• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرور اختصاصی؛ Hetzner ، Leaseweb ، Ovh ، Yesup

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام خدمت وبمستران و اساتید عزیز!
دوستان میخواستم بدونم جدیدا از کدوم یکی از دیتاسنترهای فوق سرور گرفتین؟!
و سرعت شبکه، پینگش به ایران، سخت افزار عالی، و ....... خوبه؟!
برای یه انجمن و یه وب سایت تحلیلی و سایت دانلود و فیلم و سریال فعلا کدوم یکی رو پیشنهاد میدین!
حداقل پهنای هم اوایل 10TB تا 100TB دوستان!
به نحوی که شبکه اش هم بتونه این فشار پهنای بالارو تحمل کنه!
فقط دوستانی هم که جدیدا خرید کردن لطفا نظراتشونو بگن چرا که خدمات و سخت افزار اکثرا دیتاسنتر علی الخصوص هتزنر نسبت به قبل یه تغییرات اساسی داشته!
از همه اساتید ممنون میشم این تاپیک رو با نظرات خودشون پربار کنن تا همه بتونن از این نظرات استفاده کنن!
پیشاپیش از لطف همه عزیزان ممنون!

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
واقعا کسی از این دیتاسنترها سرور نداره!
یا دوست نداره علنی بشن!!!!!
......

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
از yesup یک سالی دارم استفاده میکنم . تا حالا مشکلی نداشته . راضی بودم

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
از yesup یک سالی دارم استفاده میکنم . تا حالا مشکلی نداشته . راضی بودم
سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون بابت نظرتون داداش!
در خصوص پینگ و سرعت پورت شبکه و .....
اگه ممکنه یه توضیحات اجمالی هم بدین ممنون میشم
نوع کاربردتون! میزان ترنسفر دیتا و ........
سرور تون الان چه وب سایت هایی رو ساپورت میکنه1؟
چه استفاده ای از این می کنید؟!
تشکر ویژه از شما

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
yesup رو نمی دونم
ovh یک سرور ازشون گرفته بودم, یک وبسرور معمولی و یک سایت سبک بود به مدت تقریبا یک سال که مشکل خاصی پیش نیومد که بشه نظر داد که کار ساپورت خوب هست یا بد... در واقع آپتایم خوبی داشت من یادم نمیاد داون داشته باشه البته من مونیتور نمی کردم آپتایم رو ولی همینجوری خودم به سایت سر می زدم قطعی ندیدم
leaseweb قیمت خوب و ساپورت خیلی داغونی داره, من ازشون ویندوز سرور 2003 گرفته بودم یک ایرادی هم در 2003 هست که یک سری ستینگ هاش اگر درست تنظیم نشه سرعت پورتش فوق العاده میاد پایین, موقعی که به من سرور رو تحویل دادن این مشکل رو داشت و اینا زیر بار نمیرفتن و می گفتن سرور تحویل داده شده و ایراد از مایکروسافت هست! و به ما ربط نداره حالا من از جای دیگه همین نسخه از ویندوز رو داشتم و سرعتشم هم عالی بود خلاصه با چارج بک تونستم پول رو ازشون بگیرم
hetzner رو خودم نگرفتم ولی از دیگران زیاد شنیدم که مشکل هارد درایو داشتن, یعنی احتمال اینکه هارد شما بسوزه از بقیه دیتاسنتر ها بیشتر هست, مثل اینکه تو حراجی ها دست دوم می خرند

