• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با دمای کارت گرافیک saphaire 6850

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی
من یک کارت سافایر 6850 گرفتم در حالت معمولی دمای 44 درجه داره و دور فن 29% اما متاسفانه ناچارم یک کارت صدای hd هم زیرش قرار بدم که 2 کارت بهم تقریبا می چسبن ( راه دیگه ای ندارم چون پورت pci express فقط اونجا دارم ) و دما میاد روی 54 درجه تو بیکاری و دور فن 33% و در حالت full load حدود 85 درجه دمای کارت میرسه... من دو فن 8 سانت رو یدرب کیس رو برعکس کردم به طوری که هوا رو به سمت گرافیک پرت کنن ... قبل اینکه این کار رو انجام بدم دما نزدیک 60 درجه میشد با دور فن 39% !!!

حالا 2 سوال دارم :
1- این دمایی که الان دارم توی 2 یا 3 سال آینده مشکلی رو ایجاد نمی کنه ؟

2- چیکار کنم دمای کارت پایین تر بیاد؟

ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
معماری مادربردتون ی مقدار کم لطفی کردن
و 2 فنی که رو درب گذاشتید و صد در صد عمل خنک کنندگی رو باید انجام بده
یک نکته خیلی خیلی مهم که من از حرفاتون برداشت کردم این 2 فن که می فرمایید هوا رو پرتاب میکنه به نظرم شما فن رو بر عکس بستید
عمل مکش باعث خنک کنندگی میشه و با توجه به عمل پرتاب هوا احساس میکنم فن رو جا به جا بستید و شما محیط خونه رو دارید خنک میکنید و کارت شما در گرما قرار داره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام
معماری مادربردتون ی مقدار کم لطفی کردن
و 2 فنی که رو درب گذاشتید و صد در صد عمل خنک کنندگی رو باید انجام بده
یک نکته خیلی خیلی مهم که من از حرفاتون برداشت کردم این 2 فن که می فرمایید هوا رو پرتاب میکنه به نظرم شما فن رو بر عکس بستید
عمل مکش باعث خنک کنندگی میشه و با توجه به عمل پرتاب هوا احساس میکنم فن رو جا به جا بستید و شما محیط خونه رو دارید خنک میکنید و کارت شما در گرما قرار داره

ممنون ببینین قانون بستن فن اینه که هوای گرم رو به سمت محیط خارج پمپ کنه اما من خوندم اگر کسی مشکلی مثل من داره باید حتما فن ها رو برعکس ببنده تا هوا به سمت کارت گرافیک پمپ بشه چون در اون فضای کم بین دو کارت هوا بخوبی جریان نداره ... خود هم امتحان کردم دقیدقا این موضوع حقیقت داشت و اختلاف درجه 10 درجه ای در حالت بیکاری بدست اومد

از نظر مادربرد هم بله متاسفانه برای خودم هم جای سوال هست که مادربرد asus p5q که از مدل های خوب زمان خودش بوده چرا این مشکل رو داره
من فقط اصلی ترین سوالم اینه که دمای 54 درجه تو بیکاری و دور فن 33% کارت گرافیک دمای مناسبی هست یا نه ؟ اگر مناسب نیست که براش یک فکری بکنم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دمای 54 درجه و دور فن 33% طبیعیه
کارت شما نزدیک 170 تا 180 وات مصرف داره که تقریبا خودش علت تولید گرماست
ولی تو حداکثر استفاده مداوم هم نباید از 85 درجه بالاتر بره که زیاد خوب نیست
آپدیت بایوس کارت هم بی تاثیر نیست هر چند شاید اصلا واسه مورد شما نیاز هم نباشه

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
ببین دوتا فن ببند به کیست
یکی پشت کیس که هوارو به بیرون هدایت کنه
یکی هم در درب سمت چپ که هوارو به داخل کیس هدایت کنه اگر نسبت به گرد خاک هم وسواسیت داری میتونی از فن های فیلتر دار گرین استفاده کنی
البته گرچه گرافیک من ( ای تی ای ) وقتی 56C میشه 43% فنش کار میکنه البته بازش کردم فنی توش ندیدم نمیدونم منظورش چی هست:blush:
یاحق

بالا