• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع مموری کارد (SD-MicroSD) و رم به قیمت عمده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
زحمتی شماره پیگیری را بدین تا ببنم چرا نرسیده.
فکرکنم پست پیشتاز 2روزه تحویل بده....
در مورد این جمله که گفتین من چیزی را درخواست دادم که شما نداشتین.... موقعی که من وجه را واریز کردم و مشخصات فیش را ارسال کردم هنوز فروش داشتین و چیزی اعلام نکرده بودین که موجودی صفره.... بعدم من خبری از انبار شما نداشتم.فقط از صفحه اول که لیست را اعلام کرده بودین منم اقدام به خرید کردم.
برادر موجودی اون جنس 0 نشده بود چون سفارش های همون روز روهم حساب نکرده بودم وگرنه تاپیک رو تغییر میدادم! اون روز خاص هم سفاشر زیاد بود چون مموری 20% گرون شده بود و من هر تو داشتم طبیعتا زیر قیمت بود!

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
برادر بسته شما هفته قبل ارسال شده! در ضمن تاخیر اولیه اش بخاطر این بوده که شما چیزی رو خواستی که من نداشتم! شما اینو نمیگی که من همون لحظه که پیغام دادی گقتم ندارم و شما گفتی اشکال نداره بگرد اگر بود همون جنسو بفرست! من بین سفارش شما تا الان 40 تا مموری فرستادم!

برادر موجودی اون جنس 0 نشده بود چون سفارش های همون روز روهم حساب نکرده بودم وگرنه تاپیک رو تغییر میدادم! اون روز خاص هم سفاشر زیاد بود چون مموری 20% گرون شده بود و من هر تو داشتم طبیعتا زیر قیمت بود!
شماره رهگیری پست را زحمتی بدین ببینم چرا بسته نرسیده.
ممنون...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا من یه لکسار 32 میخوام U3
داریرموجود
از همونی که 95 سرعت داره +رم ریدر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
32 اش نمیصرفه ها! 16 خیلی بصرفه تره@!
اقا وحید مارو یادت نره منم از همین مدل میخوام چند روز پیش پول تو حسابم بود گفتم قیمت بده واریز کنم نبودی خبر نشد الان دستم خالی شد :(
ولی حتما از این لکسار ها میخوام 64 نداری ازش ؟ 16 اخه خیلی کمه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اقا وحید مارو یادت نره منم از همین مدل میخوام چند روز پیش پول تو حسابم بود گفتم قیمت بده واریز کنم نبودی خبر نشد الان دستم خالی شد :(
ولی حتما از این لکسار ها میخوام 64 نداری ازش ؟ 16 اخه خیلی کمه
حاجی اگر فقط بحث سرعت باشه خب میتونی توشیبا اکسریا و adata های 40 مگ رایت هم مد نظر بزاری! لکسار 32 گیگش حدود 110 تومنه یعنی منهای 25 تومن رم ریدر 32 گیگ رو 85 حساب کردن و 16 گیگر و 30 تومن! واسه این میگم 32 و 64 بصرفه نیست!