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
yesup رو نمی دونم
ovh یک سرور ازشون گرفته بودم, یک وبسرور معمولی و یک سایت سبک بود به مدت تقریبا یک سال که مشکل خاصی پیش نیومد که بشه نظر داد که کار ساپورت خوب هست یا بد... در واقع آپتایم خوبی داشت من یادم نمیاد داون داشته باشه البته من مونیتور نمی کردم آپتایم رو ولی همینجوری خودم به سایت سر می زدم قطعی ندیدم
leaseweb قیمت خوب و ساپورت خیلی داغونی داره, من ازشون ویندوز سرور 2003 گرفته بودم یک ایرادی هم در 2003 هست که یک سری ستینگ هاش اگر درست تنظیم نشه سرعت پورتش فوق العاده میاد پایین, موقعی که به من سرور رو تحویل دادن این مشکل رو داشت و اینا زیر بار نمیرفتن و می گفتن سرور تحویل داده شده و ایراد از مایکروسافت هست! و به ما ربط نداره حالا من از جای دیگه همین نسخه از ویندوز رو داشتم و سرعتشم هم عالی بود خلاصه با چارج بک تونستم پول رو ازشون بگیرم
hetzner رو خودم نگرفتم ولی از دیگران زیاد شنیدم که مشکل هارد درایو داشتن, یعنی احتمال اینکه هارد شما بسوزه از بقیه دیتاسنتر ها بیشتر هست, مثل اینکه تو حراجی ها دست دوم می خرند
ممنون از نظر شما دوست عزیز مشکل هتزنر که هارد هاش میسوخت چون کارکرده بود و مال یه سال و نیم پیش هستش لطفا اطلاعات خودتون رو بروز کنید تشکر(برداشت بد نکنید محض اطلاع عرض کردم)
لیز وب هم فقط اسم داره!
با توجه به توصیه یکی از دوستان قراره از RedStation بگیریم! دوستای دیگه هم اگه همه گزینه ها ملاک بود از اینجا بگیرن ولی اکه صرفا میزبانی و قیمت خوب و یه سری هم قطعات متوسط به بالا خواستن هتزنر و ....... جای مناسبی هستش!
ممنون میشم دوستای دیگه هم شرکت کنن تا تاپیک پربار بشه!
از شما دوست عزیز هم ممنون

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون بابت نظرتون داداش!
در خصوص پینگ و سرعت پورت شبکه و .....
اگه ممکنه یه توضیحات اجمالی هم بدین ممنون میشم
نوع کاربردتون! میزان ترنسفر دیتا و ........
سرور تون الان چه وب سایت هایی رو ساپورت میکنه1؟
چه استفاده ای از این می کنید؟!
تشکر ویژه از شما
به عنوان سرور دانلود استفاده میشه . ماهانه شاید 20 ترا پهنای باند مصرف میشه .
به نظر من یس اپ پورت خوبی داره .

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
به عنوان سرور دانلود استفاده میشه . ماهانه شاید 20 ترا پهنای باند مصرف میشه .
به نظر من یس اپ پورت خوبی داره .
ممنون بابت پاسختون دوست عزیز!
الان شما از یس اپ سرور دارین!؟
این سرور شما که به عنوان هاست دانلود استفاده میشه ماهانه روزانه چقدر کاربر دارین؟!
همشون باهم دان میکنن؟!
نظرتون در خصوص RedStation چیه؟!؟
طبق سفارش دوستان به احتمال زیاد از اونجا سرور بگیریم پخنای هم برای سرورهای 8 هسته ای به بالا 321 ترا ماهیانه هستش با پورت 1Gbps که 500 Mbps رو اختصاصی گارنتی میده و ......
سخت افزارشم هم که خدایی خوبه!
ممنون بابت نظر و پاسختون به سوالاتم تشکر

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
سلام خدمت وبمستران و اساتید عزیز!
دوستان میخواستم بدونم جدیدا از کدوم یکی از دیتاسنترهای فوق سرور گرفتین؟!
و سرعت شبکه، پینگش به ایران، سخت افزار عالی، و ....... خوبه؟!
برای یه انجمن و یه وب سایت تحلیلی و سایت دانلود و فیلم و سریال فعلا کدوم یکی رو پیشنهاد میدین!
حداقل پهنای هم اوایل 10TB تا 100TB دوستان!
به نحوی که شبکه اش هم بتونه این فشار پهنای بالارو تحمل کنه!
فقط دوستانی هم که جدیدا خرید کردن لطفا نظراتشونو بگن چرا که خدمات و سخت افزار اکثرا دیتاسنتر علی الخصوص هتزنر نسبت به قبل یه تغییرات اساسی داشته!
از همه اساتید ممنون میشم این تاپیک رو با نظرات خودشون پربار کنن تا همه بتونن از این نظرات استفاده کنن!
پیشاپیش از لطف همه عزیزان ممنون!
با سلام

تقریبا با تمامی دیتاسنتر های گفنه شده کار کردیم و میکنیم

Hetzner در حال حاضر سرور های سری جدیدش کیفیت مطلوب داره و قیمتشم خوبه و بهترین پینگ رو به ایران داره این دیتاسنتر ولی خوب برای مصارف بالا پورت جوابگو نیست و پهنای باند که اصلا بالا 30 ترابایت روش فکر نکیند

OVH دیتاسنتر بسیار مبادی قانون هستش و کوچکترین مشکل براتون پیش بیاد باید دنبال دردسرش باشید اگه به اندازه کافی مدیریت سرور رو بلد نیستید بهتره اصلا سمتش نرید .خود دیتاسنتر سرور های عالی داره پهنای باند خوبیم داره ولی پورت برای مصارف بالا اصلا جوابگو نیست و اینکه مشکلی که داره اصلا نمیشه به سرور سخت افزار اضافه کرد یا اونو آپگرید کرد باید حتما سرور جدید بگیرید و انتقال بدید

Leasweb دیتاسنتر عالی هستش از همه لحاظ پورت عالی داره سخت افزار به نسب میشه گفت خوبه ولی عالی نیست پهنای باند فقط باید فکر سرور های 100TB باشید وگرنه اصلا به درد نمیخوره کاملا میتونید از پورت این دیتاسنتر انتظار داشته باشید برای تموم کردن این پهنای باند

Yesup دیتاسنتر بسیار با کیفیت و عالی کانادایی بهترین سخت افزار و بهترین پورت رو ما اینجا تست کردیم ولی کمی پینگش بالاست به دلیل اینکه در کانادا هستش و اینکه هزینه تمام شده این دیتاسنتر کمی بالاست

RedStation دیدم که ازش حرف زدید بخاطر همین اینم جواب میدم کیفیت عمومی این دیتاسنتر هستش پهنای باند عالی داره ولی مشکل پورت دارن البته سرور ها گرون قیمتشون پورت عالی دارن ولی بازم به LEasWeb و Yesup نمیرسه پورتش

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
با سلام

تقریبا با تمامی دیتاسنتر های گفنه شده کار کردیم و میکنیم

Hetzner در حال حاضر سرور های سری جدیدش کیفیت مطلوب داره و قیمتشم خوبه و بهترین پینگ رو به ایران داره این دیتاسنتر ولی خوب برای مصارف بالا پورت جوابگو نیست و پهنای باند که اصلا بالا 30 ترابایت روش فکر نکیند

OVH دیتاسنتر بسیار مبادی قانون هستش و کوچکترین مشکل براتون پیش بیاد باید دنبال دردسرش باشید اگه به اندازه کافی مدیریت سرور رو بلد نیستید بهتره اصلا سمتش نرید .خود دیتاسنتر سرور های عالی داره پهنای باند خوبیم داره ولی پورت برای مصارف بالا اصلا جوابگو نیست و اینکه مشکلی که داره اصلا نمیشه به سرور سخت افزار اضافه کرد یا اونو آپگرید کرد باید حتما سرور جدید بگیرید و انتقال بدید

Leasweb دیتاسنتر عالی هستش از همه لحاظ پورت عالی داره سخت افزار به نسب میشه گفت خوبه ولی عالی نیست پهنای باند فقط باید فکر سرور های 100TB باشید وگرنه اصلا به درد نمیخوره کاملا میتونید از پورت این دیتاسنتر انتظار داشته باشید برای تموم کردن این پهنای باند

Yesup دیتاسنتر بسیار با کیفیت و عالی کانادایی بهترین سخت افزار و بهترین پورت رو ما اینجا تست کردیم ولی کمی پینگش بالاست به دلیل اینکه در کانادا هستش و اینکه هزینه تمام شده این دیتاسنتر کمی بالاست

RedStation دیدم که ازش حرف زدید بخاطر همین اینم جواب میدم کیفیت عمومی این دیتاسنتر هستش پهنای باند عالی داره ولی مشکل پورت دارن البته سرور ها گرون قیمتشون پورت عالی دارن ولی بازم به LEasWeb و Yesup نمیرسه پورتش
ممنون از شما دوست عزیز!
در خصوص RedStation سرورهای گرون قیمتشون میشه ماهی 500 تومن که پهنای باند 1Gbps رو شامل میشن اختصاصی و در شرایط خیلی خیلی بد تا 500Mbps رو گارانتی میکنن!
در صورتی برای پورت حداقل 1Gbps Leaseweb طبق پی نوشته های و هزینه های مذکور برای این پورت شبکه باید حداقل 145$ پرداخت بشه و ترافیک هم باید رزرو بشه چه Leaseweb و چه Yesup با کمی تغییر نسبت به هم! در صورتی که اگه یه سرور با 500 تومن از RedStation بردارید هم هزینه های فلکسی میاد پایین هم پورت شبکه و سخت افزار خوب و قابلیت ارتقا هم داره!
تخفیف های فصلی و سالیانه هم داره که از این بین با ضریب 1 به 2 Leaseweb و Yesup هم دارن!
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز!
دوستان و اساتید نیازمند مشاوره شما بزرگواران هستیم!

بالا