سلام دوستان .میخواستم نظرتون رو درباره شغل ویزیتور حضوری بدونم . به نظر شما شغل مناسبی برای یک خانم هست ؟ خواهش میکنم هر اطلاعاتی که دارین بگین . اخه من خیلی وقته که دارم تحقیق میکنم اما بعضیها میگن خوبه بعضیها میگن بد و خلاصه به نتیجه ای نرسیدم . ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
سلام وقت شما به خیر
قطعا خوب یا بد بودن بستگی به تجربیات مختلف افراد و نظر انها نسبت به کار و فعالیت دارد
تقریبا به طور کلی سه نوع زمینه محصولات وجود دارد که هر سه را تا حدودی واستون توضیح میدهم:
اگر زمینه ای که میخواهید کار کنید پخش غذایی هست، به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که طرف حساب شما سوپرمارکت و بقالی های مختلف هست که اصلا محیط مناسب و درخور شأن یک خانم نیست!!!!
اگر فیلدی که میخواهید کار کنید مربوط به آرایشی و بهداشتی است، باز هم قسمت مربوط به سوپر مارکت ها توصیه نمیشود، اما اگر پخش داروخانه ای یا گالری و امثالهم میباشد، خب شرایط خیلی بهتر است چرا که از یک سو عمدتا طرف حساب شما خانم میباشد و اگر اقا هم باشد اما محیط زنانه تر است و از این بابت مشکلی ندارید
اگر فیلد دارویی باشد، که کلا داروخانه ای و بیمارستانی میباشد و از لحاظ محیط هیچ مشکلی ندارید.
هر دو فیلد دارویی و ارایشی بهداشتی میتوانند درامدزایی بسیار خوبی داشته باشند اما به شرطی که:
- ترجیحا وسیله نقلیه داشته باشید (خصوصا برای شهرهای بزرگ)
- با شرکت های معتبر کار کنید چون معمولا برخی از محصولات تاپ را انحصاری دارند که همونها برگ برنده است
- صبوری داشته باشید
- نسبت به برخوردهای بسیار تندی که خصوصا در ماههای اول کاری مواجه میشوید زود از کوره در نروید
- پشتکار بسیار بسیار بسیار بالا داشته باشید
- روحیه فروش داشته باشید
- کم توقع نباشید!
- زرنگ باشید و حواستان به رقبا باشد
- حوصله و اجازه کار خارج از شرکت و در هر ساعتی از شبانه روز داشته باشید
و ........
سوال دیگری هم دارید در حد توانم سعی میکنم بهتون پاسخ بدهم