شما وقتی استقلال بازی میکنه تا یه مطلب ضد استقلال نزنی و با روح و روان بقیه بازی نکنی صبحت شب نمیشه...
این که شما میای خودت رو بالاتر از همه کارشناسان میدونی و از قبل حکم صادر میکنی و میگی حرف کولینا و کل جهان قبول نیست و داوری خوب بود!! خیلی جالبه!!
شما لطفا به صراحت بفرمایید چرا نمیشه حقیقت رو در برنامه 90 گفت و چرا به مصلحت نیست...؟
برنامه 90 و شخص عادل که رابطه خوبی با قلعه نویی نداره و همه هم میدونیم که استقلالی نیست چرا باید این حقیقت رو که پنالتی بوده انکار کنند؟؟؟
در صورتی که پاسخ روشنی به این اتهام ندید به طور مستقیم از شما به مدیران شکایت خواهم کرد...
بار اولتون هم نیست که تهمت میزنید.
دوست عزیز شما فیلم بازی رو به دور از هر گونه تعصب ببینید متوجه میشید داور حق داشته پنالتی بگیره چون دست باز اولادی به صورت کامل مانع توپ شد.در ثانی من یادم نمیاد هر بازی اومده باشم چون بارها بوده که نفع و ضرری در داوری نبوده و مسائل خاصی هم نداشته.
من دیشب بازی رو ندیدم ، امروز در محل کارم از ورزش 3 کلیپ بازی رو دیدم میخواستم ببینیم حرفهای قلعه نویی که قطعا باید مورد توبیخ قرار بگیره ( به دلیل اتهام زنی به AFC) چقدر صحت داره و مطمئن باشید که اگر جور دیگه بود قضیه میگفتم.
در برنامه نود نمیشه گفت چون
1- کارشناس برنامه مغز خر نخورده که جلوی 10-15 میلیون طرفدار استقلال وایسه و برای جلب نظرشون حرف استقلالیها رو خواهد زد.
2- قطعا عادل کسی رو نمیاره که باعث بشه از بینندگان 90 کم بکنه ، چون بارها خود عادل گفته که کارشناس ها گزینش میشن
نمی دونم اینکه بیام بگم پنالتی نبود میشه حرف درست و حالا که گفتم پنالتی بوده میشه تهمت؟
دوست عزیز شما با توجه به نتایج بسیار بدی که برای تیم استقلال خورده از جمله پنجمی در لیگ برتر، حذف شدن از جام حذفی توسط مس،و حذف از مرحله گروهی لیگ قهرمانان و صد البته عدم کسب سهمیه عصبانی هستید و حق هم میدم ولی من توی تاپیک هواداری استقلال این موارد رو مطرح نکردم بلکه در تاپیکی که در مورد مسائل داوری هست مورد مشکوک این بازی رو در موردش نظر دادم.
مدیران محترم هم قطعا برای بنده محترم هستند ولی این جور که شما میفرمایید انگار روابطی هست که بعد این پست اتفاقاتی برای یوزر بنده میفته.