mohammadjavad1000
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 61
- لایکها
- 37
سلام ایا خرید ماشین 206 اینایی وه 10-12 میلیون 200هزار کارکرده ماله 82-83 ارزش داره ممنون میشم راهنمایی کنید
فروشنده ها عموما میگن فنی سالمه یا اینکه خرج کردن براش ،اصلا خرجی نداره ولی خب فکر نمیکنم کم کارکرد بشه پیدا کرد .البته خب بعضی ها هستن که کاکرد ماشینشون درست نیست و دستکاری میکنن . تا چند تا کارکرد به شرط فنی سالم مناسبه ؟تجربه و شنیده های من این بوده؛ موتور های پژو بعد از حدود 5 تا 6 سال استفاده متوسط از ماشین دچار مشکل میشن، بعدش مدام خرج رو دستت میزارن. اگه کم کارکرد و فنی سالم گیرت اومد بگیر!
نهایتش یکی دو سال نگه میدارم .در مورد پراید هم حاضرم پی کی بخرم اما پراید نه !خیر نخرید حتی اگر با این قیمت ماشین روز بهتون بدن ادم عاقل که 206 سوار نمیشه همین طوریشم دارن اتیش میگیرن یا وسط راه دیدی خاموش شد دیگه روشن شد ماشین معمولی میشه راست و ریس کرد ولی این خراب بشه مستقیم باید بره تعمیر گاه و بخوابه!! پراید 131 بخر
راستش به این راحتی نمیشه یه چیز کلی گفت، هر وقت خواستی بخری یه تعمیر کار با خودت ببر بزار به موتور یه نگاهی بندازه، من باشم ریسک نمی کنم، منم فکر می کنم نخر.فروشنده ها عموما میگن فنی سالمه یا اینکه خرج کردن براش ،اصلا خرجی نداره ولی خب فکر نمیکنم کم کارکرد بشه پیدا کرد .البته خب بعضی ها هستن که کاکرد ماشینشون درست نیست و دستکاری میکنن . تا چند تا کارکرد به شرط فنی سالم مناسبه ؟
الان شما بخوای از نمایندگی هم ماشین نو بگیری باید با خودت یه مکانیک ببره تا کلا ماشین چک کنه چه برسه به ماشین کار کرده !!راستش به این راحتی نمیشه یه چیز کلی گفت، هر وقت خواستی بخری یه تعمیر کار با خودت ببر بزار به موتور یه نگاهی بندازه، من باشم ریسک نمی کنم، منم فکر می کنم نخر.