lucifer_quest
Registered User
- نوشتهها
- 803
- لایکها
- 748
دوست عزیز جمله تون ناقصه و معنی نمی ده، لطفا تصحیح کنید .از هر 20 نفر که ایمیل را باز کرده روی لینک های ایمیل ارسالی کلیک خواهند کرد .
دوست عزیز جمله تون ناقصه و معنی نمی ده، لطفا تصحیح کنید .از هر 20 نفر که ایمیل را باز کرده روی لینک های ایمیل ارسالی کلیک خواهند کرد .
سلام دوست عزیز . یکی از گروه های 20.000 نفری 2013 آماده فروش و واگذاری می باشد . هر عضو به قیمت 80 تومان به فروش می رسد .سلام
گروه با 10 الی 50 هزار عضو داشتید خریدارم
چرا ناقصه ؟؟ این توضیحات به صورت تجربی و در بدترین حالت در نظر گرفته شده است : توجه شوددوست عزیز جمله تون ناقصه و معنی نمی ده، لطفا تصحیح کنید .
دوست گرامی باز هم جمله ناقضه!!!و از هر 20 نفری که ایمیل رو مشاهده کردند روی لینک ها برای مشاهده سایت یا محصول معرفی شده برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک می کنند
بله درست است . منظور از هر 20 نفر یک نفر هست دیگه . این که واضحه خوبدوست گرامی باز هم جمله ناقضه!!!
از هر 20 نفری که ایمیل رو مشاهده کردند چند نفر روی لینکها کلیک می کنند ؟؟؟؟؟؟؟
شما عدد دوم رو مشخص نمی کنید!
انگار من بگم از هر 10نفر خرید اینترنتی می کنند!!!
که خب با توجه به اعداد محاسبه شده ظاهرا منظورتون اینه که از هر 20نفر، 1نفر روی لینکها کلیک می کنه.
بله دوست عزیزم . هنوز هم طبق روال قبل ارسال ایمیل با گروه های یاهو 2013 - 2014 ارسال می شود .هنوز هم سرویس میدید؟
بله دوست عزیزم . در خدمتتون هستیمسلام بر شما
معاوضه با قالب و پلاگین وردپرس یا پکیج بانک ایمیل دارید، پ.خ بدید
بله دقیقا اگر مشتری راضی نبود و طبق آماری که ما به مشتری میدیم به اون آمار نرسیدیم هزینه کامل برگشت داده خواهد شد .هنوزم ارسال می کنید ؟
واقعا اگه ما ناراضی بودیم ، هزینه رو برمیگروندید یا فقط در حد حرفه ؟
و در چه شرایطی ناراضی بودن ما رو قبول دارید ؟
لطفا دقیق بگید که بعدا مشلی پیش نیاد ( لطفا یه مثال بزنید )
بازدید ایمیلا خوب بود . ولی بازدهی برای ایمیل من که فروش نرم افزار بود خیلی کم بود ...بله دقیقا اگر مشتری راضی نبود و طبق آماری که ما به مشتری میدیم به اون آمار نرسیدیم هزینه کامل برگشت داده خواهد شد .
درضمن توضیحات کامل پخ شد . با سپاس
سلام دوست عزیزم . نه متاسفانه فعلا قصد فروش نداریم .دوست عزیز خود گروه ها فروشی نیستند؟
هماهنگی های لازم انجام شد .با سلام اقا من تست میخواهم لطفا با ای دی بنده در تماس باشید
ای دیomidnosrti
با سلام و عرض ادب . فعلا گروهی برای فروش تا آخر سال نداریم . برای سال جدید مجددا با بنده در ارتباط باشید . با سپاسسلما در رابطه با گروهی که گفتین واسه فروش هست مزاحم میشم اگه هنوز موجوده پیام بدینن ممنون.