• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش فالوور و لایک در اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی

vinkenzo

Registered User
لایک‌ها
34
فروش ویژه ی بهترین سرویس های اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی

افزایش فالوور اینستاگرام تا سقف 200 هزار عدد برای هر اکانت
افزایش لایک تا سقف 100 هزار عدد برای هر عکس یا ویدیو
افزایش کامنت تا سقف 2000 عدد برای هر عکس یا ویدیو (کامنت ها به زبان انگلیسی خواهد بود)

*** نکته: سرویس های فوق تماماً بین المللی بوده و تعداد ثبت شده برای شما تضمین خواهد شد، به این معنی که اگر تعداد کمی بعد از مدتی آنفالو کردن به طور رایگان برای شما جایگزین خواهد شد
*** نکته: تمامی سرویس های فوق دارای کیفیت مناسبی بوده و با قیمت بسیار مناسب در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزایش فالوور ایرانی اینستاگرام تا سقف 20 هزار عدد
*** نکته: با توجه به اینکه برای جذب فالوور ایرانی تبلیغات زیادی انجام خواهد شد، هزینه ی این سرویس بسیار بالاتر از سرویس های دیگر می باشد. تمامی فالوور های ایرانی با دقت بالایی برای شما جمع آوری خواهند شد به طوری که افراد فالو کننده به طور 100 درصد طرفدار سرویسی که شما ارائه می کنید خواهند بود و هیچ اجباری برای فالو کردن صفحه ی شما انجام نخواهد شد.
*** نکته: این سرویس به هیچ وجه برای پروفایل های شخصی امکان پذیر نیست، مگر اینکه صاحب پروفایل دارای حداقل شهرت مناسبی باشد.
*** نکته: این سرویس بسیار مناسب کسانی هست که دارای پیج های عمومی و یا فروشگاهی در اینستاگرام هستند
*** نکته: هزینه ی سرویس فالوور ایرانی بعد از بررسی صفحه ی شما به شما اعلام خواهد شد که به طور معمول بین 150 الی 200 هزار تومان برای هر 1000 عدد خواهد بود.
*** نکته: برای سفارش سرویس فالوور ایرانی فقط و فقط از طریق اس ام اس یا وایبر با مدیریت سایت مکاتبه کنید

برای دریافت توضیحات بیشتر به بخش (توضیحات تکمیلی) در سایت مراجعه کنید.

دوستانی که مایل به خرید سرویس ها هستن اما از بابت تامین این سرویس ها از طرف ما نگرانی دارند، به راحتی می توانند با ارسال یک پیام یا تماس به شرکت زرین پال درباره اعتبار سایت ما اطمینان حاصل کنند.

خرید آنلاین سرویس ها ی اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی در

http://novinlike.com

novinlike-468.gif

vinkenzo

Registered User
لایک‌ها
34
فالور واقعی برای اینستاگرام میخوام ، تعرفه هاش رو برام ارسال کنید و بفرمایید از چه روشی برای افزایش فالوور پیج ما اقدام می کنید ؟
با تشکر
سلام
- تمامی فالوور ها به صورت تضمینی ایرانی هستند و با تبلیغات واقعی جمع آوری می شوند به همین دلیل نرخ فالوور ایرانی حدود 150 الی 250 هزار تومن برای هر 1000 عدد می باشد که بعد از بررسی پروفایل شما نرخ نهایی به شما اعلام خواهد شد( آی دی پروفایل رو برای ما ارسال کنید)
- سفارشات فالوور ایرانی برای پروفایل شخصی قابل انجام نیستند و فقط برای پروفایل هایی انجام می شود که یا جنبه ی عمومی داشته باشند، یا اگر صفحه تجاری هست جذابیت لازم را داشته باشد، و یا صفحات افراد معروف
تمامی فالوور های جمع آوری شده 100 درصد ایرانی هستند و علاقه مند به موضوعی که فالو کردند
موفق باشید

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
تعرفه افزایش فالوو خارجی لطفا؟

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سایتتون به هم ریخته :

یا اطلاعات من Ù…Øرمانه باقی خواهند ماند؟
بله،ما تضمین می کنیم که که اطلاعات شما به هیچ وجه در اختیار هیچ شخص، سازمان و یا نهادی قرار نخواهد گرفت.

آیا می توان یک بسته لایک را روی چند عکس تقسیم کرد؟
بله، شما می توانید با خرید هر بسته آدرس عکس هایی را که می خواهید لایک شود و تعداد لایک را برای ما ارسال کنید، فقط توجه داشته باشید که برای هر عکس امکان خرید کمتر از 200 لایک امکان پذیر نیست.

vinkenzo

Registered User
لایک‌ها
34
سایتتون به هم ریخته :

یا اطلاعات من Ù…Øرمانه باقی خواهند ماند؟
بله،ما تضمین می کنیم که که اطلاعات شما به هیچ وجه در اختیار هیچ شخص، سازمان و یا نهادی قرار نخواهد گرفت.
0 لایک امکان پذیر نیست.
نه عزیز مشکلی نیست

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
نه عزیز مشکلی نیست
منظور اینه که الان مشکلی نیست؟
چون اون موقع که من گفتم، مشکلی بود!

2تا سئوال :
- لایکهای فیسبوک ایرانی هستند یا خارجی ؟
- موارد اشتراک گذاری پست های فیسبوک در چه صفحه هایی انجام می شود ؟

vinkenzo

Registered User
لایک‌ها
34
منظور اینه که الان مشکلی نیست؟
چون اون موقع که من گفتم، مشکلی بود!

2تا سئوال :
- لایکهای فیسبوک ایرانی هستند یا خارجی ؟
- موارد اشتراک گذاری پست های فیسبوک در چه صفحه هایی انجام می شود ؟
خیر در کل هیچ مشکلی نبود
1- بین المللی هستن، بسته ی لایک ایرانی هم موجود بود که فعلاً بنا به دلایلی حذف شده
2- در پروفایل افرادی که شیر می کنند

بالا