• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی سرورهای دیتاسنتر OVH می تونم سایت وارز میزبانی کنم؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

روی سرورهای دیتاسنتر OVH می تونم سایت وارز میزبانی کنم؟ البته منظورم سایتی مثل سایت های دانلود ایرانی نیست که تمام فایل ها رو روی سرور خودشون میزبانی می کنن. منظورم سایتی مثل softarchive.net هست. سیستم مدیریت محتوای سایت رایگان هست و هیچ پلاگین و ... نال شده ای هم نصب نشده. برای دانلود فایل ها هم به سرورهای دیگر مانند FileSonic لینک داده شده. هیچ فایلی رو سایت قرار نگرفته.

با سپاس.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
خیر نمیشه
من قبلا باهاشون صحبت کردم کپی رایت باید رعایت بشه حتما

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
خیر نمیشه
من قبلا باهاشون صحبت کردم کپی رایت باید رعایت بشه حتما

ممنون دوست عزیز.

این مورد رو همه دیتاسنترها اعلام می کنن که قوانین کپی رایت باید رعایت بشه. باید دید در عمل چطور رفتار می کنن؟
من در حال حاضر روی سرور یک دیتاسنتر انگلیسی یک سایت وارز دارم که تعداد ویزیتورهای روزانه اش به بیش از 2400 رسیده ولی در طی این چند هفته که از راه اندازی سایت گذشته به کوچکترین مشکلی با دیتاسنتر بر نخوردم. دیتاسنتری که عرض کردم بر طبق قوانین خودش با نقض قوانین کپی رایت مشکل داره ولی در عمل ... .

برخی از دوستان ادعا می کردند که اگر شکایتی هم به خاطر محتوای سایت به دیتاسنتر عرضه بشه سرویس دهی رو قطع نمی کنند و درخواست حذف صفحاتی از سایت رو می کنند که از اونها شکایت شده. می خواستم بدونم این موضوع صحت داره؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
کپی رایت باید رعایت بشه
ولی این چیزی که شما گفتی نخیر مشکلی نداره میتونین استفاده کنین

از راهنمایی شما هم ممنونم دوست عزیز.

شما خودتون در این زمینه تجربه دارید؟ منظورتون از اینکه کپی رایت باید رعایت بشه اینه که نباید فایلی رو که ناقض قوانین کپی رایت هست روی سرور خودم میزبانی کنم یا شامل موارد دیگری هم می شه؟

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
از راهنمایی شما هم ممنونم دوست عزیز.

شما خودتون در این زمینه تجربه دارید؟ منظورتون از اینکه کپی رایت باید رعایت بشه اینه که نباید فایلی رو که ناقض قوانین کپی رایت هست روی سرور خودم میزبانی کنم یا شامل موارد دیگری هم می شه؟
فقط شامل فایل دانلود نمیشه اسکریپت نال شده مانند وی بی که خودتون هم گفتید
اگه شکایت کنن مطمئن باشید سرورو میبندن اگه میخواین فایل میزبانی کنید باید از جایی بگیرید که وارز باشه مثه دیتاسنترهای هلند و آلمان

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
فقط شامل فایل دانلود نمیشه اسکریپت نال شده مانند وی بی که خودتون هم گفتید
اگه شکایت کنن مطمئن باشید سرورو میبندن اگه میخواین فایل میزبانی کنید باید از جایی بگیرید که وارز باشه مثه دیتاسنترهای هلند و آلمان

روی سرور خودمون مطلقا فایلی میزبانی نمی کنیم. سیستم مدیریت محتوای سایت هم وردپرس هست و تمامی پلاگین های نصب شده هم رایگان هستند.
با این حساب احتمالش وجود داره که به مشکل بر بخوریم؟ چون در هر صورت زمینه فعالیت سایت وارز هست.

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
روی سرور خودمون مطلقا فایلی میزبانی نمی کنیم. سیستم مدیریت محتوای سایت هم وردپرس هست و تمامی پلاگین های نصب شده هم رایگان هستند.
با این حساب احتمالش وجود داره که به مشکل بر بخوریم؟ چون در هر صورت زمینه فعالیت سایت وارز هست.

فکر نکنم چون فقط میخواین یه لینک بدین دیگه چیزی خاصی نیست

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
ولی باز برای اینکه مشکل پیش نیاد همون لیزوب هلند بگیرین خیلی خوب هست

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اگه از OVH ميخواين بگيرين بيا با هم بگيريم يه سرور منم سايتم رو بيارم روش

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اصلا ربطی نداره من 5 ساله تو کار وارز هستم دوست من

تا کسی ریپورت نده مشکلی پیش نمیاد مثلا همین بلاگ اسپات مال گوگل هست وبلاگ هایی روش هست که کپی رایت رعایت نمیشه ولی اگه ریپورت بدند 100 درصد گوگل وبلاگ رو حذف میکنه نمونش این وبلاگ که تا دیروز یکی از ولاگ ها ی پربازدید بود ولی گوگل زد حذفش کرد

اگه هر روز بک آپ میگیری میتونی رو OVH هم سایتت رو بالا بیاری ولی تا زمانیکه ریپورت ندند مشکلی پیش نمیاد

من که خودم هاست وارز روسی رو پینشهاد میکنم الان کیفیتشون بهتر شده بازدید هم زیاد بالا نیست پس ریسک نکن : دی

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
دقیقا همین طور هست بدون شکایت هیچ دیتاسنتری سایت شما را جمع نمی کنه تازه 24 ساعت به شما اخطار می دهند که همون موقع می تونید بک آپ بگیرید.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان

از لطف همگی ممنونم. معذرت می خوام دیر جواب می دم.

ولی باز برای اینکه مشکل پیش نیاد همون لیزوب هلند بگیرین خیلی خوب هست

لیز وب هم وارز نیست ولی خیلی کم گیر می دهند

لیزوب نسبت به OVH در این زمینه چقدر بهتره؟ چون خرید از OVH برام راحتتره تا لیزوب.

اگه از OVH ميخواين بگيرين بيا با هم بگيريم يه سرور منم سايتم رو بيارم روش

فعلا در حال تحقیق هستم. در حال حاضر نیازی هم به انتقال وجود نداره چون هاست اشتراکی جوابگوی نیازمون هست. البته فکر نمی کنم فرصت زیادی برای انتقال داشته باشیم. فعلا می خوام در مورد دیتاسنترهای برتر در زمینه فعالیتمون تحقیق کنم تا موقع انتقال به مشکل بر نخورم.

اصلا ربطی نداره من 5 ساله تو کار وارز هستم دوست من

تا کسی ریپورت نده مشکلی پیش نمیاد مثلا همین بلاگ اسپات مال گوگل هست وبلاگ هایی روش هست که کپی رایت رعایت نمیشه ولی اگه ریپورت بدند 100 درصد گوگل وبلاگ رو حذف میکنه نمونش این وبلاگ که تا دیروز یکی از ولاگ ها ی پربازدید بود ولی گوگل زد حذفش کرد

اگه هر روز بک آپ میگیری میتونی رو OVH هم سایتت رو بالا بیاری ولی تا زمانیکه ریپورت ندند مشکلی پیش نمیاد

من که خودم هاست وارز روسی رو پینشهاد میکنم الان کیفیتشون بهتر شده بازدید هم زیاد بالا نیست پس ریسک نکن : دی

دوست عزیز می تونید چند شرکت روس معرفی کنید که سرور اختصاصی عرضه می کنند؟

می تونم هر روز از سایت بک آپ بگیرم ولی اگه قرار باشه 3 روز نشده سرور رو خاموش کنن که ارزش نداره. نمی خوام وقت و هزینه تلف کنم.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان،

در آخر من نتونستم یه جواب روشن بگیرم. برای مثال اگر به خاطر محتوای 2 صفحه خاص از سایت شکایت بشه، دیتاسنتر اخطار می ده که اون دو صفحه رو پاک کنم یا کلا سرویس دهی رو قطع می کنه؟

و اینکه اگر امکانش هست لطفا چند دیتاسنتر کاملا وارز معرفی کنید.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
بسته به قوانین دیتاسنتر داره و معمولا ازتون می خواهن که همون 2 تا را حذف نمایید.

بالا