• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
کاش به جای این همه تولید خودرو بی کیفیت و دادن وام دولت کمی در مورد ناوگان حمل و نقل همومی به ویژه در تهران سرمایه گذاری میکرد این تز های مسخره هر ایرانی یک پیکان و هر ایرانی یک پراید هیچ کجای دنیا وجود نداره..
عزیزم اینایی که میگی هیچ سودی برای دولت نداره
اما خرید هر خودرو یه درصدی هم سود برای دولت عزیز داره
وگرنه برای رفاه مردم هزاران هزار طرح و راه هست که دولت حمایت کنه
همین وام ازدواجی که خیلی ها تو این تاپیک مثال زدن 4 تومن با 760 روز دوندگی و 9 سال انتظار آخرشم میگن بودجه نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمعن باش چه دولت چه من چه تو اگر در چیزی برامون سود باشه میریم سمت اون نه چیز دیگه :)

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
همه که توی کمپین نبودن آخه بچه گوگول
اونایی که توی کمپین بودن حداقل فکر میکنن و حساب دو دو تا چهارتا میکنن و مثل بز نمیرن ثبت نام کنن
البته کی میدونه شاید تعداد خیلی کمتر از این باشه که میگن و برای تشویق مردم به خرید بیان بگن این همه ثبت نام کردن
در هر صورت آدمی که عقل داشته باشه و تفکر کنه خودش میدونه این وام بدرد نمیخوره اونم واسه ماشین ایرانی که الان قطعاتش آشغاله و مطمئن هستم بعد یکسال میوفته توی خرج و صاحبش هم قسط میده و هم خرج ماشین تا چند سال هم مجبوره استفاده کنه اگرم بخاد بفروشه یه ماشینی 30 تومنی شاید 45 ملیون یا بیشتر براش تموم شده باشه
کسی بخاد ماشین بخره میره یه کارکرده میخره مثلا مدل 90 دیگه گذشت اون زمان طرف میگفت ماشین صفر بخرم یه دو سال راحتم الان همه ماشینا آشغال شدن از کیفیتشون زدن

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
من اگه سر دم دار این مملکت بودم پراید رو حداقل ۵۰ میلیون می‌چپوندم به مردم، چون خودشون اینو می‌خوان...

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
40 هزار خودرو تو دورروز؟اینم کمپین بچه سوسولا
تو هم باور کردی ؟ : )))))

همه که توی کمپین نبودن آخه بچه گوگول
اونایی که توی کمپین بودن حداقل فکر میکنن و حساب دو دو تا چهارتا میکنن و مثل بز نمیرن ثبت نام کنن
البته کی میدونه شاید تعداد خیلی کمتر از این باشه که میگن و برای تشویق مردم به خرید بیان بگن این همه ثبت نام کردن
در هر صورت آدمی که عقل داشته باشه و تفکر کنه خودش میدونه این وام بدرد نمیخوره اونم واسه ماشین ایرانی که الان قطعاتش آشغاله و مطمئن هستم بعد یکسال میوفته توی خرج و صاحبش هم قسط میده و هم خرج ماشین تا چند سال هم مجبوره استفاده کنه اگرم بخاد بفروشه یه ماشینی 30 تومنی شاید 45 ملیون یا بیشتر براش تموم شده باشه
کسی بخاد ماشین بخره میره یه کارکرده میخره مثلا مدل 90 دیگه گذشت اون زمان طرف میگفت ماشین صفر بخرم یه دو سال راحتم الان همه ماشینا آشغال شدن از کیفیتشون زدن
الان تولید بالای سال 89 همه قطعات چینیه یا مثلا کارکرده ( تسمه تایم هم کارکرده !!!!!!!!!!!!!!!! )
لاستیک مال 6 سال پیش ( ترکیدنش تو اتوبان و کشته شدن 3 نفر )
الان 0 بخری یعنی آشغال به تمام عیار خریدی

من اگه سر دم دار این مملکت بودم پراید رو حداقل ۵۰ میلیون می‌چپوندم به مردم، چون خودشون اینو می‌خوان...
دقیقا
ملتی که نمیتونه 2 روز تحمل کنه و حق خودشو بگیره لیاقتش سوار شدن پراید 80 میلیونیه
لیاقت هرکی به اندازه عقل و شعورشه :)

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
اونایی ک تو کمپین بودن یا سنشون زیر 20 سال مثل خودت یا دستشون ب گوشت نرسیده بود یا عقل ندارن ک فک میکنن اتحاد ایرانی معنی داره
تو هم باور کردی ؟ : )))))
چرا باور نکنم قبلا اتحاد ایرانی ها رو موقعی ک نباید میخریدن و خریدن دیدم شما با کمپینت ب همین خیال باش

shahin81

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
159
این آمارهایی که میدن همه دروغه تو ایران کی آمار درست دادن که این دومیش باشه ...شما گفتید ما هم باور کردیم .این آمار رو میدن که مردم هجوم بیارن بخرن شرایط با قبل هیچ فرقی نکرده شرایطی گذاشتن که کمتر کسی میتونه مهیاش کنه.چند روز دیگه دروغاشون برملا میشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اونایی ک تو کمپین بودن یا سنشون زیر 20 سال مثل خودت یا دستشون ب گوشت نرسیده بود یا عقل ندارن ک فک میکنن اتحاد ایرانی معنی داره

