• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن کامپیوتر در هنگام بازی

ramin802004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یه مشکلی دارم که اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم.
من حدود یه سال پیش یه سیستم جمع کردم که بدون مشکل بازی های جدید رو اجرا میکرد مثل کرایسس، cod، حتی assassin's creed اما مدتیه بازی هارو که اجرا میکنم پس از چند دقیقه ( حتی بازی هایی رو که قبلاً بدون مشکل بازی میکردم ) سیستم خاموش میشه وباید دوباره روشنش کنم ( ری استارت نمیشه) فکر میکنین مشکل از چیه؟ آیا با نصب دوباره ویندوز مشکلم حل میشه یا ایراد سخت افزاریه و اگه اینطوره ازکجا بفهمم ایراد از کدوم قطعه است و چجوری باید رفعش کنم. باید بگم این مشکل فقط در هنگام بازی بوجود میاد.
متشکرم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فن های سیستم کار می کنن ؟ همشون ؟ سیستم ایراد دیگه نداره ؟ کند نشده ؟ ویروسی نشده ؟

ramin802004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من با مطالعه این تاپیک http://forum.persiantools.com/t111894.html تست پایداری رو ( !n ) بنا به توصیه دوست محترمم igimax انجام دادم و سیستم خاموش شد.
آیا فکر میکنین ایراد از cpu باشه؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ramin802004 عزيز
1538.gif

. شما با توجه به تستي كه نموديد و اينكه مي‌فرماييد يك سالي از خريد سيستمتان مي‌گذرد به احتمال زياد سليكون بين پروسسور و Heat Sinkش در اثر تماس با جريان هوا و خاك و حرارت به مرور زمان خشك شده است! بد نيست همانطور كه دوست عزيزمان Khepele Sibilo گفتند اول كار كردن فن‌ پروسسور را تست نماييد و سپس سرعت آن را با توجه به Utility مادربورد چك نماييد همچنين در هنگام تست !n با همين برنامه تغيير شرعت ناگهاني حرارت پروسسور را چك نماييد. اگر اين تغيير سرعت خيلي ناگهاني بود و از 65 درجه هم فراتر رفت (مثلن تا 75 درجه رسيد) پس حتمن همان سليكون خشك شده است. (مگر آنكه همانند دوستمان در همان تاپيك قبلن كه فن و Heat Sink ر باز نموده‌ايد آن را درست سر جايش محكم نكرده باشيد!)

. اگر پس از باز نمودن Heat Sink متوجه شديد كه سيليكون آن از اون مدل‌هايي هست كه يك لايه آلمينيومي دارد، آن را هم جدا نماييد و كف آن را با پنبه الكلي بشوييد. همجنين روي پروسسور را نيز با دقت با پنبه الكلي تميز نماييد. (انگشتان روي آن نخورد! چون چربي دست روش ميماند) سيليكون خوبي را از بيرون بخريد (مارك خاصي نداره فقط كمي حالت روغني روي سطح سيليكون باشه) و فقط يه لايه نازك روي محلي كه Heat sink به پروسسور تماس پيدا مي‌كند به ماليد و نه بيشتر و ديگه روي پروسسور نمي‌خواهد كه سيليكون بماليد. (براي پهن كردن سليكن و ساختن يه لايه نازك مي‌توانيد از لبه تيغ‌‌هاي موكتبري استفاده نماييد.)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/28
209266.gif
26650.gif

ramin802004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من در زمینه قطعات کامپیوتری در موقع جمع کردن سیستمم و چه حالا اطلاع کافی نداشته و ندارم.می خواستم اگه ممکنه دوستان راهنماییم کنن (اون موقع خیلی در جمع کردن سیستم عجله کردم و قبلش مطالعه نکردم )
سی پی یو کامپیوترم Pentium(R) D CPU 3.00GHz که به گفته فروشنده دو هسته ایه اما الان که یه کمی تحقیق کردم به نظر نمی رسه که اینطور باشه و طبق اون چیزی که تو اون سایت دیدم از مدلهایی بود که برق زیادی مصرف میکنه و گرمای زیادی هم تولید میکنه.
از طرفی مادربردمم گیگابایته GA-P31-DS3L که به نظر میاد اینم خیلی حرارت ایجاد می کنه .
حالا از دوستان خواهش میکنم اگه در این مورد اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن.
خیلی متشکرم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ramin802004 عزيز
1538.gif

. اگر واقعن Pentium D هست كه حتمن دوهسته‌اي هست. اولين سري دوهسته‌اي از همين سري‌هاي D شروع شد. ولي درسته اين‌ سري خيلي گرم مي‌كنه و وات زيادي مصرف مي‌كنه! خوب وقتي پروسسور گرم كنه اين موضوع به بقيه قطعات هم تسري پيدا مي‌كنه! حتي پيش آمده برام كه يه سيستم چون سليكونش خشك شده بود و پروسسورش خيلي گرم كرده بود در CD-ROMش باز نميشد!!!!!!

. براي اينكه مطمئن شويد كه پروسسورتان چي هست بد نيست با برنامه CPU-Z مشخصات آن را يه نگاهي بيندازيد. تقريبن! در پست 97 اين صفحه توضيحي در مورد مشخصات سيستم يكي از دوستان داده‌ام كه مي‌تواند در مشخص شدن كار اين برنامه و اطلاعاتي كه مي‌دهد به شما كمكي نمايد.

. در هر صورت شما سيستم را ببريد پيش كسي كه وارده يا ايشان را بياريد خانتان و ببينيد مشكل از سبيكون هست يا فن يا ....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/29
209266.gif
26650.gif

ramin802004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
igimax عزیز یه سوالی داشتم. اول اینکه سیلیکون رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ دومی اینکه مشخصات سیستم من اینه
power green GP300A plus
VGA GeForce 8500GT
RAM Kingeston دو عدد ماژول 1G
Motherboard Gigabyte GA-P31-DS3L
CPU Pentium(R) D CPU 3.00GHz
Modem D-Link
Case Green 2002
حالا با این مشخصات اگه من بخوام یه CPU جدید بخرم ( که البته با توجه به مدل مادربردم یا Core 2 Duo و یا Core 2 quad خواهد بود )
شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین و اگه بخوام یه فن دیگه اضافه کنم آیا پاور جوابگو هستش و یا نه.
متشکرم

Last edited:

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام... برا منم همچين مشكلي پيش اومده كي ميتونه كمكم كنه ؟

روي لپ تاپم 2 تا گيم The Line و Darksiders II رو با مشخصات سخت افزاري يكسان نصب كردم ولي موقع بازي The Line بدون عيب و ايراد جلو ميره ولي Darksiders II تا يه جاهايي جلو ميره و بعد سيستم خاموش ميشه !! اگه سيستم داغ ميكنه پس تو The Line چرا داغ نميكنه ؟

ضمنا آنتي ويروسم رو هم غير فعال كردم ولي باز همين طور شد !! مارك و مدل لپ تاپم Acer 5742G هست !!

كسي ميتونه بگه جريان چي هست ؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تهرانی؟؟؟تشریف ببرید بازار ایران طبقه زیر برید بگید کرم سیلیکونی میخواید خودشون میدونند میدن و بیاد سیپیو باز کنید و سیلیکون خشک شده پاک کنید اینو بزنید

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
تهرانی؟؟؟تشریف ببرید بازار ایران طبقه زیر برید بگید کرم سیلیکونی میخواید خودشون میدونند میدن و بیاد سیپیو باز کنید و سیلیکون خشک شده پاک کنید اینو بزنید

آخه مگه ميشه قسمت مربوط به CPU لپ تاپم باز كرد ؟؟؟؟؟!!!!!

kia777

Registered User
لایک‌ها
5

روي لپ تاپم 2 تا گيم The Line و Darksiders II رو با مشخصات سخت افزاري يكسان نصب كردم ولي موقع بازي The Line بدون عيب و ايراد جلو ميره ولي Darksiders II تا يه جاهايي جلو ميره و بعد سيستم خاموش ميشه !! اگه سيستم داغ ميكنه پس تو The Line چرا داغ نميكنه ؟

ضمنا آنتي ويروسم رو هم غير فعال كردم ولي باز همين طور شد !! مارك و مدل لپ تاپم Acer 5742G هست !!

نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام kia777 عزيز
1.gif

نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
. دوست عزيز اينجا فروم هست با فاصله پاسخگوي 24~48 ساعت و اگر هم كه زودتر از اين زمان شد چه بهتر و اگر بيشتر بايد صبر نمود! (چت روم كه نيست!
3.gif
)

. براي اين مدل لپتاپ چند جايي گزارش بروز مشكل حرارتي شده مثل اين: [SOLVED] Laptop turns off suddenly! - Tech Support Forum كه با تميز نمودن خروجي هواي فن‌ها مشكلس حل شده است. (ميشه با يك برس نرم رنگزني Heat Sinkها را پاك و با يك جاروبرقي و سر ريزش خاك درون آن را مكيد)

. يا يك نمونه ديگه در اينجا: Overheating Laptop ACER aspire 5742-7120 - Tech Support Forum كه با پس فرستاده و تغيير مدل خود با استفاده از گارنتيش مشكل خود را حل كرده‌اند!

. حالا! در ايران كه گارنتي به اين شكل وجود ندارد! پس شما ابتدا خروجي‌‌هاي هواي لپتاپ خود را تميز نماييد سپس زمان استفاده آن را روي پاي خود يا سطحي پارچه‌اي يا چسبان قرار ندهيد و با توجه به مشكل گرمايي سيستم شما خيلي بهتر است كه اساسن براي آن يك سيني مخصوص لپتاپ كه در آن فن هم قرار دارد خريداري نماييد. چيزي شبيه اينها:

laptop-cooler-3-transparent-glass.jpg
تصوير 1

Thermaltake_Massive23_CS_angle.jpg
تصوير 2

laptop-cooler.jpg
تصوير 3

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/04
26.gif
103.gif

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
با سلام
یه مشکلی دارم که اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم.
من حدود یه سال پیش یه سیستم جمع کردم که بدون مشکل بازی های جدید رو اجرا میکرد مثل کرایسس، cod، حتی assassin's creed اما مدتیه بازی هارو که اجرا میکنم پس از چند دقیقه ( حتی بازی هایی رو که قبلاً بدون مشکل بازی میکردم ) سیستم خاموش میشه وباید دوباره روشنش کنم ( ری استارت نمیشه) فکر میکنین مشکل از چیه؟ آیا با نصب دوباره ویندوز مشکلم حل میشه یا ایراد سخت افزاریه و اگه اینطوره ازکجا بفهمم ایراد از کدوم قطعه است و چجوری باید رفعش کنم. باید بگم این مشکل فقط در هنگام بازی بوجود میاد.
متشکرم

منم این مشکل رو روی PC خونه داشتم ، با عوض کردن فن درست شد...شما همون پاساژ ایران ببرید نشون بدید بهتر می تونن راهنمایی کنن

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
مشکل از CPU هست که سیستم کتمل خاموش نمی شه فقط استراحت میکنه البته باید دوباره روشنش کنی

از پماد سیلیکون برای CPU استفاده کن 1000 تومن یا کم تره

HY_410_CPU_Silicone_thermal_grease_1.jpg

این شکلیه تا CPU تو به F**k ندادی بمال روش

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام kia777 عزيز
1.gif

. دوست عزيز اينجا فروم هست با فاصله پاسخگوي 24~48 ساعت و اگر هم كه زودتر از اين زمان شد چه بهتر و اگر بيشتر بايد صبر نمود! (چت روم كه نيست!
3.gif
)

. براي اين مدل لپتاپ چند جايي گزارش بروز مشكل حرارتي شده مثل اين: [SOLVED] Laptop turns off suddenly! - Tech Support Forum كه با تميز نمودن خروجي هواي فن‌ها مشكلس حل شده است. (ميشه با يك برس نرم رنگزني Heat Sinkها را پاك و با يك جاروبرقي و سر ريزش خاك درون آن را مكيد)

. يا يك نمونه ديگه در اينجا: Overheating Laptop ACER aspire 5742-7120 - Tech Support Forum كه با پس فرستاده و تغيير مدل خود با استفاده از گارنتيش مشكل خود را حل كرده‌اند!

. حالا! در ايران كه گارنتي به اين شكل وجود ندارد! پس شما ابتدا خروجي‌‌هاي هواي لپتاپ خود را تميز نماييد سپس زمان استفاده آن را روي پاي خود يا سطحي پارچه‌اي يا چسبان قرار ندهيد و با توجه به مشكل گرمايي سيستم شما خيلي بهتر است كه اساسن براي آن يك سيني مخصوص لپتاپ كه در آن فن هم قرار دارد خريداري نماييد.

26.gif
103.gif

مرسي دوست عزيزم بابت پاسختون...

اتفاقا فن زير لپ تاپم دارم ولي باز داغ ميكنه... همچنين ديروز خروجي رو تميز كردم... جالب اينجاست كه تو دو تا بازي با مشخصات يكسان فقط تو يكي داغ ميكنه !! حالا يكي پيشنهاد داده Game Booster نصب كنم شايد مشكلم حل بشه !! آخه معمولا 50 % رم هميشه پره :blush:

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
مرسي دوست عزيزم بابت پاسختون...

اتفاقا فن زير لپ تاپم دارم ولي باز داغ ميكنه... همچنين ديروز خروجي رو تميز كردم... جالب اينجاست كه تو دو تا بازي با مشخصات يكسان فقط تو يكي داغ ميكنه !! حالا يكي پيشنهاد داده Game Booster نصب كنم شايد مشكلم حل بشه !! آخه معمولا 50 % رم هميشه پره :blush:

با Game Booster هم مشكل حل نشد و فقط يكم زمان داغ شدن به تعويق افتاد :D پس كلا بيخياله گيم ...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر استفاده از بازیهای سنگین با لپ تاپ های معمولی کار اشتباهیه .. بعد از یه مدتی چیپ گرافیک از حرارت زیاد ممکنه از جا کنده بشه ( این موضوع در برند HP یه اپیدمی هست ) .. این لپ تاپ ها که بعد از یه مدتی دیگه تصویر نمیدن بیشتر این مشکل براشون پیش میاد و جا انداختن چیپ هم فایده نداره چون حرارت بالایی که هنگام این کار به چیپ وارد میشه بدتر باعث نیم سوز شدنش میشه ..

saadebady

Registered User
لایک‌ها
4

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
دوست عزیز به احتمال زیاد دمای سی پی یو بالا میره تو بازی یا فن کثیف شده و کار نمیکنه
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

بالا