• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان گرامی
من 19 آبان اعزام هستم.لطفا راهنمایی کنید:
1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
2 قفلی که برای کمد باید ببریم چه مدلی یا چه شکلی باید باشه؟
3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای **** گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟
4 برای سربازی با شرایط من حقوق با کسر بیمه و....... چقدره؟
پیشاپیش بابت راهنمایی و کمک شما دوستان گرامی تشکر میکنم.

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان گرامی
1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای **** گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟

mrswk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام خدمت دوستان گرامی
داداش دیپلم باشی بستگی به رشته تحصیلیت درجه وظیفه میگیری اما احتمالا دوره کد میخوری میشه گروهبان یک یا دو بابت وسایل هم ببر همه چی مخصوصا بهداشتی و شخصی من خودم 6 ماه رفتم الان 2 سال نمیرم دارم باز میرم خدا رو شکر عفو هم که خوردیم شرایط معافیم دارم راحت شدم با گروهباندویی معاف میشیم در کل راحته خدمت اما خودتو به بیخیالی بزن

mrswk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
داداش دیپلم باشی بستگی به رشته تحصیلیت درجه وظیفه میگیری اما احتمالا دوره کد میخوری میشه گروهبان یک یا دو بابت وسایل هم ببر همه چی مخصوصا بهداشتی و شخصی من خودم 6 ماه رفتم الان 2 سال نمیرم دارم باز میرم خدا رو شکر عفو هم که خوردیم شرایط معافیم دارم راحت شدم با گروهباندویی معاف میشیم در کل راحته خدمت اما خودتو به بیخیالی بزن
سوالی بود پیام بده
ok

خواص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان، آیا این خبر صحت داره؟
1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
2 - افزایش خدمت سربازی به 24 ماه از ابتدای فروردین 94 اجرایی میشه و کسانی که تاریخ اعزامشون بدون توجه به تاریخ ثبت مدارک در پلیس +10، ابتدای فروردین 94 و بعد از اون باشه مشمول این قانون خواهند بود. مدت زمان سربازان فعلی و تمام مشمولینی که قبل از این تاریخ اعزام بشن همچنان 21 ماه خواهد بود. البته کسری های مربوط به متاهلین، مناطق عملیاتی و بد آب و هوا هم به قوت خودش باقی خواهد بود.
و اینکه الان من یکی دو سال غیبت دارم؛ علاوه بر 6 ماه اضاف، دادگاه و زندان و جریمه نقدی میشم یا نه؟ (19 آبان اعزامم)

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ممنون که پاسخ دادین.من دیپلم ریاضی و فیزیک دارم.شما میدونی چه درجه ای میدن؟

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
91142140539412446995.jpg

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
سلام ممنون که پاسخ دادین.من دیپلم ریاضی و فیزیک دارم.شما میدونی چه درجه ای میدن؟

گ 1 مال فوق دیپلم هاست و لیسانس هایی که دوره کد نمیخورن
شما دیپلمی اگر دوره کد بخوری گ2 یا گ3 میشی توی ارتش
توی ناجا **** هم سرباز میشی

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
این یعنی چی؟یعنی به رزم دار یکم 102تومن حقوق میدن؟من که الان توی سپاهم یه ماه87تومن میدن یه ماه75تومن.برای چی اینطوریه؟برای بقیه دوستان هم اینطوریه؟مجردم..

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
سلام دوستان یه سوال داشتم میخوام اونایی که اطلاعاتی در مورد پادگان مالک اشتر اراک دارن منو راهنمایی کنن
  1. چطور پادگانی هست ؟! سخت گیری میکنن خیلی ؟ از نظر غذا و اینها چطوره؟
  2. خود شهر اراک چطوره ؟ آب و هواش تو آبان ماه و آذر چطوره ؟
یکی از دوستانم اعزام 1 آبان از رشت

پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما​

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان یه سوال داشتم میخوام اونایی که اطلاعاتی در مورد پادگان مالک اشتر اراک دارن منو راهنمایی کنن

سلام
دوستتون تهرانی هستن ؟؟ مدرکش چی هست ؟؟
چند وقت پیش که داشتم می چرخیدم یک جا دیدم میگفتن خیلی خوبه اونجا هتله . حالا نمی دونم مالک اشتر اراک رو می گن یا نه

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
اگر دقت کنید نوشتم از رشت
میخوام یکی دقیق بهم بگه از آب و هوا و پادگان اراک

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اگر دقت کنید نوشتم از رشت
میخوام یکی دقیق بهم بگه از آب و هوا و پادگان اراک
آب و هوای اراک سرد و خشکه، بگو لباس با خودش برداره. البته امسال که کلا خیلی دیر داره هوا سرد میشه، اصن سابقه نداشته اینطوری.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من نفهمیدم آخر این آموزشی چند روزه ؟ ۴۰ روز ؟
یکی بهم گفت ۲ هفته میری و بعد بهت استراحت میدن و باز باید بری و خلاصه هرکسی یه داستانی تعریف می کنه .
اگه کسی نزده باشه بسیج فعاله و وسط خدمت اعلام کنه فایده داره برای کسری ؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

سلام داداش
من 5 تا از دوستام پارسال همین یک آبان اونجا بودن
پاگان مالک اشتر یکی از بهترین پادگاه هاست واسه دوره آموزشی ، سخت گیری زیاد نمیکنن ، از نظر غذا حرف نداره به دوستای من حسابی ساخته بود :D ولی خب تووی زمستون اراک به شدت سردی موقع پست دادن خیلی اذیت میشی لباس پرم تا میتونه با خودش ببره ولی غمش نباشه بهش بد نمیگذره

بالا