یعنی من غیر اصولی نظر سنجی برگزار می کنم! ها!![]()

یعنی من غیر اصولی نظر سنجی برگزار می کنم! ها!![]()
خارجی : بامزی - باخانمان (پرین) - جزیره ناشناخته.
ایرانی : خونه مادر بزرگه
خوب پس تا اينجاي كار از پستهاي شما مشخص شد كه تام و جري و بامزي هم مورد علاقه شما هستند. از اين به بعد لطفا در پستهاتون بگيد كدوم يكي از اين دو تا رو بيشتر مي پسنديد. تام و جري يا بامزي. مرسي.
وای یعنی شما نمی خواین که تام و جری رو وارد کنید... یعنی کسی از این کارتون خوشش نمیاد ؟....خیلی عجیبه ...
سلام لرد سياه.
اگه اون انيميشنهايي كه گفتيد طرفداراشون زياد بشه حتما اونا هم وارد ليست ميشن. :happy: فعلا غير از شما فريدا جان هم بامزي رو نام بردن. البته باز دوباره پستهارو بررسي مي كنم.
ميگم اين خونه مادربزرگه مگه انيميشن بود؟ اون چيزي كه تو ذهن منه يه برنامه عروسكيه.
سلام.
مي بينم كه تا اينجاي كار هنوز تكليف تام و جري و بامزي مشخص نشده. دوستان بامزي يا تام و جري؟
از وقتي دست چپ و راستمو شناختم دارم يادمه تلوزيون تام و جري پخش ميكرد !! ديگه بعد از بيست و اندي سال بسم شده ...سريال بامزي :happy: از بين شخصيتهاش هم شلمان !!!!
خوب پس نظر شما هم شد بامزي!:happy: تا اينجا بامزي 5 راي و تام و جري 3 راي. من يكي دو روز ديگه به طرفداران تام و جري فرصت ميدم تا بيان از انتخابشون دفاع كنن و گرنه بعد از اين مدت ديگه ناگزير ميشم فقط بامزي رو به عنوان كانديد منتخب از پستها به راي گيري بعدي ببرم.
خوب پس نظر شما هم شد بامزي!:happy: تا اينجا بامزي 5 راي و تام و جري 3 راي. من يكي دو روز ديگه به طرفداران تام و جري فرصت ميدم تا بيان از انتخابشون دفاع كنن و گرنه بعد از اين مدت ديگه ناگزير ميشم فقط بامزي رو به عنوان كانديد منتخب از پستها به راي گيري بعدي ببرم.
هاکل بری فین چی؟![]()
نمیخواین اضافه کنید؟![]()
متاسفانه من درست متوجه نشدم ... منظورتون از راگیری بعدی چیه ؟
می خواین دوباره نظرسنجی کنین ؟... خوب چه اشکال داره هر دو رو ببرین :happy:
من فکر می کنم که اگه تام و جری توی رای گیری بودن بیشتر از این رای می آوردن ..