lejeuner
Registered User
- تاریخ عضویت
- 5 ژانویه 2012
- نوشتهها
- 2,078
- لایکها
- 911
فرانسه سازا عموما یک مخزن داره آب توش میریزی و یه لوله تو مخزنه آب رو جوش میاره از لوله میبره میریزه تو یک صافی و زیر صافی یه سوراخه که قهوه میچیکه . اونا فرانسس . اگرم این مدلی نیست باید یک ظرف باشه فلزی نه صافی که توش قهوه میریزن و زیرشم با فشار بیشتر قهوه میریزه . فوم هم بخواد بده باید پیستول داشته باشه . یک لوله فلزی. اگر نفهمیدی یه عکس ازش بنداز چون من سرچ کردم مدلشو نشون ندادخوب دادا من الان از کجا بفهمم اسپرسو سازه یا فرانسه ؟ فوم میده یا نه؟
مارکش اینه SUNNY SC-920
اگه لازمه عکس بذارم اینجوری چون من ک سر در نمیارم شاید شما در آوردی؟ چون من هیچی نمیدونم واقعا هم موندم از کی بپرسم!!
خوب بی شک فوم این مدلی فوم بخار نمیشه . بخار که میخوره کلا شیر رو زرد میکنه جون میده به کار. اینم فکر کنم باید بذاری رو حرارت تا یه کاری بشه بعدم کوبیدن رو میز خیلی مهمه وقتی میکوبی کفا میاد بالا و فوم سنگین میره پایین .من با همینا که شبیه همزمنه باتری میخوره دارم فوم درست میکنه در حد ۴-۵ برابر بهش حجم میده ولی وقتی میریزم رو اسپرسو یکنواخت سفید میشه روش اصلا شکلی نمیگیره البته این شکلات که گفتی نمیریزم نمیدونم جریانش چیه. یک اسپرسوساز هم سفارش دادم از اینجا http://www.tehrankala.com/---004--p-4927.html
هنوز به دستم نرسیده ولی کلا درست کردن انواع قهوه هنر میخواد باید بلد باشی فکر کنم با قوه ساز خفن هم بلد نباشی چیز شیکی نمیشه در اورد
این شکلاته ماله موکا هست و تازه اینم اگر اول بریزی فومت خراب میشه . باید فوم رو بسازی و وقتی داغ بود شکلات رو بندازی. شکلاتتم نباید از این پارافینیا باشه . ازونا که تا دست میزنی پودر میشه نیازه .
اسپرسوساز خوبیه اما بدیش اینه این مدلیا یه دیگه . یعنی کلا یک دیگ بخار داره که هم ازش برای اسپرسو و هم برای فوم استفاده میشه . بابت همین جوون نداره . مگر قهوت رو بگیری ازش بعد بذاری خوب دیگه فشارش بره بالا و بعد فوم بسازی . مدل دو دیگ داراش اصل کاریه که گرونه .
قهوه مهمترین چیزش یکی دونه قهوه و خرد کردنشه . دومم فوم خوبه . تو این دو مورد لنگ بزنی خرابه . به جرات تو مشهد از شاید حدود 70 کافی شاپی که تست کردم 60 موردشون کلا گند میزنن به قهوه یه تعدادشون اصلا از فوم چیزی حالیشون نیست شیر و داغ میکنن گند میزنن به کار.