• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها چه جوری میشه رم (sd card) رو فرمت کرد ؟
این نرم افزار رو ببینید : http://microsoft.handango.com/Platf...e=2&catalog=0&sectionId=0&productId=30855
مشکلی برای رم پیش نمیاره ؟
راستی چرا توی settings -> memory -> storage card
ظرفیت رم 2 گیگ رو 1940 مگ میزنه ؟ مثل بعضی مواقع که چند گیگ از هار میپره !
یعنی 100 و ... مگ پر ؟

توضیح نداره ، هر مگابایت 1024 بایت هست و هر گیگا بایت 1024 مگابایت. تولید کننده دستگاه رو بر مبنای کیلوبایت یا شاید هم بر مبنای بایت به شما می فروشه ، وقتی تبدیل ها انجام بشه ، یک مقداری از نظر عددی کم می یاد دیگه

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوالی برام پیش اومده میخواستم ببینم جوابشو میدونید
من فکر میکنم بعضی از پاکت پی سی هایی که میاد توی ایران اصلا رجیستر نمیخواد و به خودی خود وقتی نو از خارج میاد کار میکنه. فکرم هم برای اینه که چرا این یارو رمضانی میگه مثلا اتم اگزک نمیارم چون مشکل رجیستر داره ولی گر و گر اتم معمولی میاره ؟ مگه اگه بخواد قانونی رجیستر بشه فرقی داره براش یا اینکه اگر کسی داره براش رجیستر میکنه چه اون دستگاه نوکیا 1100 باشه چه بهترین دستگاه دنیا. پس یه چیزی اینجا میلنگه.
یا چرا مثلا قیمت جمین و اس 200 در ایران تقریبا مثل خارج از ایرانه ؟ یعنی اینقدر آدمهای مهربونی شدن این دلال ها که میخوان تکنولوژی رو با قیمت مناسبی بدن دست مردم ؟!!
شما نظرتون چیه ؟ قبول دارید که بعضی از دستگاهها به رجیستر کردن نیازی ندارن ؟
بعدش هم اگه قبول دارید به نظر شما چه دستگاه هایی اینجوریه ؟ بازم من فکر میکنم دستگاههایی که تاریخ ساختشون و تخصیص شماره بین المللی IMEI اونها قبل از شروع این بازی مخابرات سر رجیستر بوده بدون رجیستر توی شبکه کار میکنن و اونایی که مال بعدش هستن باید رجیستر بشن.
نظر شما هم همینه ؟ میتونید با مثال زدن چند تا دستگاه جواب این سوال رو بدید ؟

ممنون.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
روشي هست كه قبل از نصب برنامه اون رو توي حافظه اصلي نريزه و توي مموري كارت بريزه؟ اين برنامه هايي كه exe هستن براي نصب ميپرسن كه كجا نصب بشن اما قبل از اينكه برنامه توي مموري كارت نصب بشه اول توي حافظه اصلي ذخيره ميشه تا نصب بشه. مثلا الآن برنامه پاكت اسلام كه حجمش 20مگ هست رو ميخوام روي مموري كارت نصب كنم اما چون حافظه اصلي فقط 4مگ فضاي خالي داره نميتونه شروع به نصب كردن بكنه.
راهي هست كه بشه اين كار رو كرد؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
توضیح نداره ، هر مگابایت 1024 بایت هست و هر گیگا بایت 1024 مگابایت. تولید کننده دستگاه رو بر مبنای کیلوبایت یا شاید هم بر مبنای بایت به شما می فروشه ، وقتی تبدیل ها انجام بشه ، یک مقداری از نظر عددی کم می یاد دیگه

به انضمام اینکه یه بخشی از فضا برای آدرس دهی استفاده میشه. مثال ملموس ترش روی هارد کامپیوتره که احتمالا براتون رخ داده که یه فایلی رو shift delete کنین و بعد ببینین که ای داد بیداد فایل رو اشتب پاک کردین و تو سطل آشغال هم نیست. در این صورت از برنامه های ریکاوری استفاده میکنین که این برنامه ها دو نوع سرچ دارن سرچ سریع و سرچ کامل. وقتی شما فایلی رو پاک میکنین (به روش معمولی نه شردر) در واقع تنها از جدولی که در اون مکان ذخیره ی بایت های اون فایل ذخیره شده پاکش میکنین و فایل وجود داره. با سرچ سریع دوباره آدرسها رو پیدا میکته و به جدول بر میگردونه.... تو مموری کارت ها هم یه همچین اتفاقی میافته البته تا حد زیادی غیر قابل برگشته چیزی که پاک میشه! ولی بالاخره آدرس فایلها رو باید در جای ذخیره کنه دیگه. مثلا برای هارد 120 من تنها 114 گیگ در دسترس هست (هر چقدر تعداد درایو ها رو بیشتر کنی فضای بیشتری برای آدرسدهی استفاده میکنه) برای یه هارد 80 هم که قدیم ندیما داشتم فکر کنم 76 گیگ میدادش.
امیدوارم کامل گفته باشم.
موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من یه سوالی برام پیش اومده میخواستم ببینم جوابشو میدونید
من فکر میکنم بعضی از پاکت پی سی هایی که میاد توی ایران اصلا رجیستر نمیخواد و به خودی خود وقتی نو از خارج میاد کار میکنه. فکرم هم برای اینه که چرا این یارو رمضانی میگه مثلا اتم اگزک نمیارم چون مشکل رجیستر داره ولی گر و گر اتم معمولی میاره ؟ مگه اگه بخواد قانونی رجیستر بشه فرقی داره براش یا اینکه اگر کسی داره براش رجیستر میکنه چه اون دستگاه نوکیا 1100 باشه چه بهترین دستگاه دنیا. پس یه چیزی اینجا میلنگه.
یا چرا مثلا قیمت جمین و اس 200 در ایران تقریبا مثل خارج از ایرانه ؟ یعنی اینقدر آدمهای مهربونی شدن این دلال ها که میخوان تکنولوژی رو با قیمت مناسبی بدن دست مردم ؟!!
شما نظرتون چیه ؟ قبول دارید که بعضی از دستگاهها به رجیستر کردن نیازی ندارن ؟
بعدش هم اگه قبول دارید به نظر شما چه دستگاه هایی اینجوریه ؟ بازم من فکر میکنم دستگاههایی که تاریخ ساختشون و تخصیص شماره بین المللی IMEI اونها قبل از شروع این بازی مخابرات سر رجیستر بوده بدون رجیستر توی شبکه کار میکنن و اونایی که مال بعدش هستن باید رجیستر بشن.
نظر شما هم همینه ؟ میتونید با مثال زدن چند تا دستگاه جواب این سوال رو بدید ؟

ممنون.
دقیقا" همینطوره،این موضوع رو قبلا" هم بحث کرده بودیم،شما به اس 200 نگاه کنین،اون زمانا به راحتی اس 200 می فروخت،الان هم همینطور،شما اگر جدیدا" به رمضانی(بهزادی)بگید که من آی دو مدل فلان می خوام با کله براتون میاره،چون فکر می کنم مخابرات آی دو رو تو لیستش نداشته باشه،یادمه یه زمانی (فکر می کنم البته دقیقا" یادم نیست و خود فرهاد جان تایید و یا تکذیب می کنه)من هم همین سوال رو پرسیدم و فرهاد گفت که سیستم مخابرات مثل بلک لیست می مونه،که باید براش تعریف بشه؛اتفاقا" دیروز تو محل کارم با یکی از همکارام که البته اینجا فعالیت نداره،اما هفته ای دو سه بار پیش بهزادی می ره،داشتیم در این رابطه صحبت می کردیم،ما خیلی وقته به این نتیجه رسیدیم و خود بهزادی هم ابتدا یکی از هر دستکاهی میاره و بعد که مطمئن شد که با شبکه مشکل نداره؛تعدادش رو بالاتر می بره،نمونه اش گیگا،
این همکارم هم خیلی درصدد هست که یه پروژه در مخابرات از طریق آشنایان بر داره،بلکه بتونه اطلاعاتی بدست بیاره،
موفق باشید.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
روشي هست كه قبل از نصب برنامه اون رو توي حافظه اصلي نريزه و توي مموري كارت بريزه؟ اين برنامه هايي كه exe هستن براي نصب ميپرسن كه كجا نصب بشن اما قبل از اينكه برنامه توي مموري كارت نصب بشه اول توي حافظه اصلي ذخيره ميشه تا نصب بشه. مثلا الآن برنامه پاكت اسلام كه حجمش 20مگ هست رو ميخوام روي مموري كارت نصب كنم اما چون حافظه اصلي فقط 4مگ فضاي خالي داره نميتونه شروع به نصب كردن بكنه.

