• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محبوبترين انيميشن قديمي

محبوبترين انيميشن قديمي از نظر شما كدام است؟

• Total voters
    46
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی من غیر اصولی نظر سنجی برگزار می کنم! ها!
14_6_16.gif

sweat.png
surrender.png
(و اسمایلی غلط کردم ، ببخشید):blush:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
خارجی : بامزی - باخانمان (پرین) - جزیره ناشناخته.
ایرانی : خونه مادر بزرگه

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خارجی : بامزی - باخانمان (پرین) - جزیره ناشناخته.
ایرانی : خونه مادر بزرگه

سلام لرد سياه.

اگه اون انيميشنهايي كه گفتيد طرفداراشون زياد بشه حتما اونا هم وارد ليست ميشن. :happy: فعلا غير از شما فريدا جان هم بامزي رو نام بردن. البته باز دوباره پستهارو بررسي مي كنم.

ميگم اين خونه مادربزرگه مگه انيميشن بود؟ اون چيزي كه تو ذهن منه يه برنامه عروسكيه.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوب پس تا اينجاي كار از پستهاي شما مشخص شد كه تام و جري و بامزي هم مورد علاقه شما هستند. از اين به بعد لطفا در پستهاتون بگيد كدوم يكي از اين دو تا رو بيشتر مي پسنديد. تام و جري يا بامزي. مرسي.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
لیست کارتون ها خیلی ناقصه که البته امکان اضافه کردن همه کارتونها هم وجود نداره

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

سلام!
از این لیست ---> لوک خوش شانس، پلنگ صورتی، بابا لنگ دراز، مورچه و مورچه خوار، تن تن:happy:

خارج از این لیست : چوبین ( من عاشق این موجود عجیب و دوست داشتنی بودم و هر وقت علامت پایان کارتون >> ؛ ( فکر کنم شبیه این بود ) می یومد کلی ناراحت می شدم:lol:

دیگه . . . آها . . . میتی کومون، و یه کارتون دیگه هم بود که اسمشو یادم نمیاد ---> همون که هر اتفاقی که روی زمین می افتاد عکس اون اتفاق توی سیاره شبیه زمین در بعد سوم می افتاد:wacko: :happy: بامزی رو هم دوست داشتم:D

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
ياد همشون بخير!

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خوب پس تا اينجاي كار از پستهاي شما مشخص شد كه تام و جري و بامزي هم مورد علاقه شما هستند. از اين به بعد لطفا در پستهاتون بگيد كدوم يكي از اين دو تا رو بيشتر مي پسنديد. تام و جري يا بامزي. مرسي.

وای یعنی شما نمی خواین که تام و جری رو وارد کنید... یعنی کسی از این کارتون خوشش نمیاد ؟....خیلی عجیبه ...

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
وای یعنی شما نمی خواین که تام و جری رو وارد کنید... یعنی کسی از این کارتون خوشش نمیاد ؟....خیلی عجیبه ...

چرا من خودم هم اتفاقا از تام و جري بيشتر خوشم مياد ولي خوب چون مي خوام طرفداران بامزي هم به هر حال انتخابشون محترم شمرده بشه مي خوام به اونها هم فرصت بدم. البته حرف نهايي رو تعداد آرا دوستان مي زنه. (يه جورايي دارم حس مي كنم اين مسابقه بين تام و جري و بامزي داره شبيه مسابقه بين بانو چوي و بانو هن ميشه! :lol: كه البته اونجا هم آرا بيشتري كه بانوان به بانو هن دادند منجر به برنده شدن ايشون شد!) حالا ببينيم دوستان كدوم رو بيشتر مي پسندند. حالا فوقش تو راي گيري بعدي گزينه ها رو 6 تا ميگذاريم كه دوتاشون باشن و كسي هم نرنجه. :happy:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام لرد سياه.

اگه اون انيميشنهايي كه گفتيد طرفداراشون زياد بشه حتما اونا هم وارد ليست ميشن. :happy: فعلا غير از شما فريدا جان هم بامزي رو نام بردن. البته باز دوباره پستهارو بررسي مي كنم.

ميگم اين خونه مادربزرگه مگه انيميشن بود؟ اون چيزي كه تو ذهن منه يه برنامه عروسكيه.

یه نفر دیگه هم حتما اضافه میشه خواهر پرشیانا

درسته:blush:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوب فعلا تا اينجا بامزي 4 راي و تام و جري 3 راي آوردند. اميدوارم تا يكي دو روز ديگه مشخص بشه كدوم پرطرفدارتره.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

مي بينم كه تا اينجاي كار هنوز تكليف تام و جري و بامزي مشخص نشده. دوستان بامزي يا تام و جري؟

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

مي بينم كه تا اينجاي كار هنوز تكليف تام و جري و بامزي مشخص نشده. دوستان بامزي يا تام و جري؟

از وقتي دست چپ و راستمو شناختم دارم يادمه تلوزيون تام و جري پخش ميكرد !!‌ ديگه بعد از بيست و اندي سال بسم شده ...سريال بامزي :happy: از بين شخصيتهاش هم شلمان !!!!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
از وقتي دست چپ و راستمو شناختم دارم يادمه تلوزيون تام و جري پخش ميكرد !!‌ ديگه بعد از بيست و اندي سال بسم شده ...سريال بامزي :happy: از بين شخصيتهاش هم شلمان !!!!

خوب پس نظر شما هم شد بامزي!:happy: تا اينجا بامزي 5 راي و تام و جري 3 راي. من يكي دو روز ديگه به طرفداران تام و جري فرصت ميدم تا بيان از انتخابشون دفاع كنن و گرنه بعد از اين مدت ديگه ناگزير ميشم فقط بامزي رو به عنوان كانديد منتخب از پستها به راي گيري بعدي ببرم.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب پس نظر شما هم شد بامزي!:happy: تا اينجا بامزي 5 راي و تام و جري 3 راي. من يكي دو روز ديگه به طرفداران تام و جري فرصت ميدم تا بيان از انتخابشون دفاع كنن و گرنه بعد از اين مدت ديگه ناگزير ميشم فقط بامزي رو به عنوان كانديد منتخب از پستها به راي گيري بعدي ببرم.

درسته که تام جری رو خیلی زیاد نشون میدن ، ولی در واقع سری تام جری چیزی شبیه کاراهی چارلی چاپلین هستش ( یعنی حالتی کاریکاتور مانند داره ) در اوج خنده داری ، چیزایی رو مطرح میکنه که حتی فکرشو هم نمیتونید بکنید:cool:

رای من : تام و جری :lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

متاسفانه من درست متوجه نشدم ... منظورتون از راگیری بعدی چیه ؟
می خواین دوباره نظرسنجی کنین ؟... خوب چه اشکال داره هر دو رو ببرین :happy:

من فکر می کنم که اگه تام و جری توی رای گیری بودن بیشتر از این رای می آوردن ..

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
متاسفانه من درست متوجه نشدم ... منظورتون از راگیری بعدی چیه ؟
می خواین دوباره نظرسنجی کنین ؟... خوب چه اشکال داره هر دو رو ببرین :happy:

من فکر می کنم که اگه تام و جری توی رای گیری بودن بیشتر از این رای می آوردن ..

سلام.

منظور از راي گيري بعدي انتخاب فقط يك انيمه به عنوان محبوبترين انيميشن قديميه. من مخصوصا اينجا گفتم دوستان اسامي انيميشنهاي مورد نظرشون كه تو ليست نبود رو حتما بگن تا اين راي گيري بيشتر مطابق نظر دوستان پيش بره. خوب اگه اختلاف راي تام و جري و بامزي فقط يكي دو تا باشه كه من ديگه هر دوشون رو مي برم. حالا اميدوارم اونجا ديگه واقعا مشخص بشه. از طرف ديگه بچه هاي مدرسه والت و تن تن هم بيشتر از اين دو تا راي آوردند! حالا من يكي دو روز ديگه صبر مي كنم اگه نتايج تغيير نكرد ديگه هر دو رو به همراه محبوبترين انيمه هاي اين ليست مي برم به نظر سنجي بعدي.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
واتو واتو : بخاطر اینکه اصلا من علاقه ام به انگلیسی از این سری شروع شد ... 5-6 ساله ام بود و وقتی صدای گوینده اصلی ( زیر صدای دوبلور ) میومد که میگه " Goodbye Wato " ، جادو می شدم
joytears.gif
... همه اش می خواستم ببینم چرا اون آقا به یه زبون عجیبی حرف می زنه ... بعدش هم که دیگه فهمیدم !!!
302.gif

الفی : " روانشناسی برای کودکان " بود انصافا !
cat33.gif

و دهها کارتون دیگه که مطمئنم طی ساعات آینده یکی یکی یادم میاد و به خودم میگم " اااههه .. چرا اسم اینو ننوشتم !! " ...
296.gif

البته اینجا به پلنگ صورتی رای دادم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا