• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون بیمه

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
موسسه ای هست به نام «شبکه فعالین ازدواج» با اسم اختصاری «شفا» شناخته میشه که این موسسه هر سال چند بار بیمه تکمیلی انفرادی ارائه میکنه (در واقع اعضای شفا یک قرارداد بیمه تکمیلی دارند که هر چند ماه یکبار افراد دیگه ای را هم بیمه می کنند که از شرایط این بیمه عضویت در شفا هست که مبلغ زیادی نیست و اتفاقا امتیازات دیگه ای هم غیر از بیمه تکمیلی داره)
اگر ساکن یزد هستید پیام خصوصی بدهید تا در مورد این بیمه اطلاعات تکمیلی بهتون بدم در مورد سایر شهرستانها می تونید تحقیق کنید که شبکه فعالین ازدواج (شفا) توی شهر شما فعال هست یا نه

چون فرمودید بیمه را بیشتر برای خانمتون لازم دارید این نکته را خدمتتون عرض کنم که تقریبا همه بیمه ها برای پرداختهاشون شرایط خاص دارند و معمولا برای برخی هزینه ها باید حتما مدت زمان خاصی از آغاز بیمه گذشته باشه .اگر مورد خاصی هست (مثلا انشالله قرار هست به زودی پدر بشین) قبل از اینکه هزینه بیمه تکمیلی را متقبل بشین بررسی کنید که این شرایط خاص شامل شما هست یا نه؟ طوری نباشه که پول بیمه تکمیلی را پرداخت کنید و آخر سر نتونید چیزی از بیمه بگیرید!!!

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
من تهران نیستم
شهرستان اردبیل هستم
اینجا هم خانه کارگر نداره
اردبیل دانشگاه علمی کاربردی واحد خانه کارگر داره پس قطعا باید خانه کارگر هم داشته باشه
آدرس دانشگاه اینه:

اردبيل ـ شهرک اداري رازي ـ مرکز آموزش علمي ـ کاربردي خانه کارگر اردبيل

معمولا کلاسهای دانشگاه علمی کاربری خانه کارگر توی محل خانه کارگر برگزار میشه اگر هم توی اردبیل اینجوری نباشه دست کم اونجا کسانی هستند که بدونند محل خانه کارگر کجاست.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
تعداد نفراتی اون جوری که من پرسیدم لااقل باید 50 نفر باشه
در مورد مشکل خودم هم این بیمه رو بیشتر خانومم میخوام
انگاری حل شدنی نیستش
دوست عزیز،
من راه حل مشکل شما رو کامل توضیح دادم. راه حل دیگه ای وجود نداره. راهی که من عرض کردم رو انجام بدین.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
چون فرمودید بیمه را بیشتر برای خانمتون لازم دارید این نکته را خدمتتون عرض کنم که تقریبا همه بیمه ها برای پرداختهاشون شرایط خاص دارند و معمولا برای برخی هزینه ها باید حتما مدت زمان خاصی از آغاز بیمه گذشته باشه .اگر مورد خاصی هست (مثلا انشالله قرار هست به زودی پدر بشین) قبل از اینکه هزینه بیمه تکمیلی را متقبل بشین بررسی کنید که این شرایط خاص شامل شما هست یا نه؟ طوری نباشه که پول بیمه تکمیلی را پرداخت کنید و آخر سر نتونید چیزی از بیمه بگیرید!!!

