بازار عمده
Registered User
فردا مشخص میشه که آیا مردم صف میکشند مقابل نمایندگی ها یا خیر
با این دید شما یعنی همه دنبال ارضای جنسی هستن نه ؟بهتر بگه 14 ملیون نفر ک دنبال ارضای جنسی خودشون هستند نه خانواده شما هم برو مشقاتو بنویس معلمت دعوات نکنه بحث های ماشین و اینارو بذار بابات تصمیم بگیره
فقط میتونم بگم دمت گرمیادمان باشد اگر از وام ۲۵ میلیونی خرید خودرو استقبال کردیم...
️دیگر حرفی از سیاست و حق نزنیم.
️ به فرزندان خود چیزی در مورد احیای حق و پافشاری بر خواسته ها چیزی نگوییم.
️ به هیچ مدیر و مسئولی فحش و ناسزا نگوییم.
️ از بی کیفیتی خودرو ها و امنیت نداشتن آنها حرفی نزنیم.
️در جمع دوستان و فامیل دم از روشنفکری نزنیم.
️ از کلمات قلبمه و سلبمه سیاسی و ... استفاده نکنیم.
️ از فرهنگ و کیفیت زندگی اروپایی ها حرفی نزنیم.
️ مرتب نگویم حق گرفتنی است.
از انسانیتم متنفر میشوم که گروهی اندک ،۸۰ میلیون ایرانی را با یک طرح تحریک کرده اند.
️ بخندید به ما که پراید را ۲۰ میلیون نه بلکه ۴۰ میلیون به ما فروختید
️
شما به ما ثابت کردید که همیشه در خدمت اهداف شما خواهیم بود.
این حق من است که اینگونه تحقیر آمیز زندگی کنم و شما اصلا مقصر نیستید مقصر من هستم که حتی برای ارسال این مطلب به دیگران می ترسم و تردید دارم.
آفرین به شمــــــا
توهین چرا میکنی؟با این دید شما یعنی همه دنبال ارضای جنسی هستن نه ؟
کی میخوایم اینو بفهمیم که اگه 2 نفر دنبال این چیزا هستن دلیل نمیشه بقیه هم همین باشن
یا مثلا مثل همین آقای دکتر خودمون که تو این تاپیک دستمالی میکنه دلیل نمیشه همه پزشکا همین باشن
دیدت رو عونض کن وگرنه زندگیت داغون میشه
این واقعیتیه ک تو جامعه هست و امثال شما نمیخوان قبولش کنن فک میکنی تو تلگرام چه خبره واقعا دونفر اینطور هستن؟نه عزیز تلگرام بیشتر بخاطر ارتباط ارزونش ک اینقد آدم توش هست آدمهای سن بالا مثل پدر مادرت ک توش نیستن حتما جوونهای مجرد بیشتر توشن ک اونم واسه ارتباط با جنس مخالف اگه واقعا بیای تو بازار تشنه هایی ک منتظر اجرایی شدن این وام هستن میبینی من بحثی دیگه ندارم سالهاست مردم ما نشون دادن چیزی ب اسم اتحاد وجود نداره اتفاقا شما دیدتو عوض کن چون فقط حرص و جوش واست میمونهبا این دید شما یعنی همه دنبال ارضای جنسی هستن نه ؟
کی میخوایم اینو بفهمیم که اگه 2 نفر دنبال این چیزا هستن دلیل نمیشه بقیه هم همین باشن
یا مثلا مثل همین آقای دکتر خودمون که تو این تاپیک دستمالی میکنه دلیل نمیشه همه پزشکا همین باشن
دیدت رو عونض کن وگرنه زندگیت داغون میشه
داداش شما چرا ناراحت میشی؟توهین چرا میکنی؟
فقط بگو زبان توهینت برای چی هست؟
هرکس که با چیزی که شما مخالفش هستی،موافقت نکنه باید بهش ناسزا بگی؟
دیکتاتوری فقط زندان کردن نیست
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
اون موقع هم ک شما میگی اصلا اتحاد نبود ی عده فقط بودن بعد ک تیر میزدن جمعیت همون عده میشد یک بیستمتجربه نشون داده مردم به خاطر هیچی متحد نمیشن! ....
فقط چند سال پیش به خاطر یه موردی متحد شدن که با شیشه نوشابه و رد شدن ماشین از روشون ختم به خیر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند تا شرکت طراحی وب میخوای نشونت بدم تو تلگرام ؟این واقعیتیه ک تو جامعه هست و امثال شما نمیخوان قبولش کنن فک میکنی تو تلگرام چه خبره واقعا دونفر اینطور هستن؟نه عزیز تلگرام بیشتر بخاطر ارتباط ارزونش ک اینقد آدم توش هست آدمهای سن بالا مثل پدر مادرت ک توش نیستن حتما جوونهای مجرد بیشتر توشن ک اونم واسه ارتباط با جنس مخالف اگه واقعا بیای تو بازار تشنه هایی ک منتظر اجرایی شدن این وام هستن میبینی من بحثی دیگه ندارم سالهاست مردم ما نشون دادن چیزی ب اسم اتحاد وجود نداره اتفاقا شما دیدتو عوض کن چون فقط حرص و جوش واست میمونه
همین ترسوهایی مثل شما هستن که همیشه همین میمونه وضع جامعهاون موقع هم ک شما میگی اصلا اتحاد نبود ی عده فقط بودن بعد ک تیر میزدن جمعیت همون عده میشد یک بیستم![]()
من دست ب توهینم خیلی خوبه پس مواظب حرف زدنت باش تو ک ترسو نیستی چیکار کردی جامعه پرشده از امثال تو حتی اون ک بیسواد پشت کوهیه ک تز روشن فکری میدن ولی آخرش همونا صف میکشن واسه خرید فک کردی کانال آموزشی نشانه خوب بودن کاربراش؟سرچهای اول گوگل ایران مربوط ب مسائل جنسیه اول برو تحقیق کن بعد حرف مفت بزن تحریم کمپین :general502:همین ترسوهایی مثل شما هستن که همیشه همین میمونه وضع جامعه
این حرف خودت هست که مستقیم من رو خطاب قرار دادیداداش شما چرا ناراحت میشی؟
مگه شما دستمال میکشی؟
راسته که میگن تو خیابون داد بزن هوی آقا دزده هر کسی برگشت بدون یه ریگی به کفششه
من به هرکی که داره مردم رو به راه کج هدایت میکنه توهین میکنم
دکتر جان حیف شما نیست وقتتون رو با چندتا کودک حروم میکنی؟تو ی تاپیک یکی زده بود کلاه بردار سایت دیوار رو بشناسید من 43 سالمه بازاری هستم یکی ب اسم آریامهر اومد گفت من بازاری هستم و شما با این همه سن و تجربه راحت سرت کلاه رفت خلاصه کلی به هم پریدن آخرش همون مرد 43 ساله اعتراف کرد ک دروغ میگه خواستم بهت بگم با بچه مچه هایی ک باباشون خرجشونو میدن دهن ب دهن نشن این کمپینها زیاد تشکیل شده اگر هم الان نمیخرن از بی پولیهاین حرف خودت هست که مستقیم من رو خطاب قرار دادی
خجالت نمیکشی......توهین میکنی،دروغ هم میگی،،،،شعروت اندازه همون کمپینی های بیشعور دلقک دیگه هست
کارگر اخراجی که نتونه سر کار وایسه کارش میشه توهین و تهمت که از حسادت میاد
از یه شرکت نفرت داری چرا به بقیه فحاشی میکنی
لازم نیست توی این تاپیک ادب و شعور خانوادگیت رو به رخ همه بکشی
![]()
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ببین داداش شما ک جنرال موتورز میشناسی یکی از بزرگترین خودروسازها بابزرگترین نمایندگی ها در دنیا وقتی این کمپانی بخاطر مشکلاتش ورشکست شد چرا ب نظرت سایپالگن و ویران خودرو تو این چند سال ک ماشیناشون رو دستشون باد کرده حتی یک ملیون هم قیمت پایین نیاوردن؟کاملا مشخص حمایت همه جانبه دولت یعن چی یعنی اگه فروششون حتی صفر بشه تمام هزینه هاشون رو دولت از فروش نفت میده علاوه بر اون ایرانی جماعت چیزی از اتحاد نمیدونه تمام صحبت من همینه اگه اتحاد داشتیم فوق لیسانس مملکت کارگر نمیشد این وضع مملکتمون نبود وگرنه ب ناموسم قسم اون اتحاد جهان اولی اگه بود تف ب من میومد اگه اسمی از ماشین صفر میاوردمبه نظرتون فردا مردم مقابل نمایندگی ها صف میکشن مثل اون قدیم ها که برای گرفتن شیره خشک آبکی از ساعت 5 صبح زنبیل میذاشتند :general307:
اگر چنین اتفاقی بیافته دیگه باید قید خودروی با کیفیت و ... را زد چون خودمه مردم با این کارشون دارند چراغ سبز نشون میدن
والا برین بخونین حرف های من برای این وام این بوددکتر جان حیف شما نیست وقتتون رو با چندتا کودک حروم میکنی؟تو ی تاپیک یکی زده بود کلاه بردار سایت دیوار رو بشناسید من 43 سالمه بازاری هستم یکی ب اسم آریامهر اومد گفت من بازاری هستم و شما با این همه سن و تجربه راحت سرت کلاه رفت خلاصه کلی به هم پریدن آخرش همون مرد 43 ساله اعتراف کرد ک دروغ میگه خواستم بهت بگم با بچه مچه هایی ک باباشون خرجشونو میدن دهن ب دهن نشن این کمپینها زیاد تشکیل شده اگر هم الان نمیخرن از بی پولیه
بله همه این ها متعصفانه درست هست. من فکر کنم فردا این اتحاد شکسته بشه چون یه سری خبر ها از دوستان به من رسیده که بعضی ها میخوام برن از صبح مقابل نمایندگی ها برای ثبت نام اگر چنین اتفاقی بیافته باید یعنی :general208:ببین داداش شما ک جنرال موتورز میشناسی یکی از بزرگترین خودروسازها بابزرگترین نمایندگی ها در دنیا وقتی این کمپانی بخاطر مشکلاتش ورشکست شد چرا ب نظرت سایپالگن و ویران خودرو تو این چند سال ک ماشیناشون رو دستشون باد کرده حتی یک ملیون هم قیمت پایین نیاوردن؟کاملا مشخص حمایت همه جانبه دولت یعن چی یعنی اگه فروششون حتی صفر بشه تمام هزینه هاشون رو دولت از فروش نفت میده علاوه بر اون ایرانی جماعت چیزی از اتحاد نمیدونه تمام صحبت من همینه اگه اتحاد داشتیم فوق لیسانس مملکت کارگر نمیشد این وضع مملکتمون نبود وگرنه ب ناموسم قسم اون اتحاد جهان اولی اگه بود تف ب من میومد اگه اسمی از ماشین صفر میاوردم