• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشن نشدن LCD لپ تاپ

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان گرامی لپ تاپ ایسوس N53SN هست و روش هم ویندوز 7 دارم و هم 8
تو ویندوز 8 بودم و بازی Ballance رو تازه نصب کرده بودم و یه بار اجرا کردم و اومدم از بازی بیرون و مجددا وارد بازی شدم که ازم خواست با توجه به کارت گرافیک سیستمم رزولوشن بازی رو انتخاب کنم که من رزولوشن عادی خود سیستم رو انتخاب کردم و وارد بازی شد ولی صفحه سیاه بود و بازی اجرا نشد و یکی دوبار هم توسط alt + tab از بازی هم اومدم بیرون و برگشتم ولی درست نشد و همون موقع سیستم ری استارت شد!!
و لوگوی مخصوص ویندوز 8 که قبل منوی BOOT و انتخاب سیستم عامل ها هست اومد و دیدم کل صفحه از لحاظ رنگ و محتویات ریخت بهم و لپ تاپ رو خاموش رو روشن کردم و مجددا لوگوی ویندوز 8 اومد که نوشته بود در حال لود(اگه اشتباه نکنم) که هنگ کرد و مجددا خاموش و روشن کردم
اینسری زیر همون لوگوی ویندوز 8 نوشته بود در حال repair کردن هست ولی در همون حالت چند دقیقه ای موند و انگار نه انگار!!
بعدش مجددا سیستم رو خاموش رو روشن کردم ولی اینسری دیگه LCD لپ تاپ به هیچ عنوان روشن نمیشه!
یعنی سیستم روشن هست ولی هیچی نشون داده نمیشه!!!

درضمن تمام دکمه های مربوط به num lock و caps روی لپ تاپ روشنه و خاموش هم نمیشه با زدن دکمه هاشون!!

چه باید بکنم؟
درضمن این لپ تاپ 2 تا کارت گرافیک داره یکی اینتل HD 3000 و یکی هم geforce 2 گیگ هست!!

هیچ راهکاری به ذهنم نمیرسه :wacko:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خروجی مانیتور لپ تاپ رو به یه مانیتور دیگه نصب کنید .. بینید روی اون تصویر دارید یا نه .. کارت گرافیک اش ممکنه از حرارت زیاد بر اثر زیاد بازی کردن خراب شده باشه .. با هنگام تنظیم Refresh Rate و Resolution مانیتور های ولتاژ مانیتور سوخته باشه ..

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
خروجی مانیتور لپ تاپ رو به یه مانیتور دیگه نصب کنید .. بینید روی اون تصویر دارید یا نه .. کارت گرافیک اش ممکنه از حرارت زیاد بر اثر زیاد بازی کردن خراب شده باشه .. با هنگام تنظیم Refresh Rate و Resolution مانیتور های ولتاژ مانیتور سوخته باشه ..

با مانیتوری که به کیسم وصل هست تست کردم و جواب نگرفتم!
ولی این لپ تاپ یه کارت جداگونه برای بازی داره که همون Geforce هست و برای استفاده هایی که تو ویندوز دارم و... که از کارت intel داره استفاده می کنه!
متوجه اون قسمت قرمز رنگی که نوشتید نشدم!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
هردو گرافیک چک کردی؟؟؟با هردو نمیاد بالا؟؟؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بخاطر بازی ریزولیشن صفحه لپ تاپ تغییر کرده و صفحه سیاه میشه.
یه راه ساده برا حل مشکلتون خدمتتون میگم.
کابل مانیتور کامپیوتر رو به لپ تاپ وصل کنید(مثل ویدئو پروژکتور) بعد بریز ریزولیشن رو کم کنید
اگه جواب نگرفتید بگید یه راه دیگه بگم خدمتتون

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
کابل مانیتور کامپیوتر رو به لپ تاپ وصل کنید(مثل ویدئو پروژکتور) بعد بریز ریزولیشن رو کم کنید

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
هردو گرافیک چک کردی؟؟؟با هردو نمیاد بالا؟؟؟
سلام
دوست گرامی وقتی تصویر ندارم اصلا قدرت تغییر کارت ها رو ندارم
درضمن تا جایی که میدونم همیشه ویندوز به همون کارت اینتل اجرا میشه! و نمیشه برای خود ویندوز تغییر داد که با geforce بیاد بالا!