آقا بابک این قسمتش خیلی مهم هست. مد نظر بگیرید حتما

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
منم بیمه دقیقا برا همون هزینه بیمارستان میخواستم
بازم از راهنمایی تون ممنونم
میرم یه سر به این ادرس میزنم ببینم چی میشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یکی از اقوام ما میگفت بیمه سلامت که دولت تازگی برای همه اونایی که بیمه ندارن گذاشته و بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هیچی نیست یعنی بیمه خویش فرما شما تقریبا 70 تا 80 میدی برای دفترچه بیمه ولی شامل فرانشیز میشه یعنی 30 درصد رو خودتون باید همیشه بدید این بیمه سلامت هم با 2000 تومن همین امکان رو میده! این موضوع درست هست؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
یکی از اقوام ما میگفت بیمه سلامت که دولت تازگی برای همه اونایی که بیمه ندارن گذاشته و بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هیچی نیست یعنی بیمه خویش فرما شما تقریبا 70 تا 80 میدی برای دفترچه بیمه ولی شامل فرانشیز میشه یعنی 30 درصد رو خودتون باید همیشه بدید این بیمه سلامت هم با 2000 تومن همین امکان رو میده! این موضوع درست هست؟
اولا برای حق بیمه تامین اجتماعی در سال 94 حداقل باید حدود 200هزار تومن برای هر نفر واریز بشه.
ثانیا بیمه تامین اجتماعی که فقط فرانشیز و بیمارستان و ... نیست که. بعد از 30 سال واریز این بیمه، بازنشست میشی و حقوق بازنشستگی میده بهت.
بیمه سلامت از اسمش مشخصه. فقط برای درمان و اینجور چیزاس
موفق باشید عزیزم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اولا برای حق بیمه تامین اجتماعی در سال 94 حداقل باید حدود 200هزار تومن برای هر نفر واریز بشه.
ثانیا بیمه تامین اجتماعی که فقط فرانشیز و بیمارستان و ... نیست که. بعد از 30 سال واریز این بیمه، بازنشست میشی و حقوق بازنشستگی میده بهت.
بیمه سلامت از اسمش مشخصه. فقط برای درمان و اینجور چیزاس
موفق باشید عزیزم
اونکه درست اما ایشون میگفتن میتونید 100 تومن پرداخت کنید و فقط از حق بازنشستگی برخوردار بشید و برای درمان می تونید فقط 2 تومن پرداخت کنید و دقیقا مثل همون دفترچه فرانشیز دار تامین اجتماعی هست میخواستم ببینم این درسته؟ خودشون انجام داده بودن اما این خیلی عجیبه یعنی 100 تومن با 2 تومن ماهیانه دفترچش یکیه؟!

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
اونکه درست اما ایشون میگفتن میتونید 100 تومن پرداخت کنید و فقط از حق بازنشستگی برخوردار بشید و برای درمان می تونید فقط 2 تومن پرداخت کنید و دقیقا مثل همون دفترچه فرانشیز دار تامین اجتماعی هست میخواستم ببینم این درسته؟ خودشون انجام داده بودن اما این خیلی عجیبه یعنی 100 تومن با 2 تومن ماهیانه دفترچش یکیه؟!

راه درازی داری در مورد این مطلب، قضیه پیچیده ولی در عین حال سادس، خودت بشین محاسبه کن.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
راه درازی داری در مورد این مطلب، قضیه پیچیده ولی در عین حال سادس، خودت بشین محاسبه کن.
چیو محاسبه کنم؟ راه درازش چیه؟ ایشون رفتن دفترچه تامین اجتماعیشون رو باطل کردن فقط 100 میدن برای بازنشستگی و دفترچه سلامت گرفتن با ماهی 2000 تومن میخوام بدونم ما 100 تومن اضافه بدیم برای دفترچه به تامین اجتماعی با اینکه ماهی 2 تومن بدیم یکیه؟!

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
یک موردی هست که به نظر بنده جالبه:
میتونید به جای اینکه خودتان را بیمه تامین اجتماعی کنید، از ترکیب بیمه عمر + بیمه سلامت استفاده کنید !

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلامت فقط برای درمان هست توی سلامت تخفیف زیاده همین
تامین اجتماعی بازنشستگی داره
این فامیل ما میگه بیمه تامین اجتماعی هست برای بازنشستگی 100 تومن میده دفترچش رو بیمه سلامت گرفته حالا میخوام بدونم یعنی ممکنه ما با صد تومن دفترچه بگیریم بعد اونی که 2 تومن میده امکاناتش دقیقا مثل ما باشه؟ خوب چه کاریه همه مردم میرن بیمه سلامت میشن دیگه غیر اونا که فرانشیز شاملشون نمیشه البته
یک موردی هست که به نظر بنده جالبه:
میتونید به جای اینکه خودتان را بیمه تامین اجتماعی کنید، از ترکیب بیمه عمر + بیمه سلامت استفاده کنید !
ممنون اما بیمه عمر مثل تامین اجتماعی نیست

grive

Registered User
لایک‌ها
364
منم دفترچه تامین اجتماعی رو کنسل کردم سلامت گرفتم چون باید برای هر دفترچه 56 تومن میدادم خودم و خانم
یعنی 132+56+56
و بازنشستگی مشاغل ازاد میریزم
ولی راه درازی سی ساله در پیشه
18 درصد هستش به مبلغ 132 هزار تومان

grive

Registered User
لایک‌ها
364
در ضمن اینجا ایران است

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
چیو محاسبه کنم؟ راه درازش چیه؟ ایشون رفتن دفترچه تامین اجتماعیشون رو باطل کردن فقط 100 میدن برای بازنشستگی و دفترچه سلامت گرفتن با ماهی 2000 تومن میخوام بدونم ما 100 تومن اضافه بدیم برای دفترچه به تامین اجتماعی با اینکه ماهی 2 تومن بدیم یکیه؟!

ببین حالت خوب نیستا انگار!!!
اگه میدونی چرا میپرسی، مردمو سرکار گذاشتی!!!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ببین حالت خوب نیستا انگار!!!
اگه میدونی چرا میپرسی، مردمو سرکار گذاشتی!!!
اولا با ادب باشید
دوما میگم شاید تفاوتی داشته باشه مگه میشه یکی 100 هزار تومن بده برای بیمه درمانش یکی 2000 تومن بده اما هر دو به یک شکل و قیمت دقیقا مداوا بشن؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تامین اجتماعی سه حالت داره
1) فقط دفترچه درمانی
2) از کار افتادگی
3) بازنشستگی
هر کدوم یک قیمت داره، وقتی هر سه تا بخوایید باید چیزی در حدود 200 تومان هزینه کنید( 20 یا 30 درصد پایه حقوق اداره کار)
همانطور که دوستان در بالا گفتن
شما می تونید فقط دفترچه درمانی بگیرید( تامین اجتماعی یا بیمه سلامت ایرانیان) برای بازنشستگی و یا از کار افتادگی از بیمه عمر شرکتهای خصوصی استفاده کنید
یا بر عکسش دفترچه بیمه های درمانی بیمه های خصوصی بگیرید و برای بازنشستگی با بیمه تامین اجتماعی قرار داد ببنید
بستگی به خودتون و پولی که میتونید هزینه کنید داره

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تامین اجتماعی سه حالت داره
1) فقط دفترچه درمانی
2) از کار افتادگی
3) بازنشستگی
هر کدوم یک قیمت داره، وقتی هر سه تا بخوایید باید چیزی در حدود 200 تومان هزینه کنید( 20 یا 30 درصد پایه حقوق اداره کار)
همانطور که دوستان در بالا گفتن
شما می تونید فقط دفترچه درمانی بگیرید( تامین اجتماعی یا بیمه سلامت ایرانیان) برای بازنشستگی و یا از کار افتادگی از بیمه عمر شرکتهای خصوصی استفاده کنید
یا بر عکسش دفترچه بیمه های درمانی بیمه های خصوصی بگیرید و برای بازنشستگی با بیمه تامین اجتماعی قرار داد ببنید
بستگی به خودتون و پولی که میتونید هزینه کنید داره
پس هیچ تفاوتی بین دفترچه سلامت و دفترچه بیمه تامین اجتماعی وجود نداره درسته؟

بالا