چرا باور نکنم قبلا اتحاد ایرانی ها رو موقعی ک نباید میخریدن و خریدن دیدم شما با کمپینت ب همین خیال باش
مشکل کمپین همین ادبیاتی بود که آقایون بکار بردن
با تهدید و توهین و مسخره بازی؛هر کی وفادار نباشه خائنه یا بزه یا.....
نتونستن مردم رو با خودشون همراه کنن،نتونستن که ببینن مشکل مردم چیه
از دل سیری بوده،خودشون معلوم نیست چه ماشینی و چند تا دارن،نمیدونن خیلی ها در حسرت یه پراید لگنن
این آمارهایی که میدن همه دروغه تو ایران کی آمار درست دادن که این دومیش باشه ...شما گفتید ما هم باور کردیم .این آمار رو میدن که مردم هجوم بیارن بخرن شرایط با قبل هیچ فرقی نکرده شرایطی گذاشتن که کمتر کسی میتونه مهیاش کنه.چند روز دیگه دروغاشون برملا میشه.
باشه...شما باور نکن.....همین که خبرگذاری های مخالف دولت اطلاعیه رسمی وزارت صنعت رو منتشر نکردن نشون میده صحیح هست یا نه...مساله اینه که بازار تحریک شد.....حالا دوباره منتظر یه رکود دیگه باشین که کمبود نقدینگی رو به کمپینتون پیوند بدین و یه بار دیگه شکست بخورین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
به هر حال به زودی شرکتهای خارجی خودروساز بعد از تحریم وارد بازار ایران میشن، مخصوصا پژو. ایران هم که داره بدون لایسنس پژو ماشین های 30-40 سال پیش رو تولید میکنه
خیلی احتمالش زیاده که خط تولید ماشینهای قدیمی تعطیل بشه و خط تولید مدلهای جدید با سرمایه گذاری پژو راه بیفته

پست سوم همین تاپیک هم گفتم. دولت دام خوبی برای ملت پهن کرده و خیلی مشکوکه. یه چیزهایی هست که ما ملت آخرش می فهمیم
البته شخصا میگم اون افرادی که نیاز فوری به ماشین نداشتن و رفتن ثبت نام کردن، هر چی سرشون بیاد حقشونه

shahin81

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
159
مشکل کمپین همین ادبیاتی بود که آقایون بکار بردن
با تهدید و توهین و مسخره بازی؛هر کی وفادار نباشه خائنه یا بزه یا.....
نتونستن مردم رو با خودشون همراه کنن،نتونستن که ببینن مشکل مردم چیه
از دل سیری بوده،خودشون معلوم نیست چه ماشینی و چند تا دارن،نمیدونن خیلی ها در حسرت یه پراید لگنن

باشه...شما باور نکن.....همین که خبرگذاری های مخالف دولت اطلاعیه رسمی وزارت صنعت رو منتشر نکردن نشون میده صحیح هست یا نه...مساله اینه که بازار تحریک شد.....حالا دوباره منتظر یه رکود دیگه باشین که کمبود نقدینگی رو به کمپینتون پیوند بدین و یه بار دیگه شکست بخورین

من کار به کمپین و این چیزا ندارم نه تو این مسایل شرکت میکنم شما هم باور کن برو پراید 37 میلیونی سوار شو کیفشو ببر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من کار به کمپین و این چیزا ندارم نه تو این مسایل شرکت میکنم شما هم باور کن برو پراید 37 میلیونی سوار شو کیفشو ببر
من که گفتم....ماشین ساخت داخل و چینی نخواهم خرید
پست های قبلیم رو بخون