ممنون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام
دوست گرامی وقتی تصویر ندارم اصلا قدرت تغییر کارت ها رو ندارم
درضمن تا جایی که میدونم همیشه ویندوز به همون کارت اینتل اجرا میشه! و نمیشه برای خود ویندوز تغییر داد که با geforce بیاد بالا!

ممنون

اون قسمتی هست که هارد و RAM و اینها داخل اش هست .. اون رو باز کنید ( اول بپرسید که این کار گارانتی لپ تاپ شما رو ابطال نمیکنه ) اگر خوش شانس باشید باتری مادربرد اونجا هست .. اون رو که به مدت چند دقیقه خارج کنید و دوباره جا بزنید احتمال زیاد مشکل حل میشه .

و این نکته رو هم توجه کنید .. اگر سیستم رو روشن میکنید و هارد کار میکنه .. یعنی وارد ویندوز میشه و فقط مانیتور تصویر نداره .. ایراد از قسمت مانیتور هست که احتمالا هایولتاژ اش مشکل پیدا کرده ولی اگر با روشن کردن سیستم کلا چراغ هارد چشمک نمیزنه و اتفاقی نمیفته ایراد از گرافیک هست .. که احتمالا 50-60 درصد با Clear CMOS کردن درست میشه ..

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
ب ی مانیتور وصلش کن. درایور کارت گرافیکت رو دوباره نصب کن. تمام. تضمینی.

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2

سلام
این روش رو انجام دادم ولی اصلا در LCD کامپیوتر هیچ تصویری نگرفتم!
سپاسپگزار

mahdi_o

Registered User
لایک‌ها
2
اون قسمتی هست که هارد و RAM و اینها داخل اش هست .. اون رو باز کنید ( اول بپرسید که این کار گارانتی لپ تاپ شما رو ابطال نمیکنه ) اگر خوش شانس باشید باتری مادربرد اونجا هست .. اون رو که به مدت چند دقیقه خارج کنید و دوباره جا بزنید احتمال زیاد مشکل حل میشه .

و این نکته رو هم توجه کنید .. اگر سیستم رو روشن میکنید و هارد کار میکنه .. یعنی وارد ویندوز میشه و فقط مانیتور تصویر نداره .. ایراد از قسمت مانیتور هست که احتمالا هایولتاژ اش مشکل پیدا کرده ولی اگر با روشن کردن سیستم کلا چراغ هارد چشمک نمیزنه و اتفاقی نمیفته ایراد از گرافیک هست .. که احتمالا 50-60 درصد با Clear CMOS کردن درست میشه ..

راستش نمی دونم!
امروز هرچی زنگ زدم جواب ندادن
فردا باید حضوارا برم خود گارنتی و سر همین دست نمی زنم!
دقیقا یادم نیست که چراغ هارد چشمک مینزنه یا نه و باید روشن کنم!
بازم ممنون

bashirkalak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز میشه لطفا بگی نمایندگی چی گفت ؟ اشکال از چی بووده ؟؟ منم دقیقا با همچین مشکلی با لپ تاپ k43sj مواجه شدم لطفا کمکم کنید

amir_fire666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همین مشکل رو دارم یعنی لپتاپ مثل همیشه روشن میشه قشنگ کار می کنه ولی مانیتور خاموش اصلا یه ذره تصویرم نداره که بتونی بری بوت ویندوز نصب کنی به مانیتور پی سیم هم وصل کردم ولی سریع میره تو خواب انگار سیستم خاموش.غلط کردم رفتم نرم افزار گرافیک نصب کردم نازنین لپ تاپم خراب شده اههم. مدلn56dp

f6554123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همین مشکلو دارم مهدیییییییییییییییی وجدانن بگو رفتی چیکارش کردن برات من گارنتی نداره مجبورم خودم دست بکار شم:(

behrozufo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملا مشخص است مشکل در چیپ گرافیک شما است اگر موقع روشن کردن لبتاب شما داغ میکند صد درصد چیپ سوخته است

mehdi.scs9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز میشه لطفا بگی نمایندگی چی گفت ؟ اشکال از چی بووده ؟؟ منم دقیقا با همچین مشکلی با لپ تاپ k43sj مواجه شدم لطفا کمکم کنید

