• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفحه ی آبی مرگ و بالا نیامدن ویندوز 7

sheikheshahr

Registered User
لایک‌ها
0
دستگاه یک لپ تاپ دل 1737 هست و بعد از نصب یک نرم افزار تون آپ دچار مشکل شده و قبل از بالا اومدن ویندوز صفحه ی آبی رو نشون می ده در حد چند میلی ثانیه و خطا هم قبل خوندن نیست و ری استارت می شه. ضمناً پسورد بایوس هم فراموش کردیم و به تنظیمات بایوس دسترسی نداریم.
کسی راه حلی داره؟!

Last edited:

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
من چنین مشکلی داشتم

البته نرم افزار رجیستری پریفای نصب کرده بودم

این نرم افزارها رجیستری ویندوز رو پاک میکنه و به هیچ وجه ویندوز بالا نمیاد.ریپیر هم نمیشه

من 2 روز وقت گذاشتم.آخرش فقط تونستم از همون ریپیر یه جا داره load وارد سیستم میشه که اطلاعات رو خالی کردم بعدش ویندوز عوض کردم

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
f8 رو بزن از تو سیف مود safemode ویندوز رو بالا بیار , بعد اون نرم افزار رو uninstall کن درست میشه :)

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
دستگاه یک لپ تاپ دل 1737 هست و بعد از نصب یک نرم افزار تون آپ دچار مشکل شده و قبل از بالا اومدن ویندوز صفحه ی آبی رو نشون می ده در حد چند میلی ثانیه و خطا هم قبل خوندن نیست و ری استارت می شه. ضمناً پسورد بایوس هم فراموش کردیم و به تنظیمات بایوس دسترسی نداریم.
کسی راه حلی داره؟!
مشکلتون حل شد با راهنمایی های دوستان ؟

30troen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده هم همین مشکل با ویندوز xp داشتم ماهی ده بار این صفحه خطا میومد و میباس ویندوز عوض میکردم این بار آخری درایوی که ویندوزو همیشه توش نصب میکردم با یه نرم افزار دفرگ کردم . گوش شیطون کر الان سه ماهه ویندوزم خوب کار میکنه تا الان هم ارور صفحه آبی رو نداشتم

بالا