AslanSalarkia
همکار بازنشسته
من امروز رفتم ثبت نام کردم، 4 ساله، حدود 9 تومنم سودش میشه.
برای 11 اس ای.
مبارکم باشه، هر کیم اعتراض کنه اوف بنچی برش باد
برای 11 اس ای.
مبارکم باشه، هر کیم اعتراض کنه اوف بنچی برش باد
من که همون اول تو پست هام گفتم به هیچ وجه حاضر نیستم خودروی ایرانی یا چینی بخرم،شده وارداتی گرون ترم بخرمعزیزم فدات شم الهی من قربونت بشم کسی جلوی تورو نگرفته که برو بخر حمایت کن
والا من که مسئول اشتباه تو نیستم برو بخر نوش جون دولت و فرقون سازا
هرکسی مسئول اشتباهات خودشه حالا هرکی میخواد بره پراید بخره که بالای 100 تا سرعت باید فاتحتو بخونی یا مثلا به فکر کمربند ایمنی نباش چون پوسیدست فقط روکشش نو هست
یا مثلا وقتی پراید برات افتاد 31 میلیون همون روز اول که تحویل گرفتی برو تسمه تایمشو عوض کن چون دست دوم بستن روش
راستی یه نگاه هم به لنتای ترمز بده بندازن چون ممکنه یادشون رفته باشه بزارن
راستی لاستیک هارو هم عوض کن هر 4 تارو چون تاریخ مصرفشون گذشته و تو اتوبان نترکه که خانوادت یتیم بشن
راستی کیسه هوا هم فقط اسمش روشه چجون باز نمیشه چون اون قطعه ای که استفاده میشه چون تحریم بودیم نبوده روش نزاشتن
راستی باتریو هم یه نگاه بنداز چون ممکنه دینام شارژش نکرده باشه یه موقع تو راه نمونی آخه جدیدا باتری هارو هم دست دوم میبندن
راستی انشاالله 4 تا چرخشم برات بچرخه
مبارک باشه عزیزم![]()
مبارک باشهمن امروز رفتم ثبت نام کردم، 4 ساله، حدود 9 تومنم سودش میشه.
برای 11 اس ای.
مبارکم باشه، هر کیم اعتراض کنه اوف بنچی برش باد![]()
شما کار خوبی کردی،با توجه به نیازت انتخاب کردیمن امروز رفتم ثبت نام کردم، 4 ساله، حدود 9 تومنم سودش میشه.
برای 11 اس ای.
مبارکم باشه، هر کیم اعتراض کنه اوف بنچی برش باد![]()
عزیزم فدات شم الهی من قربونت بشم کسی جلوی تورو نگرفته که برو بخر حمایت کنhttp://www.khabaronline.ir/detail/476564
اگه مردم خیلی به کمپین متعهد بودن،برای سوال کردن هم مراجعه نمیکردن که این ها نتونن استفاده کنن
اصلا مگه قرار نبود هدف کم کردن قیمت یا افزایش کیفیت یا تعطیل کردن کارخانه باشه(که خودتونم نمیدونین هدفتون چیه)،مگه اینها محقق شده؟ پس اصلا مراجعه و سوال کردن برای چی هست
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
وام ازدواج،برای خرج ازدواجه....نکنه میخواین خرج عروسی کسی که وام مطالبه میکنه ۱۰۰ میلیونی باشه...وام ازدواجم که بهره اس پایین ترین هست و بانک هم حق داره مبلغ رو کم بدهمن با یک حساب سر انگشتی برای پراید 141 بعد 7 سال نزدیک 27 میلیون با سود 16درصد درمیان
البته بدون 4 میلیون پیش پرداخت که کلا میشه 31000000 میلیون یعنی برای 7 سال 11000000 میلیون سود
چون به فکر مردم و رفاه مردم هستند وام ازدواج قراره از 4 تومن بشه 2 تومن و از 790 روز در انتظار بودن بشه 990 روز که عروس و دوماد بیشتر همدیگرو بشناسن
ممنون از دولت که به فکر مردمه خدای نکرده پولدار نشن و همرو خودش میگیره برای اختلاس بابک های زنجانی دیگر که تو راه هستند ...
ممنونم آرش جان، والا به جا هست برای چای دبش از این دکه ها که سمپل میدی دست مردم، حقوقش بالای 1 تومنه، اگه اوکی شه میرم اونجا، اگه نه هم شیفت شب آژانس.مبارک باشه
میخوای باهاش کار کنی دم اژانس؟
7 ساله هم میدادن؟
ممنونمشما کار خوبی کردی،با توجه به نیازت انتخاب کردی
امیدوارم هوچی های کمپینی با فحاشی شیرینی خرید رو برات زهر نکنن
کلا این کمپین های اینترنتی فایده ندارهشما کار خوبی کردی،با توجه به نیازت انتخاب کردی
امیدوارم هوچی های کمپینی با فحاشی شیرینی خرید رو برات زهر نکنن
کمپین کیلو چنده ؟من که همون اول تو پست هام گفتم به هیچ وجه حاضر نیستم خودروی ایرانی یا چینی بخرم،شده وارداتی گرون ترم بخرم
اما ادبیات من،ادبیات کمپینی و با تهدید و تهمت و فحاشی نیست.....
