• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساعت omega اصل ((مدل 007))با قيمت فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان يك عددomaga مدل quantum solace 007 موجوده كه به قيمت 160 تومن خريداري شده حدود ٦ ماه قبل و به قيمت ٩۰ هزار تومان فروخته ميشود فقط تهران و حضوري فقط تهران عكس هم تا فردا شب ميذارم ازش و جعبه و همه جيزش تكميل و سالمه و خود ساعت حتي ١بارم باتريش تعويض نشده واصل هستش

دوستان شاید بعضی ها تعجب کنند چرا قیمت اینه چرا انقدر ارزونه و از این حرف ها من به اسم اصل خریدم اما مثل اینکه HI COPY درجه 1 باشه

اینم عکس

ساعت چینی نیست و سوییس made هستش بایین صفحه ساعت نوشته

Last edited:

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام خدمت دوستان يك عددomaga مدل quantum solace 007 موجوده كه به قيمت 160 تومن خريداري شده حدود ٦ ماه قبل و به قيمت ٩۰ هزار تومان فروخته ميشود فقط تهران و حضوري فقط تهران عكس هم تا فردا شب ميذارم ازش و جعبه و همه جيزش تكميل و سالمه و خود ساعت حتي ١بارم باتريش تعويض نشده واصل هستش

دوست عزیز متاسفانه ساعتتون اصل نیست و تقلبی هست .
پس لطفاً قید اصل رو از روی تاپیک بردارید ...

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز من ساعت رو از خيابان جمهوري خريدمش و به من كفتند اصل هستش و. روي شيشه اش هم به صورت ليزري ارم ۰۰٧ هك شده و اصل هستش كه وير نور بكيري معلوم ميشود و ٣جا نشون دادم كفتند اصله بشتش هم كلي نوشته راجع به ساعت داره و به زودي عكس ميذارم و متوجه ميشويد

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
دوست عزيز من ساعت رو از خيابان جمهوري خريدمش و به من كفتند اصل هستش و. روي شيشه اش هم به صورت ليزري ارم ۰۰٧ هك شده و اصل هستش كه وير نور بكيري معلوم ميشود و ٣جا نشون دادم كفتند اصله بشتش هم كلي نوشته راجع به ساعت داره و به زودي عكس ميذارم و متوجه ميشويد

بله دوست عزیز تقلبی ها هم چنین نوشته هایی رو دارند ... قیمت این مدل از OMEGA باید بیشتر از 15 تومن باشه ...
میتونید به این نمایندگی ها هم سری بزنید : OMEGA Watches: Tehran, Iran
البته گارانتی ساعتتون رو هم میتونید ملاحظه بفرمایید.

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز تقلبی ها هم چنین نوشته هایی رو دارند ... قیمت این مدل از OMEGA باید بیشتر از 15 تومن باشه ...
میتونید به این نمایندگی ها هم سری بزنید : OMEGA Watches: Tehran, Iran
البته گارانتی ساعتتون رو هم میتونید ملاحظه بفرمایید.

فکر نکنم شما بیشتر از مغازه دار حالیتون باشه اگر پیام رو درست خونده باشی گفتم مغازه دار اصل بودنشو تایید کرده شما بدیتون اینه که عقلتون به چشمتونه اگر همین ساعتو الان 600 هزار میزدم رو هوا میخریدید اما خواستم انصافو رعایت کنم و به بازار کاری ندارم و اون قیمتی رو که خریدم نصفش میفروشم چون استفاده کردم ازش و تمیز هستش عکس میزارم و برید قیمت کنید اگر 15 تومن بود همین مدل و با همین ویزگیها نه فیک و قلابیش من خریداارم

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
فکر نکنم شما بیشتر از مغازه دار حالیتون باشه اگر پیام رو درست خونده باشی گفتم مغازه دار اصل بودنشو تایید کرده شما بدیتون اینه که عقلتون به چشمتونه اگر همین ساعتو الان 600 هزار میزدم رو هوا میخریدید اما خواستم انصافو رعایت کنم و به بازار کاری ندارم و اون قیمتی رو که خریدم نصفش میفروشم چون استفاده کردم ازش و تمیز هستش عکس میزارم و برید قیمت کنید اگر 15 تومن بود همین مدل و با همین ویزگیها نه فیک و قلابیش من خریداارم

میگم شاید منظور دوستمون 15 میلیون باشه!!!!!!!!

