سلام دوست عزیزسلام.
لطفا مدل دقیق مانیتورهای واید رو اعلام بفرمایید.
همچنین اینکه امکان مراجعه حضوری وجود داره یا خیر.
با تشکر.
در حال حاضر 22 فقط اچ پی دارم اسپیکر دار .مدل hp w22
سلام دوست عزیزسلام.
لطفا مدل دقیق مانیتورهای واید رو اعلام بفرمایید.
همچنین اینکه امکان مراجعه حضوری وجود داره یا خیر.
با تشکر.
الان 22 موجود ندارمعکس واضح از این 22 واید برند دل میشه بزارید
سلام دوست عزیزسلام 7 تا مانيتور 22 موجود دارين اگه موجود دارين مدل دقيق و قيمت ممنون.
سلام دوست عزیزسلام
این مدل ب رم دو پند در میاد؟
کیس کامل hp dc5700
بعد عکس از خودش میشه برام پخ کنید؟
وین سون نصب میشه؟
سلام دوست عزیزسلام ، من دنبال يه مادر برد LGA775 كه چهارتا رم DDR2 , 800 بخوره مي گردم، شما موجود داري ؟
سلام دوست عزیزسلام.
برای وب گردی و آفیس یک کیس میخوام. ویندوز ایکس پی هم میخوام نصب کنم. رایتر خودم دارم فقط یک کیس کامل میخوام. چه مدلهایی دارید?و اینکه گارانتیشون چطوریه?
دوست عزیز سی پیو و رم و هاردشم میشه بگید چی هستند گشتم در پست اولتون نبود. درضمن قیمت هم لطفا بدیدسلام دوست عزیز
کیس اچ پی مدل dc5700 برای وب گردی خوبه.یک هفته مهلت تست داره . و پشتیبانی کیس ها با خودمون قطعاتش موجود داریم
من یکی از این میخوام. اگه موجوده بفرمایید تا پرداخت کنم. (هزینه ارسال به مشهد هم بفرمایید)d630 dell
- Processor: Intel T7300 Core 2 Duo (2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB Cache)
- Graphics: Intel GMA X3100
- Operating System: Windows 7
- Display: WXGA+ 1440 x 900 (matte)
- Hard Drive: 160GB 540RPM
- Memory: 2GB
- VGA: NVIDA GeForce
- توضیحات : تعداد بالا موجوده . همه استوک هستند . کاملا سالم . +کیف شارژر و باطری نو.
- قیمت: 480,000تومان ( موجودی :5 عدد)
عکس و مدلشون؟19 اینچ واید قیمت: 205,000ومان
کیس کامل hp dc5700من یکی از این میخوام. اگه موجوده بفرمایید تا پرداخت کنم. (هزینه ارسال به مشهد هم بفرمایید)
دو تاشو چند میدین؟
سلامکیس کامل hp dc5700
![]()
cpu : daul core
ram: ddr2 1gb
hhd:80gb
vga onboard
dvd rw
توضیحات : دارای 8 پورت یو اس بی .پورت لن.پورت سریال . .به دو صورت افقی و عمودی میتونید از کیس استفاده کنید.
تعداد بالا موجوده . همه استوک هستند. کاملا سالم
قیمت:240,000 تومان (موجودی:27عدد)
قیمت روز 490 تومان . هزینه ارسال حدودی 12 تومن میشه پس کرایه میکنیممن یکی از این میخوام. اگه موجوده بفرمایید تا پرداخت کنم. (هزینه ارسال به مشهد هم بفرمایید)
دو تاشو چند میدین؟
پست منم جواب بدید لطفا چون خریدارمقیمت روز 490 تومان . هزینه ارسال حدودی 12 تومن میشه پس کرایه میکنیم
ببخشید فراموش کردم پست شما جواب بدمپست منم جواب بدید لطفا چون خریدارم
سلام دوست عزیزکیس و مانیتور باهم در حد 1.000.000 تا 1.200.000 چی دارید رو هم؟ 2 تا نیاز دارم
شما ولیعصرید؟ میتونید جمع کنید کیس دست دو؟ سریعا نیاز دارم