منم همین مشکل رو دارم یعنی لپتاپ مثل همیشه روشن میشه قشنگ کار می کنه ولی مانیتور خاموش اصلا یه ذره تصویرم نداره که بتونی بری بوت ویندوز نصب کنی به مانیتور پی سیم هم وصل کردم ولی سریع میره تو خواب انگار سیستم خاموش.غلط کردم رفتم نرم افزار گرافیک نصب کردم نازنین لپ تاپم خراب شده اههم. مدلn56dp

منم همین مشکلو دارم مهدیییییییییییییییی وجدانن بگو رفتی چیکارش کردن برات من گارنتی نداره مجبورم خودم دست بکار شم:(

دوستان منم هم همین مشکل رو دارم
من یه چند سالی ویندوز 7 اصلی رو لپ تاپم بود
که منظم ویندوز و نود 32 رو آپدیت میکردم و سیستم رو سالم نگه داشتم و تا حالا ویندوزش رو عوض نکرده بودم

تا اینکه دو ماه پیش فلش به سیستم زدم
با اینکه اسکن کردم و آنتی ویروس و ویندوز آپدیت بود ؛ و ویروسی هم پیدا نکرد ؛
بعد چند لحظه یه سری اشکال عجیب و پیکسل های سبز رنگ روی ماینتور ظاهر شد
و سیستم هنگ کرد

ریستارت کردم ، به محض اینکه ویندوز بالا می اومد دوباره همین مشکل تکرار میشد
توی سیف مود رفتم و اطلاعات رو بک آپ گرفتم و به اجبار وین عوض کردم
یه دو ماهی با ویندوز ده بدون مشکل کار کردم

دیروز دوباره مجبور شدم یه فلش به سیستم بزنم
متاسفانه دیدم همون ویروس قبلی کاپیوتر رو آلوده کرده!
ولی مشکل اینجاست، این دفعه این ویروس پیشرفته تر شده و
مانیتور اصلا چیزی نشون نمیده که بخوام توی سیف مود برم یا از روی فلش بوت کنم برای نصب ویندوز جدید !! ( از لحظه ای که دکمه پاور رو میزنی مانیتور خاموشه )
(مثل موردی که amir_fire666 ذکر کردن)

من تا جایی که میدونم مشکل ویروسه و اصلا ربطی به گرافیک و سخت افزار نداره
چون این دو بار به محض اینکه من فلش به سیستم زدم این مشکل بعد از چند ثانیه پیش اومده
و قبل از اون برنامه ها و بازی های سنگین بدون مشکل اجرا میشدن

مطمعنا اگه گرافیک مشکل داشته باشه سرعت فن بالا میره و سیستم قبلش یه پیغامی میده

و نکته بعدی سیستم روشن میشه ، یعنی ویندوز بوت میشه و سخت افزار ها درست کار میکنن ، که اگه گرافیک و چیپ بایوس خراب باشه ویندوز بوت نمیشه
ولی این ویروس فایل های ریجستری رو طوری تغییر داده که فقط اجازه روشن شدن مانیتور رو نمیده !

دوستان اگه راه حلی پیدا کردید خبر بدید لطفا
فایل های خیلی مهمی توی این لپ تاپ دارم و حسابی کارم گیره

King-Night

Registered User
لایک‌ها
193
گرافیکت سوخته
یا اگر مشکل جدیده که ویرویس ایجاد کرده و من تا الان ندیدم هاردتون رو عوض کنید

بالا