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
خوب داداش شما که میگی چرا بهت منفی دادم ببین پولو کی واریز کردم و شما کی فرستادین...
به تاریخ 18 دی مرسوله ارسال شده ! خیلی جالبه.حالا کی جوابگو هست؟آیا شما میای خسارت بدی؟معلومه که نه.چون خودتون میان امتیاز منفی را برمیدارین.یکی مثل من که از چیزی خبر نداره وقتی میاد میبینه اینهمه امتیاز مثبت بدون امتیاز منفی دارین دیگه فکر میکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حاج وحید فقط 32 یا 64 میخوام
قیمت بده
خب چاره بجز اکسریا 32 نداری با این حساب!
خوب داداش شما که میگی چرا بهت منفی دادم ببین پولو کی واریز کردم و شما کی فرستادین...
به تاریخ 18 دی مرسوله ارسال شده ! خیلی جالبه.حالا کی جوابگو هست؟آیا شما میای خسارت بدی؟معلومه که نه.چون خودتون میان امتیاز منفی را برمیدارین.یکی مثل من که از چیزی خبر نداره وقتی میاد میبینه اینهمه امتیاز مثبت بدون امتیاز منفی دارین دیگه فکر میکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
شما منفی که دادی توش برداشتی دروغ نوشتی! ننوشتی من گفتم گرون شده پول اضافه بده! من همچین کاری کردم؟ بنده از موقعی که مموری شما حاضر شد (2شنبه هفته قبل) گذاشتم برای ارسال! پست اول تاپیک هم نوشتم که اصلا زمان ارسال دست من نیست! ننوشتم؟ شما که ادعا میکنی پست اول برای واریزت کلاک بوده چطور اینو بروی خودت نمیاری؟ در ضمن دروغ گفتن برای امتیاز منفی خودش مجازات داشته که از زیرش در رفتی! امتیاز منفی برای دیر و زود ارسال شدن بسته نیست عزیزم! برای خرابی و کلاه برداریه! من کلاه شمارو برداشتم که 58 تومن دادی من 7500 پول پست دادم و مموری 55تومنی رو هم بپات 52 حساب کردم! یعنی 500 تا تک تومنی سود! منتی هم رو سر کسی نمیزارم ولی انتظار ندارم شما بیای مدت زمانی که طول کشیده جنست قطعی بشه (چون برندش عوض شد) رو هم بزاری به پای تاخیر تو ارسال! از همه بدتر دروغ نوشتن تو امتیاز منفی خودش نهایت ناجوانمردیه! پیغام های من و شما موجود و قابل استناده انوقت مثه اب خوردن بحثایی رو پیش کشیدی که روح منم خبر نداشت!

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
@rax
سلام استاد
وضع قیمت ssd چطوره ؟ خریدش به صرفه هست الان ؟ یا صبر کنم قیمتا پایین میاد؟
پیغام خصوص هم لطفا جواب بده
ممنون

