• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام شرکت خارجی سرور اختصاصی با پورت یک گیگ و پهنای باند نامحدود ارائه می ده؟

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

لطفا یه شرکت خارجی معرفی کنید که سرور اختصاصی با پورت 1 Gbps اختصاصی بدون محدودیت پهنای باند ارائه بده. کیفیت خدمات و پشتیبانیش هم خوب باشه. منظورم اینه که شرکت معتبری باشه نه از این شرکت ها که تجربه کافی برای ارائه خدمات با کیفیت ندارند و سطح سرویس هاشون پائین تر از چیزی هست که ادعا می کنند.

ممنون.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
FDC SERVER بهترین گزینه است قیمتش هم مناسبه از لیزوب قیمتش خیلی بهتره من یکی گرفتم سرعت تا 88 مگ بر ثانیه میرفت

پشتیبانی هم عالی هست

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بودجه مهمه

fdc هم زیاد تعریفی نداره

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
بودجه مهمه

fdc هم زیاد تعریفی نداره

سرویس های نامحدودش واقاع نامحدوده چون خودم تو کار آپلود هستم

8 ترا بایت دانلود و |پلود کردم تو 33 روز آخ نگفت لیزوب قیمتاش نجومی هست

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
ارزون ترین سرویس 1 گیگ دیتاسنتر لیزوب € 849 ,- month هست

لیست قیمت

ولی با 300 دلار میتونی از FDC سرویس 1گیگ نامحدود بگیری

معمولا وقتی کسی پورت 1 گیگ میخواد اونم نامحدود قیمت خیلی براش مهمه

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
نمیدونم قبلا خوب نبود 6 ما قبل
ظاهرا دوتا لوکیشن دارند یکی خوبه...

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
نمیدونم قبلا خوب نبود 6 ما قبل
ظاهرا دوتا لوکیشن دارند یکی خوبه...

بله از سه جا سرور داره

DC 1: United States Chicago

DC 2: United States Denver

DC 3: Zlin Czech Republic

که من اولی رو توصیه میکنم

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از راهنمایی هاتون ممنونم دوستان.

FDC SERVER بهترین گزینه است قیمتش هم مناسبه از لیزوب قیمتش خیلی بهتره من یکی گرفتم سرعت تا 88 مگ بر ثانیه میرفت

پشتیبانی هم عالی هست

اصولا پورت اختصاصی یک گیگابیت باید سرعتش 128 مگابایت در ثانیه باشه و ماهیانه ترافیکش بیشتر از 320 ترابایت باشه ولی با این قیمت ها اگه کارایی پائین تری هم ارائه بده قابل قبوله. شما خودت در حالت کلی راضی بودی از خدماتشون؟ قیمت سرویس هاشون که خیلی خوبه.

بودجه مهمه

fdc هم زیاد تعریفی نداره

برای یکی از دوستان می خوام. قیمت مهم نیست. البته نه اینکه نجومی هم باشه اشکال نداره. تا ماهیانه 3000 دلار. چون قراره 7-8 سایت انگلیسی با بازدید بالا رو میزبانی کنه که درآمد خوبی دارند.

راستی چرا fdc تعریفی نداره؟ از چه نظر؟

سرویس های نامحدودش واقاع نامحدوده چون خودم تو کار آپلود هستم

8 ترا بایت دانلود و |پلود کردم تو 33 روز آخ نگفت لیزوب قیمتاش نجومی هست

8 ترابایت برای پورت یک گیگ خیلی کمه. شما خودت بیشتر از این کار نکشیدی یا ظرفیتش همین قدر بود؟

همانطور که که قبلا هم گفتم قیمت زیاد مهم نیست چون سایت ها به راحتی خرجشون رو در می آورند.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ارزون ترین سرویس 1 گیگ دیتاسنتر لیزوب € 849 ,- month هست

لیست قیمت

ولی با 300 دلار میتونی از FDC سرویس 1گیگ نامحدود بگیری

معمولا وقتی کسی پورت 1 گیگ میخواد اونم نامحدود قیمت خیلی براش مهمه

fdc و لیزوب به محتوای وارز گیر می دن؟

قیمت های FDC واقعا عالیه. با 300 دلار یه سرور با پردازنده زئون 5410 ، 16 گیگابایت رم و 4 تا هارد 500 گیگابایتی و پورت یک گیگابیت نامحدود ارائه می ده. اگه کیفیت سرویسشون هم در حد قابل قبولی باشه عالیه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
fdc و لیزوب به محتوای وارز گیر می دن؟

قیمت های FDC واقعا عالیه. با 300 دلار یه سرور با پردازنده زئون 5410 ، 16 گیگابایت رم و 4 تا هارد 500 گیگابایتی و پورت یک گیگابیت نامحدود ارائه می ده. اگه کیفیت سرویسشون هم در حد قابل قبولی باشه عالیه.
برادر دقیق بگو قراره چه استفاده ای از سرور بشه! خیلیا بجای راهنمایی فقط دارن اسپس سرور هارو مقایسه میکنن! من خودم سرور داشتم از نت-داریکت 100 مگ نامحدود و ماهی 50ترا اپلود و دانلود داشتم! اونم به معنای واقعی کلمه گلوبال! ولی سرور نامحدود امثال همین FDC رو هم داشتم و با همین شرایط رو پورت 1 گیگ به ماهی 12 ترا هم نرسیدم! نوع استفاده شما و کلاینت هات خیلی مهمه!
اگر اطلاعات دقیقتر از نوع استفادت بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد..
در ضمن همه دیتا سنتر های بزرگ به وارز گیر میدن ربطی به محل و اسمشون نداره!

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برادر دقیق بگو قراره چه استفاده ای از سرور بشه! خیلیا بجای راهنمایی فقط دارن اسپس سرور هارو مقایسه میکنن! من خودم سرور داشتم از نت-داریکت 100 مگ نامحدود و ماهی 50ترا اپلود و دانلود داشتم! اونم به معنای واقعی کلمه گلوبال! ولی سرور نامحدود امثال همین FDC رو هم داشتم و با همین شرایط رو پورت 1 گیگ به ماهی 12 ترا هم نرسیدم! نوع استفاده شما و کلاینت هات خیلی مهمه!
اگر اطلاعات دقیقتر از نوع استفادت بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد..
در ضمن همه دیتا سنتر های بزرگ به وارز گیر میدن ربطی به محل و اسمشون نداره!

ممنون دوست عزیز.

سروری که مد نظر ماست باید بتونه حدود 10 سایت وردپرس رو میزبانی کنه. تعداد ویزیتورهای این سایت ها روزانه 200 هزار نفره. زمینه فعالیت سایت ها هم طوریه که فایل حجیم به هیچ وجه رو سایت ها قرار نخواهد گرفت. حجیم ترین فایل احتمالا یک فایل JPG با حجم 5 مگابایت خواهد بود.
مورد بعدی اینکه باید بتونه یه 3000 نفر همزمان سرویس بده. در ساعات اوج ترافیک تعداد ویزیتورهای آنلاین تقریبا نزدیک این میزان هست.

موردی بعدی اینکه منظورم از وارز این نیست که از اسکریپ نال شده استفاده خواهیم کرد یا محتوایی که زیاد بهش توجه می شه مثل فیلم و موسیقی رو سرورها قرار خواهیم داد. چون دو تا از سایت ها زمینه فعالیت شون گالری عکس هست و احتمالا بعضی از عکس ها هم حق کپی دارند این سوال رو پرسیدم. کلا این شرکت ها به خاطر چند تصویر زیاد گیر می دن یا نه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سروری که مد نظر ماست باید بتونه حدود 10 سایت وردپرس رو میزبانی کنه. تعداد ویزیتورهای این سایت ها روزانه 200 هزار نفره. زمینه فعالیت سایت ها هم طوریه که فایل حجیم به هیچ وجه رو سایت ها قرار نخواهد گرفت. حجیم ترین فایل احتمالا یک فایل JPG با حجم 5 مگابایت خواهد بود.

Grape عزیز،
این که نامحدود نمیخواد.
چون داری میگی 200 هزار بازدید/آی پی در روز باید بیشتر به کیفیت سخت افزاری و کانفیگ سرور توجه کنید.
مثال: یه سایت داریم با بازدید 90.000 در روز و آلکسا 5000 جهان. عکس و ... هم داره. - ماهی 250 گیگ پهنای باند میسوزونه، با رم 4 گیگ و آپاچی بدون مشکل کار میکنه. (البته کانفیگ حرفه ای هست و کد زنی هم عالیه)
شما هم که میخواید وردپرس استفاده کیند، پس بهینه سازی خیلی خوبی واسه سرور شده. پس باید به فکر رم و سی پی یو و هارد (ترجیحاً ssd و raid) و وب سرور با کانفیگ حرفه ای باشی.

اگه هم برای بخش دانلودشون سرور نیاز داری، حتماً سرور دانلود رو با سرور سایت جدا کن.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
Grape عزیز،
این که نامحدود نمیخواد.
چون داری میگی 200 هزار بازدید/آی پی در روز باید بیشتر به کیفیت سخت افزاری و کانفیگ سرور توجه کنید.
مثال: یه سایت داریم با بازدید 90.000 در روز و آلکسا 5000 جهان. عکس و ... هم داره. - ماهی 250 گیگ پهنای باند میسوزونه، با رم 4 گیگ و آپاچی بدون مشکل کار میکنه. (البته کانفیگ حرفه ای هست و کد زنی هم عالیه)
شما هم که میخواید وردپرس استفاده کیند، پس بهینه سازی خیلی خوبی واسه سرور شده. پس باید به فکر رم و سی پی یو و هارد (ترجیحاً ssd و raid) و وب سرور با کانفیگ حرفه ای باشی.

اگه هم برای بخش دانلودشون سرور نیاز داری، حتماً سرور دانلود رو با سرور سایت جدا کن.

از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

تعداد پیج ویو خیلی بالاتر از این میزان هست. حدود 2 میلیون در روز. برای مثال در یکی از سایت ها که مقالاتی در مورد اتومبیل منتشر می شه، گالری عکس هم موجوده. ویزیتوری که مقاله رو می خونه حداقل 10-12 تصویر هم مشاهده می کنه. حجم تصاویر هم به خاطر کیفیت بالایی که دارن زیاده. با این حال فکر می کنم بیشتر از میزان مورد نظر پهنای باند لازم باشه. البته قبول دارم که 300 ترابایت خیلی بیشتر از حد نیازه.

و مورد بعدی هم اینکه با شما در مورد سایر موارد کاملا موافقم. شما خودتون سرور کانفیگ می کنید؟

چون این دوستم برای راه اندازی و بالا آوردن سایت ها وقت و سرمایه زیادی صرف کرده یکم وسواس داره و می گه باید از شرکت خارجی سرویس بگیرم. الان هم از یه شرکت سنگاپوری سرویس گرفته که به دلایلی تا دو هفته دیگه به این همکاری خاتمه می دن. برای همین از الان می خواهیم تحقیق کنیم تا از یه شرکت معتبر سرویس بگیریم.

لطفا اگر شما همچین سرویسی ارائه می کنید شرایط رو برام بفرستید تا در این مورد یه صحبتی باهاش بکنم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
2 میلیون Page View
=
5 برابر سایتی مثل Downloadha.com

1. کلاً از فکر FDC و بقیه دیتاسنترهای دسته n-ام بیا بیرون.
2. کیفیت = هزینه
3. هم به پردازش بالا نیاز داری و هم به سرعت، پس هم رم و سی پی یو بالا میخوای و هم هارد پر سرعت با Raid10 - پورت هم بسته به نیاز باید بگیری ...
4. اینم بخون به کارت میاد. cdn که نه، فقط همون ساب دامینش.

کم و بیش یه چیزایی بلدم و مشکلی با کانفیگ ندارم. ولی کانفیگ سرور قبول نمیکنم.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
2 میلیون Page View
=
5 برابر سایتی مثل Downloadha.com

1. کلاً از فکر FDC و بقیه دیتاسنترهای دسته n-ام بیا بیرون.
2. کیفیت = هزینه
3. هم به پردازش بالا نیاز داری و هم به سرعت، پس هم رم و سی پی یو بالا میخوای و هم هارد پر سرعت با Raid10 - پورت هم بسته به نیاز باید بگیری ...
4. اینم بخون به کارت میاد. cdn که نه، فقط همون ساب دامینش.

کم و بیش یه چیزایی بلدم و مشکلی با کانفیگ ندارم. ولی کانفیگ سرور قبول نمیکنم.

بله نظر خودمون هم اینه که با صرف هزینه بیشتری از شرکت معتبری سرویس بگیریم چون سایت های مورد نظر برای کسب درآمد راه اندازی شدن نه تفریح. فردا سرور اگه حتی یک ساعت هم داون بشه کلی ضرر کردیم.

در هر حال از راهنمایی های مفیدتون ممنونم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه کیفیت می خواهید OVH پورت کامل اختصاصی
اگه تنها سایت شما ویزیتور داره ، نیاز به هزینه برای رید نیست ، می توانید سرور های تهیه کنید که 2 الی 3 هارد ssd داره که با تقسیم درست فایل ها و بانک ها رو هارد ها بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشید
در ضمن تخصص من ویندوز هست ، اگه تست کنید ببینید روی iis7 سایت درست بالا بیاد ، با یه کانفیگ حرفه ایی از چند تا سرور لینوکس بهتر جوابگو هست

سروری که مد نظر من هست ، 2 تا هارد 12 ssd داره ، 24 گیگ رم ، سی پی یو 3520 ، پورت 1 ، تقریبا ماهی 250 هزینه داره ! البته 10 ترابایت بیشتر پهنای باند ندره که باید بخری
1 گیگ واقعی بدون محدودیت حداقل ماهی 800 هزینه اونه

Last edited:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
اگه برای همچین سایتی میخوای FDC به دردت نمیخوره من فکر کردم برای دانلود آپلود میخوای

برو از همین لیزوب یه دونه بگیر پول زیاد میدی ولی بدون هیچ مشکلی

سایتات رو ساپورت میکنه

OVH هم خوبه ولی باید با لیزوب مقایسه کنی تا بتونی نتیجه خوبی بگیری

ولی با توجه به تجربه خودم لیزوب مناسب تره برای شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون دوست عزیز.

مورد بعدی اینکه باید بتونه یه 3000 نفر همزمان سرویس بده. در ساعات اوج ترافیک تعداد ویزیتورهای آنلاین تقریبا نزدیک این میزان هست.

موردی بعدی اینکه منظورم از وارز این نیست که از اسکریپ نال شده استفاده خواهیم کرد یا محتوایی که زیاد بهش توجه می شه مثل فیلم و موسیقی رو سرورها قرار خواهیم داد. چون دو تا از سایت ها زمینه فعالیت شون گالری عکس هست و احتمالا بعضی از عکس ها هم حق کپی دارند این سوال رو پرسیدم. کلا این شرکت ها به خاطر چند تصویر زیاد گیر می دن یا نه؟

دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردن! تقیربا همه راه هایی که گفتن جوابگوئه! فقط میمونه شما چقدر میخوای هزینه کنی! OVH اون پلن هایی که هارد SSD دارن گزینه مناسبیه! ولی من باشم برای اینکه کمتر درگیر مسائل کپی رایت بشم میرم سراغ نتدایرکت و سرور های 100مگابیتشون! یا لیسوب و سرور 100مگابیت! جایی که جفت سرویس هارو ارائه میده:
http://www.dediserv.eu/dedicated.php
سرور هلندش میشه 300 یورو و سرور المانش میشه 240+80 یورو! ولی با چونه کمترم میده! حتی ممکنه 30% تخفیف بده! ادمینش اسم دینوئه و بهش پیغام بده و بگو تخفیف میخوای حتما کمکت میکنه!گیگابیت هم بخوای میتونه از سرور های 100ترابایتیش بهت افر بده!
پینگش برای ایران اروپا و امریکا عالیه! بک بون دیتا سنتر ها هم بینظیره! من رو جفت لوکیشن هاش بالای 25ترا اپلود و 25 ترا دانلود در ماه داشتم!
ترافیک با کیفیت رو OVH هم هست ولی طبیعیه که به خوبی نت دایرکت نیست!
افر 10 گیگابیتی:
https://mydedis.com/clients/cart.php?a=confproduct&i=0
افر
گیگابیت:
https://mydedis.com/clients/cart.php?a=confproduct&i=1

در کل بازم تاکید میکنم شما سرور قوی لازم داری ولی اولویتت رو بزار رو کیفیت ترافیک(نه حجم و انلیمتد بودنش) چون کیفیت ترافیک اپ استریم تضمین کننده کیفیت باز شدن سایت و محتواست!

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از لطفتون ممنونم دوستان.

اگه کیفیت می خواهید OVH پورت کامل اختصاصی
اگه تنها سایت شما ویزیتور داره ، نیاز به هزینه برای رید نیست ، می توانید سرور های تهیه کنید که 2 الی 3 هارد ssd داره که با تقسیم درست فایل ها و بانک ها رو هارد ها بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشید
در ضمن تخصص من ویندوز هست ، اگه تست کنید ببینید روی iis7 سایت درست بالا بیاد ، با یه کانفیگ حرفه ایی از چند تا سرور لینوکس بهتر جوابگو هست

سروری که مد نظر من هست ، 2 تا هارد 12 ssd داره ، 24 گیگ رم ، سی پی یو 3520 ، پورت 1 ، تقریبا ماهی 250 هزینه داره ! البته 10 ترابایت بیشتر پهنای باند ندره که باید بخری
1 گیگ واقعی بدون محدودیت حداقل ماهی 800 هزینه اونه

سرور فعلی بر پایه لینوکس هست. تا به حال در مورد اینکه وردپرس رو سرور ویندوز قابل نصب هست یا نه مطالعه نداشتم. این کار امکان پذیره؟ در مورد هزینه پورت هم مشکلی نیست چون درآمد سایت ها از طریق ادسنس و اکستندمدیا در حدی هست که بشه هزینه اش رو پرداخت کرد. فقط فعلا مساله انتخاب شرکت مناسبه که کیفیت خوبی ارائه بده. تا حالا OVH و لیزوب مطرح هستند. البته آقای rax (معذرت می خوام اسمتون رو نمی دونم) هم دو شرکت معرفی کردن که ظاهرا یکشون از دیتاسنتر OVH استفاده می کنند.

سلام
اگه برای همچین سایتی میخوای FDC به دردت نمیخوره من فکر کردم برای دانلود آپلود میخوای

برو از همین لیزوب یه دونه بگیر پول زیاد میدی ولی بدون هیچ مشکلی

سایتات رو ساپورت میکنه

OVH هم خوبه ولی باید با لیزوب مقایسه کنی تا بتونی نتیجه خوبی بگیری

ولی با توجه به تجربه خودم لیزوب مناسب تره برای شما

دارم مشخصات سرویس های این دو شرکت رو مقایسه می کنم. به احتمال زیاد از بین این دو یکی رو انتخاب می کنیم.

دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردن! تقیربا همه راه هایی که گفتن جوابگوئه! فقط میمونه شما چقدر میخوای هزینه کنی! OVH اون پلن هایی که هارد SSD دارن گزینه مناسبیه! ولی من باشم برای اینکه کمتر درگیر مسائل کپی رایت بشم میرم سراغ نتدایرکت و سرور های 100مگابیتشون! یا لیسوب و سرور 100مگابیت! جایی که جفت سرویس هارو ارائه میده:
http://www.dediserv.eu/dedicated.php
سرور هلندش میشه 300 یورو و سرور المانش میشه 240+80 یورو! ولی با چونه کمترم میده! حتی ممکنه 30% تخفیف بده! ادمینش اسم دینوئه و بهش پیغام بده و بگو تخفیف میخوای حتما کمکت میکنه!گیگابیت هم بخوای میتونه از سرور های 100ترابایتیش بهت افر بده!
پینگش برای ایران اروپا و امریکا عالیه! بک بون دیتا سنتر ها هم بینظیره! من رو جفت لوکیشن هاش بالای 25ترا اپلود و 25 ترا دانلود در ماه داشتم!
ترافیک با کیفیت رو OVH هم هست ولی طبیعیه که به خوبی نت دایرکت نیست!
افر 10 گیگابیتی:
https://mydedis.com/clients/cart.php?a=confproduct&i=0
افر
گیگابیت:
https://mydedis.com/clients/cart.php?a=confproduct&i=1

در کل بازم تاکید میکنم شما سرور قوی لازم داری ولی اولویتت رو بزار رو کیفیت ترافیک(نه حجم و انلیمتد بودنش) چون کیفیت ترافیک اپ استریم تضمین کننده کیفیت باز شدن سایت و محتواست!

