• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرورهای اختصاصی المان(هتزنر) یا کانادا(IWeb&Ovh)؟؟؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام خدمت دوستان عزیز وقت بخیر و خسته نباشید
در خصوص سرورهای اختصاصی به نظر شما سرورهای المان بهترن یا کانادا؟! چرا؟!
از نظر پینگ اپ تایم و ...........
پهنای باند و...........
منتظر پاسختون هستیم
در ضمن چون بررسی این دوتا دیتاسنتر بصورت پراکنده صورت گرفته ممنون میشم با نظرات خودتون
سوالات همه دوستان رو جواب بدین
بازم ممنون

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
جناب اسم دیتا سنتر رو بفرمایید.حالا المان عموما همه هتزنر رو مد نظر دارن ولی کانادا کدوم دیتا سنتر منظورتون هست ؟
برای چه کاری مد نظر دارید سرور اختصاصی رو؟
موفق باشید

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
درود
جناب اسم دیتا سنتر رو بفرمایید.حالا المان عموما همه هتزنر رو مد نظر دارن ولی کانادا کدوم دیتا سنتر منظورتون هست ؟
برای چه کاری مد نظر دارید سرور اختصاصی رو؟
موفق باشید
دوست عزیز تو اسم تاپیک مشخصات دیتاسنتر رو زدم!
در ضمن طبق تحقیقات بنده با یه تومن میشه فول سرور از هتزنر المان با پهنای 100TB و قطعات سخت افزاری Sata3 7200rpm و Ssd تهیه کرد و در صورت نیاز به پهنای باند میشه از همین دیتاسنتر با هزینه 10.0000 تومن به ازای هر 1TB تهیه کرد!
ولی در مقابل دیتاسنتر IWeb و Xl کانادا حداکثر برات 33TB پهنا میدن و قطعات سخت افزاریشون اکثرا Sata 2 هستن به جز سرویس های ویژه که هزینه اشون به مراتب نسب به المان گرون هستن!
در صورتی که اشتباهی کردم ممنون میشم دوستان لطف کنن بگن بی نهایت ممنون از همتون!
منتظر پاسخ هاتون هستیم تشکر

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان کسی نمیخواد چیزی اضافه کنه؟!

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
شرمنده دوست من اصلا به اسم تاپیک دقت نکردم :D
بله ببینید این که میگید آلمان قطعات خیلی بهتری داره و ترافیک بیشتری هم داره قبوله.تازه شما اگر هزینه ستاپ پرداخت کنید قطعات نو در اختیارتون میذارن و حتی میتونید درخواست پورت اختصاصی هم بدید با ترافیک نا محدود و اینکه ترافیک ورودی براتون محاسبه نمیشه یعنی فقط اپلودتون از نرافیک کم میشه و در کل یکی از بزرگترین دیتا سنتر های اروپا هست هتزنر و در چند شهر شعبه داره و هر شعبه بالغ بر 200 گیگابیت پهنای باند ذر اختیار دارن. در مقابل کانادا روی کپی رایت حساس نیستن و خوب سخت افزار های به خوبی هتزنر ندارن.اصلا قابل قیاس هم نیستن با هم از هیچ نظری 100 درصد هتزنر گزینه ی بهتری هست.باز بستگی به کارتون داره.مثلا هتزنر به کپی رایت حساس هست.من اول فکر کردم گفته بودید کانادا یعنی سرور از او وی اچ بگیرید که چن تا لوکیشن از جمله کانادا رو هم ارائه میده.از مزایای او وی اچ این هست که هزینه ی ایپی اضافی ندارید به ازای هر ای پی فقط 2 یورو هزینه ستاپ می دیدی تمدید رایگان هست و ترافیکتون هم نامحدود هست.حالا بین هتزنر و او وی اچ به نظرم تصمیم بگیرید.وگرنه ای وب کانادا رو اصلا قیاس نکنید با این دو تا دیتا سنتر دیگه.
موفق باشید

