• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما درگیرجوش صورت بودین ؟ راسته میگن ...؟

آیا شما درگیرجوش صورت بودین ؟

• خیر

Votes: 20 31.3%
  • بله و با مصرف دارو خوب شد - در صورت تمایل در تاپیک دارو رو نام ببرید

Votes: 4 6.3%
  • بله و خودش در سن 25 سالگی خوب شد

Votes: 12 18.8%
  • بله و خودش در سن 26 سالگی خوب شد

Votes: 1 1.6%
  • بله و خودش در سن 27 سالگی خوب شد

Votes: 0 0.0%
  • بله و خودش در سن 28 سالگی خوب شد

Votes: 2 3.1%
  • بله و خودش در سن 29 سالگی خوب شد

• بله و خودش در سن 30 سالگی خوب شد

• بله ولی لامصب هنوز خوب نشده

Votes: 25 39.1%

• Total voters
    64

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بخور نترس
به تبلیغات علیه این دارو توجه نکن
یکی از سیف ترین داروای موجود بازاره.عوارضشم بعد یه مدت یکی دوماهه بدنت عادت میکنه و از بین میره( خشکی لب و به ندرت خون دماغ)

پ ن : انجمنهای پرشین تولز به دلیل تغییرات فنی برای مدتی غیر فعال است. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم

نمیترسم فعلا دستم خالیه بعد عید احتمالا شروع کنم

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
من تو سن بلوغ اصلا نزدم الان بعد از چند سال (23 سالم هست) حدود 6-7 ماه هست که شروع کرده به جوش زدن :| ، دیگه شاکی شدم
خیلی با صابون میشورم یا ماسک میزنم اما زیاد فرقی نداره ،البته بگم من هر وفت که ریشامو میزنم با تیغ خیلی خیلی بهتر میشه اما وقتی بلند بشه دوباره جوش میزنم
دکتر رفتم یه دارو داد با یه صابون اما خیلی خوب نبود،گفت کبدت داره چرب میشه ،ساعت خابم خیلی بده(کم خاب) و اینکه فست فود و گرمی جات و قلیون زیاد میکشم :دی یعنی کلا هرچی برای جوش زدن هست من مصرف میکنم ،اما جالبیش اینکه دوستان از من بد تر هستن اما جوش نمیزنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
فقط قبلش بايد دكتر پوستت ازمايش بده شايد شايد با راه حل هاي پايين تر جوش شما خوب باشه مال من غول بازي بود :))))

اره قطعا باید بره دکتر و باهاش در میان بذاره بگه من میخوام از این دارو مصرف کنم نظر شما چیه
منظورم سر خود نبود
چون بقول شما ممکنه با تتراسایکلین و اریترو مایسین و یا ازیترومایسین مشکلش حل بشه

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
من تو سن بلوغ اصلا نزدم الان بعد از چند سال (23 سالم هست) حدود 6-7 ماه هست که شروع کرده به جوش زدن :| ، دیگه شاکی شدم
خیلی با صابون میشورم یا ماسک میزنم اما زیاد فرقی نداره ،البته بگم من هر وفت که ریشامو میزنم با تیغ خیلی خیلی بهتر میشه اما وقتی بلند بشه دوباره جوش میزنم
دکتر رفتم یه دارو داد با یه صابون اما خیلی خوب نبود،گفت کبدت داره چرب میشه ،ساعت خابم خیلی بده(کم خاب) و اینکه فست فود و گرمی جات و قلیون زیاد میکشم :دی یعنی کلا هرچی برای جوش زدن هست من مصرف میکنم ،اما جالبیش اینکه دوستان از من بد تر هستن اما جوش نمیزنن
من هم هر وقت ريشمو ميزدم از ته البته اينجوري ميشدم كه ديگه هيچوقت نشد از ته بزنم و هميشه ته ريش ميزارم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هیچ وقت جوش نزدم مگر زمانهایی که خیلی خیلی شیرین خوردم . . . .

دوستم یه قرصی میخوره که اگه نخوره صورتش به فاک میره .