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
اومگا اصل ارزون ترین مدل هاشم چندین برابر قیمت خرید شماست

برادر گفتم من قیمت قدیم خودم میدم و مغازه دار رفیق داداشمه برام ارزون زد وگرنه قیمت فروشش به مشتریهای دیگه 240 تومن بود و من این قضیه رو امتحان کردم یک فرد ناشناسو فرستادم بهش 240 قیمت داد

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
برادر گفتم من قیمت قدیم خودم میدم و مغازه دار رفیق داداشمه برام ارزون زد وگرنه قیمت فروشش به مشتریهای دیگه 240 تومن بود و من این قضیه رو امتحان کردم یک فرد ناشناسو فرستادم بهش 240 قیمت داد

شما يه سرچ بزن قيمت هاي دلاري اين برندو ببين

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
شما يه سرچ بزن قيمت هاي دلاري اين برندو ببين

عزیز من کاری با قیمتهای دلاری این برند ندارم و این چیزو که الان داری میگی من 3 ماهه پیش تو نخش بودم و میدونم اما میگم قیمت برای6 ماهه پیش هست وربطی به الان نداره

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
یه لینک از ساعتت بذار ببینم چه شکلیه لطفاً

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
عزیز من کاری با قیمتهای دلاری این برند ندارم و این چیزو که الان داری میگی من 3 ماهه پیش تو نخش بودم و میدونم اما میگم قیمت برای6 ماهه پیش هست وربطی به الان نداره

ما مشكلي با تاپيك و قيت و جنس شما نداريم مشكل كلمه اصل
مثل اينكه بگيد عينك ريبن اصل ٥٠ تومن يا كفش نايك اصل ١٠٠ تومن يا ساعت رولكس اصل ٨٠٠ تومن و...
اين برند ساعت هاش اكثرا بالاي ١٠٠٠ دلاره
شما بگيد هاي كپي درجه يك

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
ما مشكلي با تاپيك و قيت و جنس شما نداريم مشكل كلمه اصل
مثل اينكه بگيد عينك ريبن اصل ٥٠ تومن يا كفش نايك اصل ١٠٠ تومن يا ساعت رولكس اصل ٨٠٠ تومن و...
اين برند ساعت هاش اكثرا بالاي ١٠٠٠ دلاره
شما بگيد هاي كپي درجه يك

یه سوال ازت دارم ایران چیش اصل اصل هست میتونی به من بگی اما من اینو به اسم اصل خریدمش و همون قیمتی هم که گفتم خریدمش و چندجا نشونش دادم گفتند اصل حالا شما مشکل با قیمت داری من میدمش 600 هزار تومن به شما و کمترم نمیفروشم

یه لینک از ساعتت بذار ببینم چه شکلیه لطفاً

گفتم شب الان کافی نت هستم

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
دوست عزیز راحت ترین کار تماس با نمایندگی هایی هست که خدمتتون عرض کردم ... میتونید تماس بگیرید ازشون کمترین قیمت رو بگیرید.
لحنتون اصلاً صحیح نیست فروشنده گرامی ... قیمت این سری حدود 4000$ هست و با دلار دولتی 3 سال پیش هم که حساب بشه چیزی بیش از 5 تومن میشه.
شاید کسی بهتون کادو داده باشه دوست عزیز ... اصل بودن این سری از ساعت ها هم که ماشاالله تقلبیشون بیشتر از اصلشون هست رو میتونید از نمایندگی های ذکر شده در سایت مادر پرس و جو بفرمایید.

پ.ن: بنده دیگه با شما با این لحن بدتون صحبتی ندارم ولی اجازه نمیدم که مردم رو ساده فرض کرده و هرچیزی دلتون بخواد بنویسید این از خصوصیت انجمن هست!

amir-war

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز راحت ترین کار تماس با نمایندگی هایی هست که خدمتتون عرض کردم ... میتونید تماس بگیرید ازشون کمترین قیمت رو بگیرید.
لحنتون اصلاً صحیح نیست فروشنده گرامی ... قیمت این سری حدود 4000$ هست و با دلار دولتی 3 سال پیش هم که حساب بشه چیزی بیش از 5 تومن میشه.
شاید کسی بهتون کادو داده باشه دوست عزیز ... اصل بودن این سری از ساعت ها هم که ماشاالله تقلبیشون بیشتر از اصلشون هست رو میتونید از نمایندگی های ذکر شده در سایت مادر پرس و جو بفرمایید.

پ.ن: بنده دیگه با شما با این لحن بدتون صحبتی ندارم ولی اجازه نمیدم که مردم رو ساده فرض کرده و هرچیزی دلتون بخواد بنویدسید این از خصوصیت انجمن هست!

دوست من من دیگه نگفتم از دست جیمز باند دزدیدم که گفتم خریدم به اسم اصل شاید حرف شما متین باشه و این hicopy درجه 1 باشه نمیدونم و من با لحن بد صحبت نکردم شما داری مزاحمت ایجاد میکنی و من کسیو ساده فرض نکردم هرکس خواست بخره اصلا من غلط کردم همونی که شما میگی های کپی درجه 1 دیگه بیخیال ماشو

اقایون عکس تا ساعت 9 شب پیوسته میشه

Up........

Last edited:

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31

پ.ن: بنده دیگه با شما با این لحن بدتون صحبتی ندارم ولی اجازه نمیدم که مردم رو ساده فرض کرده و هرچیزی دلتون بخواد بنویسید این از خصوصیت انجمن هست!

شومام زیاد تند نرو آخه این بیچاره مگه چی گفته که کسی رو مثلا ساده فرض کنه؟ به قول شما؟
یه ساعته با یه قیمت پایین اگه کسی خواست بخره و نخواست هم صفحه رو ببنده. تمام . چرا بحث میکنین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا