برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه انواع کیک و دسر

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه دسر زمستانی
ma1778.JPG


مواد لازم :

پرتقال .................. یک عدد

گریپ‌فروت .................. یک عدد

لیموترش .................. یک عدد

نارنگی .................. دو عدد

شربت به لیمو .................. نصف فنجان

مغز پسته .................. یک قاشق غذاخوری

مغز گردو .................. یک قاشق غذاخوری

نعناع تازه .................. مقداری

طرز تهیه :

پوست پرتقال را از آن جدا کنید.هم چنین پوست گریپ‌فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.

میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.

شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.

مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.

کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک آلبالو
859986115230591101692091752166162119101126.gif


مواد لازم:
تخم‌مرغ ................ سه عدد

شکر ................ یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو ................ دو قاشق سوپ‌خوری

وانیل ................ یک چهارم قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر ................ نصف قاشق چای‌خوری

شیر و روغن ................ از هر کدام نصف پیمانه

آرد ................ دو پیمانه

آلبالو ................ 200 گرم

طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود.

شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.

وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.

مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم‌ شده، با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.


مواد لازم خمیر رویه:

آرد ................ یک پیمانه

مارگارین................ یک قاشق سوپ‌خوری

پودر فندق................ دو قاشق سوپ‌خوری

شکر ................ دو قاشق سوپ‌خوری

آب سرد ................ به میزان لازم


طرز تهیه خمیر رویه:

آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک قهوه
192223881048316948196140240190502351261713.jpg

مواد لازم :

آرد ............... یک و یک چهارم لیوان


کره ذوب شده ................. 1 لیوان

پودر شکر ................. 1 لیوان

تخم مرغ ................ 3 عدد

مایه خمیر ................ نصف قاشق مرباخوری

زنجبیل نرم شده .................. یک چهارم قاشق مرباخوری

قهوه ................. 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه دسر کیوی و توت فرنگی


1420212945159139141158221227519321274223103.jpg


مواد لازم:

کیوی پوست کنده ............... 3 عدد

توت فرنگی ................ 250 گرم

آب یخ ................یک و نیم فنجان

شکر ............... 5 قاشق غذاخوری

وانیل .............. نصف قاشق چایخوری

ماست پرچرب برای سرو ............... به میزان لازم

طرز تهیه:

*کیوی ها را به همراه یک چهارم فنجان آب یخ و سه قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، داخل مخلوط کن بریزید.

*مواد داخل مخلوط کن باید کاملا با هم ترکیب شوند تا مایع یک دست و صافی تهیه گردد. سپس مواد تهیه شده را داخل 4 کاسه ی کوچک که برای سرو دسر در نظر گرفته اید بریزید.

*مخلوط کن را کاملا تمیز بشویید و این بار توت فرنگی ها را به همراه آب، شکر و وانیل باقیمانده داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را کاملا با هم ترکیب کنید.

*حالا مخلوط توت فرنگی را به آرامی از یک گوشه ی کاسه های حاوی مخلوط کیوی، داخل آن ها بریزید.

*می توانید دسر را همراه یک قاشق ماست پرچرب یا ماست ******* میل بفرمایید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه خامه برای تزیین
honeyicecream.jpg


مواد لازم:

خامه ............... 100 گرم

پودر قند ............... 2قاشق غذاخوری

وانیل ............... 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فرم گرفتن خامه حالتی است که بوسیله ی زدن خامه در آن باید بوجود بیاید تا برای استفاده بر روی کیک ها و شیرینی ها و کرم و ژله ها آماده شود. به این طریق که برای هر 100 گرم خامه ، 2 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کرده و 8/1 قاشق چایخوری وانیل نیاز داریم.

بعد از اینکه پودر قند ، خامه و وانیل را مخلوط کردید آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر بدست آید. خامه را با دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملا پوک و سبک شود.

نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتما ******* را که میخواهید بزنید از قبل آن را منجمد نمایید
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه دسر سیب و بستنی


178828017988722472489957196576315105129.jpg


مواد لازم:

سیب .............4 عدد

روغن زیتون............. یك قاشق چایخوری

شكر...............2 قاشق چایخوری

دارچین ............. یک چهارم قاشق چایخوری

پوست لیمو ...............2 عدد لیمو

بستنی............... هنگام مصرف

طرز تهیه:
* سیب ها را به شکل حلقوی برش دهید و هسته های آن را جدا كنید.

* روی برش ها‌‌‌‌ی سیب، روغن زیتون بزنید.

* پوست لیمو، شكر و دارچین را در دستگاه با هم مخلوط كنید.

* روی باربكیو (کبابپز) برش های سیب را كباب كنید.

* سپس آن ها را از روی باربكیو برداشته و مخلوط پوست لیمو را روی آن ها بریزید.

* 2 تا 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.

* سپس با بستنی میل كنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251

مارمالاد سیب و توت فرنگی

4578311611691981312192527823019522121022036.jpg


مواد لازم :

سیب .................. 600 گرم

توت فرنگی .................. 800 گرم

آب ................ سه چهارم پیمانه

شکر ................ حدود 1 کیلوگرم

آبلیمو .................. یک سوم پیمانه


روش تهیه :

پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید

حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا در حدود نیم ساعت بجوشد

اکنون مخلوط میوه را اندازه گیری نمایید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط میوه، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید

سپس مخلوط میوه ها و شکر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل کنید و دوباره روی اجاق قرار دهید

حرارت را ملایم کنید تا زمانی که شکر حل شود

سپس بگذارید مخلوط حدود 15 دقیقه بجوشد تا زمانی که کاملا به قوام برسد

حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه ی استریل شده ی داغ بریزید و درب آن را ببندید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه دسر پلمبیر


178653.jpg


:مواد لازم

خامه................. 400 گرمشکر................ 150 گرمآناناس خرد شده................. 200 گرمآب کمپوت آناناس................. 80 میلی لیترتخم مرغ.................. 4 عددگردوی خرد شده................ 50 گرمخلال پسته................. 50 گرماسانس آناناس................ 3 قطرهپوست لیموترش رنده شده ..................1 قاشق چایخوری

:طرز تهیه

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیدزرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنیدآب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوندبعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنیدسفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنیدخامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنیددر این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزیدقالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهیدبا این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه پودینگ ساده


gugi.bmp


مواد لازم:


نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم

شیر ............. معادل ۴ لیوان پر

تخم مرغ ............. ۲عدد

پودر شکر .............۱۰۰ گرم

خامه ............. ۵۰ گرم

شکلات برای تزیین ............. مقداری

نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251

طرز تهیه معجون

100944424198.jpg


موادلازم:


شکر ............. 2 قاشق غذاخوری

خرما ............. 10 عدد بدون هسته

کاکائو ............. 1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ............. 3 قاشق غذاخوری

کنجد ............. 3 قاشق غذاخوری

عسل ............. 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ............. 3 عدد

شیر ............. 1 لیتر

طرز تهیه:

شیر گرم را با شکر ، عسل و خرما در همزن ریخته به هم می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را در کمی آب جوش حل می کنیم. سپس پودر نارگیل ، زرده تخم مرغ و کاکائو حل شده را با کنجد به بقیه مواد افزوده و به آرامی چند بار با همزن به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. اگر بخواهیم می توانیم پس از مخلوط کردن مواد ، مفداری بستنی ******* را به آن اضافه می کنیم. میزان شکر و شیرینی معجون با علاقه شما کم و زیاد می شود.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251

طرز تهیه دسر عربی

B-899-2007-7-16-15-53-177908_gmpaws_m.jpg


مواد لازم:


خرما ............. 200 گرم

پودر نارگیل ............. 200 گرم

خلال پسته ............. 200 گرم

پودر فندق ............. 200 گرم

عسل ............. 200 گرم

آرد نخودچی ............. 200 گرم

مغز گردو ............. 200 گرم

طرز تهیه:

هسته های خرما را از هم جدا می کنیم و به صورت پوره یا خمیر در می آوریم. همه ی مواد را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و در دیس تزیین می کنیم.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251

طرز تهیه شله زرد

205d0ddd57fb6bdae12c642edadddc77.jpg


مواد لازم:


برنج ............. 250 گرم

شکر ............ 500 گرم

زعفران سائیده ............. 1 قاشق مرباخوری

نمک ............. 1 قاشق چایخوری

گلاب ............. 1 فنجان

خلال بادام ............. 50 گرم

پودر پسته و دارچین ............. کمی

طرز تهیه:

برنج را شب قبل خوب بشویید تا آب آخرین بار آن کاملا صاف و زلال باشد و با یک لیوان گلاب و 4-5 لیوان آب بگذارید برنج خیس بخورد. 9 لیوان آب را در قابلمه متوسطی ریخته و بگذارید جوش بیاید ، بعد برنج را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. شکر را در این مرحله اضافه کنید. خلال بادام را شسته ، یک ساعت در گلاب خیس کرده و به شله زرد اضافه کنید. ( چون شله زرد معمولا زود ته می گیرد ، بعد از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید که این مشکل پیش نیاید. اگر احساس کردید شله زرد شما کمی سفت شده ، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. برای اینکه شله زرد شما آب نیندازد ، بهتر است روی حرارت ملایم اجاق ، شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید 1 ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود ، یا آنکه در ظرف نسوز کشیده و بعد از 10 دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزیین کنید و بگذارید خنک شود.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک زنجبیلی
372181801585823123715359110108236223165117193.jpg


مواد لازم براي 8 تا 10 تكه:
روغن ................ مقداري براي چرب كردن

آرد ................ 225 گرم

پودر زنجبيل ................ يك قاشق چايخوري

جوش شيرين................ يك قاشق چايخوري

تخم مرغ ................ يك عدد هم زده

شكر................ 115 گرم

كره ................ 6۰ گرم

شربت طلايي (آب قند) ................ 115 گرم

شير ................ 225 ميلي گرم



طرز تهيه:
1- فر گاز را روي 150 درجه سانتي گراد يا درجه 2 از قبل گرم كنيد.

2- يك قالب كيك به اندازه 18 در 25 را چرب كنيد و كاغذ مخصوص كيك پزي را داخل آن قرار دهيد.

در يك كاسه، آرد، زنجبيل و جوش شيرين را با هم الك كنيد، داخل تخم مرغ بريزيد، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنيد.

3- در يك قابلمه كوچك كره و شربت طلايي (آب قند) را ريخته، بگذاريد خوب ذوب شوند. سپس آن را از روي حرارت برداشته، داخل شير بريزيد و خوب هم بزنيد.

۴- مخلوط شير را به آرامي داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بريزيد و خوب هم بزنيد تا تركيب نرم و رواني به دست آيد. مايه آماده شده را درون قالب‌ها بريزيد.

5- مخلوط را يك ساعت يا تا زماني كه شروع به جمع شدن از كناره‌ هاي كيك كند، حرارت دهيد.

6- كيك را از قالب بيرون آورده، بگذاريد خنك شود.

7- كيك را به قطعات مختلف تقسيم كرده و ميل كنيد.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال
orange_sorbet.jpg


مواد لازم:
زرده تخم‌مرغ................ 4 عدد
شكر............... یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل................ یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال................ 5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه................ یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم................ 4 ورق
رنده پوست پرتقال................ نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
مربای خلال پوست پرتقال
مواد لازم:
خلال پوست پرتقال خشك ................. 100 گرم
می‌توانید از پوست پرتقال تازه نیز در حدود نیم كیلوگرم استفاده كنید. برای تهیه خلال بخش سفید پوست پرتقال را از آن جدا كرده آن را به صورت نوارهای باریك خلال كنید.
شكر ................ یك كیلو
آب پرتقال ................ 3 لیوان
طرز تهیه: خلال‌ها را پاك كنید و بشویید و مدت 3 ساعت در آب گرم خیس كنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض كنید. (از این به بعد با خلال تازه هم مثل خلال خشك رفتار می‌كنیم. ) مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.سپس خلال‌ها را در آب‌كش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 3 تا 4 بار تكرار كنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.شكر را با سه لیوان آب پرتقال روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.بعد از این‌كه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید. این مربا خوشرنگ و معطر بوده به ادویه دیگری نیاز ندارد.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
دستور پخت کیک اسفنجی


fo641.jpg


مواد لازم:
آردوشیروشكروروغن مایع
از هر كدام 1 لیوان
تخم مرغ
3 عدد
وانیل
4/1 قاشق چایخوری
بكینگ پور
1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را كه از قبل نیم گروم كرده ایم را اضافه كرده و كمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را كه قبلاً با بكینگ پور 3 با الك كرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از كمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می كنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
اسموتی هندوانه (نوشیدنی شب یلدا)

fo1842.jpg


« اسموتی هندوانه، کیوی و موز »



مواد لازم : برای 2 نفر

هندوانه (بدون هسته - تکه تکه شده) 1 فنجان
کیوی (بدون پوست و خرد شده) 1 عدد
یخ 2 تکه
موز یخ زده و حلقه شده 1 عدد
آب سیب 1/4 فنجان

طرز تهیه:
هندوانه، کیوی، موز، آب سیب و یخ را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.


اسموتی را در لیوان های دلخواه ریخته و بلافاصله سرو کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس

fo1861.jpg



می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید .

این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند . در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست و این طوری مامان ها و بچه ها لحظات خوبی را با هم میگذرانند ....
می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.

ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق این دستور آماده کنید.
پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.

fo1862.jpg




fo1863.jpg



نکته :
سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.

خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج قالب بزنید و در سینی فر بچینید.



fo1864.jpg



از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید.



fo1865.jpg



سینی فر را به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند.



fo1866.jpg



سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند .



fo1861.jpg
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه شکلات فندقی در منزل

fo1892.jpg



با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

مواد لازم :

فندق ۳/۴ فنجان ( ۱۱۳ گرم )
آلبالو خشک، بدون هسته ۱/۳ فنجان
زنجبیل پودر شده ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است ) ۱۷۰ گرم

طرز تهیه :
فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).


حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید.
پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید.
حالافندق‌ها، آلبالو خشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.


حالا شکلات‌های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.
حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
پای کره بادام زمینی

fo1868.jpg



آماده سازی: 15 دقیقه



مواد لازم : برای 5 نفر

بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی) 16 عدد
کره (آب شده) 56 گرم
خامه (پر چرب) 235 گرم
پودر شکر 225 گرم
پنیر ******* (له شده) 240 گرم
کره بادام زمینی 250 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.
به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.
بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.



fo1869.jpg



خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.



fo1870.jpg



حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.



fo1871.jpg



پنیر ******* و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.


fo1872.jpg



سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.


fo1873.jpg



سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.


fo1874.jpg
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
دستور تهیه کیک پودینگ موکا خوشمزه و ساده




153-21123.jpg




مواد لازم:


آرد: یک پیمانه

پودر کاکائو: یک پیمانه

بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری

شکر سفید: سه چهارم پیمانه

شیر پرچرب: یک پیمانه

شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه

کره بدون نمک آب شده و خنک شده: ۱۱۵گرم

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ بزرگ: یک عدد

وانیل: کمی

قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:


فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.


آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود. مایه را در قالب بریزید و صاف کنید. بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید. قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.

آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
 
بالا