• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از هاست های سرور ایران در پارس پک استفاده میکند؟

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
با سلام خدمت تمامی کاربران
از دیشب تا به امروز درگیر انتقال سایت به سرور های ایران در پارس پک بودیم
انتظار میرفت پس از انتقال از بازدید بهتری برخوردار شویم اما متاسفانه برخلاف انتظار بازدید فوق العاده کاهش یافت ازشون که سوال کردیم گفتند که سرور های ایران از پینگ و سرعت بهتری برخوردار بوده و مناسب تر هستند.
ولی از چند تا دوستان شنیدم که سرور های ایران در برخی از نقاط ایران لود نمیشوند.
کسی از پارس پک سرور ایران تهیه کرده؟ نمیدونید مشکل از کجاست؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه سایتی هستین که همه ورودیتون از موتورهای جستجو هست سرور ایران نمیتونه مناسب باشه چون سرور ایران برای رباتهای موتورهای جستجو دیر باز میشه و سرعت مناسبی کلا برای آی پی های خارج از کشور نداره و باعث افت رتبه سایت و در نتیجه ورودی موتورهای جستجو و در آخر کاهش بازدید میشه, من خودم به شخصه تجربه تلخی از سرورهای ایران دارم.

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
اگه سایتی هستین که همه ورودیتون از موتورهای جستجو هست سرور ایران نمیتونه مناسب باشه چون سرور ایران برای رباتهای موتورهای جستجو دیر باز میشه و سرعت مناسبی کلا برای آی پی های خارج از کشور نداره و باعث افت رتبه سایت و در نتیجه ورودی موتورهای جستجو و در آخر کاهش بازدید میشه, من خودم به شخصه تجربه تلخی از سرورهای ایران دارم.
حق با شماست ایران برخی از پرت های آمریکا را بسته و برای سیات ممکنه است مشکل ساز شود
البته در اینجا سوالی که پیش می آید این است که با وجود چنین حدسی چرا سایت های بزرگ و برتر ایران نیز از سرور های ایران بدون هیچ مشکلی و با برترین نتایج گوگل استفاده میکنند
به نظر خودم اختلالات دی ان اسی بوده که پس از انتقال رخ میدهد

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
والا من خودم مخابرات دارم و خیلی از سایتهایی که روی سرور ایران هستند رو باز نمیکنه .
مثلا همین پاپ پاپ خودمون که کاملا درست هست و فقط با سرور مجازی میتونم بازش کنم :|
البته با کر یو هم باز میشه !

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
هاست های ایران در هاست دی ال از سرعت فوق العاده بالایی برخوردار هستند
ولی متاسفانه سایتی مثل پارس پک، سرعتشون خیلی پایین هست

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
هاست های ایران در هاست دی ال از سرعت فوق العاده بالایی برخوردار هستند
ولی متاسفانه سایتی مثل پارس پک، سرعتشون خیلی پایین هست
بله اما امنیت پایین و پشتیبانی ... دارند !

بالا