در مورد هزینه همونطور که قبلا هم گفتم حداکثر تا 3000 دلار جا داره که هزینه بشه البته این میزان هر چقدر کمتر باشه بهتره چون بقیه پول برای مصارف دیگه باقی می مونه. البته این رو هم در نظر دارم که هزینه تا جایی کاهش پیدا کنه که باعث کاهش کیفیت نشه. به عبارتی تعادل حفظ بشه یعنی نه هزینه بی خود صرف بشه و نه به خاطر صرف هزینه پائین سطح کیفیت پائین بیاد.
کپی رایت هم می تونه مطرح باشه. البته تا به حال به مشکلی بر نخوردیم ولی چون با گذشت زمان بازدید سایت ها بیشتر می شه می تونه مشکل ساز بشه. در مورد پورت هم چون تعداد یوزرهای آنلاین در ساعات اوج ترافیک تقریبا به 3 هزار نفر می رسه فکر می کنید پورت 100 مگابیت جوابگو باشه؟

شما از نظر سطح کیفیت و پشتیبانی از بین دو شرکتی که معرفی کردید کدوم رو ترجیح می دهید؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
از لطفتون ممنونم دوستان.

سرور فعلی بر پایه لینوکس هست. تا به حال در مورد اینکه وردپرس رو سرور ویندوز قابل نصب هست یا نه مطالعه نداشتم. این کار امکان پذیره؟ در مورد هزینه پورت هم مشکلی نیست چون درآمد سایت ها از طریق ادسنس و اکستندمدیا در حدی هست که بشه هزینه اش رو پرداخت کرد. فقط فعلا مساله انتخاب شرکت مناسبه که کیفیت خوبی ارائه بده. تا حالا OVH و لیزوب مطرح هستند. البته آقای rax (معذرت می خوام اسمتون رو نمی دونم) هم دو شرکت معرفی کردن که ظاهرا یکشون از دیتاسنتر OVH استفاده می کنند.

دارم مشخصات سرویس های این دو شرکت رو مقایسه می کنم. به احتمال زیاد از بین این دو یکی رو انتخاب می کنیم.

در مورد هزینه همونطور که قبلا هم گفتم حداکثر تا 3000 دلار جا داره که هزینه بشه البته این میزان هر چقدر کمتر باشه بهتره چون بقیه پول برای مصارف دیگه باقی می مونه. البته این رو هم در نظر دارم که هزینه تا جایی کاهش پیدا کنه که باعث کاهش کیفیت نشه. به عبارتی تعادل حفظ بشه یعنی نه هزینه بی خود صرف بشه و نه به خاطر صرف هزینه پائین سطح کیفیت پائین بیاد.
کپی رایت هم می تونه مطرح باشه. البته تا به حال به مشکلی بر نخوردیم ولی چون با گذشت زمان بازدید سایت ها بیشتر می شه می تونه مشکل ساز بشه. در مورد پورت هم چون تعداد یوزرهای آنلاین در ساعات اوج ترافیک تقریبا به 3 هزار نفر می رسه فکر می کنید پورت 100 مگابیت جوابگو باشه؟

شما از نظر سطح کیفیت و پشتیبانی از بین دو شرکتی که معرفی کردید کدوم رو ترجیح می دهید؟

باید تست کنید ، الان نمونه سایت های دانلودی که روی رید 10 لینوکس جوابگو نبوده ، روی ویندوز داریم با هارد های عادی کار می کنیم
حتما قبلش تست کنید
در ضمن ، اگر بودجه بالاتری دارید حتما فایروال بگیرید و کانفیگ کنید برای روز مبادا شاید هزینه های شما 150 هزار تومان ماهیانه فرق داشته باشد
در ضمن بزرگترین و قوی ترین شبکه اروپا رو ovh داره ولی نمی شه منکر شبکه خوب leasweb شد ولی من برای کار حرفه ایی ovh رو ترجیح می دهم

بالا