Max.Pain
Registered User
این سگ وحشی نیستا، این بیچاره اومده بوده پیش اینا، یعنی یه جورایی اهلی شده
کلا از این نظر که بخواد حمله کنه مشکلی نیست، خیلی هم خوشحال میشه کسی کمکش کنه
در مورد چاقوی میوه خوری راستش منم نمیدونم، گفتن که خوب تیز کردن چاقو رو، حالا شاید دقیقا کارد میوه خوری نبوده باشه ولی خب قطعا یک چاقوی درست و حسابی هم نبود!
میگم خیلی سر این قضیه باید زجر کشیده باشه و من که شنیدم مغزم سوت کشید که چقدر طرف باید نفهم بوده باشه همچین کاری کرده باشه
بهتادین نمی تونه کمکش کنه؟ چون شاید تا بخوام این اسپری و آنتی بیوتیک رو واسش ببرم 2 روز طول بکشه چون خودم وسیله ندارم تا اونجا برم
دمش رو فکر کنم 2 روز پیش بریدن یا شایدم 3 روز پیش، متاسفانه خیلی دیر باخبر شدم اونم بصورت اتفاقی
بازم ممنون که راهنمایی کردین
@babalak
فعلا تا رسیدن دامپزشک این کار ها رو انجام بدین:
بتادین رو با آب ولرم مخلوط کنید در حدی که رنگ محلول شبیه چای بشه. و محل زخم رو روزی دو - سه بار در روز با اون شستشو بدین و پانسمان کنید.(هر بار به اندازه یک بار شستشو محلول تهیه کنید)
حتی اگه امکان رسوندن سگ به دامپزشکی وجود نداره خودتون برید پیش دامپزشک و قضیه رو براش بگید احتمالا بهتون داروهای مورد نیاز رو میده!
فقط قبلش محل زخم رو چک کنید ببینید ترشحات عفونی داره یا نه. به علاوه وزن سگ رو هم اندازه بگیرید تا دامپزشک بتونه مقدار مصرفی دارو رو مشخص کنه.
حتما به دامپزشک مراجعه کنید حتی اگه خودش نیومد یا نتونستین سگ رو ببرید، خودتون شرح حال رو براش بگید کمکتون میکنه.