تبلیغــات ویژه: آموزشگاه تحلیل داده ها ، مجری دوره های تخصصی آموزش برنامه نویسی و دیتابیس | tahlildadeh.com

تبلیغات در اینترنت

244 پیغام بازدید کنندگان

1. @ boy24iran:
    سلام
    نه دوست عزيز ولي به دليل گرفتاري و فشار در تست‌ها و پست‌هاي جديد در تاپيك‌هاي ديگه و كش دار شدن مشكل سيستم شما من حقيقتن قاطي كردم و بهتره يكنفر تازه نفس به راهنمايي شما بپردازد.

براي انگليسي كردن فروم از نوار آبي زير صفحه فروم English (US)‎ را انتخاب كنيد.

در مورد ارسال ايميل براي پست جديد، من رو لينك Setting از بالاي فروم كليك كرده‌ام بعد General Setting را از ليست‌هاي سمت چپ آورده‌ام كه لينك مستقيمش اين هست: http://forum.persiantools.com/profil...do=editoptions
    حالا در زير كادر
    Messaging & Notification

بايد گزينه Default Thread Subscription Mode را روي instantly,Use email قرار دهيد.
  2. مشاهده مکالمات
    سلام
    جسارتاً من حرف بدی زدم که شما دیگه می گید بلد نیستید
    راستی نگفتید چه کار می کنید هر کی پست می ده می یاد تو میل شما چند تا چیز داره کدوم رو انتخاب کنم؟
  3. مشاهده مکالمات
    ممنون از پاسخ شما.
    موفق و موید باشید
  4. @ boy24iran:
    دوست عزيز وقتي در تاپيك‌هاي من پست ميزني ديگه اينجا با يك پست خبرم نكن يا همون سوال را اينجا بگذار!!!! آخه برام ايميل مياد كه شما پست جديد زديد و اينكار ديگه اضافي هست....
  5. مشاهده مکالمات
    از صفحه بوت که نمی شه عکس گرفت منظورت با دوربین هست خوب اون هم که خیلی بد می شه
  6. مشاهده مکالمات
    سلام
    همه کاربرا صفحه شون به انگلیسی هست یا فقط شما؟
    اگر احیاناً پیغام ها همینطور که هستند باشند اشکالی پیش می یاد؟
  7. @boy24iran:
    سلام
    مشكلي نيست پيش مياد ... الان ديگه كدهاي Hash فايل EXE هردوي ما مساوي است و فايل شما هم اصله پس اون لينك دنلود ايزانيه درسته و مشكلي نداره. باز هم ممنون كه پيگير شديد...
  8. مشاهده مکالمات
    سلام
    یک اشتباه بزرگ کردم شرمنده بگذارید به حساب ندونستم فکر کنم کلی از وقت شما رو هم گرفتم متاسفانه من اگه اشتباه نکنم اون موقع فکر کردم که شما hash code فایل زیپ رو می خواید چون گفتم شما هم از سایت ایرانی دانلود کردید الان که این جور که که از سایت اصلی دانلود کردید رفتم چک کردم دیدم اوه با هم فرق دارند exe با فایل فشرده در واقع فکر کردم فقط فایل فشرده hash code
    داره شرمنده
    برنامه
    CRC32: DE8692CF
    MD5: 35DC782C2A91CBDD887B074BA9F22D69
    SHA-1: FD243A1E2DB0C62ECD6C6CF7C94A08A4AC69AFEC
    این هم برای اطمینان فایل فشرده
    CRC32: 8DDE9393
    MD5: A6A59CB633DA385870BD73133B748A75
    SHA-1: 6D2F6E8D1EC8C0DC6AE25B52849CDF5A54E74A71
    بازم شردمنده و تشکر از VM بعدیتون که من رو آگاه کرد لطفاً جوابش رو برای من ارسال کنید که چه طور بوده
    عکس ها
    e1.jpg - 4shared.com - photo sharing - download image
    e2.jpg - 4shared.com - photo sharing - download image
  9. @boy24iran:
    نه من اين برنامه را همان زمان انتشارش از خود سايتش گرفتم. اما شما از اين سايت ارانيه گرفتيد. وقتي كد شما با من فرق كرد گفتم دو حالت داره يا برنامه يكي از ما نسخش جديدتره يا مال اون سايته دستكاري شده است چون برنامه من كه از خود سايتش در آن زمان گرفتم...
    شما هر دو عكستان يكي هست!

اما در كل به نظر مياد فايل شما 1 ماه قديميتر از فايل من هست ولي در كل مهم نيست ... من نسخه خودم و ايميج WinPE كه ساختم را آپ خواهم نمود

ممنون از تصاوير و زحماتتان
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 10 تا 244
صفحه 1 از 25 12311 ... آخرینآخرین
صفحه 1 از 25 12311 ... آخرینآخرین

ارتباط

آمار

مجموع نوشته ها
مجموع نوشته ها
2,996
میانگین نوشته ها در طول روز
1.07
پیغام بازدید کنندگان