با سلام
اولا چه دلیل داره سایت رو قطع کنم وقتی روزانه درامد قبال توجهی دارم بیام به ضرر خودم کار کنم و سایت رو غیر فعال کنم
دوما شما درست میگید باید از قبل اطلاع میدادم ولی وقتی هاست میزبانی تیکیت زده که سایت پا پ آپ شما فشار زیادی روی هاست ما میاره و خواهش کرد عوضش کنیم به یک باره تقصیر ما چی هستش
ثانیا شما 3 روز پیش اومدید روی سایت ما و همون 1 ساعت بعدش درخواست وی ای پی کردید که سریعا درخواست شما انجام شد
ثالثا واریزی ها چه موقع عقب افتاده بعد از درخواست دوستان وبمستر میتونند گواه بدند هر کسی که فقط یک بار بد قولی شده
خود شما تا دیروز دوست صمیمی ما بودید که شمارش عالیه و..... خوب این همه مدت که با ما کار کردید یک بار سایت این شکلی شده که اینم برطرف میشه و برای یک بار و میره و شما اومدید تهمت میزنید که خودتون غیر فعال کردید عزیز سایت تا امروز ظهر اوکی بوده همین چند ساعت پیش از دسترس خارج شده ای کاش تا آخر شب یک کد پاپ آپ دیگه قرار میدادید و اگر فردا در دسترس نبود اتهام میزدید که خودتون از دستسرس خارج کردید
مشکلی نیست به محض اینکه فعال شد سایت خسارت جبران شده واریز میشه با درخواست واریز و تسویه حساب میشه با شما
موفق باشید