چند نوع جوش هست/ هر کدوم درمان خاص خودشو داره
1-جوش چربی که سفیده
2-جوش استرس
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه)
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه)
با سلام و بسیار متشکر از نظرتون
به نظرم علمی صحبت بشه بهتره!!
1-جوش چربی که سفیده = ( پوست های چرب که راه های انتقال چربی از پوست به بیرون گرفته میشه و در کانال خروج چربی جمع و به صورت توبره ای سفید مانند روی صورت نمایان میشه!!
2-جوش استرس = ( یا همون اختلالات عصبی که بدن هنگام عصبانیت هورمون هایی ترشح میکند و مغز نیز کنترل خود را از دست میدهد تا حدی و این باعث بی نظمی و ایجاد جوش میشود !!
3-جوش نوجونی( فک کنم مال شما اینه) = ( میشه گفت نوجوانی من 20 سالمه . و از نظر علمی غرور جوانی همون تغییرات هورمونی که تو بدن اتفاق میوفته و به نظر من که خیلی تحقیق کردم شایدم از همین باشه ولی جواب قطعی نیست !!
4-جوش کفتری (شاید اینم باشه) = ( نمیدونم یعنی چی این!!! توضیحات بیشتری بدید!!
من بهت افتخار می کنم هموطن تو مایه ی غرور و مباهات کشور و مردمت هستی
پیش به سوی مغلوب کردن جوش
با سلام و عرض ادب خیلی متشکر از حرفتون واقعا روحیه گرفتم ممنون
جوش خیلی بده تبخال هم هی بعضی وقتا حالت رو میگیره
برای تبخال یه چیزی پیدا کردم که برای من سریع جواب میده ، قطره چشمی رو روی تبخال میزنم و بعد نمک رو روش میزارم خیلی سریع درمان میشه ، فقط وقتی احساس کردید تازه میخاد رشد کنه باید این کار رو انجام بدید ، کمپرس یخ هم بدک نیست
قبلا یه هفته حالگیری میکرد ، البته زیاد تبحال نمیزنم سالی یکی دو بار . فقط اعتماد به نفسی که به خاطر این چیزا از بین بره رو باید تو جوب انداخت .
با سلام و متشکر از نظر شما
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چه قطره چشمی هست اسمش چیه هر قطره ای باشه فرقی نداره؟!!
منم پیشنهاد میکنم اگر احساس کردین که دارین تبخال میزنین سریعا خمیر دندان بمالید روش کمی تاثیر داره تقریبا اون تبخال گندرو به نصف تبدیل میکنه
بازم ممننون از نظرتون!
داداش راهی پیدا کردی به منم بگو، البته من در نظر دارم به یه دکتر واقعا خوب مراجعه کنم. مشکل من اینه که مثلا یه ماه اصلا جوش نمیزنم بعد یهو یه جوش وحشتناک گنده میزنه روی صورتم و بعد بدون اینکه اصلا دست هم بش بزنم همینطور بزرگ میشه و جاش روی صورت میمونه.
با سلام و ممنون از نظرتون
لطفا اطلاعات بیشتری شرح بدید از نوع غذا یا اگه دارویی مصرف میکنید و شغلتون؟ خوابیدنتون نوع پوستتون ( چرب . نیمه چرب . معمولی. خشک ) و اینکه به نظر خودتون دلیلش چی میتونه باشه؟!!
اینارو بگید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم!!
من دو طرف صورتم محل جوش زدن شده ، هیچ جای دیگه بدنم جوش نمیزنه.
انواع دکترا و محلولها رو تست کردم ، در کوتاه مدت جواب داد باز اومد بیرون.
یه دوره راکوتاتن خوردم ، سه ماه و نیم ،،،صورتم رو تا چند ماه صاف کرد خیلی خوب بود ولی دوباره جوشها سر دراوردند.
به جرات میگم هیچ درمان قطعی وجود نداره ، هزینه الکی نکنید
من دیگه فقط ابلیموی تازه میزنم روش هر روز تا حدودی خوبه
با سلام و عرض ادب و تشکر از نظرتون
دوست گرامی نا امید نشید ما جوشو مغلوب میکنیم و اگر دست رو دست بگذارید مطمئنا بدتر خواهد شد که بهتر نخواهد شد راکوتان کی براتون تجویز کرده؟ لطفا قبل از خوردن هر قرصی یه خورده تحقیق کنید راکوتان خیلی قرص قوی و مضری من تا به حال جرات استفاده نداشتم!! و اون دکتر هم فقط به نفع خودش کار کرده اگر که با جلسه اول همچین چیزی به شما پیشنهاد داده
بعد از تکمیل تحقیقات من ایشالا مشکل همه جوونا حل میشه من یه آزمایش دادم ایشالا تا هفته بعد به دستم میرسه و طبق تحقیقات زیادی که داشتم و اونوقت میتونم قطعی بگم که مشکل از کجاست!!
موفق باشید