• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ارسال ایمیل تبلیغاتی به 75.000 نفر گروه یاهو 28.000 تومان ▂ ▃ ▄ ▅ ▆

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31

kateb

Registered User
لایک‌ها
201
برای فروشگاه بازدهی دارد؟

shahin71mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دویت عزیز
من نیاز دارم که هفته ای ۱ بار ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم
می خواستم بدونم هزینه ها به چه صورتی میشه
صفحه html شما رایگان ژراحی میکنید؟
هرچند که خودم دارم :دی

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
سلام ارسال تست واسه فروشگاه پوشاک میخوام
بازدهی بده هر هفته میفرستم
قیمت تست چنده ؟
فقط لطفا سریع جواب بدید

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
قیمت تست چنده ؟
فقط لطفا سریع جواب بدید

سلام دوست عزیزم . ارسال تست رایگان که دیگه نداریم متاسفانه . واسه کل اعضا با تخفیف ویژه میتونم واسه اولین بار 120 تومان ارسال کنم که بازدهی رو مشاهده کنید .

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
قیمت تست چنده ؟
فقط لطفا سریع جواب بدید

سلام دوست عزیزم . ارسال تست رایگان که دیگه نداریم متاسفانه . واسه کل اعضا با تخفیف ویژه میتونم واسه اولین بار 120 تومان ارسال کنم که بازدهی رو مشاهده کنید .

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام دویت عزیز
من نیاز دارم که هفته ای ۱ بار ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم
می خواستم بدونم هزینه ها به چه صورتی میشه
صفحه html شما رایگان ژراحی میکنید؟
هرچند که خودم دارم :دی

سلام دوست عزیز . ایمیل که بله اگر بخواهید رایگان طراحی میشه . واسه ارسال هر هفته نسبت به شرایط پرداخت و تعداد ارسال تا 50% با شرایط ویژه برای دوستان عزیز در نظر گرفته خواهد شد .

avan

Registered User
لایک‌ها
207
برای قندشکن هم اگر میفرستید
شرایط رو برام پخ کنید

ممنون

mamadco

Registered User
لایک‌ها
38
منم سر این قاطی کردم :D
برای سایت های فیلم به نظرتون چند نفر ایمیل باز میکنن و چند نفر لینک رو ؟ البته فیلم با دانلود رایگان

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
منم سر این قاطی کردم :D
برای سایت های فیلم به نظرتون چند نفر ایمیل باز میکنن و چند نفر لینک رو ؟ البته فیلم با دانلود رایگان
سلام دوست عزیزم . واسه سایت دانلود فیلم واسه کل اعضا حدودا تا 15000 نفر ایمیل رو باز میکنند و چون طلب واسه دانلود فیلم زیاده حداقل در مجموع تا 5000 بازدید از سایت رو در 3 روز اول تضمین میکنم ;))

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
سفارش فروشگاهی میخوام خواستم بدونم ایمیل ها به اینباکس میرن همه ؟

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
دوستان آموزش ایمیل مارکتینگ در وبسایت به عنوان هدیه هستش برید دانلود کنید
http://modirebazaryab.ir/post/15

دوست عزیز
این صفحه ای که شما لینک دادید هیچ ربطی به آموزش ایمیل مارکتینگ نداره و صرفا صفحه ی فروش یک محصول احمقانه و آشغال هست .
این کار شما نتنها بازاریابی نسیت بلکه یه روش حقیر و مبتذل برای دزدی و سر کیسه کردن مردم هستش.

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز
این صفحه ای که شما لینک دادید هیچ ربطی به آموزش ایمیل مارکتینگ نداره و صرفا صفحه ی فروش یک محصول احمقانه و آشغال هست .
این کار شما نتنها بازاریابی نسیت بلکه یه روش حقیر و مبتذل برای دزدی و سر کیسه کردن مردم هستش.
دوست عزیز اولا طریقه برخوردتون اصلا مناسب نیست به عنوان یک کاسب اینترنتی
دوما شما اصلا صفحه رو دیدی ؟ انتهای صفحه یک فایل برای دانلود رایگان هست که آموزش ایمیل مارکتینگه
سوما شما فقط گروه دارید که ایمیل بفرستید / تاحالا شده به مراجعه کننده هاتون بگید چجوری ایمیل تبلیغاتی بنویسند که اونا هم سود کنند نه فقط شما ؟
در متن صفحه من گفته شده که کتاب فروشی برای بازاریابی از طریق وبلاگ است نه ایمیل مارکتینگ . اما فایل رایگان برای ایمیل مارکتینگ است که رایگان برای دانلود عموم قرار داده شده
درضمن در محفل های عمومی اصلا جای خوبی برای نشاندادن شخصیت خودمون نیست. درواقع شما سرکیسه میکنید نه من . من 12 هزار بازاریاب با درامد ماهیانه چند میلیون تومان آموزش دادم شما چیکار کردید ؟ فقط پول گرفتید که خودتون سود کنید
اگر مایل به ادامه بحث هستید میتونید پیام خصوصی بدید تا قانعتون کنم چون اینجا محل خوبی برای نشون دادن شعور آدم نیست
با تشکر
بیضایی

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
درواقع شما سرکیسه میکنید نه من
شما حتی فرصت فکر کردن رو به آدم نمیدید، که آدم به خودش بگه "نگه حق با ایشون باشه"!!!
این جمله ای که نوشتید بدرستی هم شخصیتتون رو نشون میده و هم شعورتون رو:
من 12 هزار بازاریاب با درامد ماهیانه چند میلیون تومان آموزش دادم
12هـــــ ـــــراز نفر؟؟؟ با درآمد چند!!!میلیونی؟؟؟؟ خیلیه وا !!!
با این حساب شما یکی از بزرگترین و شناخته شده ترین کارآفرین های ایران هستید!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی حق با من بود!:general105:

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
شما حتی فرصت فکر کردن رو به آدم نمیدید، که آدم به خودش بگه "نگه حق با ایشون باشه"!!!
این جمله ای که نوشتید بدرستی هم شخصیتتون رو نشون میده و هم شعورتون رو:

12هـــــ ـــــراز نفر؟؟؟ با درآمد چند!!!میلیونی؟؟؟؟ خیلیه وا !!!
با این حساب شما یکی از بزرگترین و شناخته شده ترین کارآفرین های ایران هستید!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی حق با من بود!:general105:
خب هر عکس العملی واکنشی به همراه داره
خیر بنده نه شناخته شده هستم نه کارافرین یک آدم عادی هستم که کسایی که کتابم رو خریدن طریقه بازاریابی با وبلاگ رو بهشون آموزش دادم و پیگیریشون کردم . نه تبلیغ خودمو کردم نه دوس دارم معروف بشم شخص کتاب رو میخره من آموزش و پیگیریش میکنم حالا میخواد هرجوری از آموزش ها استفاده کنه به خودش بستگی داره که بخواد به جایی برسه یا نخواد. زندگیم هم کااااملا به لطف خدا تامینه و دلیل فروش کتابم فقط انتقال اطلاعاتم به دیگران با هزینه ناچیز بود بر حسب علاقه ام. حتما میخواین بگین شما که زندگیتون تامینه پس نفروشین کتابو رایگان بدید . خب شما هم که این همه از بازدهی گروهتون اطمینان دارید از مردم پول نگیرید . خودتون روش کار کنید و رایگان برای مردم ارسال کنید . پس شما واسه این گروه زحمت کشیدید همونطور که من واسه در اختیار گذاشتم تجربیاتم زحمت میکشم پس هردو حق دریافت پول رو داریم. بی ارزش کردن علم دیگران نشون از بی ارزشی علم خود شماست. لطفا به صحبت هایی که میکنید توجه کنید. بنده هم به هیچ عنوان به بازدهی ایمیل مارکتینگ منکر نمیشم
با تشکر
بیضایی

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
خب هر عکس العملی واکنشی به همراه داره
خیر بنده نه شناخته شده هستم نه کارافرین یک آدم عادی هستم که کسایی که کتابم رو خریدن طریقه بازاریابی با وبلاگ رو بهشون آموزش دادم و پیگیریشون کردم . نه تبلیغ خودمو کردم نه دوس دارم معروف بشم شخص کتاب رو میخره من آموزش و پیگیریش میکنم
نه پیگیری کردید نه چیزی. فایل هفت رو هم نفرستادید.

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
نه پیگیری کردید نه چیزی. فایل هفت رو هم نفرستادید.
دوست عزیز فایل 7 ( تمرین ) خیلی وقته ارسال شده !
مجدد براتون ارسال کردم
داخلش دو تا تمرینه انجام بدید به ایمیلی که گفتیم ارسال کنید تا برسی بشه و اشکالاتتون گرفته بشه
ایراد هاتون که گرفته شد و اصلاح کردید مجدد براتون تمرین های بیشتری میزاریم تا زودتر به درامد برسید
منتظر ایمیلتون هستیم
با تشکر ابراهیم بیضایی

بالا