در مورد بازی ها و اینکه بازی هایی مثل فوتبال با دسته ps3 راحت تره رو قبوا دارم ولی اینکه میگی دسته های ps3 از دسته های ایکس باکس مقاوم تره رو قبوا ندارم.دوست عزیز بهتره PS3 بگیری بیشتر به خاطر مشکل دیسک x360 که دوست عزیزمون هم گفتن
و اینکه واسه هر دیسک بازی x360 باید شش هفت تومن پول بدی ولی واسه بازی PS3 روی هارد نهایتا 2 تومن
و اینکه توی کلوپ بیشتر فوتبال و بازی های فایتینگ بازی میکنن که دسته های PS3 واسه بازی های فایتینگ خیلی مناسبتره
و هم اینکه دسته های PS3 نسبت به دسته های x360 به نسبت افتادن رو زمین خیلی مقاومتره و اینکه توی کلوپ صد درصد دسته ها زیاد از دست مشتری ها میفته زمین
حتی توی همین تایپیک هم یکی میگه ایکس باکس یکی میگه ps3، جالب اینجاست که بر حسب اتفاق (میگم برحسب اتفاق چون همین اوروز که من این تایپیک رو زدم !) یکی از دوستام که کلوپ داره و داخل کلوپش هم ps3 هم ps2 هم ایکس باکس داره اومد پیشم و یهو تا دیدمش یادم افتاد که این بهترین گزینست که میشه ازش سوال کرد و کمک خواست، خلاصه همین سوال که عنوان این تایپیک هستش رو ازش پرسیدم و گفت ایکس باکس بگیر فقط ایکس باکس!! گفتم دلیلش چیه که میگی ایکس باکس گفت :360 جیتگ شده بگیر
1.گرافیک بهتر بازیهای مشترک نصبت به ps3 تو نت مقایسه هاشون هست ولی من خودم شخصا تست کردم یک سر و گردن 360 بهتر اجرا میکرد
2.حجم کمتر بازیها 360 به ps3 واسه نمونه بازی ps3 http://www.p30day.com/دانلود-بازی-metal-gear-rising-revengeance-برای-ps3-19939.html
بازی ایکس باکس http://top2download.com/دانلود-بازی-metal-gear-rising-revengeance-برای-xbox360.html
3.قیمت کمتر کنسول 360 شما میتونی با 650 یک کنسول جاسپر جیتگ شده بگیری ولی ps3 کپی خور کمتر 900 نمیتونی تهیه کنی البته ps3 فت مد نظر من نیست چون به هیچ وجه بدرد کلوپ نمیخوره.کارکرده را میگم
4.قیمت کمتر دسته شما با 50 یا 60 تومن میتونید دسته اورجینال 360 تهیه کنید ولی ps3 کم کم باید 120 پول بدید من کارکرده را میگم
5.چون شما واسه کلوپ میخواهید باطریهای دسته 360 بعد از تمام شدن باطری قابل تعوض سریع می باشند ولی ps3 حتما با سیم شارج بشن.
6.من جفتشم دارم خواستی پی ام بدید
در مورد بازی ها و اینکه بازی هایی مثل فوتبال با دسته ps3 راحت تره رو قبوا دارم ولی اینکه میگی دسته های ps3 از دسته های ایکس باکس مقاوم تره رو قبوا ندارم.
دستت درد نکنه
حتی توی همین تایپیک هم یکی میگه ایکس باکس یکی میگه ps3، جالب اینجاست که بر حسب اتفاق (میگم برحسب اتفاق چون همین اوروز که من این تایپیک رو زدم !) یکی از دوستام که کلوپ داره و داخل کلوپش هم ps3 هم ps2 هم ایکس باکس داره اومد پیشم و یهو تا دیدمش یادم افتاد که این بهترین گزینست که میشه ازش سوال کرد و کمک خواست، خلاصه همین سوال که عنوان این تایپیک هستش رو ازش پرسیدم و گفت ایکس باکس بگیر فقط ایکس باکس!! گفتم دلیلش چیه که میگی ایکس باکس گفت :
1. دسته های ps3 نسبت به ایکس باکس عمرشون کمتره.
2. ps3 حجم بازی هاش خیلی زیاده مثلا روی یه هارد 500، 20 تا بازی بیشتر نمیتونی بریزی.
3. ps3 خیلی برات گرون تموم میشه ولی ایکس باکس خیلی ارزون تره ، در صورتی که بازی ها و گرافیکشون مثل همه.
4. مشتری ها دسته های ایکس باکس رو بیشتر میپسندند.
پس به این نتیجه رسیدم ایکس باکس بهتره و از همه بچه هایی که اینجا پست دادن ممنونم.
والا دوست عزیز ما هم کلوپ داشتیم ولی موارد 1 و 4 واسه ما که برعکس بود
ولی خب قیمت PS3 و حجم بازیاش تاحدودی بیشتره
ذاغ یعنی چی؟!ps3 بهتره چون نه درایوش خراب میشه نه مثل xbox ذاغ میزنه![]()
دوستان من شما ها که گیم نت داشتید ، ساعتی چند تومن میگرفتید از مشتری ها؟ مثلا با این قیمت های الان ساعتی چند میصرفه که از مشتری ها بگیرم، مثلا با یه TV 40 اینچ + ایکس باکس ساعتی چند تومن بگیرم خوبه؟من نگفتم دسته های PS3 از دسته های x360 مقاوم تره
عرض کردم نسبت به زمین خوردن
بنده خودم تا یه سال پیش کلوپ داشتم و هم ایکس باکس استفاده کردم هم PS3
دسته های xbox یه چندبار که از دست مشتری میفتاد زمین ضربه میخورد ایراد پیدا میکرد ولی دسته های PS3 تا حدودی در این مورد مقاوم تر هستن
دوستان من شما ها که گیم نت داشتید ، ساعتی چند تومن میگرفتید از مشتری ها؟ مثلا با این قیمت های الان ساعتی چند میصرفه که از مشتری ها بگیرم، مثلا با یه TV 40 اینچ + ایکس باکس ساعتی چند تومن بگیرم خوبه؟
واسه تایمر چی کار میکنید؟ روی ps ها که اسمارت لانچ دارم ولی واسه کنسول ها چه میکنید؟
نیگد که هیچ راهی نداره و باید مثل یه قرن پیش روی کاغذ تایم رو یاد داشت کنم.
یه چیزی هم بگم که دوستان من خودم گیم نت ( گیم نت که میگم یعنی فقط PC هستش ، کنسول نه ها) دارم الان 3 ساله ، و الان که میگم میخوام کنسول بذارم در حد یکی دو تا هستش چون شهر ما یه بدی داره اینه که شما مثلا گیم نت میزنی فقط باید Pc داشته باشی نمیتونی کنسول بذاری ، یا مثلا کسی که کلوپ میزنه نمیتونه PC بیاره تو مغازش، ولی در حد یکی دو تا فک نمیکنم اشکالی داشته باشه، پس نمیخوام کنسول ها رو شبکه کنم ، اینو واسه اونایی گفتم که میگن ps3 بگیر چون شبکه کردنش هم راحت تره.
مرسی دوست من از اینکه کمک میکنی.دوست عزیز در مورد قیمت باید نگاه کنی به منطقه ای که تو شهرتون هستی... در ضمن قیمتها فرق میکنه به نسبت شهرها
مثلا شاید تهرون کارکرد یک ساعت PS3 پنج هزارتومن باشه ولی توی تبریز بیشتر از دو هزار تومن بگیری ... مشتری جد و آباد آدمو جلوی چشش میاره
منطقه شهر هم فرق میکنه به هر حال پایین شهرو بالای شهر هم داریم
(قیمت رو باید خودت بری کلوپ های اطراف ببینی قیمتهاشون چنده تا قیمت دستت بیاد )
تایم رو هم چاره ای نداری جز اینکه روی کاغذ بنویسی نهایتش میخوایی یکی دوتا دستگاه بذاری پس مشکلی واست ایجاد نمیکنه