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
درود
شرمنده دوست من اصلا به اسم تاپیک دقت نکردم :D
بله ببینید این که میگید آلمان قطعات خیلی بهتری داره و ترافیک بیشتری هم داره قبوله.تازه شما اگر هزینه ستاپ پرداخت کنید قطعات نو در اختیارتون میذارن و حتی میتونید درخواست پورت اختصاصی هم بدید با ترافیک نا محدود و اینکه ترافیک ورودی براتون محاسبه نمیشه یعنی فقط اپلودتون از نرافیک کم میشه و در کل یکی از بزرگترین دیتا سنتر های اروپا هست هتزنر و در چند شهر شعبه داره و هر شعبه بالغ بر 200 گیگابیت پهنای باند ذر اختیار دارن. در مقابل کانادا روی کپی رایت حساس نیستن و خوب سخت افزار های به خوبی هتزنر ندارن.اصلا قابل قیاس هم نیستن با هم از هیچ نظری 100 درصد هتزنر گزینه ی بهتری هست.باز بستگی به کارتون داره.مثلا هتزنر به کپی رایت حساس هست.من اول فکر کردم گفته بودید کانادا یعنی سرور از او وی اچ بگیرید که چن تا لوکیشن از جمله کانادا رو هم ارائه میده.از مزایای او وی اچ این هست که هزینه ی ایپی اضافی ندارید به ازای هر ای پی فقط 2 یورو هزینه ستاپ می دیدی تمدید رایگان هست و ترافیکتون هم نامحدود هست.حالا بین هتزنر و او وی اچ به نظرم تصمیم بگیرید.وگرنه ای وب کانادا رو اصلا قیاس نکنید با این دو تا دیتا سنتر دیگه.
موفق باشید
دوست عزیز فرمایشات شما متین! و خیلی ممنون که لطف کردین راهنمایی دادین!
دوست عزیز در هر کدوم از دیتاسنتر ها با کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که به ترتیب براتون مشخص میکنم! ممنون میشم بگین کدوم بهتره؟!
و کدوم دیتاسنتر به کپی رایت حساس نیس فکر کنم کانادا رو گفتین درسته؟!
هتزنر:
در صورت پرداخت ست اپ قطعات اک در اختیارمون قرار میدن که عالیه!
پهنای باند متناسب با خرید در اختیار قرار میدن که با خرید 800.000 تومن 100TB پهنای در اختیار سفارش دهنده با پورت 1Gbps که تضمینش 200Mbps هستش بعد از اتمام 100 ترا حجم لیمیت میشه رو 10Mbps و به ازای پرداخت 1TB= 1.79euro میشه 10.000 تومن میتونی پهنای باند رو به همون 200Mbps برگردونی که به نظرم عالیه!
در خصوص حساس بودن رو کپی رایت هم مشکلی نداریم چون رو این سرور ( یه یدونه وب سایت تحلیلی با یه انجمن - سایت سفارش و سایت تبلیغاتی که مصرفی پایینی دارن قرار میگیره که از این بین فقط دوتای اولی مصرفی مثل این فروم خواهد داشت و بقیه مصرف خیلی کم که در مقابل سخت افزار بسیار قدرتمند 12 هسته و 24 ترد و 64 گیگ رم و ......... چیزی نیست)
در مقایل IWeb و Ovh:
هر دوشون تو یه سطح هستن ولی دومی نسبت به اولی سطحش خیلی بالاست
هزینه های یکم بالاست د رمقابل بیشتر سخت افزار یکم قدیمی هستش ولی دور از انصافه اینو نگم در مقابل پرداخت هزینه های 1.5 نسبت به هتزنر قطعات خوبی در اختیار سفارش دهنده قرار میدن!
نوع خرید در انتخاب پهنای باند تاثیری نداره و برای اینکه سرورتون پهنای باند گارانتی شده داشته باشه باید هزینه گزافی بدین که حدود 3 برابر هتزنر هستش!
و نوع محدودیت بعد از پهنای باند نامشخص( چرا نامشخص چون در بخش توضیحات فقط گفتن که اگر مصرف بیش از حد باشه محدود میشه به 10Mbps و تضمین پورت هم 500Mbps هستش! در صورتی که هتزنر با صداقت گفته بیشتر از مثلا 50 ترا یا 100 ترا باید به ازای هر ترا پهنای مبلغی پرداخت بشه!)
عملا نسبت به طرز فکری که این دیتاسنتر چه در فرانسه چه در کانادا پهنای باند نامحدود میده! درس نیست!
و جملات بنده دقیقا از خود سایت هر دو دیتاسنتر بیان شده و خالی از هرگونه اغراق میباشد!
در اینجا از اهل فن خواهش میکنم نظرات خودشون رو برای پویایی هرچه بیشتر تاپیک بگن!
ممنونم

Last edited:

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
ببینید هتزنر که میگه 200 مگابیت گارانتی هست نه اینکه همیشه روی 200 هست.اکثر اوقات یعنی 99 درصد اوقات شما با همون 110-120 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنید پس از اون جهت خیالتون راحت.من این رو که میگم تجربه کردم.یعنی هم از هتزنر سرور اختصاصی داشتم قدیم هم الان از او وی اچ دارم برای مصرف تورنت و سیدباکس خصوصی.
در مورد او وی اچ و آی وب.اصلا و ابدا در یک سطح نیستن اینها . . . !!!
مثل قیاس دیتاشیک میمونه با رد استیشن.ای وب در حد همون دیتا شیک ایناست او وی اچ خیلی سطحش بالاتره.پورتش 500 مگابیت گارانتیه ولی این هم اکثرا (99 درصد اوقات) همون 1 گیگابیت هست.پهنای باندش نا محدود نه به اون معنایی که فکر میکنیده.اصلا چیز نا محدود نداریم که.پهنای باندش unlimited نیست بلکه unmetered هست.بنده روی سرور اختصاصی که از او وی اچ دارم حدود 3 ماه هست بیشتر از 40 ترابایت ترافیک انداختم ولی هیچ محدودیتی برام اعمال نشده.ولی این رو بدونید هیچ چیز نا محدودی در هیچ جای کره ی خاکی وجود نداره.مگر اینکه هزینه 500 600 یورو بپردازید که پورت 1 گیگ اختصاصی در اختیارتون بذارن که خوب نمی صرفه.
در کل از نظر ترافیک نمیشه فرق گذاشت بین هتزنر و او وی اچ.چرا؟ از این جهت که سرور های هتزنر ارزان تر هستن از او وی اچ و خوب ترافیک خروجیشون هم محدود هست ورودی unmetered هست
ولی او وی اچ گران تر هستن و unmetered نه unlimited در کل شما حساب کنید توی یک مقدار ترافیک مشخص قیمت هر دوشون یکسان در میاد.(مثلا 20 ترابایت اضافه تر در هتزنر استفاده کنید میشه همون 60 70 یورو برای یک سرور معمولی که میشه برابر با یک سرور معمولی او وی اچ)
در هتزنر هزینه ای پی جدا هست و اگر بیشتر از 5 ای پی نیاز داشته باشید یا بخواید هارد اضافه کنید باید 15 یورو ماهانه تحت عنوان فلکسی پک بپردازید.ولی سخت افزارهای خیلی متنوع تری داره هتزنر و همچنین ای پی هاش سالم تر هستند(از لحاظ ایبوز و این جور چیزا)
من به شخصه اگر باشم برای انجمن از هتزنر تهیه میکنم.توی سخت افزار کلی دست ادم باز تره.برای مصارف دیگه مثل مجازی سازی و همین تورنت که بنده استفاده میکنم 100 در 100 او وی اچ رو پیشنهاد میدم
موفق باشید

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
پس به نسبت هزینه که ارزششو داشته باشه هتزنر خوبه! درسته؟!
دوست عزیز در خصوص سرور اون سرور مد نظر ما 50 ترا پهنای داره! فکر کنم کم نیاریم در ضمن اگرم کمبودی بود میشه با پرداخت 10 تومن اضافه یه ترا به پهنا افزود
هر ترا میشه 1.79 یورو که فکر کنم خوبه!
در خصوص ای پی ها فرمایشات شما قبول ولی اگر اول کار اضافه بگیری دیگه مشکلی نداری!
در ضمن یه سوال؟! ممنون میشم جواب بدین! (مصرف پهنای باند یه وب سایت تحلیل مثل زومیت و یه انجمن مثل همین فروم در ماه حداکثر چقدر میتونه باشه؟!)
ممنون میشم تفصیلا بگین تشکر
برای یه فروم و یه وب سایت تحیلی و سه تا وب کم مصرف این سوریس از هتزنر خوبه؟!
پیشنهاد شما چیه؟! ممنون میشم جواب بدین تشکر

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
هتزنر برای کار شما بهتره آره
شما بگو دو یورو میشه 10 تومن هر ترابایت اضافی که باز تاکید میکنم ترافیک ورودیتون حساب نمیشه فقط خروجی.در مورد ای پی شما در صورتی که بیشتر از 5 ای پی بخواید حتما باید هزینه فلکسی پک رو به صورت ماهیانه بپردازید حتی اگر فقط یک ای پی بیشتر از 5 تا لازم داشته باشید و این طور نیست که مثلا ماه اول 10 تا ای پی بگیرید و فلکسی پک رو بپردازید از ماه دوم دیگه نپردازید.
در مورد ترافیک واقعا من تجربه ای در این زمینه ندارم.چون تا به حال سایت یا انجمنی با این بازدید نداشتم و احتمالا نخواهم داشت.ولی این طوری روشنتون کنم من 3 ماه کار تورنت میکنم با کلی مشتری که کارشون دانلود هست و آپلودر هم هستم تازه مجموع ترافیک ورودی و خروجیم شده 40 ترابایت :D شما شک نکن برای سایت یا فرومی که فقط بازدید داره 50 ترابایت خروجی خالص خیلی زیاده اصلا مصرفتون نمیشه.فکرشم نکنید که بتونید تمومش کنید(البته اگر توش فایل آپلود نکنید واسه دانلود کاربران)!!!
موفق باشید

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز ممنون بخاطر صبر و حوصله ای برای پاسخگویی بخرج دادین تشکر!
با وجود اینکه گفتین نمیدونید که میزان پهنای مصرفی وب سایتی مثل زومیت یا همین فروم چقدر تخمینی به نظرتون حداکثر هر کدوم چقدر میتونه باشه؟ تشکر
خیلی لطف کردین پاسخ دادین

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
دوست من واقعا اطلاعی ندارم.خیلی سخته که بخوام حتی تخمین بزنم.چون حساب کار دستم نیست...

بالا