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
جوش شما بد بود ؟ سر باز بود یا زیر پوستی ؟
جوش شما بد بود ؟ سر باز بود یا زیر پوستی ؟
همه نوع داشتم اصن يه وضيي زير پوستي قد نخود، رو پوستي چركي. كلا الان كه يادش ميوفتم غصم ميشه ميگم نكنه مال انگولك كردن جوشا بوده ، اما خودارو شكر اون موقع بهم گفتن نتركوني جوشارو كه جاش ميمونه، منم عمل كردم و الانم به شما ميگم اصلا دست نزنيد كه جاش ميمونه... اهان يادم افتاد تخته كمرمم حتي جوش الاغي ميزد طوري كه يه بار دوستم شوخي كرد زد پشتم پيرهنم مثل فيلما كه تير ميخورن شروع كرد قرمز شدن و سيل راه افتاد . اما خوب با راكوتان خوب خوب شدم فقط بازم ميگم تحت نظر دكتر و شير فراوان و كرم خوب مثل q10 فراموش نشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
نخور بعدا پیشمان میشوی
چرا ؟؟؟

اره قطعا باید بره دکتر و باهاش در میان بذاره بگه من میخوام از این دارو مصرف کنم نظر شما چیه
منظورم سر خود نبود
چون بقول شما ممکنه با تتراسایکلین و اریترو مایسین و یا ازیترومایسین مشکلش حل بشه

فایده ای نداشته یعنی داشته ولی بعد یه مدت مقاوم شده من همه نوع این داروها رو چه با نظر دکتر چه سرخود خوردم
توی داروها صابون گوگرد و بنزوئیل پراکسید بد نبوده و کمترش کرده و خوبیش اینه که مقاوم هم نمیشن باکتری ها
توی آنتی بیوتیک ها هم تتراسایکلین و اریترومایسین خوب بوده و بعد چند ماه مقاوم شده برگشت کرد

فعلا تنها امیدم همون راکوتانه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
چرا ؟؟؟

فایده ای نداشته یعنی داشته ولی بعد یه مدت مقاوم شده من همه نوع این داروها رو چه با نظر دکتر چه سرخود خوردم
توی داروها صابون گوگرد و بنزوئیل پراکسید بد نبوده و کمترش کرده و خوبیش اینه که مقاوم هم نمیشن باکتری ها
توی آنتی بیوتیک ها هم تتراسایکلین و اریترومایسین خوب بوده و بعد چند ماه مقاوم شده برگشت کرد

فعلا تنها امیدم همون راکوتانه

رواکوتان اخرین راهه که بطور 100درصد جواب خواهد داد
از دز 20 میلیگرمی شروع میکنه واست دکتر
مقاوم باشه جوشات دز بالا میره تا بالاخره جوشات شکست میخوره
6ماه مصرف میکنی کاملا اکی میشی
فقط بحث هزینس که اونم به نظر من خیلی بالا نیست باتوجه به هزینه های درمانی الان
6ماه یعنی 180 روز. هر روز 2500ت میشه به عبارتی 450 هزار تومن
اگه مشکلت فقط جوش باشه کاملا بصرفس این هزینه
اما اگه مشکل لک و جای جوشم داری هزینه داروا بالا میره به شدتم بالا میره مگه اینکه از داروای ایرانی استفاده کنی که تاثیرشون نصف داروای فرانسوی و سویسی نیست
حالا اگه تو صورت چال چال جای جوشم داری که دیگه تو فکر یه اختلاص حسابی باش:D

پ ن : انجمنهای پرشین تولز به دلیل تغییرات فنی برای مدتی غیر فعال است. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
رواکوتان اخرین راهه که بطور 100درصد جواب خواهد داد
از دز 20 میلیگرمی شروع میکنه واست دکتر
مقاوم باشه جوشات دز بالا میره تا بالاخره جوشات شکست میخوره
6ماه مصرف میکنی کاملا اکی میشی
فقط بحث هزینس که اونم به نظر من خیلی بالا نیست باتوجه به هزینه های درمانی الان
6ماه یعنی 180 روز. هر روز 2500ت میشه به عبارتی 450 هزار تومن
اگه مشکلت فقط جوش باشه کاملا بصرفس این هزینه
اما اگه مشکل لک و جای جوشم داری هزینه داروا بالا میره به شدتم بالا میره مگه اینکه از داروای ایرانی استفاده کنی که تاثیرشون نصف داروای فرانسوی و سویسی نیست
حالا اگه تو صورت چال چال جای جوشم داری که دیگه تو فکر یه اختلاص حسابی باش:D

