• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خانومای طرفدار کریس

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
فکر میکردم احتیاجی به توضیح نباشه ولی مثل اینکه لازم شد!

1. من از رونالدو بدم نمیاد. بازیکن خیلی خوبیه. شاید از حاشیه هاش خوشم نمیاد ولی فوتبال اش رو دوست دارم. اینی هم که گفتم رونالدو بکهام ورژن 2 ئه، دلیل نمیشه که بگم بازیکن بدی هستن! فقط منظورم این بود که به هم شباهت دارن!
  2. یادتونه بکهام چه جوری تو جام جهانی 98 خودش رو معروف کرد؟ (یا چه جوری معروف شد؟)
  3. کریس رونالدو تو جام جهانی 2006 رو چی؟ گریه هاش تو بازی هلند یا حرکتی که تو بای مقابل انگلیس کرد؟
  4. اگه یادتون باشه اون موقع ها رابطه ی الکس فرگوسن با بکهام مثل رابطه ی الان اش بود با رونالدو. یعنی حسابی هوای همدیگه رو داشتن. بعد چی شد؟ اختلاف های بکهام و فرگوسن شروع شد... مطمئن باشید همچین اتفاقی برای رونالدو هم میافته. فکر نکنید رونالدو تا آخر دوران بازی اش در منچستر میمونه. نه. چون اخلاقی که داره و جنجال هایی که بعضا درست میکنه، به زودی باعث شکر آب شدن رابطه اش با فرگوسن میشه. دو سه فصل صبر کنید منظورم رو میفهمید!
  5. پارسال بازی منچستر و بنفیکا، رونالدو رو به تماشاگر های هموطن اش حرکتی کرد که دیگه از اون موقع به بعد از چشمم افتاد. یادتونه که؟
  6. هر دو بازیکن اعتماد به نفس بسیار بالایی دارن. هر دو از اون بازیکن هایی هستن که هی زمین بخورن و دوباره از جاشون بلند بشن.
  7. هر دو بازیکن جدا از اینکه بخوان فقط رو فوتبال متمرکز بشن، به حاشیه ها هم اهمیت میدن. شاید هم دست خودشون نیست و تقصیر رسانه هاست که انقدر دوست دارن راجع به همچین بازیکن هایی مطلب بنویسن و عکس چاپ کنن و حاشیه سازی کنن (بعید میدونم). اگه بازیکنی بخواد که وارد حاشیه ها نشه، خیلی راحت اینکار رو میکنه.
  8. هر دو به نسبت خودشون بازیکن های بسیار خوبی هستن و در عین حال تینیجر پسند و دختر پسند هم هستن! بهشون تبریک میگم!
  9. هنوز هم حس میکنم راهی که بکهام در حرفه ی فوتبال پیش گرفت، توسط رونالدو تکرار میشه (از جنجال هاش تا لحظات قهرمانانه اش!). ممکنه در اشتباه باشم. ولی صبر کنیم مشخص میشه.

سوء تفاهم پيش اومد ، من اصلا بخاطر اين حرفا نگفتم ايول !
واسه طرفداري دخترا گفتم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سوء تفاهم پيش اومد ، من اصلا بخاطر اين حرفا نگفتم ايول !
واسه طرفداري دخترا گفتم

نه، از دید من که سو تفاهم نشده! من جواب یکی دیگه (!?*mahsa*?!) رو دادم.

بهتره موقع quote کردن کمی بیشتر دقت بشه!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
من حرفاتو قبول دارم رادیو هد...
شما واسه خودت یه پا کارشناس فوتبالی منه تازه واردو چه به اینجور بحثا
من فکر کردم شما به خاطر حاشیه ها دارین این دو تا رو مقایسه می کنین. که فکر نمی کنم حاشیه آنچنانی داشته باشه (مثل بکهام)
بعدشم در جواب بقیه اگه یه دختر از یه بازیکن جوون خوشش بیاد حتما به خاطر تیپ و قیافشه؟ مثلا تنها اسطوره و ستاره فوتبال واسه من زیدان جونمه! حتما اونم خیلی خوش تیپ بوده که من دوسش دارم:blink:
شاید اگه قیافه اش بی ریخت تر بود شماها انقدر حساس نمی شدین
اگرم به درصد طرفدارای بازیکنا نگاه کنید( از لحاظ تعداد دختر) کاکا زده رو دست همه فکر کنم 50 درصدشو همین دوستای خودم تشکیل میدن.
نمی تونینم بگین رونالدو خوب بازی نمیکنه چون همتون می دونید بازیکن خوبیه.
البته من بیشتر چون بازیکن منچستره انقدر طرفشو می گیرم وگرنه برام مهم نبود

Parisa_Cris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از پرو پا قرص ترین طرفدارای کریسم.ولی اصلآ به خاطر قیافش نیست.من تو عمرم راجع به قیافش نظر ندادم.ولی اینو قبول دارم که بیشتر طرفداراش دخترن.

سوءتفاهم نشه من منظورم این نبود که اینجا فقط مال خانوماست!!!

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
من یکی از پرو پا قرص ترین طرفدارای کریسم.ولی اصلآ به خاطر قیافش نیست.من تو عمرم راجع به قیافش نظر ندادم.ولی اینو قبول دارم که بیشتر طرفداراش دخترن.

سوءتفاهم نشه من منظورم این نبود که اینجا فقط مال خانوماست!!!

بازيكن خيلي خوبيه ولي بازيش بگير نگير داره ... اگر دو تا دفاع قرص و محكم در مقابلش باشن صفره !
بازيهاي خيلي خوبي كرده تو ليگ انگلستان حتي در مقابل رم و... ولي وقتي رسيدند به ميلان و دو تا بازيكن درست و حسابي مثه ماسيمو اودو و گنارو گتوزو جلوش قرار گرفتن ، آنچلوتي با افكارش به راحتي تونست كنترلش كنه.
اون هم نه در يك بازي كه بگيم اتفاقي بوده ..هم در بازي رفت و هم در بازي برگشت بي شك يكي از بدترين بازيكن ها بود.
ببينين مثلا" يكي مثه زيدان يا پله يا ... چرا هميشه اسمشون بر سر زبانها ميمونه ؟! چون فراز و نشيب نداشتند يا دقيق تر بگم فاصله ي بين بهترين بازي و بد ترين بازيشون خيلي كم بود! در مورد كريس رونالدو اين قضيه بر عكسه!
تو 2 بازي پشت سر هم ديديم ..با رم يكي از بهترين بازيهاش بود ...و با ميلان يكي از بدترينها ..از زمين تا آسمون فرق داشت بازيش تو اين دو بازي !
گفتين فقط مال خانومها نيست ديگه..
rolleyes_mini.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
درسته. فرگوسنم گفته کریس رونالدو تو بازیهای حساس درخشندگی نداره چون تو بازی چلسی و منچستر هم ( فینال جام حذفی) اصلا خوب کار نکرد ولی عوضش تو لیگ گل کاشت. یادمه وسطای لیگ تو 3 تا بازی پشت سر هم تو هر بازی 2 تا گل زد. کلا تو این فصل 17 تا گل زده که با آقای گل 3 تا اختلاف داره. به نظر من دلیل اصلیش اینه که خیلی جوونه و کم تجربه باید از لحاظ روحیم خیلی روش کار بشه

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
من پسرم. فوتبال هم دوست ندارم.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
نه، از دید من که سو تفاهم نشده! من جواب یکی دیگه (!?*mahsa*?!) رو دادم.

بهتره موقع quote کردن کمی بیشتر دقت بشه!

مشكل از ديد شماست ...
217.gif

شما گفتيد" بكام ورژن2 " ، بنده هم از يه لحاظ ديگه تاييد كردم ، اون پستو كه خوندم متوجه منظورت شدم ، از اون جهت پس گرفتم ...:cool:

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
مشكل از ديد شماست ...
217.gif

شما گفتيد" بكام ورژن2 " ، بنده هم از يه لحاظ ديگه تاييد كردم ، اون پستو كه خوندم متوجه منظورت شدم ، از اون جهت پس گرفتم ...:cool:

بهتر بود اول مطمئن مي شديد بعدا" اظهار نظر مي كرديد ! به هر حال مهم نيس...;)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
از كريس بگين خانوما :
تمديد كرد تا كي ؟!
چيكار است ؟
زندگيش چطوري ميگذره ؟!
و ... ;)

همین امسال فکر کنم به مدت 5 سال با منچستر تمدید کرد به همون مبلغی که قرار بود با رئال ببنده یعنی 26 میلیون پوند با منچستر بست.
می گفتن که تو پرتغال از اون خر پولاست و انگار تو کار بساز و بندازه (البته مطمئن نیستما ! شنیدم...)

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دارم به این فکر می کنم که چرا 99 درصد طرفدارهای این کریس رو خانمها تشکیل میدن !
اون یک درصدشم میشه تعداد معدودی از جمله پسر عموی من که عکس این بابا رو زده بالای تخت اتاقش...:lol:

این همه پسرا طرفدار آدمای هیولا هیکل هستن ما چیزی میگیم ... ؟؟

..
میبینم که نیستی !!!!:D

بالا