تو بخش رجیستری یه چیزایی بودش شاید به دردت بخوره. یه سر بزن. ولی بعضی از اونها خفن به هم ریزون هستندو باید یه هارد بعدش بکنی تا تغییراتت اعمال بشه:eek: (تغییرات عبارتند از نصب مجدد ویندوز و کلی برنامه و کلی اعصاب خوردی!!!!!;) )

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا" همینطوره،این موضوع رو قبلا" هم بحث کرده بودیم،شما به اس 200 نگاه کنین،اون زمانا به راحتی اس 200 می فروخت،الان هم همینطور،شما اگر جدیدا" به رمضانی(بهزادی)بگید که من آی دو مدل فلان می خوام با کله براتون میاره،چون فکر می کنم مخابرات آی دو رو تو لیستش نداشته باشه،یادمه یه زمانی (فکر می کنم البته دقیقا" یادم نیست و خود فرهاد جان تایید و یا تکذیب می کنه)من هم همین سوال رو پرسیدم و فرهاد گفت که سیستم مخابرات مثل بلک لیست می مونه،که باید براش تعریف بشه؛اتفاقا" دیروز تو محل کارم با یکی از همکارام که البته اینجا فعالیت نداره،اما هفته ای دو سه بار پیش بهزادی می ره،داشتیم در این رابطه صحبت می کردیم،ما خیلی وقته به این نتیجه رسیدیم و خود بهزادی هم ابتدا یکی از هر دستکاهی میاره و بعد که مطمئن شد که با شبکه مشکل نداره؛تعدادش رو بالاتر می بره،نمونه اش گیگا،
این همکارم هم خیلی درصدد هست که یه پروژه در مخابرات از طریق آشنایان بر داره،بلکه بتونه اطلاعاتی بدست بیاره،
موفق باشید.

جالبه ! ولی فکر نکنم به اون صورتی که شما گفتین باشه. اگر اینطوره یعنی مخابرات مثلا اس 200 رو نمی شناسه که توی لیستش قرار نداده ؟ بعد یک دستگاهی مثل اتم اگزک رو قرار داده ؟ منظقی نیست به نظرم. همین شما که تم اگزک داری فکر کنم بعد از جریان رجیستر و اینا خریده باشی. اگه اینطوره چرا مال شما رجیستره ؟
نه. من فکر میکنم قضیه همون سریال گوشی که اگه قبل از زمان بازیهای رجیستر مخابرات تخصیص داده شده باشه به دستگاه و توی اون سایت نامبرینگ پلنز قبل از اون تاریخ باشه مشکل نداره و اگه بعدش باشه خوب مشکل داره.
شما میگی اگه یکی اتم اگزک بیاره رجیستره اوماتیک چون مال شما رجیستره و داری استفاده میکنی. پس چرا رمضانی یا بهزادی یا هرکی دیگه میگه اگزک نمیارم ؟
کسی از دوستان نظری نداره ؟

پ.ن : میشه شما لطف کنی شماره IMEI گوشی اگرکتون رو به من بدید. میخوام یه چیزی رو چک کنم. شاید به نتیجه ای رسیدم !

