• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايي در مورد نحوه كار كردن با VPS

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من به تازگي سرويس وي پي اس گرفتم اما نمي دونم بايد چطور ازش استفاده كنم و سر در نميارم چطوريه !

عكس هايي از محيط پنل :

eyvujw7xy4qkmx75z.jpg

g7yg344ieopylchqlyx.jpg

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
این که کنترل پنل هست
شما با putty و ... کار کنید
بسته به این که چه کاری میخوایید بکنید
پ.ن : ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اون کنسول را اونجا می بینید؟ اون خط فرمان لینوکس هست. با برنامه putty و از طریق پروتکل ssh هم می تونید لاگین کنید توی خط فرمان سرور و کاری که می خواهید را با دستورات لینوکس انجام بدید (نصب، حذف، شات داون، ریست، کانفیگ و ...). vps نداشته ام تا حالا ولی اگر مدیر پنجره هم نصب باشه روی سرورتون احتمالا می تونید یه سرور ریموت دسک تاپ (مثلا vnc) هم از طریق کنسول نصب + کانفیگ کنید تا به محیط گرافیکی هم دسترسی داشته باشید.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دقیقا باید دید برای چه کاری تهیه کردید !

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من اينو از هاست ايران گرفتم ،‌ يعني عين كامپيوتره و من بايد براي سيستم عامل نصب كنم و تنظيمات انجام بدم ؟
فكر نمي كنم اين كار من باشه ! تو قسمت help هاست ايران با يه پنل ديگه راهنمايي كرده ولي من اون ادرس ورود كه تو راهنما هست رو مي زنم نمي تونم وارد شم !
http://help.hostiran.net/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=24&Itemid=83

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من اينو از هاست ايران گرفتم ،‌ يعني عين كامپيوتره و من بايد براي سيستم عامل نصب كنم و تنظيمات انجام بدم ؟
فكر نمي كنم اين كار من باشه ! تو قسمت help هاست ايران با يه پنل ديگه راهنمايي كرده ولي من اون ادرس ورود كه تو راهنما هست رو مي زنم نمي تونم وارد شم !
http://help.hostiran.net/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=24&Itemid=83
سیستم عامل داره دیگه! شما باید یه خورده دستورات لینوکس را بلد باشی برای کار کردن باهاش.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
خود سرويس دهنده نبايد سيستم عامل نصب كنه ؟
چي نصب كنم ؟ سي پنل كه لايسنس ميخواد !

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوست عزیز سیستم عامل دارد شما با vps می خواهید چی کار کنید؟برای هاستینگ می خواهید یا سرور وی پی ان ویا غیره
بستکی به کار مورد نظر شما دارد باید سرور را مطابق هدفتون کانفیگ نمایید.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوست عزیز سیستم عامل دارد شما با vps می خواهید چی کار کنید؟برای هاستینگ می خواهید یا سرور وی پی ان ویا غیره
بستکی به کار مورد نظر شما دارد باید سرور را مطابق هدفتون کانفیگ نمایید.

سلام
راستش ما يه سايتي داريم كه برنامه اختصاصي خاصي داره و روي سرورهاي عادي (شير) قابل اجرا نيست ، يعني قابل اجرا هست ولي اذيت مي كنه ! چند بار هم ساسپند شديم ! به خاطر اين بود كه گفتيم بريم روي سرور مجازي . ولي متاسفانه من هيچ اشنايي با وي پي اس ندارم ! :(

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
راستش ما يه سايتي داريم كه برنامه اختصاصي خاصي داره و روي سرورهاي عادي (شير) قابل اجرا نيست ، يعني قابل اجرا هست ولي اذيت مي كنه ! چند بار هم ساسپند شديم ! به خاطر اين بود كه گفتيم بريم روي سرور مجازي . ولي متاسفانه من هيچ اشنايي با وي پي اس ندارم ! :(

باید لیسانس سی پنل بگیری , بدی برات نصب کنه همونجا که ازش سرویس گرفتی , بعد دیگه نیازی نیست با وی پی اس کار کنی , با سی پنل کار میکنی همونجوری که قبلا روی هاست با سی پنل کار میکردی.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام

شما باید وی پی اس مدیریت شده میگرفتید اغلب هاستیگ ها مدیریت اولیه با شرایط شما رو رایگان انجام میدند برای یکبار

حتما هم نیاز به کنترل پنل نیست اگر هم کنترل پنل خواتید میتونید از kloxo استفاده کنید که رایگان هست

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
این vps حدود 128 مگ رم داره ، شما روی این vps میخای Cpanel نصب کنی ؟
برای نصب cpanel سرور مجازی باید حداقل 512 مگ رم داشته باشه ، خوده سی پنل حدود 256 مگ رم رو بعد از نصب اشغال میکنه

من بعید میدونم اصلا بشه وب مین یا kloxo رو روی این وی پی اس با 128 مگ رم نصب کرد ! باید تست کنید :)
اگه با کامندهای لینوکس اشنا هستی ، از طریق ssh میتونی نصب کنی خودت هر چی خواستی ، منتها چون این vps حدود 128 مگ رم داره و 256 مگ هم swap باید ببنی هر چی میخای نصب کنی ببینی هر برنامه چقدر رم مصرف میکنه :)
الان اگه میخای سایت هاست کنی ، چون رمش پایینه اپاچی پیشنهاد نمیشه نصب بشه
بجاش nginx یا lighttpd توصیه میشه ،شما میتونی nginx ، mysql, php , رو نصب کنی ،

این اموزش هم جالبه ،

You Can Run 18 Static Sites on a 64MB Link-1 VPS

h++p://www.lowendbox.com/blog/yes-you-can-run-18-static-sites-on-a-64mb-link-1-vps

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
این vps حدود 128 مگ رم داره ، شما روی این vps میخای Cpanel نصب کنی ؟
برای نصب cpanel سرور مجازی باید حداقل 512 مگ رم داشته باشه ، خوده سی پنل حدود 256 مگ رم رو بعد از نصب اشغال میکنه

من بعید میدونم اصلا بشه وب مین یا kloxo رو روی این وی پی اس با 128 مگ رم نصب کرد ! باید تست کنید :)
اگه با کامندهای لینوکس اشنا هستی ، از طریق ssh میتونی نصب کنی خودت هر چی خواستی ، منتها چون این vps حدود 128 مگ رم داره و 256 مگ هم swap باید ببنی هر چی میخای نصب کنی ببینی هر برنامه چقدر رم مصرف میکنه :)
الان اگه میخای سایت هاست کنی ، چون رمش پایینه اپاچی پیشنهاد نمیشه نصب بشه
بجاش nginx یا lighttpd توصیه میشه ،شما میتونی nginx ، mysql, php , رو نصب کنی ،

این اموزش هم جالبه ،

You Can Run 18 Static Sites on a 64MB Link-1 VPS

h++p://www.lowendbox.com/blog/yes-you-can-run-18-static-sites-on-a-64mb-link-1-vps
اي بابا ! :( من اين چيزا رو نمي دونستم !! :( پس به چه درد مي خوره اين چيزي كه من گرفتم ؟! :eek: هاست عادي بهتر بود !‌ :(

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
تا اونجا که من کار کردم و می دونم، کنترل پنل فقط زمانی که ازش استفاده می کنی اون مقدار رم رو اشغال می کنه و در مواقعی که در حال آپ دیت یا جمع آوری log هست کمتر می شه و در حالت عادی مصرفی نداره. حالا اگه اشتباه می گم اساتید اصلاح کنن.
برای استفاده از وی پی اس باید ابتدا سیستم عامل رو نصب کنید که عموما لینوکس هست. بعد برای مصرف شخصی نیازی به کنترل پنل cpanel یا کنترل پنلهای پولی پیچیده ندارید. من از کنترل پنل ispmanager استفاده می کنم که رایگان هم هست. البته برای مشتریهای همینجایی که vps گرفتم. مصرف رم اون هم کمتر از 32 هست.
من کوچکترین دانشی درباره لینوکس ندارم اما سرورم رو با putty خودم نصب و کانفیگ کردم. پس شما هم می تونید. ظاهرش ترسناکه اما خیلی آسونه. در ضمن پشتیبانی فروشنده می تونه (و باید) راهنمایی و کمکتون کنه. دوستان متخصص هم اینجا زیادن که من هم از کمکشون استفاده می کنم.
موفق باشید

kivanvirtual

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به تازگي سرويس وي پي اس گرفتم اما نمي دونم بايد چطور ازش استفاده كنم و سر در نميارم چطوريه !

عكس هايي از محيط پنل :

eyvujw7xy4qkmx75z.jpg

g7yg344ieopylchqlyx.jpg
سلام, چرا عکسها نشون داده نمیشه

بالا