همین ادبیات و تحلیل غلط از واقعیت بازار و گرفتن اعتبار از کمبود نقدینگی بود که در کمتر از نصف روز کمپینتون رو به شکست رسوند
خوشا به حال حکمرانانی که مردمانشان تفکر نمیکنند ...
داداش داری بیخودی جوش میزدی منم قبلا زیاد جوش میزدم تو پی تی سر این بحثاکمپین کیلو چنده ؟
جمله منو تو پست قبلیم خوندی ؟
همون جمله :
خو عزیزم الهی من فدات بشم خر رو وقتی میبینی میگی جوووووون چه حالی میده سوارش بشم
دولت هم میدونه چطوری کارشو پیش ببره
وقتی من یا تو یا ... بدون فکر کردن به کاری که میخوایم کنیم میریم انتخاب میکنیم پس حقمونه پراید یا ارابه مرگ رو 30 تومن بدن بهمون
من دیگه کاری ندارم
آهاااااااااااااااااااای ملت بیاید بخرید به خدا خیلی مناسبه شماست
الحق که لیاقت اون کسی که میخره همون آشغال تولید داخله ...
اونی که میخره،پول نداره یه i20 ۳۰ میلیونی رو ۷۰ میلیون بخرهکمپین کیلو چنده ؟
جمله منو تو پست قبلیم خوندی ؟
همون جمله :
خو عزیزم الهی من فدات بشم خر رو وقتی میبینی میگی جوووووون چه حالی میده سوارش بشم
دولت هم میدونه چطوری کارشو پیش ببره
وقتی من یا تو یا ... بدون فکر کردن به کاری که میخوایم کنیم میریم انتخاب میکنیم پس حقمونه پراید یا ارابه مرگ رو 30 تومن بدن بهمون
من دیگه کاری ندارم
آهاااااااااااااااااااای ملت بیاید بخرید به خدا خیلی مناسبه شماست
الحق که لیاقت اون کسی که میخره همون آشغال تولید داخله ...
کجا را با کجا مقایسه میکنی!!!خجالت بکش،حیف دنیا نیست که با ایران مقایسه اش میکنی،ما هنوز توی کشاورزی و صنعت درپیتمون موندیم!!!بهداشت و تحصیل رایگان برامون معنی نمیدههفت سال دیگر ماشین های دنیا پرواز میکنند
و ما همچنان قسط پراید لگن ایرانی را میدهیم
آره آرش جون خیلی وقته تو پی تی هستم میشناسمت مخصوصا جدلات با اون دختره oiuداداش داری بیخودی جوش میزدی منم قبلا زیاد جوش میزدم تو پی تی سر این بحثا
با این حرفات نظر عموم جامعه رو ک سهله 1 نفرم نمیتونی تغییر بدی اخرش ببینه ب سودشه میره میخره!! باور کن ایرانی جماعت خاصیتش همینه
بیخیال حاجی
دقیقا همینهتجربه نشان داده که تو ایران هیچ وقت هیچ چیز پایین نمیاد.گران تر میشه اما ارزان تر نمیشه و این که مردم منتظر این باشند که قیمت مثلا ماشین و خونه بشه به قیمت 4 تومن و 10 تومن تفکر بسیار اشتباهی هست.این کمپین هم که راه انداختند بیشتر به خاطر کیفیت خودرو بود بعد قیمت که با این وام وسوسه انگیز البته برای عده ای باعث شد که خودرو ساز ها از رکود خارج شوند و با این وضعیت امکانش هست که تمام خودرو های تولید داخل به فروش برسد
دوباره توهین کردی؟بعدش میگی نه من با تو نبودمدقیقا همینه
منتها این آقای دکتر ما که دستمال هست کلا حرف منو نفهمید
من نمیگم پراید بیاد بشه 4 تومن
من میگم وقتی داری پول میدی به پراید اونم 20 تومن پس باید انتظار داشته باشی یه خودرو سوار بشی که لاستیکش نترکه تسمه تایمش کارکرده نباشه یا لاستیک تاریخ گذشته 6 سال پیش رو ماشین 0 نباشه با مشت میزنی در نره تو مجبور شی ببری صافکاری یا مثلا وقتی تصادف میکنی افسر اومد تشخیص بده این پرایده نه مقوا
هه ای بابا نوش جون دولت تا میتونی باید از این ملت ساده بخوری حقشونه پراید سوار شن
از الان هر کی خواست ماشین بی کیفیت بخره حالا میخواد ایرانی باشد یا خارجی سریع بره یه قبر هم برای خودش بخره که دیگران را تو زحمت خریدن قبر نندازه با یک سنگ قبر که روش هم بنویسد خودم کردم که لعنت برخودم بادآره آرش جون خیلی وقته تو پی تی هستم میشناسمت مخصوصا جدلات با اون دختره oiu
من امروز فهمیدم که نباید خودمو ناراحت کنم به خاطر اشتباهات یکی دیگه
به جهنم که میره پراید بخره اتفاقا دعا هم میکنم انشاالله جوری پشیمون بشه که یادش نره خودرو بی کیفیت لایق ایرانی نیست و نخواهد بود