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جالبه ! ولی فکر نکنم به اون صورتی که شما گفتین باشه. اگر اینطوره یعنی مخابرات مثلا اس 200 رو نمی شناسه که توی لیستش قرار نداده ؟ بعد یک دستگاهی مثل اتم اگزک رو قرار داده ؟ منظقی نیست به نظرم. همین شما که تم اگزک داری فکر کنم بعد از جریان رجیستر و اینا خریده باشی. اگه اینطوره چرا مال شما رجیستره ؟
نه. من فکر میکنم قضیه همون سریال گوشی که اگه قبل از زمان بازیهای رجیستر مخابرات تخصیص داده شده باشه به دستگاه و توی اون سایت نامبرینگ پلنز قبل از اون تاریخ باشه مشکل نداره و اگه بعدش باشه خوب مشکل داره.
شما میگی اگه یکی اتم اگزک بیاره رجیستره اوماتیک چون مال شما رجیستره و داری استفاده میکنی. پس چرا رمضانی یا بهزادی یا هرکی دیگه میگه اگزک نمیارم ؟
کسی از دوستان نظری نداره ؟

البته بنده اواخر مرداد ماه اتم اگزک رو خریده بودم،یعنی اوائل جریان رجیستر ،حتی یادم هست که دوستانی اینجا بعد از جریان رجیستر،اتم اگزک خریدند،اما من مطمئنم که به این دلیل در شبکه می تونست وارد بشه که هنوز به طریقی در سرور مخابرات قرار نداشت،این برداشت و نظر شخصی من و دو نفر دیگه از دوستانم هست و شاید درست نباشه،اما دلایل زیاده،
شما هم منظور بنده رو بد برداشت کردید،ببینید من فکر می کنم سرور مخابرات برای بعضی برندها فعال هست،این موضوع تا زمانی که رمضانی اتم اگزک وارد می کرد آن هم رجیستر،در مورد اتم اگزک وجود داشت،چون به سیستم معرفی نشده بود،شما حالا به رمضانی بگو من یک میلیون تومن هم می دم،برام اتم اگزک رجیستر بیار،نمی یاره،چون اصلا" رجیستر به نظر من نمی کنه،من هم نگفتم که اتم اگرک من در شبکه مخابرات وجود نداره،بلکه گفتم که اون زمانی که من خریدمفچون این گوشی رو تعریف نگرده بودند،هر کس که وارد می کرد،می تونست ازش استفاده کنه،دقیقا" بعد از اینکه شناسایی شد،و باید دیگه رجیستر می شد،دیگه اتم اگزک نایاب شد و این دقیقا" چند ماه بعد از آغاز بحث رجیستر هست،همین آقای بهزادی اگر بخواد می تونه با 640 تا 650 دلار خریداری کنه و 900 تا 950 تومن هم بفروشه،کما اینکه بالاترین قیمت اتم اگزک هم 950 تومن بوده،یعنی این آقا هیچ سودی نبرده؟
همین اس 200 چرا اینقدر قیمتش پایینه در ایران،یعنی اس 200 در خارج از کشور 200 هزار تومنه و ایشون وقتی وارد می کنن و رجیستر می کنن میشه 350 هزار تومن و 100 تومن هم سود که میشه 450 تومن؟تازه هزینه های حمل آوردن به ایران و ... رو صفر در نظر می گیریم،
پس به این نتیجه من می رسم که این وسط 60 درصد رحیستر مخابرات باید حذف بشه تا برای این آقا سود داشته باشه،چرا که بعید می دونم اس 200 نو در خارج از کشور 200 هزار تومن تقریبا" 180 دلار باشه،
می بینید اینها با هم جور در نمیاد،

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من چند روز پیش سیم کارتم سوختش و الان یکی از مخابرات گرفتم. ولی کانتکت هایی که تو سیم save کرده بودم همه رفتن. کسی بلد نیست که چجوری میشه اونها رو برگردوندش. مهمه برام...

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان سیستم رجیستر مخابرات به صورت white list ــه. یعنی تعدادی range و تعدادی IMEI منفرد، در این لیست قرار گرفتن.

یک IMEI ، به جز نوع گوشی، می تونه تاریخ تولید دستگاه رو هم بعضاً نشون بده.

مخابرات وقتی که مسخره بازی هاش رو شروع کرد، برداشت رنج های مختلفی از IMEI های تمام دستگاه هایی که مردم استفاده می کردن ازشون (یا شاید هم رنج IMEI هایی که به گوشی های ساخته شده مثلاً تا دسامبر 2006 مربوط بودن) رو وارد وایت لیست کرد.

ازون به بعد، رجیستر گوشی ها به دو شکل انجام می شه، یکی وارد کردن یه دونه یه دونه ی IMEI ها داخل لیست (که خودش دو حالت داره، یا باید اون تعرفه ی 60% رو پرداخت کنید یا یه آشنایی پارتی ای چیزی توی مخابرات داشته باشید!) ، یکی هم وارد کردن یه range از IMEI ها (مثلاً 111111111112000 تا 111111111112999)

حالا بعضی از دستگاه ها (مثل s200 که اشاره کردید, اگه اشتباه نکنیم!!) ،رنج IMEI هاشون از قبل داخل لیست وجود داره
و بعضی وارد کننده ها، قبل ازینکه تعداد زیادی گوشی رو وارد کنن، با آشناهاشون توی مخابرات هماهنگ می کنن تا محدوده ی IMEI اون گوشی هارو وارد white list کنن (اتفاقی که واسه p990 افتاد)

تو این مدت فکر نمی کنم حتی برای یه دونه گوشی رجیستر شده اون تعرفه ی کذایی 60درصدی کامل پرداخت شده باشه!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان سیستم رجیستر مخابرات به صورت white list ــه. یعنی تعدادی range و تعدادی IMEI منفرد، در این لیست قرار گرفتن.

یک IMEI ، به جز نوع گوشی، می تونه تاریخ تولید دستگاه رو هم بعضاً نشون بده.

مخابرات وقتی که مسخره بازی هاش رو شروع کرد، برداشت رنج های مختلفی از IMEI های تمام دستگاه هایی که مردم استفاده می کردن ازشون (یا شاید هم رنج IMEI هایی که به گوشی های ساخته شده مثلاً تا دسامبر 2006 مربوط بودن) رو وارد وایت لیست کرد.

ازون به بعد، رجیستر گوشی ها به دو شکل انجام می شه، یکی وارد کردن یه دونه یه دونه ی IMEI ها داخل لیست (که خودش دو حالت داره، یا باید اون تعرفه ی 60% رو پرداخت کنید یا یه آشنایی پارتی ای چیزی توی مخابرات داشته باشید!) ، یکی هم وارد کردن یه range از IMEI ها (مثلاً 111111111112000 تا 111111111112999)

حالا بعضی از دستگاه ها (مثل s200 که اشاره کردید, اگه اشتباه نکنیم!!) ،رنج IMEI هاشون از قبل داخل لیست وجود داره
و بعضی وارد کننده ها، قبل ازینکه تعداد زیادی گوشی رو وارد کنن، با آشناهاشون توی مخابرات هماهنگ می کنن تا محدوده ی IMEI اون گوشی هارو وارد white list کنن (اتفاقی که واسه p990 افتاد)

تو این مدت فکر نمی کنم حتی برای یه دونه گوشی رجیستر شده اون تعرفه ی کذایی 60درصدی کامل پرداخت شده باشه!!

سلام آقا فرهاد گل،می بینی دارم پیر می شم و کم حافظه:confused:؛حالا که پستت رو دیدم یادم اومد که اون موقع هم گفتی وایت لیست،دقیقا" نظر من هم مثل شماست،شاید فرآیندها فرق کنه اما من احتمال خیلی زیاد می دم که خیلی از فروشندگان رجیستر نمی کنن و این یه بازی است که در اون صرفا" مصرف کننده ضرر کرده،چون واقعا" برای یه فروشنده اصلا" نمی صرفه که با تعرفه بخواهد با مسائل و مصائب دیگر هم درگیر شده و پاکت پی سی را وارد کند؛تازه در سطح قیمتی مشابه قیمت خارج از کشور عرضه کند؛

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من چند روز پیش سیم کارتم سوختش و الان یکی از مخابرات گرفتم. ولی کانتکت هایی که تو سیم save کرده بودم همه رفتن. کسی بلد نیست که چجوری میشه اونها رو برگردوندش. مهمه برام...