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
شما منفی که دادی توش برداشتی دروغ نوشتی! ننوشتی من گفتم گرون شده پول اضافه بده! من همچین کاری کردم؟ بنده از موقعی که مموری شما حاضر شد (2شنبه هفته قبل) گذاشتم برای ارسال! پست اول تاپیک هم نوشتم که اصلا زمان ارسال دست من نیست! ننوشتم؟ شما که ادعا میکنی پست اول برای واریزت کلاک بوده چطور اینو بروی خودت نمیاری؟ در ضمن دروغ گفتن برای امتیاز منفی خودش مجازات داشته که از زیرش در رفتی! امتیاز منفی برای دیر و زود ارسال شدن بسته نیست عزیزم! برای خرابی و کلاه برداریه! من کلاه شمارو برداشتم که 58 تومن دادی من 7500 پول پست دادم و مموری 55تومنی رو هم بپات 52 حساب کردم! یعنی 500 تا تک تومنی سود! منتی هم رو سر کسی نمیزارم ولی انتظار ندارم شما بیای مدت زمانی که طول کشیده جنست قطعی بشه (چون برندش عوض شد) رو هم بزاری به پای تاخیر تو ارسال! از همه بدتر دروغ نوشتن تو امتیاز منفی خودش نهایت ناجوانمردیه! پیغام های من و شما موجود و قابل استناده انوقت مثه اب خوردن بحثایی رو پیش کشیدی که روح منم خبر نداشت!
ماشالابه شما...
عجب روزگاریه...
این جمله شما در پست اول " ممکنه سفارش ها 12 ساعته ارسال بشن ممکنه 1هفته ای ارسال بشن! به زمان رسیدگی خود من به امور و موجودی جنس بستگی مستقیم داره!"
خوب 12 ساعت تا یک هفته کجا و 20 روز کجاااا
در مورد اینکه مارک مموری به علت نداشتن عوض کردین من به شما 3-4 روز مهلت دادم تا از همکاران تهیه کنید.ولی متاسفانه...
به هرحال این مدت زمان خیلی بیشتر از زمانیه که شما خودتون نوشتین.
در مورد گرون شدن هم این جمله شماست ( چون درهم بالا رفته شرکتا تا بعد از کریسمس جنس نمیارن!)
بله ...دلیلش اینه که دلار و درهم گرون شده.ما که بچه نیستیم.مگه میشه یه شبه کل مموریها از مارک های مختلف تو انبارها تمام بشن.لپ مطلب=احتکار
بهرحال من به هیچکدوم از اینا کار ندارم.ایشالا که مموری ما سالم و اصلی باشه و زود بدستمون برسه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ماشالابه شما...
عجب روزگاریه...
این جمله شما در پست اول " ممکنه سفارش ها 12 ساعته ارسال بشن ممکنه 1هفته ای ارسال بشن! به زمان رسیدگی خود من به امور و موجودی جنس بستگی مستقیم داره!"
خوب 12 ساعت تا یک هفته کجا و 20 روز کجاااا
در مورد اینکه مارک مموری به علت نداشتن عوض کردین من به شما 3-4 روز مهلت دادم تا از همکاران تهیه کنید.ولی متاسفانه...
به هرحال این مدت زمان خیلی بیشتر از زمانیه که شما خودتون نوشتین.
در مورد گرون شدن هم این جمله شماست ( چون درهم بالا رفته شرکتا تا بعد از کریسمس جنس نمیارن!)
بله ...دلیلش اینه که دلار و درهم گرون شده.ما که بچه نیستیم.مگه میشه یه شبه کل مموریها از مارک های مختلف تو انبارها تمام بشن.لپ مطلب=احتکار
بهرحال من به هیچکدوم از اینا کار ندارم.ایشالا که مموری ما سالم و اصلی باشه و زود بدستمون برسه.
ببین هر کس همین پست شمارو بخونه متوجه میشه که ماجرا چی بوده! شما جوری حرف میزنی انگار من بجای مموری 100 تومن مموری 20 تومنی براتون فرستادم! عزیزم تیم از ترنسند حدود 3-4 تومن ارزونتره! کدوم ادم عاقلی میاد مموری ارزونتر رو نگه داره مموری گرونتر و بده دست مردم؟ در ضمن ادعا میکنی من گفتم مموری ندارم بزار پیغام های بنده و شما رو بزارم دوستان ببینند که وقتی خرتون از پل میگذره چه دروغ هایی سرهم میکنید:

22 دسامبر شما پیغام دادی:
با سلام
مبلغ 56000تومان به حساب ملت واریز شد.شماره فیش170092
بتاریخ 1/10/93
Team Group 32GB U1 Pack 50000T
من 22 دسامبر جواب دادم:
سلام.. برادر ممکنه تیم 32 موجود نباشه تو انبار! ترنسند و سیلیکون مطمئنا موجوده ولی تیم بعضی حجم هاش تموم شده!
بنده به شما بجای مموری 50 تومنی تیم مموری 53 تومنی و 52تومنی رو جایگزین پیشنهاد دادم و اعلام کردم موجوده و میتونم همون موقع بزارم برای ارسال!
شما جواب دادی:
سلام.بازم یه نگاه بندازین شاید یدونه گیرتون اومد.تا چندروزیم میتونم صبر کنم...
مرسی
کجا شما گفتی 2-3 روز؟

بعدش من پاسخ دادم:
برادر دقت کنی موجودی تاپیک رو 0 کردم! دلیلشم اینه که چون درهم بالا رفته شرکتا تا بعد از کریسمس جنس نمیارن! الانم همین ترنسند اگر باشه حدود 5تومن گرونتر شده ولی من کماکان قیمت قبلی برات میزنم! اینم البته U1 و 300x و گارانتی اصلیه ها!
باز شما اصرار کردی بگردم دنبال تیم:
داداش اون موقعبکه من مبلغو واریز کردم و سفارش دادم هنوز موجودی صفر نشده بود.چند روزه دارم 40-50 صفحه آخری را میخونمو دنبال میکنم تا یکیو انتخاب کنم.اینم از شانس بد ما....
داداش اگه میتونی یجوری مارو با همون مارک تیم راه بنداز.
همه این پستا مال 1روز ائه ها!

باز من پاسخ دادم:
برادر منم چند روزی بود موجودی انبار رو چک نکرده بودم! البته 32 گیگ موجودیش تموم شده وگرنه 64 و 16 موجوده! من برات پس فردا میپرسم شاید از همکارا کسی موجود داشت که امانی بده تا بعدا جنس خود شرکت برسه!
شما جواب دادی:

باشه.مرسیداداش.منتظر میمونم

1بار تو کل پیغام ها شما نگفتی که اقا تیمو بیخیال شو من عجله دارم یا مبلغشو پس بده یا ترنسند و سییلکون بفرست! ولی الان داره مغلطه میکنی! چون خرت از پل گذشته!

من 28 ام به شما پیغام دادم:
سلام.. برارد متاسفانه تیم موجود نیست ونه همکارا موجود دارن نه خود شرکت! الان اپشن هایی هست اینه که یا جاش برات ترنسند و سیلیکون و اپیسر بفرستم یا مبلغشو برگردونم!
شما جواب دادی:
فقط بین اینا نمیدونم کدوم بهترن.هرکدوم که بهترن و گارانتیش مادام العمره برام بفرست.

29 ام یعنی فردای اون روز من رفتم سرکار و مموری رو بسته بندی کردم و با بقیه بسته ها دادم دست پیک برده برای ارسال! دقیقا هم ظرف 1هفته ارسال شده و دقیقا مطابق حرف اول تاپیک خودمه! چون مان ارسالش بعد از تحویل به دفتر دست من نبوده منم ذکر کردم اقا وقتی سفارش اوکی شد من میدم برای ارسال و ممکنه همون روز بفرستن ممکنه 1هفته بعد بفرستن!

بعد شما چیکار کردی؟ امدی به خسالت خودت زرنگی کنی! روز 5ام بعد از 29 رفتی برای من امتیاز منفی رد کردی با عنوان اینکه کلاه بردارم و میخواستم به شما گرونتر بفروشم و ال و بل و دلار گرون شده و غیره! در حالیکه فقط اینکارو کردی که مثلا من بیوفتم دنبال کار شما! من اصلا امتیاز های فروم رو نیگا نمیکنم! اگر شما یک کلمه تو پی ام میگفتی عجله داری من شخصا میرفتم دفتر پست و میگفتم همون موقع ارسال کنن و بفرستن که بهانه نیای ولی امدی اول امتیاز منفی دادی بعدش مثه الان با مغلطه داری زمانی که برای انتخاب برند و غیره تلف شد رو میچسبونی به زمان ارسال من!
من اصلا قصد نداشتم با شما وارد بحث بشم ولی لازم بود حداقل پیغام هاتو بزارم 4نفر که از بغل تاپیک رد میشن ببیند که کی حرف از رو هوا میزنه و کی با سند و مدرک داره حرف میزنه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در ضمن در مورد اینکه گفتید من زدم موجوده و بعدش گفتم نیست این بسته مال چند روز قبل از بسته شماست! فقط محض نمونه میزارم بقیه قضاوت کنن من پول پرست و محتکر چرا پس فقط برای شما پول پرست و محتکر بودم برای بقیه نبودم!طرف گفته عجله دارم منم مموری 32 بالک که خریدش 10 تومن ارزونتر از 32 پکه نداشتم براش 20 تومن ضرر دادم که مشتری راضی باشه و بسته اش به تاخیر نخوره!
Capture.JPG

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
ببین هر کس همین پست شمارو بخونه متوجه میشه که ماجرا چی بوده! شما جوری حرف میزنی انگار من بجای مموری 100 تومن مموری 20 تومنی براتون فرستادم! عزیزم تیم از ترنسند حدود 3-4 تومن ارزونتره! کدوم ادم عاقلی میاد مموری ارزونتر رو نگه داره مموری گرونتر و بده دست مردم؟ در ضمن ادعا میکنی من گفتم مموری ندارم بزار پیغام های بنده و شما رو بزارم دوستان ببینند که وقتی خرتون از پل میگذره چه دروغ هایی سرهم میکنید:

22 دسامبر شما پیغام دادی:

من 22 دسامبر جواب دادم:

بنده به شما بجای مموری 50 تومنی تیم مموری 53 تومنی و 52تومنی رو جایگزین پیشنهاد دادم و اعلام کردم موجوده و میتونم همون موقع بزارم برای ارسال!
شما جواب دادی:

کجا شما گفتی 2-3 روز؟

بعدش من پاسخ دادم:

باز شما اصرار کردی بگردم دنبال تیم:

همه این پستا مال 1روز ائه ها!

باز من پاسخ دادم:

شما جواب دادی:

1بار تو کل پیغام ها شما نگفتی که اقا تیمو بیخیال شو من عجله دارم یا مبلغشو پس بده یا ترنسند و سییلکون بفرست! ولی الان داره مغلطه میکنی! چون خرت از پل گذشته!

من 28 ام به شما پیغام دادم:

شما جواب دادی:

29 ام یعنی فردای اون روز من رفتم سرکار و مموری رو بسته بندی کردم و با بقیه بسته ها دادم دست پیک برده برای ارسال! دقیقا هم ظرف 1هفته ارسال شده و دقیقا مطابق حرف اول تاپیک خودمه! چون مان ارسالش بعد از تحویل به دفتر دست من نبوده منم ذکر کردم اقا وقتی سفارش اوکی شد من میدم برای ارسال و ممکنه همون روز بفرستن ممکنه 1هفته بعد بفرستن!

بعد شما چیکار کردی؟ امدی به خسالت خودت زرنگی کنی! روز 5ام بعد از 29 رفتی برای من امتیاز منفی رد کردی با عنوان اینکه کلاه بردارم و میخواستم به شما گرونتر بفروشم و ال و بل و دلار گرون شده و غیره! در حالیکه فقط اینکارو کردی که مثلا من بیوفتم دنبال کار شما! من اصلا امتیاز های فروم رو نیگا نمیکنم! اگر شما یک کلمه تو پی ام میگفتی عجله داری من شخصا میرفتم دفتر پست و میگفتم همون موقع ارسال کنن و بفرستن که بهانه نیای ولی امدی اول امتیاز منفی دادی بعدش مثه الان با مغلطه داری زمانی که برای انتخاب برند و غیره تلف شد رو میچسبونی به زمان ارسال من!
من اصلا قصد نداشتم با شما وارد بحث بشم ولی لازم بود حداقل پیغام هاتو بزارم 4نفر که از بغل تاپیک رد میشن ببیند که کی حرف از رو هوا میزنه و کی با سند و مدرک داره حرف میزنه!
آره خیلی خوبه بقیه هم بدونن وقتی یه سفارش میدن ممکنه فرداش بیان بگن موجود نداریم و شرکتا بخاطر گرون شدن درهم و دلار و کریسمس جنس نمیارن.و باید یه جنس دیگه بردارید.
ماشالا پیامهایی که اینجا هم دادم که پاک کردین.... کاش بود تا میدیدن من چند روز هی پیغام میذاشتم چرا کسی جواب منو نمیده.منم نه آدرسی نه تلفنی نه هیچی....از کجا شمارو پیدا کنم.
آره بقیه هم بدونن از اینجا خرید کردن دستشون جایی بند نیست.حتی یه تلفنم برا پیگیری نیست.
بهرحال 20 روز گذشته و هنوز جنسی دست من نرسیده.

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن امتاز منفی دادن فقط نبایدبخاطر کلاهبرداری باشه.اگه کلاهبرداری باشه که باید بن بشین و ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
در ضمن امتاز منفی دادن فقط نبایدبخاطر کلاهبرداری باشه.اگه کلاهبرداری باشه که باید بن بشین و ...
شما اینو بدون با یه امتیاز منفی بی ارزش نمیتونی کار یکیو خراب کنی اونم اقا وحیدو
شما هم قبول کن زرنگی در اوردی؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خوبه خودت خواستی صبر کنی و نگفتی همین امروز لازم دارم بفرس!!!!!! تازه به قول اقا وحید همون یه هفته شده بالفرض که تازه شما همون اول مشخص کردی چی میخوای موجود بوده ریختی پولو بعد یه هفته فرستادن طبق پست اول
مشکل از چشاته حتما یه چشم پزشک برو

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آره خیلی خوبه بقیه هم بدونن وقتی یه سفارش میدن ممکنه فرداش بیان بگن موجود نداریم و شرکتا بخاطر گرون شدن درهم و دلار و کریسمس جنس نمیارن.و باید یه جنس دیگه بردارید.
ماشالا پیامهایی که اینجا هم دادم که پاک کردین.... کاش بود تا میدیدن من چند روز هی پیغام میذاشتم چرا کسی جواب منو نمیده.منم نه آدرسی نه تلفنی نه هیچی....از کجا شمارو پیدا کنم.
آره بقیه هم بدونن از اینجا خرید کردن دستشون جایی بند نیست.حتی یه تلفنم برا پیگیری نیست.
بهرحال 20 روز گذشته و هنوز جنسی دست من نرسیده.
عزیزم! اخرین پست تو پیغام خصوصی رو من زدم یا شما؟ من زدم دیگه؟ تاریخشم مال همون 2شنبه هفته قبله! شما چرا تو پیغام خصوصی پیگیر نشدی؟ نهایتا من اگر تاپیک رو هم نبینم (که نمیبینم چون اخطار پست تو تاپیک بدون نقل قول بسته است و شما هم پست با نقل قول نزده بودی) دیگه اخطار پیغام خصوصی رو که میبینم! اون 2تا پست بیربط شما رو هم من برگردوندم که فکر نکنی خیلی مطالب مهمی رو توشون ذکر کرده بودی! از همه مهمتر شما اول امتیاز منفی دادی و بعدش اون 2تا پست رو زدی! ببین چقدر دروغگو هستی که میگی پیگیری کردی و بعدش امتیاز منفی دادی! با بچه 5ساله که طرف نیستی فروم همه چیزش ثبت شده و مشخصه و هر چیزی تاریخ و سندسازی خودشو داره!

در ضمن بنده کی گفتم به شما سفارش بده و فرداش گفتم نداریم؟ شما بدون هماهنگی واریز کردی و منم بلافاصله تو پیغام خصوصی گفتم اون جنس 32 گیگش موجود نیست جاش جنس دیگه که گرونتره رو برات با همون قیمت میفرستم و اگر نخواستی هم مبلغشو برمیگردونم! کجا گفتم باید یه جنس دیگه برداری؟! فکر رکید بقیه کورن نمیبینند که من کل پیغام هارو گذاشتم؟

خدا رو شکر شما این مهملات رو نوشتی باعث شدی که حداقل 4نفر اینارو بخونن متوجه بشن که یه خریداری مثه شما چقدر میتونه دروغ بگه و بازم مدعی باشه!

بالا