• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Question-Answer FIFA2006پرسش و پاسخ قوانین داوری فوتبال

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من که آفساید درست هست .
بازیکن قرمز اینوری یکم جلو تر از توپ هست , پای بازیکن و موقعی که توپ رو میزنه از خط فرضی جلوتر هست و موازی با مدافع, اگر اون توپ به بازیکن این طرفی برسته آفساید درست هست

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
offside.jpg

دوستان گرامی همانگونه که در تصویر میبینید گارگردان تلویزیون آلمان برای نشان دادن آفساید یک خط فرضی رسم کرده است، لطفا نظراتتان را در باره این تصویر بدهید.

به نظر شما کجای کار اشکال دارد؟

توپ مشخص نیست به نظر منم توپ جلوتر از خطه

ولی اگر در این صحنه توپ روی خط باشه آفسایده

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من به یک جفت پرچم الکترونیکی برای داوری فوتبال نیاز دارم و متاسفانه ایم پرچم در ایران موجود نیست بر روی اینترنت یک مدل از این پرچم رو پیدا کردم و میخواهم اون رو بخرم اما اطلاعات درستی در باره چگونگی خرید از اینترنت ندارم، اگر کسی از دوستان میتونه من رو رهنمایی کنه و در خرید این پرچم به من کمک کنه لطفا من رو مطلع کنه، من این لطف رو جبران میکنم.

آدرس پرچم مورد نظر بر روی سایت:

http://www.officialsports.com/electronic_flags.htm

آدرس سایت فروشنده این محصول:

http://www.officialsports.com

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان عزیز من به یک جفت پرچم الکترونیکی برای داوری فوتبال نیاز دارم و متاسفانه ایم پرچم در ایران موجود نیست بر روی اینترنت یک مدل از این پرچم رو پیدا کردم و میخواهم اون رو بخرم اما اطلاعات درستی در باره چگونگی خرید از اینترنت ندارم، اگر کسی از دوستان میتونه من رو رهنمایی کنه و در خرید این پرچم به من کمک کنه لطفا من رو مطلع کنه، من این لطف رو جبران میکنم.

آدرس پرچم مورد نظر بر روی سایت:

http://www.officialsports.com/electronic_flags.htm

آدرس سایت فروشنده این محصول:

http://www.officialsports.com

دکتر جان براتون در یاهو آف گذاشتم چک کنید

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
offside.jpg

دوستان گرامی همانگونه که در تصویر میبینید گارگردان تلویزیون آلمان برای نشان دادن آفساید یک خط فرضی رسم کرده است، لطفا نظراتتان را در باره این تصویر بدهید.

به نظر شما کجای کار اشکال دارد؟

دوستان عزیز گارگردان تلویزیون آلمان خط فرضی را عقب تر از توپ رسم کرده است، هنگامی که توپ از دومین مدافع آخر میگذرد وضعیت توپ برای اعلام آفساید مد نظر است.

اگر خاطرتان باشد گلی که رضا عنایتی به تیم پیروزی زد همین حالت را داشت، فرزاد مجیدی در حالی که توپ جلوتر از عنایتی بود توپ را برای او ارسال کرد و کمک داور آلمانی هم به درستی اجازه ادامه بازی را داد.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
offside[2].JPG

بازیکن A از تیم قرمز میخواهد توپ را برای همدسته اش که با حرف C مشخص شده بفرستد، در میانه راه توپ به بازیکن سپید که با علامت X مشخص شده برخورد میکند و مسیرش عوش میشود و به بازیکن قرمز که با حرف B نشانه گذاری شده میرسد.

اگر شما کمک داور این بازی بودید اعلام آفساید میکردید یا خیر؟

چرا؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان عزیز گارگردان تلویزیون آلمان خط فرضی را عقب تر از توپ رسم کرده است، هنگامی که توپ از دومین مدافع آخر میگذرد وضعیت توپ برای اعلام آفساید مد نظر است.
پس اونایی که گفتن توپ جلوتر از خطه ، درست گفتن ... یعنی خط جای اشتباهی ترسیم شده ... درسته ؟ یعنی خط آفساید باید جایی باشه که توپ هست ؟
بازیکن A از تیم قرمز میخواهد توپ را برای همدسته اش که با حرف C مشخص شده بفرستد، در میانه راه توپ به بازیکن سپید که با علامت X مشخص شده برخورد میکند و مسیرش عوش میشود و به بازیکن قرمز که با حرف B نشانه گذاری شده میرسد.

چرا؟؟؟
یه قانونی بود که میگه " بازیکنی در آفسایده که توپ به قصدش ارسال بشه " یا یه همچین چیزی
169.gif
... حالا با توجه به اینکه توپ به قصد B ارسال نشده ، شاید آفساید نباشه ...
1655.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
یه قانونی بود که میگه " بازیکنی در آفسایده که توپ به قصدش ارسال بشه " یا یه همچین چیزی
169.gif
... حالا با توجه به اینکه توپ به قصد B ارسال نشده ، شاید آفساید نباشه ...
1655.gif

نه ديگه...
بارها پيش اومده كه يه بازيكن در موقعيت افسايد بوده و از برگشت توپي كه هم تيميش شوت كرده (حالا يا به ديرك خورده يا دروازه بان برگردونده) استفاده ميكنه كه كمك پرچم ميزنه بازيكني هم كه شوت زده قصدش باز كردن دروازه بوده نه رسوندن توپ به هم تيميش
نــه؟؟!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظرم این مهم نیست که توپ به طور مستقیم به بازیکن قرمز رسیده باشه یا در میانه ی راه به مدافع حریف اصابت کرده و بعد از تغییر جهت دادن بهش برسه، اصل موقعیت بازیکن مهاجم تیم قرمز هست که در موقعیت آفساید قرار داشته یا خیر. در نتیجه اگر بازیکن قرمز B هنگامی که به توپ ضربه زده شده در موقعیت آفساید بوده تغییری در حکم ایجاد نمی شه و باز هم این صحنه آفساید خواهد بود.

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
تابلو آفسایده!!!

حالا یه چیزی اگه دربازه بان دربازه نباشه باز هم افسایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر بجای دربازه بان یک بازیکن دیگه ((مثلا مدافع باشه)) چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
اگر بازیکن X بخواد توپو منحرف کنه و توپ برسه به B آفساید نیست. اما اگه بدون عکس العمل X توپ بهش بخوره و برسه به B آفسایده.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آفسایده دیگه ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا یه سوال

اگر یکی مثل علی دایی هم سرمربی باشه هم بازیکن , بعد از زمین اخراج بشه , می تونه به عنوان سر مربی رو نیمکت بشینه ؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

---نيست
---هست

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آقا یه سوال

اگر یکی مثل علی دایی هم سرمربی باشه هم بازیکن , بعد از زمین اخراج بشه , می تونه به عنوان سر مربی رو نیمکت بشینه ؟

کسی جواب این سوال و نداد؟؟؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
offside[2].JPG

چرا؟؟؟

پاسخ:
آفساید است، زیرا مدافع هیچ عمدی در رسیدن توپ به بازیکن قرمز ندارد و این یک اتفاق غیر ارادی است. اگر بازیکن سپید که با x نشانه گذاری شده به عمد توپ را به مهاجم قرمز بدهد آفساید نیست.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال

پاسخ شما:

خیر
بازیکن یا هر عضو دیگری از یک تیم که در زمین یا در محوطه فنی تیم باشد اگر توسط داور اخراج شود حق نشستن بر روی نیمکت را ندارد و باید محل انجام مسابقه را ترک کند، سکو ی تماشاچیان جزو محل برگزاری مسابقه نیست اما اگر داور تشخیص بدهد که فرد اخراج شده از روی سکو ها در نظم بازی اخلال ایجاد میکند میتواند از مسولان برگزار کننده بخواهد که آن شخص را از ورزشگاه بیرون کنند.

در بازی بعدی هم حق نشستن بر روی نیمکت را ندارد.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
تابلو آفسایده!!!

هنگامی اعلام آفساید میشود که مهاجم توپ ارسالی از سوی همدسته اش را در موقعیتی تصلحب کند که نزدیک تر از دومین مدافع آخر حریف به خط دروازه تیم مدافع باشد.

دروازبان هم جزو بازیکنان حاظر در زمین است و هیچ تفاوتی ندارد که درون دروازه باشد یا نباشد مهم وضعیت قرار گرفتن وی در زمین بازی است. آنچه برای آفساید نبودن مهم است این است که دو مدافع از تیمی که مورد هجوم واقع شده نزدیک تر به دروازه خودشان باشند و مهاجم در این وضعیت توپ ارسالی از همدسته اش را مالک شود.

اگر 2 مدافع شد یک مدافع آفساید است، اگر 2 مدافع شد 0 مدافع باز هم آفساید است لازم به یاد آوری است که ضربه کرنر، ضربه دروازه و پرتاب اوت آفساید ندارد، همچنین هنگامی که مهاجم از نیمه زمین خود صاحب توپ ارسالی همدسته اش شود آفساید اعلام نمیشود.

بالا