• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن وام روی مدرک فنی حرفه ای

mehdi5

Registered User
لایک‌ها
7
از بچه ها اگه کسی وام با مدرک فنی حرفه ای امسال گرفته

شرایط گرفتن و قسط ماهیانشو بگه تا بدونیم میدن یا نه؟

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
از بچه ها اگه کسی وام با مدرک فنی حرفه ای امسال گرفته

شرایط گرفتن و قسط ماهیانشو بگه تا بدونیم میدن یا نه؟

سایت مهر رضا وارد بشید و ببنید چه زمانی ثبت نام میکنند اون موقع میتونید ثبت نام کنید برای وام خود اشتغالی فکر میکنم بین 10 تا 15 تومان بهتون بدن ولی توجه کنید حتما باید متناسب با اون مدرکتون اشتغال ایجاد کنید و لوازم خریداری کنید بازرس های صندوق هم چندین بار برای بازرسی محل کار شما میان و اگر مشکلی باشه وام رو با ضرر و زیان ازتون پس میگیرن

mehdi5

Registered User
لایک‌ها
7
تو همشهری زده هر کی مدرک داره ما 7 درصد میگیریم براش وام فنی میگیریم این جوری اگه بچه ها گرفتن بگن

barca1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و اساتيد تا حالا كسي وام 30 و 50 ميليوني با مدرك فني حرفه اي كه اين موسسات به اصطلاح مشاوره وام وعدش رو ميدن گرفته؟؟؟؟ دوستاني كه تجربه اي راجع به اين موضوع دارن لطفا مطرح كنند.ممنون ميشم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
تو همشهری زده هر کی مدرک داره ما 7 درصد میگیریم براش وام فنی میگیریم این جوری اگه بچه ها گرفتن بگن

فقط در مورد این موسسات بگم که کارشون غیر قانونیه و بعدا براتون مشکل ساز میشه . من قصد داشتم بگیرم ... روال وامهای 30 و 50 میلیونی این شرکتها اینه که برای شما مدرک جعلی فنی حرفه ای درست می کنند و بعد هم پرونده سازی میکنند که شما یک شرکت دارید و 4-5 نفر به عنوان کارگر برای شما کار میکنند و برای هر کدام هم مثلا 2-3 سال بیمه رد کردید ! همش با پرونده سازی ! مبلغ دریافتیشون هم برای وامهای 50 میلیونی در حد 2-3 میلیونه !
منتها بعدا اگر دستتون رو بشه همه مسئولیت گردن وام گیرنده میافته ! یهو 5 تا کارگر به مدت 2 سال ممکنه بیاند ادعا کنند برای شما کار کردند و شما هم بهشون حقوق ندادید ! جمع کنی یهو 60-70 میلیون بدهکار میشید !

barca1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از نظر كارشناسي شما دوست عزيز...حالا سوالي كه واسه من پيش اومده اين هست كه بر فرض اگه اينجوري باشه شخصي كه من باهاش هيچ تماس و قراردادي ندارم چجوري ميتونه يه همچنين پروسه اي واسش اتفاق بيفته؟؟
راستي براي ضامن اين وامها هم مي گن خودشون ضامن دارن كه در قبال ضمانتشون چك و سفته ميگيرن راجع به اين موضوع هم ميشه راهنمايي كنيد؟؟
اگه ته ماجرا واقعا وام 50 ميليوني كم بهره دست طرف رو بگيره به نظر به ريسكش نمي ارزه؟؟لطف ميكنيد اگه بيشتر روشن كنيد موضوع رو
اساتيد و دوستان ديگه هم اگه تجربه اي دارن ما رو شرمنده كنند و در بحث شركت كنند.

barca1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و اساتيد صاحب نظر جواب بدي
با تشكر از نظر كارشناسي شما دوست عزيز...حالا سوالي كه واسه من پيش اومده اين هست كه بر فرض اگه اينجوري باشه شخصي كه من باهاش هيچ تماس و قراردادي ندارم چجوري ميتونه يه همچنين پروسه اي واسش اتفاق بيفته؟؟
راستي براي ضامن اين وامها هم مي گن خودشون ضامن دارن كه در قبال ضمانتشون چك و سفته ميگيرن راجع به اين موضوع هم ميشه راهنمايي كنيد؟؟
اگه ته ماجرا واقعا وام 50 ميليوني كم بهره دست طرف رو بگيره به نظر به ريسكش نمي ارزه؟؟لطف ميكنيد اگه بيشتر روشن كنيد موضوع رو
اساتيد و دوستان ديگه هم اگه تجربه اي دارن ما رو شرمنده كنند و در بحث شركت كنند.

ن لطفا

barca1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و اساتيد صاحب نظر راهنمايي و پاسخ لطفا...

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
واقعیت این تمام دانسته های من بود در مورد این نوع وام ، اگر اطلاعات دیگه به دست اوردم چشم ...

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
بنده سال 86 برای وام مدرک فنی حرفه ای در صندوق پرونده تشکیل دادم حتی مغازه هم در ارتباط با مدرکم راه اندازی کرده بودم اما بهم وام ندادن گفتن مشکل خدمت داری پرونده ام رو هم پس ندادن و بایگانیش کردن الان دیگه مشکل خدمت ندارم میخوام دوباره اقدام کنم باید برم صندوق پرونده جدید تشکیل بدم؟ یا میشه همون قبلی رو به راه انداخت؟ لطفن راهنماییم کنید کجا باید برم قبل از خدمت هم مغازه رو واگذار کرده بودم ...

simorghtalayee

Registered User
لایک‌ها
67
جالبه !
اگه میخواین خودتونو بدبخت بکنین برین وام بگیرین ! یا مثل من بدبخت برین ضامن بشین دور از جون پدرت در ...
آخه وام گرفتن دیگه چیه !
البته اگه بتونید واقعا باهاش در آمد توپی در بیارید البته سالم ! مدیون خودتون هستید اگه میتونستید وام بگیرید و نگرفتید!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام کسی میدونه مقدار وام حداکثر چقدر میدن در سال 97؟

البته میدونم چقدر دردسر دارد و..... البته تولیدی کیف و کفش خانگی کار میکنیم از بابت کارشناس مشکلی نیست با 4 چرخ صنعتی و خیاطی. پرس کفش و......

Last edited:

DESTRUCTION

Registered User
لایک‌ها
43
بالا