raabin
کاربر تازه وارد
سلام دوست عزیزم . به دلیل برخی از سو استفاده هادوست عزیز لطفا لینک گروه ها را قرار بدید.
پس از ثبت سفارش و درخواست توسط مشتری لینک برخی از گروه ها برای مشتری ارسال میشه . موفق باشید
سلام دوست عزیزم . به دلیل برخی از سو استفاده هادوست عزیز لطفا لینک گروه ها را قرار بدید.
خواهش میکنم عزیزم . گروه ها تماما 2012-2014 هستند . درضمن ما حتی فراتر از تایید یا عدم تایید گروه ها برای مشتریان خوب خودمون پیش رفتیم و خواهیم رفت چون از گروه ها و سرمایه گذاری خودمون تو این حوزه مطمئنیم به طوری که ما قبل از سفارش به مشتری تضمین بازدهی ایمیل ارسالی به نسبت سفارش تعداد اعضا خواهیم داد که اگر به این تضمین نرسیدیم یا ایمیل مجدد ارسال شده یا کل مبلغ به مشتری عودت داده خواهد شد . موفق باشید ...ممنون از بابت پاسخگویی.
و اگر گروه ها مورد تایید خریدار قرار نگرفت چی بزرگوار؟
لینک برخی از گروپ ها براتون ارسال شد . موفق باشیددوست عزیز لطفا لینک گروه ها را قرار بدید.
درود ایمیل فروش هک تلگرام انجام میدین ؟؟؟
75.000 بصورت تست یک بار برامون ارسال کنید جواب داد 350.000 ارسال رو بزنیم ؟
75.000 برای محصولات فروشی تا بحال داشتین ؟ جواب داده ؟؟
---------------دوستان عزیز و گرامی استارتر به معنی واقعی کلمه کلاه بردار هستند
100 تومان پول از ما گرفتند برای ارسال ولی ارسالی انجام نشد و حتی حاضر نشدند پول مارو پس بدهند
مدارک کامل در History یاهو مسنجر موجوده هر کسی بخواد براش میفرستم
گفتم که دوستان در جریان باشن مثل ما پولشون خرده نشه
----------دوست گرامی
1) موضوع برای سال گذشته است و نرخ 100.000 برای 2 ارسال با نرخ آن زمان بوده
2) اگر میخواستید وجه ما رو پس بدید همان موقع بعد از 2 هفته تماس و پیغام در یاهو مسنجر میدادید
3) بنده 10 برابر اون مبلغ رو در آوردم و نیازی به اون ندارم و فقط حلال نکردم و تمام
4) این موضوع رو هم مطرح کردم برای کسانی که به شما میخوان سفارش بدن حواسشون جمع باشه
5) تمام مدارک موجوده در هیستوری یاهو بنده و اسکرین شات هم گرفته شده در آن زمان
اصلا هم قصد پیگیری و بحث رو ندارم و فقط تجربه کار با شما رو گفتم ، و با توجه به اینکه اینجا انجمن هست هر کس آزاده تجربه و نظرش رو بگه
یا علی
-----بنده کلیه مدارک رو برای شما در پیام خصوصی نوشتم اینجا هم قرار میدم برای اطلاع تمامی دوستان
اینها صحبتهایی است که با شما در یاهو مسنجر داشتم و تمام آنها را کپی گرفتم تا همه در جریان باشند