شما هم استفاده کردی ؟
صد در صد که نیست الان توی همین فروم بودن کسانی که استفاده کردن خوب شدن به محض قطع کردن برگشت کرده

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
شما هم استفاده کردی ؟
صد در صد که نیست الان توی همین فروم بودن کسانی که استفاده کردن خوب شدن به محض قطع کردن برگشت کرده

وقتی به تشخیص دکترت یه دوز خاص و یه تایم خاص مصرف کنی احتمالش خیلی پایینه برگرده
ولی حداقل 6 ماه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من بودم الانم درگیرم
درمان قطعی نداره انتی بیوتیکم مصرف کردم هیچ اثری جز داغون کردنم نداشت!! والا!! همون اریتروماسین و ژل و کرم بیشتر ج میده!!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من مادرم رو جوش صورتم خیلی حساسه .2-3 بار به اصرارش با هم رفتیم دکتر .به عالمه ژل و محلول و قرص بهم داده .لامصب این ژله هم چسبناکه و وقتی میزنی به صورت یکم میسوزه .منم فوق العاده بدم میاد از این دارو ها .یکی دو روز استفاده کردم ولی دیگه اصلا از این داروها نزدم .
ولی قطعا دارو ها تاثیر داره .
الان هم ریش ها رو نزدم :D تا عید هم فکر نکنم ریش هام رو بزنم:general505:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
من بودم الانم درگیرم
درمان قطعی نداره انتی بیوتیکم مصرف کردم هیچ اثری جز داغون کردنم نداشت!! والا!! همون اریتروماسین و ژل و کرم بیشتر ج میده!!

داداش اریترومایسین هم آنتی بیوتیکه دیر یا زود به خاطر مقاوم شدن باکتری ها اثرش میره شما بنزوئیل پراکسید رو هم تست کن خوبیش اینه که مقاوم نمیشه

راکوتان مصرف نکردی ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش اریترومایسین هم آنتی بیوتیکه دیر یا زود به خاطر مقاوم شدن باکتری ها اثرش میره شما بنزوئیل پراکسید رو هم تست کن خوبیش اینه که مقاوم نمیشه

راکوتان مصرف نکردی ؟
اریتروماسین بصورت محلول موضعی بود ولی پشت سر هم استفاده میکردم بعد چند وقت اثرش کم میشد

亞歷克西得克薩斯州

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
431
دوستان بخاطر جوش و این چیزای تینیجری قرص مرص مصرف نکنید انصافا / نمیخوام بترسونمتون ولی قبلا یه نفر رو میشناختم بخاطر همین جوش چنتا قرص خورده بود صبح خونشون پا شدن تا مُرده
آخه آدم برا یه جوش جون خودشو میده ؟؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
دکتر واسه من محلول کلیندامایسین(بصورت موضعی مصرف میشه-2درصد باید بگیری که باید بدی واست بسازن و عموما باید توی دفترچه نوشته بشه) با کپسول تتراسایکلین 250 تجویز کرد
2 تا صبح میخورم،2 ساعت بعد از صبحانه
2تا شب میخورم،2ساعت قبل از شام
(یموقع بدون تجویز پشک استفاده نکنیا!!!این تتراسایکلین واسه سوزاک هم مصرف میشه(توی کاتالوگش نوشته بود)!!)
فقط دقت کن کپسول که میخری مارک حکیم باشه،من 250 تا کپسول خوردم تازه فهمیدم تقلبیهو هیچ تاثیری نداشته!!

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
دوستم صورتش داشت بخاطر فشار خون بالا بود

بالا