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
ایران خودرو و سایپا تو این سال های اخیر واقعا کیفیت محصولاتشون اومده پایین و از اون طرف هر سال ماشیناشونو گرون تر کردند(اینو منم قبول دارم)،و باید فکری بکنن این یک و دومی این که واقعا دیگه ماشینا تکراری شدن از بس تو خیابون دیدیم....تقریبا 70 80 درصد مردم یا پژو دارن یا پراید یا سمند...!!! از بس این ماشینارو تو خیابون دیدیم کلافه شدیم و حالمون بهم میخوره....
ولی شماها از اون طرف هم حساب کنید طرف الآن حاضره 4 تومن یا 6 تومن بده پراید یا 405 بگیره ولی در عوضش موقع رفتن به اینور و اونور راحت میشینه تو ماشینه خودش و میره و میاد تا اینکه تو مترو بی آر تی یا اتوبوس دهنش ... بشه یا مثلا اگه بخاد با تاکسی اینور و اونور بره همون کرایه تاکسی رو بده میشه پول بنزینه ماشینه خودش...تازه اگه با خونوادشم باشه که ماشینه شخصی براش راحت تره حتی اگه بنزین باشه لیتری 1000تومن...
شما اینارم حساب کنید...
از یه طرفی هم وقتی توافق امضا شد مردم فکر کردند دیگه توافق شده و همه چی تمومه و دلار میاد پایینو ماشین ارزون میشه و اینا...ولی یه سه چهار ماه که گذشت دیدن که دلار رفت بالا و ماشینم پایین نیومدو رکود بیشتر شد و اینا...دولتم سریع بسته رونق با وام 25م رو اعلام کردو همین عوامل در کنار هم باعث شد مردم تحریک بشن و وسوسه بشن به خرید...
حالا من یه چیزی رو خدمت دوستان بگم که اگه دولت برای خرید خونه وام 200میلیونی بده با اقساط 20ساله دوباره همه میرن دنبال خونه خریدن و اون بازارم تحریک میشه(کلا ما ایرانی ها اینجور آدم هایی هستیم، نمونش همین ال90 که دیگه ثبت نام ندارن و میگن ظرفیتمون پر شده...آدم با وام 25م بخاد ال90 بخره تقریبا باید 12 13م از جیب بده اونوقت تو دو روز پر شده...)...
عوامل تاثیر گذار تو رکود بازار خودرو به ترتیب :
(البته به نظره من)
1) نداشتن قدرت خرید از جانب مردم 60%
2) کمپین نخریدن خودرو صفر 20%
3) امید به آینده و اثر کردن تحریم ها و ارزون شدن خودرو 10%
4) نارضایتی از خدمات پس از فروش و کیفیت پایین محصولات 10%

به نظره من اینا مهماش بوده...
بیخیال بابا چرا منو شما اعصابمون رو سره این چیزا داغون کنیم و شروع کنیم به جر و بحث و کل کل کردن...بیخیال دنیا دو روزه...
موفق باشید...

Last edited:

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422

ننه بزرگ تا امثال شما توی این مملکته اتحاد ایرانی معنا نداره من خودم یه ریو دارم راضی هم هستم

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
ما یه کشور جهان سومی هستیم با مردم و افکار جهان سومی. کلا همه چیمون به همه چیمون میاد. دنبال تغییر نباشید ...

rizak

Registered User
لایک‌ها
704

کمپین کیلو چنده عمویی؟
همین بی عرضه هایی مثل شما هستن که همیشه سرشونو مثل کبک کردم زیر برف که مملکت همین شده دیگه : )))

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
اینایی که مخالف کمپین هستن کلن نمیدونم فازشون چیه اینا همونایی هستن که تا یه چیز مفتی میدن با قابلمه میرن بگیرن
راه افتادن کمپین حتی اگه کمترین تاثیرم داشته باشه بازم امید هست به آینده شاید اون گوساله هایی که صف میکشن یکم تفکر کنند
به جای اینکه از اینجور کمپین ها حمایت کنن کمپین رو ***** میکنن شما برو بخر دو تا دو تا بخر تا تموم نشده
چون جیب خودشون داره از جایی پر میشه حمایت میکنن دیگه
وگرنه کی بدش میاد کیفیت بره بالا ؟
کی بدش میباد قیمت بیاد پایین ؟
و ...
پس مطمعن باش داره از جایی بهشون میرسه که ...

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
امروز فهمیدم، یکی از همین همکارای خودم که اتفاقا عضو کمپین هم بوده دیروز ال90 ثبت نام کرده...بهش گفتم مگه تو نمیگفتی نباید بخریم اینا کیفیت نداره و اینا...پس چی شد؟
میدونید برگشت چی گفت: گفت بهترین موقع هست که پراید رو بکنم ال 90...:D:D
احتمالش هست خیلی از همین آدم هایی که تو این دو روز ثبت نام کردند همونایی باشن که تو فضاهای مجازی عکسو پیامه نخریدن خودرو رو برای رفیقاشون یا گروهاشون سند میکردن...
..........................................................................................................................................................................................................................................................
وقتی آدم تو یه فضای مجازی که جلوی دیدگان عموم هم هست پست میذاره خوبه رعایت ادب و احترام متقابل رو هم بکنه....
"ادب مرد به ز دولت اوست"

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
کمپین کیلو چنده عمویی؟
همین بی عرضه هایی مثل شما هستن که همیشه سرشونو مثل کبک کردم زیر برف که مملکت همین شده دیگه : )))
توی باعرضه چ غلطی کردی ک اینقدر ادعا داری برو جیش کن بخواب بابایی خرجتو داده ماشینشم زیر پات یون گندت گرم میای زر اضافی میزنه برو بخواب فردا باید بری مدرسه

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
بله ریو داری ب بقیه میگی نخر غلط اضافه نکن دهن گشادت رو هم ببند فعلا ک چهل هزار نفر ثبت نام کردن ریدن تو کمپین بچه سوسولا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا