماد كرد.

وي با تاكيد بر اينكه با توجه به ورود وايمكس به بازار اينترنت كشور شركت‌هاي PAP بايد مشكلات خود براي ارائه ADSL را حل كنند، اظهار كرد: در دنيا با آمدن ADSL اينترنت دايل‌آپ بازار خود را از دست داد و تنها اين سرويس در صورت نبود امكان ارائه اينترنت پرسرعت در اختيار متقاضي قرار مي‌گيرد. قطعا با آمدن وايمكس اين سرنوشت در انتظار ADSL خواهد بود و اين دور از ذهن نيست.

او در پايان خاطرنشان كرد: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بايد در تعيين تعرفه مناسب براي دو سرويس‌ ADSL و وايمكس شرايط ادامه‌ حيات شركت‌هاي PAP را فراهم كند. مخابرات نيز براي جلوگيري از ورشكستگي اين شركت‌ها بايد امكانات مورد نياز را در اختيار آن‌ها قرار دهد.

انتهاي پيام
wh120-7.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پایلوت وایمکس بجنورد به زودی راه اندازی میشود



خدمات مخابراتی استان خراسان شمالی در دولت نهم 63 درصد رشد داشته است.



حسن اکبری نسرکانی، در گفتگو با فناوران مدیر عامل مخابرات استان خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مخابرات استان در ارایه خدمات تلفن ثابت، همراه، شبکه دیتا، دفاتر فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، تلفن همگانی و فیبرنوری در دولت نهم پیشرفت داشته است.



وی افزود: سال 84 استان 18 هزار و 500 مشترک همراه اول داشت که هم‌اکنون این رقم به 206 هزار مشترک رسیده ‌است. اکبری با بیان اینکه بهبود کیفیت تلفن همراه در شهرها و کاهش ترافیک شبکه یکی از اولویت‌های کاری مخابرات استان است، گفت: با این هدف نصب و راه‌اندازی 45 سایت BTS جدید را در برنامه داریم که در مرحله برگزاری مناقصه آن هستیم. وی با اشاره به اینکه صددرصد روستاهای بالای 20 خانوار مجهز به تلفن ثابت است، افزود: هم اکنون در 752 روستا از 861 روستای استان خراسان شمالی تلفن منازل زنگ می‌خورد که این ارتباط‌رسانی از طریق شبکه کابل مسی، شبکه Access و فیبرنوری انجام شده است. وی گفت: در برنامه چهارم توسعه راه‌اندازی 150 دفتر ICT روستایی در استان تصویب شده بود که هم اکنون تمامی این دفاتر راه‌اندازی شده و آماده ارایه خدمات پستی، بانکی، مخابراتی و اینترنتی به روستاییان است.



اکبری با بیان اینکه هم‌اکنون هفت شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) در استان فعال است، گفت: مخابرات استان نصب و راه‌اندازی 15 هزار پورت پرسرعت را بر عهده دارد که در گام اول نصب 3 هزار پورت از این تعداد را به مناقصه گذاشته‌ایم. وی با اشاره به اینکه از اوایل امسال خدماتی همچون MMS و GPRS در مرکز استان ارایه شده است، گفت: ارایه و توسعه خدمات ارزش افزوده همچون نمایشگر تلفن ثابت، تلویزیون کابلی، خرید اینترنتی و تجارت الکترونیکی نیز جزو اولویت‌های کاری مخابرات استان است. وی افزود: اینترنت بی‌سیم یا WiMAX تا چند ماه آینده به صورت پایلوت در بجنورد ارایه می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم این خدمت تا سال آینده در شهرهای دیگر استان ارایه شود.



وی نصب سوییچ تلفن همراه و تکمیل پوشش تلفن همراه در جاده‌های اصلی را از برنامه‌های دیگر امسال مخابرات استان عنوان کرد.
 
بالا