ممنون

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟:(:(

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال

من هر چی تم درست میکنم که نویگیشن بار یا کامند بارش رنگ مشکی باشه توی گوشی اونو مشکی نشون نمیده میدونید مشکلش چیه ؟

راستی من K jam دارم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام آقا فرهاد گل،می بینی دارم پیر می شم و کم حافظه:confused:؛حالا که پستت رو دیدم یادم اومد که اون موقع هم گفتی وایت لیست،دقیقا" نظر من هم مثل شماست،شاید فرآیندها فرق کنه اما من احتمال خیلی زیاد می دم که خیلی از فروشندگان رجیستر نمی کنن و این یه بازی است که در اون صرفا" مصرف کننده ضرر کرده،چون واقعا" برای یه فروشنده اصلا" نمی صرفه که با تعرفه بخواهد با مسائل و مصائب دیگر هم درگیر شده و پاکت پی سی را وارد کند؛تازه در سطح قیمتی مشابه قیمت خارج از کشور عرضه کند؛

چاکرم مجتبی جان!! مطمئنی پیریه؟ من می گم نشونه های عاشقیه :happy:

به نظر من وارد کننده های کت و کلفت کشور یه خورده ای دارن به PPC ها کم لطفی می کنن. وگرنه می گم الان مثلاً P990i رو نگاه کنید، قیمت خارجش 370 دلاره (بدون شیپینگ) و قیمت ایرانش (سریال اصلی) 375 تومن!!
tooth.gif

در کل امیدوارم با اومدن Kaiser و Ultimate ها، یه مقدار این کم لطفی ها کمتر بشه!
3550.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

semorana جان؛ سه تا راه هست برای در آوردن اون فایل cab !

روش اول: بعضی از فایل های exe رو می شه right click کرد و با winrar اکسترکتشون کرد. اون هایی که اکسترکت می شن بعضی هاشون فایل cab بین محتویاتشون هست (البته نه به صورت data1.cab و data2.cab) ، بعضی ها هم نه، که باید بریم سراغ روش دوم.

روش دوم: بدون اینکه PPC رو نصب کنیم به PC ، برنامه رو اجرا می کنیم و می زاریم که نصب شه.
بعد باید بری فولدر Local Drive:\Program Files\Microsoft ActiveSync و جدیدترین فولدری که درست شده رو چک کنی. اکثر موقع ها یه فولدر جدید اونجا درست می شه که فایل cab مورد نظرمون داخلش قرار داره!
البته بعضی موقع هام این فولدر جدید در مسیر Local Drive:\Program Files ایجاد می شه.

روش سوم: اگه به دو روش بالا نشد که اون فایل cab بخت برگشته رو گیر بندازیم، PPC رو وصل می کنیم به PC ، و می زاریم که فایل مورد نظر منتقل شه به PPC . بعد ازمون می پرسه که کجا نصب شه فایل. قبل ازینکه بهش بگیم (در واقع cancel ش کنیم!!) ، با رسکو اکسپلورر می ریم به مسیر Windows\AppMgr ، جدیدترین فولدری که ایجاد شده رو واردش می شیم و فایل cab رو منتقل می کنیم روی storage card

g0t it ؟
tooth.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
X_Farhad متشكرم. فكر كنم روش دومت خيلي عالي باشه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چطور؟ شما امتحان کردی خوب بوده ؟ والا من تو بخش عناوین مطرح شده این Vito Recorder رو ندیدم .

البته منظور من Vito AudioNotes بود:rolleyes: که فقط واسه ضبط صدای دو طرف هنگام مکالمه استفاده میشه و اصلا به عنوان یه media player چیز جالبی نیست:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا