• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای حل مشکل هارد لب تاب

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان اهل فن
خسته نباشید
یه چند وقتی میشه که هارد لب تابم دچار مشکل شده و این مشکل باعث هنگ کردن سیستم (در حد کمتر از دو ثانیه ) میشه و این مسئله بسیار ازار دهنده ست چون در بازه های زمانی کمتر از بیست دقیقه تکرار میشه . تو شکل زیر که هنگام روش شدن سیستم از task manger ویندوز گرفنه شده، اکتیو تایم هارد بسیار غیر عادی بوده و درست زمانی که به 100 درصد میرسه سیستم دچار هنگ چند ثانیه ای میشه. البته همانطوری که در تصویرپایینی میبیند که از محیط Hard disk sentinel گرفته شده هارد کاملا سالم بوده و هیچ مشکلی هم نداره، از دیروز دوبار هم ویندوز عوض کردم واقعا گیج شدم . بسیار ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

Capture.PNG1.PNG

فایل های ضمیمه

• 1.PNG
    1.PNG
    68.5 KB · نمایش ها: 1

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حتما سیستم رو با یک آنتی ویروس اپدیت شده مثل avira اسکن کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با HDTUNE از هارد یک بنچمارک بگیر شاتشو رو بگذارید

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
اطلاعات سیستم رو بفرستید. شاید برای رم باشه که برای رفع کمبود حافظه از سی پی یو و هارد استفاده میکنه

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اطلاعات سیستم رو بفرستید. شاید برای رم باشه که برای رفع کمبود حافظه از سی پی یو و هارد استفاده میکنه
سلام .
Acer Aspire V3-571G
CPU: i5-3210M 2.50 GHz
RAM = 8G
Graphic : geforce GT 630M 2GB
HDD : 750 GB

3.PNG

Last edited:

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز. احتمالش هست مشکل پاور داشته باشی مث برق رسانی یا پورت دیتای هارد .. پاور رو حتما چک کن. ببین اگه هاردت خیلی داغ شد احتمالا پاور مشکلی داره.( مشکل فن پاور یا سیمکشی یا نیمسوز شدن خازن ها ) هارد من اینجوری خراب شد. اسلات رم رو عوض کن یا پورت هارد و عوض کن. اینا راهکارای هست که میشه چک کرد. احتمالش هم هست اینجوری درست بشه. ولی به نظر من پاور ایراد داره.

Sent from my GT-I9502 using Tapatalk

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز. احتمالش هست مشکل پاور داشته باشی مث برق رسانی یا پورت دیتای هارد .. پاور رو حتما چک کن. ببین اگه هاردت خیلی داغ شد احتمالا پاور مشکلی داره.( مشکل فن پاور یا سیمکشی یا نیمسوز شدن خازن ها ) هارد من اینجوری خراب شد. اسلات رم رو عوض کن یا پورت هارد و عوض کن. اینا راهکارای هست که میشه چک کرد. احتمالش هم هست اینجوری درست بشه. ولی به نظر من پاور ایراد داره.

دست شما درد نکنه
لطف کردید که پاسخ دادید مشکل اینجاست که این مسئله برای لب تابم پیش اومده و از طرفی دمای هاردم خیلی عادیه تا حالا نشده از 45 درجه بالاتر بره
بازم دست شما درد نکنه که نظر خودتون رو گفتید

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
دست شما درد نکنه
لطف کردید که پاسخ دادید مشکل اینجاست که این مسئله برای لب تابم پیش اومده و از طرفی دمای هاردم خیلی عادیه تا حالا نشده از 45 درجه بالاتر بره
بازم دست شما درد نکنه که نظر خودتون رو گفتید
خواهش عزیز .. شرمنده من درست نخوندم . فک کردم واسه pc هست. ایشالا که درست بشه.. بد سکتور نداشت هاردتون؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وضعیت بنچمارک هارد شما تقریبا قابل قبوله .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
توصیه میکنم . یکبار ویندوز رو تعویض کنید . هیچ برنامه اضافی هم نصب نکنید . فقط درایورها و آنتی ویروس ببینید باز هم به همین شکل هست یا نه .

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توصیه میکنم . یکبار ویندوز رو تعویض کنید . هیچ برنامه اضافی هم نصب نکنید . فقط درایورها و آنتی ویروس ببینید باز هم به همین شکل هست یا نه .
همین کار هم کردم بازم همین مشکل رو داشتم امشب وین10 رو میذارم برای دانلود ببینم شاید مشکل حل شده باشه اخه تو این فرم های داخلی و خارجی که میگشتم تعداد کسانی که تو وین 8.1 این مشکل رو داشتن کم نبود
بازم ممنون که وقت گذاشتید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همین کار هم کردم بازم همین مشکل رو داشتم امشب وین10 رو میذارم برای دانلود ببینم شاید مشکل حل شده باشه اخه تو این فرم های داخلی و خارجی که میگشتم تعداد کسانی که تو وین 8.1 این مشکل رو داشتن کم نبود
بازم ممنون که وقت گذاشتید
یکسری از نسخه های ویندوز روی سایت های داخلی چنین مشکلی دارند . معمولا نسخه های اولیه WINDOWS 8.1 را برای دانلود گذاشتند که کلی باگ دارد .
با چه برنامه ای ویندوز رو اکتیو کردید ؟

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
تو فروم لیون کامپیوتر و فروم های تخصصی تر مطرح کنید. احتمالا مشکلتان حل شود.

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکسری از نسخه های ویندوز روی سایت های داخلی چنین مشکلی دارند . معمولا نسخه های اولیه WINDOWS 8.1 را برای دانلود گذاشتند که کلی باگ دارد .
با چه برنامه ای ویندوز رو اکتیو کردید ؟
از Microsoft Toolkit برای اکتیو کردن استفاده کردم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

heresh3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر لپتاپت درایورهای سون داره . سون 64 بیت پرفشنال نصب کن . نتیجه رو اعلام کن . اینطوری عیب رو میشه تفکیک کرد .
متسفانه فقط درایور وین 8 و 8.1 براش موجوده. حولو حوش یک سال و خورده ی میشه از ویندوز 8.1 استفاده می کنم این مشکل رو هم تا همین چن روز پیش نداشتم بعد اینکه دوباره ویندوز زدم و آپدیت ها رو نصب کردم این مشکل پیش اومد امشب تا فردا شب سعی می کنم وین 10 رو نصب کنم شاید حل شد

بالا